Рейтинг@Mail.ru
Головна Спрощенний режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ННСГБ НААН - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=Харчові продукти -- Білок<.>
Загальна кількість знайдених документів : 6
Показані документи с 1 по 6
1.


    Плєве, О.
    Співставимо основні характеристики методів К'єльдаля І Дюма при визначенні в харчових продуктах вмісту білка [] / О. Плєве // Зерно і хліб : журнал для керівників, спеціалістів і науковців галузі хлібопродуктів. - 2011. - N 3. - С. 22-23
Рубрики: Харчові продукти--Білок


Є примірники у відділах: всього 1
Вільні: 1

Знайти схожі

2.


    Осадчук, И. В.
    Проблемы обеспечения белкового баланса в продуктах питания [] / И. В. Осадчук, С. В. Осадчук // Хлебопекарское и кондитерское дело : производственно-практический, рекламный журнал. - 2012. - N 2. - С. 20-22
Рубрики: Харчові продукти--Білок


Дод.точки доступу:
Осадчук, С.В.

Є примірники у відділах: всього 3 : ХР (3)
Вільні: ХР (3)

Знайти схожі

3.


    Кочетов, В. С.
    Управление качеством высокобелковых продуктов питания [] / В. С. Кочетов, О. В. Синельникова, Д. А. Стригун // Хранение и переработка сельхозсырья : теоретический журнал. - 2013. - N 6. - Ст. 46-49. - С. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Харчові продукти--Білок


Дод.точки доступу:
Синельникова, О.В.; Стригун, Д.А.

Є примірники у відділах: всього 1 : ХР (1)
Вільні: ХР (1)

Знайти схожі

4.


    Титова, М. Е.
    Разработка белкового модуля для продуктов функционального питания с применением системы компьютерной оценки [] / М. Е. Титова, М. А. Никитина, Н. А. Тихомирова // Хранение и переработка сельхозсырья : теоретический журнал. - 2013. - N 7. - С. 41-45. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Харчові продукти--Білок


Дод.точки доступу:
Никитина, М.А.; Тихомирова, Н.А.

Є примірники у відділах: всього 1 : ХР (1)
Вільні: ХР (1)

Знайти схожі

5.


    Виннов, А.
    Выбор ферментов для гидролиза промышленных белковых субстратов [] / А. Виннов, Л. Баль-Прилипко // Продовольча індустрія АПК : науково-практичний журнал. - 2013. - N 3. - С. 9-12. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Харчові продукти--Білок


Дод.точки доступу:
Баль-Прилипко, Л.

Є примірники у відділах: всього 2 : ХР (2)
Вільні: ХР (2)

Знайти схожі

6.


    Баль-Прилипко, Л.
    Фізико-хімічні властивості активованих білкових систем [] / Л. Баль-Прилипко // Продовольча індустрія АПК : науково-практичний журнал. - 2013. - N 6. - С. 8-13. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Харчові продукти--Білок


Є примірники у відділах: всього 2 : ХР (2)
Вільні: ХР (2)

Знайти схожі

 
© Національна наукова сільськогосподарська бібліотека НААН України
(ННСГБ НААН)
P.I.