Рейтинг@Mail.ru
Головна Спрощенний режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ННСГБ НААН - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=М'ясні продукти<.>
Загальна кількість знайдених документів : 56
Показані документи с 1 по 10
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-56 
1.


    Улицкий, З. З.
    Мясные продукты оздоровительного направления [Текст] : научное издание / З. З. Улицкий // Мясное дело : ежемесячный производственно-практический, рекламный журнал . - 2009. - N7. - С. 24-25. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: М'ясні продукти


Є примірники у відділах: всього 1
Вільні: 1

Знайти схожі

2.


    Винникова, Л. Г.
    Некоторые аспекты формирования структуры колбасных изделий [Текст] : научное издание / Л. Г. Винникова // Мясное дело : ежемесячный производственно-практический, рекламный журнал . - 2009. - N5. - С. 38-39.
Рубрики: М'ясні продукти


Є примірники у відділах: всього 1
Вільні: 1

Знайти схожі

3.


    Правдивый, А.
    Французская изысканность - фуа гра [Текст] : научное издание / А. Правдивый // Мясное дело : ежемесячный производственно-практический, рекламный журнал . - 2009. - N5. - С. 48. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: М'ясні продукти


Є примірники у відділах: всього 1
Вільні: 1

Знайти схожі

4.


    Пасічний, В. М.
    Харчова цінність та функціонально-технологічні характеристики тваринної і рослинної сировини, що визначають якість м'ясопродуктів [] : научное издание / В. М. Пасічний // Мясной бизнес : ежемесячный научно-практический журнал. - 2009. - N4. - С. 77-79.
Рубрики: М'ясні продукти



Знайти схожі

5.


    Улицкий, З. З.
    Деструктурированные зоны и наличие мелких кусочков мяса в ветчине - это серьезно [] : научное издание / З. З. Улицкий // Мясной бизнес : ежемесячный научно-практический журнал. - 2009. - N5. - С. 63-66. - (Окончание, начало № 4/2009)
Рубрики: М'ясні продукти


Є примірники у відділах: всього 1
Вільні: 1

Знайти схожі

6.


    Рокелдиев, Б. А.
    Использование бактериальных культур для улучшения технологии соленых мясных продуктов [Текст] : научное издание / Б. А. Рокелдиев, В. А. Буцик, Н. Н. Гаврилова, И. А. Ратникова // Мясное дело : ежемесячный производственно-практический, рекламный журнал . - 2009. - N10. - С. 26-27. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: М'ясні продукти


Дод.точки доступу:
Буцик, В.А.; Гаврилова, Н.Н.; Ратникова, И.А.

Є примірники у відділах: всього 1
Вільні: 1

Знайти схожі

7.


    Радионов, Олег.
    Автолетические изменения мяса. Созревание мяса [Текст] : научное издание / О. Радионов // Мясное дело : ежемесячный производственно-практический, рекламный журнал . - 2009. - N10. - С. 16-19. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: М'ясні продукти


Є примірники у відділах: всього 1
Вільні: 1

Знайти схожі

8.


    Божко, Н. В.
    Перспективи використання пір'яного борошна як джерела кормового білку [Текст] : научное издание / Н. В. Божко // Мясное дело : ежемесячный производственно-практический, рекламный журнал . - 2009. - N11. - С. 26-27. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: М'ясні продукти


Є примірники у відділах: всього 1
Вільні: 1

Знайти схожі

9.


    Бурцева, Г. В.
    Дослідження складу мікрофлори ферментованих м'ясних продуктів непромислового виробництва [Текст] : научное издание / Г. В. Бурцева // Вісник аграрної науки : науково - теоретичний журнал Української академії аграрних наук. - 2009. - N6. - С. 70-73. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: М'ясні продукти


Є примірники у відділах: всього 2
Вільні: 2

Знайти схожі

10.


    Дьяченко, Д. В.
    Соевые белки в мясных продуктах [Текст] : научное издание / Д. В. Дьяченко // Мясное дело : ежемесячный производственно-практический, рекламный журнал . - 2009. - N12. - С. 38-39.
Рубрики: М'ясні продукти


Є примірники у відділах: всього 1
Вільні: 1

Знайти схожі

 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-56 
 
© Національна наукова сільськогосподарська бібліотека НААН України
(ННСГБ НААН)
P.I.