Рейтинг@Mail.ru
Головна Спрощенний режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ННСГБ НААН - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>A=Стукальська, Наталія Миколаївна@<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.
   41429-А
   С 88


    Стукальська, Наталія Миколаївна.
    Оптимізація процесу подрібнення м'ясної сировини з курятини на основі комплексного показника якості [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук, спец. 05.18.12 / Н.М. Стукальська, наук. кер. В.Г. Топольник ; Мін - во освіти і науки України, Нац. ун-т харчових технологій. - Київ : [б. в.], 2018. - 22 с. - Бібліогр.: с. 16-20. - б. ц.
УДК
Рубрики: Птахівництво--продукти та їх переробка


Дод.точки доступу:
Топольник, Віра Григорівна \наук. кер.\; Мін - во освіти і науки УкраїниНац. ун-т харчових технологій
Примірників всього: 1
ХР (1)
Свободны: ХР (1)
Знайти схожі

 
© Національна наукова сільськогосподарська бібліотека НААН України
(ННСГБ НААН)
P.I.