Рейтинг@Mail.ru
Головна Спрощенний режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ННСГБ НААН - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=Харчова пром-сть -- Інгридієнти<.>
Загальна кількість знайдених документів : 5
Показані документи с 1 по 5
1.


    Акинфиева, Ирина.
    Составляющие сладкого изделия [] / И. Акинфиева // Продукты & ингредиенты. Производство, Переработка. Хранение. Реализация : научно-практический журнал. - 2011. - N 9. - С. 20-24
Рубрики: Кондитерські вироби--Ринок
   Харчова пром-сть--Інгридієнти



Є примірники у відділах: всього 1 : ХР (1)
Вільні: ХР (1)

Знайти схожі

2.


    Беспалова, О. В.
    Технология модификации растительного сырья для производства пищевых продуктов [] / О. В. Беспалова // Сибирский вестник сельскохозяйственной науки : научный журнал Сибирского отд - нияРос. акад. с. - х. наук. - 2012. - N 1. - С. 112-116. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Харчова пром-сть--Інгридієнти


Є примірники у відділах: всього 1 : ХР (1)
Вільні: ХР (1)

Знайти схожі

3.


    Осадчук, И. В.
    Проблемы обеспечения белкового баланса в продуктах питания [] / И. В. Осадчук, С. В. Осадчук // Молочное дело : ежемесячный производственно-практический, рекламный журнал . - 2012. - N 3/4. - С. 22-25
Рубрики: Харчова пром-сть--Інгридієнти


Дод.точки доступу:
Осадчук, С.В.

Є примірники у відділах: всього 2 : ХР (2)
Вільні: ХР (2)

Знайти схожі

4.


    Осьмак, Т.
    Соєвмісний білковий компонент-перспективний інгредієнт замороженого десерту [] / Т. Осьмак, Н. Рябоконь // Продовольча індустрія АПК : науково-практичний журнал. - 2014. - N 1. - С. 38-41. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Харчова пром-сть--Інгридієнти


Дод.точки доступу:
Рябоконь , Н.

Є примірники у відділах: всього 1 : ХР (1)
Вільні: ХР (1)

Знайти схожі

5.


    Баль-Прилипко, Л.
    Використання дієтичної добавки еламін в оздоровчому харчуванні [] / Л. Баль-Прилипко, Л. Дерев’янко, Б. Леонова // Продовольча індустрія АПК : науково-практичний журнал. - 2017. - N 1/2. - С. 7-12. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Харчова пром-сть--Інгридієнти
Кл.слова (ненормовані):
еламін, дієтична добавка, іонізуюче випромінювання, стрес
Анотація: Еламін поповнює організм макро- та мікроелементами, покращує гематологічні показники і нормалізує гормональний стан після комбінованої дії іонізуючого випромінювання (2.0 Гр) і стресу, підвищує опірність організму до дії іонізуючого випромінювання і стресу. Концентрат еламіну допущений Міністерством охорони здоров’я України до вживання в якості дієтичної добавки до раціону дорослих і дітей. Добова норма споживання концентрату еламіну для дорослих – 1.0 г, для дітей – 0.5 г.


Дод.точки доступу:
Дерев’янко, Л.; Леонова, Б.

Є примірники у відділах: всього 1 : ХР (1)
Вільні: ХР (1)

Знайти схожі

 
© Національна наукова сільськогосподарська бібліотека НААН України
(ННСГБ НААН)
P.I.