Рейтинг@Mail.ru
Головна Спрощенний режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ННСГБ НААН - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>A=Клаусен, Е.@<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 по 3
1.
Шифр: ВАНП3/2016/Вип. 2, ч. 1
   Журнал

Вісник аграрної науки Причорномор'я [Текст] : наук. журн./ Миколаїв. нац. аграр. ун-т. - Миколаїв : МНАУ, 1997 - . - Виходить кожного кварталу
2016р. Вип. 2,ч. 1
Зміст:
Антоненко, П. П. Профілактична ефективність мінерального препарату «Сапокорм» та кормової фітодобавки «Фітопанк» за метаболічних порушень свиноматок / П. П. Антоненко [и др.]. - С.3-10. - Бібліогр. в кінці ст.
Інші автори: Суслова Н.І., Макєєв Н.С., Головань Д.І., Кременчук Л.В., Пушкарь.Т.Д.
Аранчій, С. В. Епізоотологічна ситуація щодо вісцеральних мікозів тварин в умовах Центрального регіону України / С. В. Аранчій, Г. А. Зон, О. В. Кінаш. - С.11-17. - Бібліогр. в кінці ст.
Балабанова, І. О. Розробка технології елітного твердого сиру «Каланчацький» / І. О. Балабанова. - С.18-25. - Бібліогр. в кінці ст.
Бількевич, В. В. Згодовування різних доз кормової добавки НуПро та її вплив на продуктивність курчат-бройлерів / В. В. Бількевич. - С.26-34. - Бібліогр. в кінці ст.
Бомко, В. С. Показники відтворної здатності високопродуктивних корів за різних рівнів цинку у раціонах / В. С. Бомко, В. П. Даниленко, М. Г. Повозніков. - С.35-42. - Бібліогр. в кінці ст.
Бордунова, О. Г. Зміни складових біокристалічних шарів шкаралупи інкубаційних яєць курей за використання технології «штучна кутикула (ARTICLE)» / О. Г. Бордунова [и др.]. - С.43-52. - Бібліогр. в кінці ст.
Інші автори: Астраханцева О.Г., Денісов Р.В., Лупінова О.С., Чіванов В.Д.
Вечеря, Ю. О. Вплив маси яєць курей м’ясного напряму продуктивності на їх морфологічні та інкубаційні якості / Ю. О. Вечеря. - С.53-59. - Бібліогр. в кінці ст.
Гаркавенко, Т. О. Визначення залишкових кількостей антибіотиків тетрациклінової групи в продукції птахівництва мікробіологічним методом / Т. О. Гаркавенко, І. М. Азиркіна. - С.60-68. - Бібліогр. в кінці ст.
Гноєвий, В. І. Методи оцінки біологічної повноцінності білка кормів і тваринницької продукції / В. І. Гноєвий [и др.]. - С.69-75. - Бібліогр. в кінці ст.
Інші автори: Гноєвий І.В., Трішин О.К., Котець Г.І.
Kiriyak, Y. Global warming in the South region of Ukraine and it’s impact on the eukaryotes / Y. Kiriyak, І. Gorbatenko. - С.76-85. - Бібліогр. в кінці ст.
Грудко, Н. О. Вплив тривалості вирощування в басейнах на якісні параметри мальків веслоноса / Н. О. Грудко, І. М. Шерман. - С.85-92. - Бібліогр. в кінці ст.
Долгая, М. М. Якість і безпечність молока корів за використання мікроелементів та вітаміну Е / М. М. Долгая [и др.]. - С.93-101. - Бібліогр. в кінці ст.
Інші автори: Богороденко С.В., Ярьоменко Ю.О., Полєва І.О.
Измайлович, И. Б. «ТОКСИСОРБ» снижает патогенность микотоксинов / И. Б. Измайлович. - С.102-108. - Бібліогр. в кінці ст.
Калініна, І. Г. Динаміка змінення концентрацій жирних кислот в бджолинному обніжжі протягом пилконосного сезону / І. Г. Калініна. - С.109-120. - Бібліогр. в кінці ст.
Калиниченко, Г. І. Вплив генотипових факторів на якісні показники вовнової та м’ясної продуктивності овець / Г. І. Калиниченко, О. А. Коваль. - С.121-128. - Бібліогр. в кінці ст.
Кириченко, В. А. Об’єктивна оцінка генотипу баранів-плідників за якістю нащадків / В. А. Кириченко, Є. В. Баркарь, А. І. Кириченко. - С.129-136. - Бібліогр. в кінці ст.
Китаєва, А. П. Лікувальні властивості меду різних регіонів України / А. П. Китаєва, К. О. Хамід, З. Т. Семенова. - С.137-143. - Бібліогр. в кінці ст.
Клаусен, Е. Особливості датської системи безпечності харчової продукції / Е. Клаусен. - С.144-154. - Бібліогр. в кінці ст.
Ковпак, О. С. Цитогенетичний аналіз прогеніторних клітин міокарду щура на ранніх пасажах / О. С. Ковпак. - С.155-163. - Бібліогр. в кінці ст.
Ковпак, В. В. Iмунний статус щурів за цукрового діабету при застосуванні заміщуючої клітинної терапії / В. В. Ковпак, Ю. О. Харкевич. - С.164-172. - Бібліогр. в кінці ст.
Кондакова, В. В. Применение растительного адаптогена для повышения защитных свойств организма животных / В. В. Кондакова, Д. Г. Готовский, И. В. Фомченко. - С.173-181. - Бібліогр. в кінці ст.
Котелевич, В. А. Кролятина – важливий резерв органічної продукції / В. А. Котелевич. - С.182-190. - Бібліогр. в кінці ст.
Погорєлова, А. О. Мoрфологічна та біохімічна оцінка кролятини залежно від віку забою / А. О. Погорєлова, Г. А. Коцюбенко. - С.191-198. - Бібліогр. в кінці ст.
Ластовська, І. О. Продуктивність бичків різних порід в умовах інноваційної технології виробництва яловичини / І. О. Ластовська. - С.199-204. - Бібліогр. в кінці ст.
Патрєва, Л. С. Аналіз показників безпечності молока в умовах сільськогосподарського підприємства / Л. С. Патрєва, І. І. Максимова. - С.205-211. - Бібліогр. в кінці ст.
Перейти до зовнішнього ресурсу: переглянути журнал
Є примірники у відділах: всього 2 : ХР (2)
Вільні: ХР (2)

Знайти схожі
Перейти до описів статей

2.


    Клаусен, Е.
    Особливості датської системи безпечності харчової продукції [Текст] / Е. Клаусен // Вісник аграрної науки Причорномор'я = Ukrainian Black sea region agrarian science : наук. журн. - 2016. - N вип. 2, ч. 1. - С. 144-154. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Харчові продукти
Кл.слова (ненормовані):
Данія, система безпечності, харчова продукція, контроль
Анотація: Проаналізовано датську модель системи безпечності харчової продукції. Розглянуто ключові елементи системи єдиного контролюючого органу. Визначенодержавні органи, відповідальні за харчову безпеку у Данії. Проаналізовано функції контролюючого органу. Встановлено схему визначення групи ризику підприємства.

Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)

Знайти схожі

3.


    Клаусен, Е.
    Особливості датської системи безпечності харчової продукції [Текст] / Е. Клаусен // Вісник аграрної науки Причорномор'я = Ukrainian Black sea region agrarian science : наук. журн. - 2016. - N Вип. 2,ч. 1. - С. 144-154. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Харчова продукція--Безпека і якість
Кл.слова (ненормовані):
Данія, система безпечності, харчова продукція, контроль
Анотація: Проаналізовано датську модель системи безпечності харчової продукції. Розглянуто ключові елементи системи єдиного контролюючого органу. Визначенодержавні органи, відповідальні за харчову безпеку у Данії. Проаналізовано функції контролюючого органу. Встановлено схему визначення групи ризику підприємства. .


Є примірники у відділах: всього 2 : ХР (2)
Вільні: ХР (2)

Знайти схожі

 
© Національна наукова сільськогосподарська бібліотека НААН України
(ННСГБ НААН)
P.I.