532050
Т58 Топольник, Віра Григорівна.
Управління якістю продукції ресторанного господарства [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / В. Г. Топольник ; М-во освіти і науки України, Донецький нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського, каф. орг. та упр. якістю ресторанного госп-ва . - Донецьк : [б. в.], 2007. - 174 с. - Бібліогр.: с. 173. -
ISBN 978-966-385-055-9 : 16.17 грн
Рубрики: Якість продукції--Підручники, посібники
Харчові продукти--Підручники, посібники Дод.точки доступу: М-во освіти і науки України ; Донецький нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського; каф. орг. та упр. якістю ресторанного госп-ва
Свободных экз. нетЗнайти схожі