Рейтинг@Mail.ru
Головна Спрощенний режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ННСГБ НААН - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=Хліб якість та безпека<.>
Загальна кількість знайдених документів : 6
Показані документи с 1 по 6
1.


    Пономарева, Е. И.
    Определение комплексного показателя качества хлеба [] : научное издание / Е. И. Пономарева, А. А. Журавлев, О. Н. Воропаева, Н. А. Антонова // Пищевая промышленность : научно-производственный журнал. - 2008. - N10. - С. 84 - 85. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Хліб якість та безпека


Дод.точки доступу:
Журавлев, А.А.; Воропаева, О.Н.; Антонова, Н.А.

Немає відомостей про примірники
Знайти схожі

2.


    Багдасарян, Л. Б.
    Контроль температуры плавления и застывания жира [] : научное издание / Л. Б. Багдасарян // Хлебопекарское и кондитерское дело : производственно-практический, рекламный журнал. - 2009. - N3. - С. 8-9.
Рубрики: Хліб якість та безпека


Є примірники у відділах: всього 1
Вільні: 1

Знайти схожі

3.


    Московська, Неля
    "Якіть сприяє відмінності" [] : научное издание / Неля Московська // Хлебопекарское и кондитерское дело : производственно-практический, рекламный журнал. - 2009. - N6. - С. 26-28.
Рубрики: Хліб якість та безпека


Немає відомостей про примірники
Знайти схожі

4.


    Баль-Прилипко, Л. В.
    Якість та безпека продуктів харчування - запорука здоров'я та довголіття [] : научное издание / Л. В. Баль-Прилипко, Ю. В. Слива // Хлебопекарское и кондитерское дело : производственно-практический, рекламный журнал. - 2010. - N1. - С. 8-11. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Хліб якість та безпека


Дод.точки доступу:
Слива, Ю.В.

Є примірники у відділах: всього 1
Вільні: 1

Знайти схожі

5.


    Бондаренко, Ю.
    Вплив цукрозамінників на збереження хлібом свіжості [] : научное издание / Ю. Бондаренко, В. Дробот // Хлібопекарська і кондитеська промисловість України : щомісячний науково - практичний журнал. - 2009. - N3. - С. 28-30. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Хліб якість та безпека


Дод.точки доступу:
Дробот, В.

Немає відомостей про примірники
Знайти схожі

6.


    Назаренко, Миксим.
    "НАССР привчив працівників харчових підприємств регулярно мити руки" [] : наукове видання / М. Назаренко // Хлебопекарское и кондитерское дело : производственно-практический, рекламный журнал. - 2011. - N1. - С. 14-15.
Рубрики: Хліб якість та безпека


Є примірники у відділах: всього 1
Вільні: 1

Знайти схожі

 
© Національна наукова сільськогосподарська бібліотека НААН України
(ННСГБ НААН)
P.I.