Рейтинг@Mail.ru
Головна Спрощенний режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ННСГБ НААН - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=Харчові продукти<.>
Загальна кількість знайдених документів : 199
Показані документи с 1 по 10
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
1.
   29888-А
   Б81


    Бондаренко, Наталія Вікторівна.
    Розробка технології копчено-запечених ковбас [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Н.В. Бондаренко ; Одес. держ. акад. харч. технологій. - О., 2000. - 15 сс. - Бібліогр.: с. 12-13. -
УДК
Рубрики: Харчові продукти


Дод.точки доступу:
Одес. держ. акад. харч. технологій
Примірників всього: 1
ХР (1)
Свободны: ХР (1)
Знайти схожі

2.
   520571
   Х22


   
    Харчування людини [] : научное издание / Т.М. Димань, М.М. Барановський, М.С. Ківа та ін.; За ред. Т.М. Димань. - Біла Церква : Білоцерк. держ. аграр. ун-т, 2005. - 301 с. - Бібліогр. в кінці ст. - ISBN 966-7417-57-3 : 12.50 грн.
УДК
Рубрики: Харчові продукти


Дод.точки доступу:
Димань, Т.М.; Барановський, М.М.; Ківа, М.С.; Димань, Т.М. \ред.\
Свободных экз. нет
Знайти схожі

3.
   520966
   Е45


   
    Екотрофологія. Сучасні проблеми [] : матер. наук.-практ. конф. (1; 2005; Біла Церква) / М-во аграр. політики України, Білоцерк. держ. аграр. ун-т, Ін-т Європ. інтегр. ; Ред. В.М. Власенко. - Біла Церква : [б. в.], 2005. - 283 с. - ISBN 966-7417-67-0 : 14.50 грн.
УДК
Рубрики: Харчові продукти


Дод.точки доступу:
Власенко, В.М. \ред.\; М-во аграр. політики УкраїниБілоцерк. держ. аграр. ун-т; Ін-т Європ. інтегр.
Свободных экз. нет
Знайти схожі

4.
Видання в обробці. Не видається
   524621
   Л13


    Лавренова, Галина Владимировна.
    Энциклопедия напитков: старинных и современных, горячих и холодных, тонизирующих и прохладительных, безалкогольных и алкогольных... [Текст] / Г. В. Лавренова, В. К. Лавренов . - М. : ООО "Изд-во АСТ" ; Д. : "Изд-во Сталкер", 2003. - 496 с. - (Кулинарная энциклопедия). - ISBN 966-596-915-3 : 39.56 грн
УДК
Рубрики: Харчові продукти


Дод.точки доступу:
Лавренов, Владимир Калистратович
Свободных экз. нет
Знайти схожі

5.
Видання в обробці. Не видається
   525218
   М69


    Михальські, Торстен.
    Управління якістю у харчовій промисловості їз врахуванням Європейського харчового кодексу і міжнародно визнаних стандартів [Текст] / Т. Михальські, Ф. Ліліє, А. Досін. - Л. : Вид.-во "Паіс", 2006. - 328 с. - ISBN 996-7651-44-4 : 26.00 грн
УДК
Рубрики: Харчові продукти


Дод.точки доступу:
Ліліє, Франк; Досін, Анжеліна
Свободных экз. нет
Знайти схожі

6.
Видання в обробці. Не видається
   526572
   Б20


   
    Баланси та споживання основних продуктів харчування населенням України [Текст] : стат. зб. 2006 / Держ. ком. статистики України ; за ред. Ю. М. Остапчука. - К. : [б. в.], 2007. - 54 с. - 12.00 грн
УДК
Рубрики: Харчові продукти


Дод.точки доступу:
Остапчук, Ю.М. \ред.\; Держ. ком. статистики України
Свободных экз. нет
Знайти схожі

7.
Видання в обробці. Не видається
   526718
   П77


    Притульська, Наталія Володимирівна.
    Ідентифікація продовольчих товарів: теорія і практика [Текст] : монографія / Н. В. Притульська ; М-во освіти і науки України , Київський нац. торг.-екон. ун-т. - К. : [б. в.], 2007. - 193 с. - Бібліогр.: с. 182-192. - ISBN 966-629-292-0 : 17.00 грн
УДК
Рубрики: Ринок продовольства
   Харчові продукти



Дод.точки доступу:
М-во освіти і науки України ; Київський нац. торг.-екон. ун-т
Свободных экз. нет
Знайти схожі

8.
   34256-А
   П 11


    Півень, Олена Миколаївна.
    Технологія стабілізації харчових жирів щодо окиснювального псування [] : автореф. дис. ... канд. тех. наук: 05.18.06 / О. М. Півень ; наук. кер. І. М. Демидов ; Нац. техн. ун-т "Харківський політехнічний інститут". - Х., 2007. - 21 с. - Бібліогр.: с. 17-19. -
УДК
Рубрики: Харчові продукти


Дод.точки доступу:
Демидов , Ігор Миколайович \рук. работы.\; Нац. техн. ун-т "Харків. політехнічний інститут"
Свободных экз. нет
Знайти схожі

9.
   А 2472 - Дх
   Н 62


    Никитинский, Я. Я.
    Суррогаты и необычные в России источники пищевых средств растительного и животного происхождения [Текст] : научное издание / Я. Я. Никитинский ; Госплан. - М. : [б. в.], 1921. - 136 с. - Б. ц.
Рубрики: Харчові продукти

Утримувачі документа:
ДНСГБ УААН

Дод.точки доступу:
Госплан
Примірників всього: 1
ДФ (1)
Свободны: ДФ (1)
Знайти схожі

10.
Видання в обробці. Не видається
   527992
   Л86


    Луцій, Олександр Павлович.
    Маркетингові дослідження ринку продуктів харчування: організаційно-методичний аспект діяльності суб'єктів господарювання [Текст] : монографія / О. П. Луцій, Н. В. Васюткіна ; Європейський ун-т. - К. : Вид-во Європейського ун-ту, 2006. - 225 с. - Бібліогр.: с. 181-190. - ISBN 966-301-099-1 : 17.00 грн
УДК
Рубрики: Маркетинг
   Харчові продукти

Кл.слова (ненормовані):
дослідження ринку продуктів харчування, маркетингові дослідження


Дод.точки доступу:
Васюткіна, Наталія Володимирівна; Європ. ун-т
Свободных экз. нет
Знайти схожі

 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
 
© Національна наукова сільськогосподарська бібліотека НААН України
(ННСГБ НААН)
P.I.