Рейтинг@Mail.ru
Головна Спрощенний режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ННСГБ НААН - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>A=Топольник, Віра Григорівна@<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 по 3
1.
Видання в обробці. Не видається
   529929
   Т58


    Топольник, Віра Григорівна.
    Метрологія, стандартизація, сертифікація і управління якістю [Текст] : навч. посіб. для студ. вищих навч. закл. / В. Г. Топольник, М. А. Котляр ; М-во освіти і науки України, Донецький нац. ун-т екон. і торгівлі ім. М.Туган-Барановського, Каф. орг. та упр. якістю ресторанного госп-ва. - Донецьк : [б. в.], 2007. - 211 с. - Бібліогр.: 208-209. - ISBN 978-966-385-056-6 : 18.05 грн
УДК
Рубрики: Метрологія--Підручники, посібники
   Сертифікація--Підручники, посібники

   Стандартизація--Підручники, посібники

   Якість продукції--Управління--Підручники, посібники



Дод.точки доступу:
Котляр, Микола Андрійович; М-во освіти і науки УкраїниДонецький нац. ун-т екон. і торгівлі ім. М.Туган-Барановського; Каф. орг. та упр. якістю ресторанного госп-ва
Свободных экз. нет
Знайти схожі

2.
Видання в обробці. Не видається
   532050
   Т58


    Топольник, Віра Григорівна.
    Управління якістю продукції ресторанного господарства [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / В. Г. Топольник ; М-во освіти і науки України, Донецький нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського, каф. орг. та упр. якістю ресторанного госп-ва . - Донецьк : [б. в.], 2007. - 174 с. - Бібліогр.: с. 173. - ISBN 978-966-385-055-9 : 16.17 грн
УДК
Рубрики: Якість продукції--Підручники, посібники
   Харчові продукти--Підручники, посібники



Дод.точки доступу:
М-во освіти і науки України ; Донецький нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського; каф. орг. та упр. якістю ресторанного госп-ва
Свободных экз. нет
Знайти схожі

3.
   41429-А
   С 88


    Стукальська, Наталія Миколаївна.
    Оптимізація процесу подрібнення м'ясної сировини з курятини на основі комплексного показника якості [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук, спец. 05.18.12 / Н.М. Стукальська, наук. кер. В.Г. Топольник ; Мін - во освіти і науки України, Нац. ун-т харчових технологій. - Київ : [б. в.], 2018. - 22 с. - Бібліогр.: с. 16-20. - б. ц.
УДК
Рубрики: Птахівництво--продукти та їх переробка


Дод.точки доступу:
Топольник, Віра Григорівна \наук. кер.\; Мін - во освіти і науки УкраїниНац. ун-т харчових технологій
Примірників всього: 1
ХР (1)
Свободны: ХР (1)
Знайти схожі

 
© Національна наукова сільськогосподарська бібліотека НААН України
(ННСГБ НААН)
P.I.