Пошуковий запит: <.>S=Харчові продукти -- Білок<.> |
Загальна кількість знайдених документів : 6
Показані документи с 1 по 6 |
>1.
|
Плєве, О. Співставимо основні характеристики методів К'єльдаля І Дюма при визначенні в харчових продуктах вмісту білка [] / О. Плєве> // Зерно і хліб : журнал для керівників, спеціалістів і науковців галузі хлібопродуктів. - 2011. - N 3. - С. 22-23
Рубрики: Харчові продукти--Білок
Є примірники у відділах:
всього 1 Вільні: 1
Знайти схожі
|
>2.
|
Осадчук, И. В. Проблемы обеспечения белкового баланса в продуктах питания [] / И. В. Осадчук, С. В. Осадчук> // Хлебопекарское и кондитерское дело : производственно-практический, рекламный журнал. - 2012. - N 2. - С. 20-22
Рубрики: Харчові продукти--Білок
Дод.точки доступу: Осадчук, С.В. Є примірники у відділах:
всього 3 : ХР (3) Вільні: ХР (3)
Знайти схожі
|
>3.
|
Кочетов, В. С. Управление качеством высокобелковых продуктов питания [] / В. С. Кочетов, О. В. Синельникова, Д. А. Стригун> // Хранение и переработка сельхозсырья : теоретический журнал. - 2013. - N 6. - Ст. 46-49. - С. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Харчові продукти--Білок
Дод.точки доступу: Синельникова, О.В.; Стригун, Д.А. Є примірники у відділах:
всього 1 : ХР (1) Вільні: ХР (1)
Знайти схожі
|
>4.
|
Титова, М. Е. Разработка белкового модуля для продуктов функционального питания с применением системы компьютерной оценки [] / М. Е. Титова, М. А. Никитина, Н. А. Тихомирова> // Хранение и переработка сельхозсырья : теоретический журнал. - 2013. - N 7. - С. 41-45. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Харчові продукти--Білок
Дод.точки доступу: Никитина, М.А.; Тихомирова, Н.А. Є примірники у відділах:
всього 1 : ХР (1) Вільні: ХР (1)
Знайти схожі
|
>5.
|
Виннов, А. Выбор ферментов для гидролиза промышленных белковых субстратов [] / А. Виннов, Л. Баль-Прилипко> // Продовольча індустрія АПК : науково-практичний журнал. - 2013. - N 3. - С. 9-12. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Харчові продукти--Білок
Дод.точки доступу: Баль-Прилипко, Л. Є примірники у відділах:
всього 2 : ХР (2) Вільні: ХР (2)
Знайти схожі
|
>6.
|
Баль-Прилипко, Л. Фізико-хімічні властивості активованих білкових систем [] / Л. Баль-Прилипко> // Продовольча індустрія АПК : науково-практичний журнал. - 2013. - N 6. - С. 8-13. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Харчові продукти--Білок
Є примірники у відділах:
всього 2 : ХР (2) Вільні: ХР (2)
Знайти схожі
|
|