Рейтинг@Mail.ru
Головна Спрощенний режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ННСГБ НААН - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=М'ясні продукти -- Якість<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 по 3
1.


    Баль-Прилипко, Л. В.
    Вплив поліфункціональних харчових добавок на якість м'ясної продукції [] / Л. В. Баль-Прилипко // Продовольча індустрія АПК : науково-практичний журнал. - 2011. - N 5. - С. 12-15. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: М'ясні продукти--Якість
   Харчові добавки



Є примірники у відділах: всього 1 : ХР (1)
Вільні: ХР (1)

Знайти схожі

2.


    Могильный, М. П.
    Технологический контроль качества мясных рубленых изделий [] / М. П. Могильный // Хранение и переработка сельхозсырья : теоретический журнал. - 2011. - N 7. - С. 58-61. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: М'ясні продукти--Якість


Є примірники у відділах: всього 1 : ХР (1)
Вільні: ХР (1)

Знайти схожі

3.


    Алейников, А. Ф.
    Обоснование экспресс-метода оценки свежести мясного сырья [] / А. Ф. Алейников, И. Г. Пальчикова, Ю. В. Чугуй // Сибирский вестник сельскохозяйственной науки : научный журнал Сибирского отд - нияРос. акад. с. - х. наук. - 2012. - N 5. - С. 83-90. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: М'ясні продукти--Якість


Дод.точки доступу:
Пальчикова, И.Г.; Чугуй, Ю.В.

Є примірники у відділах: всього 2 : ХР (2)
Вільні: ХР (2)

Знайти схожі

 
© Національна наукова сільськогосподарська бібліотека НААН України
(ННСГБ НААН)
P.I.