Рейтинг@Mail.ru
Головна Спрощенний режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ННСГБ НААН - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=М'ясна промисловість -- Якість і безпека<.>
Загальна кількість знайдених документів : 24
Показані документи с 1 по 10
 1-10    11-20   21-24 
1.


    Осадчук, И. В.
    Главная цель системы управления качеством - рентабельность [Текст] : научное издание / И.В. Осадчук , А. В. Задорожный, С. Н. Кудашев // Мясное дело : ежемесячный производственно-практический, рекламный журнал . - 2009. - N3. - С. 26-29.
Рубрики: М'ясна промисловість--Якість і безпека


Дод.точки доступу:
Задорожный, А.В.; Кудашев, С.Н.


Знайти схожі

2.


    Баль-Прилипко, Л. В.
    Контроль якості - шлях до виходу з кризи [Текст] : научное издание / Л. В. Баль-Прилипко // Мясное дело : ежемесячный производственно-практический, рекламный журнал . - 2009. - N5. - С. 14-17.
Рубрики: М'ясна промисловість--Якість і безпека


Є примірники у відділах: всього 1
Вільні: 1

Знайти схожі

3.


    Лужин, Андрей.
    Транспортная логистика: качественный аспект [Текст] : научное издание / Андрей Лужин // Мясное дело : ежемесячный производственно-практический, рекламный журнал . - 2009. - N10. - С. 32-33. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: М'ясна промисловість--Якість і безпека


Є примірники у відділах: всього 1
Вільні: 1

Знайти схожі

4.


    Московська, Неля
    "Якість сприяє відмінності" [Текст] : научное издание / Неля Московська // Мясное дело : ежемесячный производственно-практический, рекламный журнал . - 2009. - N11. - С. 34-37.
Рубрики: М'ясна промисловість--Якість і безпека


Є примірники у відділах: всього 1
Вільні: 1

Знайти схожі

5.


    Корниенко, Ирина.
    Средства индивидуальной защиты в системе качества и безопасности [Текст] : научное издание / Ирина Корниенко // Мясное дело : ежемесячный производственно-практический, рекламный журнал . - 2009. - N12. - С. 10-11. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: М'ясна промисловість--Якість і безпека


Є примірники у відділах: всього 1
Вільні: 1

Знайти схожі

6.


    Акопян, Б. В.
    Определение качества мяса в процессе его созревания [] : научное издание / Б. В. Акопян, Ю. А. Ершов // Ефективне тваринництво: відтворення, селекція, годівля, техніка, технології, ветзахист : спеціалізований журнал з питань тваринництва. - 2010. - N1. - С. 20-21.
Рубрики: М'ясна промисловість--Якість і безпека


Дод.точки доступу:
Ершов, Ю.А.

Є примірники у відділах: всього 1
Вільні: 1

Знайти схожі

7.


    Калита, Тарас.
    Деталізація документованих описів процесів: як сумістити керованість і гнучкість [Текст] : научное издание / Т. Калита // Мясное дело : ежемесячный производственно-практический, рекламный журнал . - 2010. - N4. - С. 24-25.
Рубрики: М'ясна промисловість--Якість і безпека


Є примірники у відділах: всього 1
Вільні: 1

Знайти схожі

8.


    Калита, Тарас.
    Деталізація документованих описів процесів: як сумістити керованість і гнучкість [Текст] : научное издание / Т. Калита // Мясное дело : ежемесячный производственно-практический, рекламный журнал . - 2010. - N5. - С. 28-29. - Закінчення. початок у № 4/2010
Рубрики: М'ясна промисловість--Якість і безпека


Є примірники у відділах: всього 1
Вільні: 1

Знайти схожі

9.


    Хомічак, Л. М.
    Сучасний стан питання якості та безпечності м'яса та м'ясопродуктів [Текст] : научное издание / Л. М. Хомічак, Г. Д. Гуменюк, Л. В. Баль-Прилипко, Ю. В. Слива // Мясное дело : ежемесячный производственно-практический, рекламный журнал . - 2010. - N5. - С. 34-36.
Рубрики: М'ясна промисловість--Якість і безпека


Дод.точки доступу:
Гуменюк, Г.Д.; Баль-Прилипко, Л.В.; Слива, Ю.В.

Є примірники у відділах: всього 1
Вільні: 1

Знайти схожі

10.


   
    Україні час прощатися з міфами про НАССР [Текст] : научное издание // Мясное дело : ежемесячный производственно-практический, рекламный журнал . - 2010. - N6. - С. 26-27.
Рубрики: М'ясна промисловість--Якість і безпека


Є примірники у відділах: всього 1
Вільні: 1

Знайти схожі

 1-10    11-20   21-24 
 
© Національна наукова сільськогосподарська бібліотека НААН України
(ННСГБ НААН)
P.I.