Рейтинг@Mail.ru
Головна Спрощенний режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ННСГБ НААН - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>S=Харчова продукція -- Безпека і якість<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.


    Клаусен, Е.
    Особливості датської системи безпечності харчової продукції [Текст] / Е. Клаусен // Вісник аграрної науки Причорномор'я = Ukrainian Black sea region agrarian science : наук. журн. - 2016. - N Вип. 2,ч. 1. - С. 144-154. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Харчова продукція--Безпека і якість
Кл.слова (ненормовані):
Данія, система безпечності, харчова продукція, контроль
Анотація: Проаналізовано датську модель системи безпечності харчової продукції. Розглянуто ключові елементи системи єдиного контролюючого органу. Визначенодержавні органи, відповідальні за харчову безпеку у Данії. Проаналізовано функції контролюючого органу. Встановлено схему визначення групи ризику підприємства. .


Є примірники у відділах: всього 2 : ХР (2)
Вільні: ХР (2)

Знайти схожі

 
© Національна наукова сільськогосподарська бібліотека НААН України
(ННСГБ НААН)
P.I.