Рейтинг@Mail.ru
Головна Спрощенний режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ННСГБ НААН - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>A=Баль-Прилипко, Л. В.@<.>
Загальна кількість знайдених документів : 61
Показані документи с 1 по 10
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-61      
1.


    Баль-Прилипко, Л. В.
    Технологічні аспекти якості продуктів нового покоління [Текст] : научное издание / Л. В. Баль-Прилипко // Мясное дело : ежемесячный производственно-практический, рекламный журнал . - 2009. - N9. - С. 30-32.
Рубрики: Харчові продукти


Є примірники у відділах: всього 1
Вільні: 1

Знайти схожі

2.


    Баль-Прилипко, Л. В.
    Контроль якості - шлях до виходу з кризи [Текст] : научное издание / Л. В. Баль-Прилипко // Мясное дело : ежемесячный производственно-практический, рекламный журнал . - 2009. - N5. - С. 14-17.
Рубрики: М'ясна промисловість--Якість і безпека


Є примірники у відділах: всього 1
Вільні: 1

Знайти схожі

3.


    Баль-Прилипко, Л. В.
    Усвідомлений вибір - запорука здоров'я нації [] : научное издание / Л. В. Баль-Прилипко, Ю. В. Слива // Молочное дело : ежемесячный производственно-практический, рекламный журнал . - 2010. - N1. - С. 22-25. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Молочні продукти


Дод.точки доступу:
Слива, Ю.В.

Є примірники у відділах: всього 1
Вільні: 1

Знайти схожі

4.


    Баль-Прилипко, Л. В.
    Якість та безпека продуктів харчування - запорука здоров'я та довголіття [] : научное издание / Л. В. Баль-Прилипко, Ю. В. Слива // Хлебопекарское и кондитерское дело : производственно-практический, рекламный журнал. - 2010. - N1. - С. 8-11. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Хліб якість та безпека


Дод.точки доступу:
Слива, Ю.В.

Є примірники у відділах: всього 1
Вільні: 1

Знайти схожі

5.


    Баль-Прилипко, Л. В.
    "Старые песни о главном" или Современные принципы разработки рецептур мясных изделий [Текст] : научное издание / Л. В. Баль-Прилипко // Мясное дело : ежемесячный производственно-практический, рекламный журнал . - 2010. - N1. - С. 36-40.
Рубрики: М'ясні продукти


Є примірники у відділах: всього 1
Вільні: 1

Знайти схожі

6.


    Лозова, О. М.
    "Магічні" речовини в харчовій промисловості: використання функціональних добавок при виробництві м'ясних виробів [Текст] : научное издание / О. М. Лозова, Л. В. Баль-Прилипко // Мясное дело : ежемесячный производственно-практический, рекламный журнал . - 2010. - N3. - С. 34 - 36.
Рубрики: М'ясні продукти--Інгредієнти


Дод.точки доступу:
Баль-Прилипко, Л.В.

Є примірники у відділах: всього 1
Вільні: 1

Знайти схожі

7.


    Хомічак, Л. М.
    Сучасний стан питання якості та безпечності м'яса та м'ясопродуктів [Текст] : научное издание / Л. М. Хомічак, Г. Д. Гуменюк, Л. В. Баль-Прилипко, Ю. В. Слива // Мясное дело : ежемесячный производственно-практический, рекламный журнал . - 2010. - N5. - С. 34-36.
Рубрики: М'ясна промисловість--Якість і безпека


Дод.точки доступу:
Гуменюк, Г.Д.; Баль-Прилипко, Л.В.; Слива, Ю.В.

Є примірники у відділах: всього 1
Вільні: 1

Знайти схожі

8.


    Хомічак, Л. М.
    Сучасний стан питання якості та безпечності м'яса та м'ясопродуктів [Текст] / Л. М. Хомічак, Г. Д. Гуменюк, Л. В. Баль-Прилипко, Ю. В. Слива // Мясное дело : ежемесячный производственно-практический, рекламный журнал . - 2010. - N6. - С. 36-39. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: М'ясна промисловість--Якість і безпека


Дод.точки доступу:
Гуменюк, Г.Д.; Баль-Прилипко, Л.В.; Слива, Ю.В.

Є примірники у відділах: всього 1
Вільні: 1

Знайти схожі

9.


    Хомічак, Л. М.
    Сучасний стан питання якості та безпечності молока та молочних продуктів в Україні [] : научное издание / Л. М. Хомічак, Г. Д. Гуменюк, Л. В. Баль-Прилипко, Ю. В. Слива // Молочное дело : ежемесячный производственно-практический, рекламный журнал . - 2010. - N4. - С. 8-14. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Молочні продукти --Якість і безпека


Дод.точки доступу:
Гуменюк, Г.Д.; Баль-Прилипко, Л.В.; Слива, Ю.В.

Є примірники у відділах: всього 1
Вільні: 1

Знайти схожі

10.


    Хомічак, Л. М.
    Сучасний стан питання якості та безпечності зерна та зернопродуктів в Україні [] : научное издание / Л. М. Хомічак, Г. Д. Гуменюк, Л. В. Баль-Прилипко, Ю. В. Слива // Хлебопекарское и кондитерское дело : производственно-практический, рекламный журнал. - 2010. - N3. - С. 26-29.
Рубрики: Зерно--Якість і безпека


Дод.точки доступу:
Гуменюк, Г.Д.; Баль-Прилипко, Л.В.; Слива, Ю.В.

Є примірники у відділах: всього 1
Вільні: 1

Знайти схожі

 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-61      
 
© Національна наукова сільськогосподарська бібліотека НААН України
(ННСГБ НААН)
P.I.