Рейтинг@Mail.ru
Головна Спрощенний режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ННСГБ НААН - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>A=Калита, Тарас@<.>
Загальна кількість знайдених документів : 13
Показані документи с 1 по 10
 1-10    11-13 
1.


    Калита, Тарас.
    Деталізація документованих описів процесів: як сумістити керованість і гнучкість [Текст] : научное издание / Т. Калита // Мясное дело : ежемесячный производственно-практический, рекламный журнал . - 2010. - N4. - С. 24-25.
Рубрики: М'ясна промисловість--Якість і безпека


Є примірники у відділах: всього 1
Вільні: 1

Знайти схожі

2.


    Калита, Тарас.
    Деталізація документованих описів процесів: як сумістити керованість і гнучкість [Текст] : научное издание / Т. Калита // Мясное дело : ежемесячный производственно-практический, рекламный журнал . - 2010. - N5. - С. 28-29. - Закінчення. початок у № 4/2010
Рубрики: М'ясна промисловість--Якість і безпека


Є примірники у відділах: всього 1
Вільні: 1

Знайти схожі

3.


    Калита, Тарас.
    Процесний підхід - що зробити, щоб він став реальністю в організації [Текст] : научное издание / Т. Калита // Мясное дело : ежемесячный производственно-практический, рекламный журнал . - 2010. - N6. - С. 28-30.
Рубрики: М'ясна промисловість--Якість і безпека


Є примірники у відділах: всього 1
Вільні: 1

Знайти схожі

4.


    Калита, Тарас.
    Деталізація документованих описів процесів: як сумістити керованість і гнучкість [] : научное издание / Т. Калита // Молочное дело : ежемесячный производственно-практический, рекламный журнал . - 2010. - N4. - С. 38-39. - Закінчення. Початок № 3/2010
Рубрики: Молочні продукти --Якість і безпека


Є примірники у відділах: всього 1
Вільні: 1

Знайти схожі

5.


    Калита, Тарас.
    Процесний підхід - що зробити, щоб він став реальністю в організації [] : научное издание / Т. Калита // Молочное дело : ежемесячный производственно-практический, рекламный журнал . - 2010. - N5. - С. 34-37.
Рубрики: Молочні продукти --Якість і безпека


Є примірники у відділах: всього 1
Вільні: 1

Знайти схожі

6.


    Калита, Тарас.
    Процесний підхід - що зробити, щоб він став реальністю в організації [Текст] : наукове видання / Т. Калита // Мясное дело : ежемесячный производственно-практический, рекламный журнал . - 2010. - N7. - С. 18-22. - Закінчення, початок № 6/2010
Рубрики: М'ясна промисловість--Якість і безпека


Є примірники у відділах: всього 1
Вільні: 1

Знайти схожі

7.


    Калита, Тарас.
    Интегрированные системы управления: что и куда интегрируем [Текст] : научное издание / Т. Калита // Мясное дело : ежемесячный производственно-практический, рекламный журнал . - 2010. - N9. - С. 24-26.
Рубрики: М'ясна промисловість--Якість і безпека


Є примірники у відділах: всього 1
Вільні: 1

Знайти схожі

8.


    Калита, Тарас.
    Процесний підхід - що зробити, щоб він став реальністю в організації [] : наукове видання / Т. Калита // Молочное дело : ежемесячный производственно-практический, рекламный журнал . - 2010. - N6. - С. 22-23. - Прдовження, початок № 5/2010
Рубрики: Молочні продукти --Якість і безпека


Є примірники у відділах: всього 1
Вільні: 1

Знайти схожі

9.


    Калита, Тарас.
    Процесний підхід - що зробити, щоб він став реальністю в організації [] : наукове видання / Т. Калита // Молочное дело : ежемесячный производственно-практический, рекламный журнал . - 2010. - N7. - С. 24-26. - (Закінчення, початок №5/2010)
Рубрики: Молочні продукти --Якість і безпека


Є примірники у відділах: всього 1
Вільні: 1

Знайти схожі

10.


    Калита, Тарас.
    Интегрированные системы управления: что и куда интегрируем [] : научное издание / Т. Калита // Молочное дело : ежемесячный производственно-практический, рекламный журнал . - 2010. - N9. - С. 24-25.
Рубрики: Молочні продукти --Якість і безпека


Є примірники у відділах: всього 1
Вільні: 1

Знайти схожі

 1-10    11-13 
 
© Національна наукова сільськогосподарська бібліотека НААН України
(ННСГБ НААН)
P.I.