Рейтинг@Mail.ru
Головна Спрощенний режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ННСГБ НААН - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=Птахівництво -- продукти та їх переробка<.>
Загальна кількість знайдених документів : 9
Показані документи с 1 по 9
1.
   1016-зв
   Д 70


   
    Дослідити вплив технологічних факторів на підвищення когезійної властивості білків м'яса птиці для розробки технології формованих продуктів (36.00.04.07) [Текст] : звіт про НДР (заключ.) : № держреєстрації 0111U004176, розглянуто вченою радою ІПР НААН / НААН України, Ін-т продовольчих ресурсів ; кер. роботи Г.О. Єресько. - К. : [б. в.], 2013. - 53, [7] с. - Додається ел. ресурс на CD. - Бібліогр.: с. 52-53. - Б. ц.
УДК
Рубрики: Птахівництво--продукти та їх переробка

Утримувачі документа:
ННСГБ НААН

Дод.точки доступу:
Єресько, Г.О. \кер. роботи.\; Нац. акад. аграр. наук УкраїниІн-т продовольчих ресурсів
Примірників всього: 1
ХР (1)
Свободны: ХР (1)
Знайти схожі

2.


    Козак, С. С.
    Критические факторы безопасности в птицеперерабатывающей отрасли [] / С. С. Козак, И. В. Мокшанцева, Н. Л. Догадова, Л. С. Хан // Сучасне птахівництво : науково - виробничий журнал. - 2014. - N 7. - С. 20-25. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Птахівництво--продукти та їх переробка


Дод.точки доступу:
Мокшанцева, И.В.; Догадова, Н.Л.; Хан, Л.С.

Є примірники у відділах: всього 2 : ХР (2)
Вільні: ХР (2)

Знайти схожі

3.


    Красноярцев, Г. В.
    Развивать лечебно-профилактическую базу из скорлупы яиц [] / Г. В. Красноярцев // Птицеводство : научно-производственный журнал. - 2015. - N 10. - С. 23-26. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Птахівництво--продукти та їх переробка
Кл.слова (ненормовані):
перепелинные яйца, свойства скорлупы, скорлупотерапия, лечение и оздоровление.
Анотація: Статья раскрывает возможности практического использования скорлупы яиц в лечебно-оздоровительных целях, что может бытьсоставной частью проблемы импортозамещение медицинских препаратов, важным условием укрепления здоровья населения.


Є примірники у відділах: всього 1 : ХР (1)
Вільні: ХР (1)

Знайти схожі

4.


    Подзорова, Ю. А.
    Ветеринарно-санитарная оценка продуктов убоя кур-несушек с желточным перитонитом [] / Ю. А. Подзорова, С. С. Козак, И. Г. Серегин // Ветеринария : науч.-произ. журнал. - 2016. - N 5. - С. 59-61. - Библиогр. в конце ст. . - ISSN 0042-4846
Рубрики: Птахівництво--продукти та їх переробка
Кл.слова (ненормовані):
ветеринарно-санитарная экспертиза, желточный перитонит, куры-несушки -- veterinary and sanitary examination, yolk peritonitis, laying hens
Анотація: Дана ветеринарно-санитарная оценка продуктов убоя кур с желточным перитонитом. Результаты проведенных исследований рекомендуется использовать для дополнения раздела 4 "Правил ветеринарного осмотра убойных животных и ветеринарно-санитарной экспертизы мяса и мясных продуктов".


Дод.точки доступу:
Козак, С.С.; Серегин, И.Г.

Є примірники у відділах: всього 1 : ХР (1)
Вільні: ХР (1)

Знайти схожі

5.
   40801-А
   М 36


    Маховський, Дмитро Валерійович.
    Стратегія підвищення конкурентоспроможності підприємств з переробки м'яса птиці [Текст] : автореф. дис. ... канд. екон. наук, спец. 08.00.04 / Д. В. Маховський ; наук. кер. І. І. Вініченко ; М-во освіти і науки України, Дніпропетровський держ. аграр.-екон. ун-т. - Дніпропетровськ : [б. в.], 2016. - 20 с. - Бібліогр.: с. 16-18. - б. ц.
УДК
Рубрики: Птахівництво--Продукти та їх переробка


Дод.точки доступу:
Вініченко, Ігор Іванович \наук. кер.\; М-во освіти і науки УкраїниДніпропетровський держ. аграр.-екон. ун-т
Примірників всього: 1
ХР (1)
Свободны: ХР (1)
Знайти схожі

6.


    Смирнова, И. Р.
    Влияние функционального кератина пера на пищевую ценность мяса цыплят [] / И. Р. Смирнова, М. И. Шопинская, Л. П. Сатюкова // Ветеринария : науч.-произ. журнал. - 2017. - N 1. - С. 57-61. - Библиогр. в конце ст. . - ISSN 0042-4846
Рубрики: Птахівництво--продукти та їх переробка
Кл.слова (ненормовані):
сельскохозяйственная птица, пищевая ценность, химический состав, мышечная ткань, функциональный кератин пера
Анотація: Для успешного развития птицеводства необходимо создание кормовой базы, восполняющей дефицит белковых кормов животного происхождения. Один из таких источников - функциональный кератин пера птицы (ФКП), обладающий биологической ценностью из-за высокого содержания протеина (до 90 %) и незаменимых аминокислот. При изучении пищевой ценности мяса птицы, получавшей корм на основе ФКП, были определены показатели химического состава грудных и бедренных мышц цыплят и биологическая ценность мышечной ткани.


Дод.точки доступу:
Шопинская, М.И.; Сатюкова, Л.П.

Є примірники у відділах: всього 1 : ХР (1)
Вільні: ХР (1)

Знайти схожі

7.
   41429-А
   С 88


    Стукальська, Наталія Миколаївна.
    Оптимізація процесу подрібнення м'ясної сировини з курятини на основі комплексного показника якості [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук, спец. 05.18.12 / Н.М. Стукальська, наук. кер. В.Г. Топольник ; Мін - во освіти і науки України, Нац. ун-т харчових технологій. - Київ : [б. в.], 2018. - 22 с. - Бібліогр.: с. 16-20. - б. ц.
УДК
Рубрики: Птахівництво--продукти та їх переробка


Дод.точки доступу:
Топольник, Віра Григорівна \наук. кер.\; Мін - во освіти і науки УкраїниНац. ун-т харчових технологій
Примірників всього: 1
ХР (1)
Свободны: ХР (1)
Знайти схожі

8.
   41890-А
   С 24


    Свалявчук, Лариса Іванівна.
    Структура та взаємодія компонентів штучної системи "птиця-членистоногі-середовище" на прикладі птахогосподарств [Текст] : автореф. дис. ... канд. біол. наук, спец. 03.00.16 / Л.І. Свалявчук, наук. кер. О.В. Тертична ; Нац. акад. аграр. наук України, Ін-т агроекол. і природокористування. - Київ : [б. в.], 2019. - 22 с. - Бібліогр.: с. 18-19. - б. ц.
УДК
Рубрики: Птахівництво--продукти та їх переробка

Утримувачі документа:
ННСГБ НААН

Дод.точки доступу:
Тертична, Ольга Василівна \наук. кер.\; Нац. акад. аграр. наук УкраїниІн-т агроекол. і природокористування
Примірників всього: 1
ХР (1)
Свободны: ХР (1)
Знайти схожі

9.
   42796-А
   Ш 37


    Шевцова, Ольга Леонідівна.
    Еколого-економічне обгрунтування поводження з побічними продуктами бройлерного виробництва [Текст] : автореф. дис. ... канд. екон. наук, спец. 08.00.06 / О.Л. Шевцова, наук. кер. О.І. Фурдичко ; Нац. акад. аграр. наук України, Ін-т агроекології і природокористування. - Київ : [б. в.], 2021. - 20 с. - Бібліогр.: с. 17-18. - б. ц.
УДК
Рубрики: Птахівництво--продукти та їх переробка

Утримувачі документа:
ННСГБ НААН

Дод.точки доступу:
Фурдичко, Орест Іванович \наук. кер.\; Нац. акад. аграр. наук України Ін-т агроекології і природокористування
Примірників всього: 1
ХР (1)
Свободны: ХР (1)
Знайти схожі

 
© Національна наукова сільськогосподарська бібліотека НААН України
(ННСГБ НААН)
P.I.