Рейтинг@Mail.ru
Головна Спрощенний режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ННСГБ НААН - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=Кондитерські вироби -- Технології<.>
Загальна кількість знайдених документів : 16
Показані документи с 1 по 16
1.


    Ряшко, Г. М.
    Холодно, удобно, выгодно [] / Г. М. Ряшко // Хлебопекарское и кондитерское дело : производственно-практический, рекламный журнал. - 2011. - N 3. - С. 8-9
Рубрики: Кондитерські вироби--Технології


Є примірники у відділах: всього 3 : (1), ХР (2)
Вільні: (1), ХР (2)

Знайти схожі

2.


    Олексієнко, Н.
    Сенсорна оцінка якості кондитерських виробів у процесі зберігання [] / Н. Олексієнко, Л. Неделіна // Продовольча індустрія АПК : науково-практичний журнал. - 2012. - N 4. - С. 22-24. - Бібліогр. в кінці стор.
Рубрики: Кондитерські вироби--Технології


Дод.точки доступу:
Неделіна, Л.

Є примірники у відділах: всього 1 : ХР (1)
Вільні: ХР (1)

Знайти схожі

3.


    Силагадзе, М. А.
    Плоды кавказского бука: полезность, функциональность, безопасность [] / М. А. Силагадзе, Э. Г. Пруидзе // Хлебопекарское и кондитерское дело : производственно-практический, рекламный журнал. - 2012. - N 6. - С. 18-20. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Кондитерські вироби--Технології


Дод.точки доступу:
Пруидзе, Э.Г.

Є примірники у відділах: всього 2 : ХР (2)
Вільні: ХР (2)

Знайти схожі

4.


    Юдин, А.
    Новый технологический подход к приготовлению бездрожжевых полуфабрикатов [] / А. Юдин, Л. Пучкова, И. Матвеева, Т. Юдина // Хлібопекарська і кондитеська промисловість України : щомісячний науково - практичний журнал. - 2013. - N 3. - С. 8-12
Рубрики: Кондитерські вироби--Технології


Дод.точки доступу:
Пучкова, Л.; Матвеева, И.; Юдина, Т.

Є примірники у відділах: всього 1 : ХР (1)
Вільні: ХР (1)

Знайти схожі

5.


    Пташник, И.
    Наполнение начинкой мучных кондитерских изделий [] / И. Пташник // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : щомісячний науково - практичний журнал. - 2014. - N 3. - С. 20-21
Рубрики: Кондитерські вироби--Технології


Є примірники у відділах: всього 1 : ХР (1)
Вільні: ХР (1)

Знайти схожі

6.


    Магомедов, Г. О.
    Суфле на патоке увеличенного срока годности [Текст] / Г. О. Магомедов, Л. А. Лобосова, И. Г. Барсукова // Хлебный и кондитерский бизнес : научно-практический журнал. - 2013. - № 5. - С. 40-42. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Кондитерські вироби--Технології


Дод.точки доступу:
Лобосова, Л.А.; Барсукова, И. Г.

Є примірники у відділах: всього 1 : ХР (1)
Вільні: ХР (1)

Знайти схожі

7.


    Дорохович, А. Н.
    Пенообразный полуфабрикат типа "суфле" для мучных кондитерских изделий [Текст] / А. Н. Дорохович, А. В. Мурзин // Хлебный и кондитерский бизнес : научно-практический журнал. - 2013. - № 6. - С. 32-34. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Кондитерські вироби--Технології


Дод.точки доступу:
Мурзин, А.В.

Є примірники у відділах: всього 1 : ХР (1)
Вільні: ХР (1)

Знайти схожі

8.


    Дорохович, А. М.
    Тиксотропія кондитерських агарових гелів [Текст] / А. М. Дорохович, А. В. Мурзін, І. Л. Клепіков // Хлебный и кондитерский бизнес : научно-практический журнал. - 2014. - № 6. - С. 34-37. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Кондитерські вироби--Технології


Дод.точки доступу:
Мурзін, А.В.; Клепіков, І.Л.

Є примірники у відділах: всього 1 : ХР (1)
Вільні: ХР (1)

Знайти схожі

9.


    Букшина, Л. С.
    Перспективы повышения пищевой ценности мучных кондитерских изделий [Текст] / Л. С. Букшина, Г. И. Волощук, Т. В. Калиновская // Хлебный и кондитерский бизнес : научно-практический журнал. - 2014. - № 6. - С. 38
Рубрики: Кондитерські вироби--Технології


Дод.точки доступу:
Волощук, Г. И.; Калиновская, Т. В.

Є примірники у відділах: всього 1 : ХР (1)
Вільні: ХР (1)

Знайти схожі

10.


    Оболкіна, В. І.
    Застосування гуміарабіка при створенні новіх технологій цукристих кондитерських виробів [Текст] / В. І. Оболкіна, Т. В. Каліновська, М. М. Фасолько // Хлебный и кондитерский бизнес : научно-практический журнал. - 2015. - № 1. - С. 28-29
Рубрики: Кондитерські вироби--Технології


Дод.точки доступу:
Каліновська, Т.В.; Фасолько, М.М.

Є примірники у відділах: всього 1 : ХР (1)
Вільні: ХР (1)

Знайти схожі

11.


    Оболкіна, В.
    Створення технології збивних цукерок з комбінованим корпусом із використанням комплексних сумішей гідроколоїдів [Текст] / В. Оболкіна, С. Кияниця // Хлебный и кондитерский бизнес : научно-практический журнал. - 2015. - № 7. - С. 26-27. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Кондитерські вироби--Технології


Дод.точки доступу:
Кияниця, С.

Є примірники у відділах: всього 1 : ХР (1)
Вільні: ХР (1)

Знайти схожі

12.


    Селюк, Л.
    Ореховые массы [Текст] / Л. Селюк // Хлебный и кондитерский бизнес : научно-практический журнал. - 2015. - № 7. - С. 28-29.
Рубрики: Кондитерські вироби--Технології
Анотація: Массы, приготовленные на основе ореховых ядер,подразделяются на пралиновые и марципановые.


Є примірники у відділах: всього 1 : ХР (1)
Вільні: ХР (1)

Знайти схожі

13.


    Дорохович, В. В.
    Розроблення борошняних кондитерських виробів для хворих на целіакію в Україні та за кордоном [Текст] / В. В. Дорохович, М. Гріцевич // Хлебный и кондитерский бизнес : научно-практический журнал. - 2015. - № 8. - С. 24-25. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Кондитерські вироби--Технології


Дод.точки доступу:
Гріцевич, М.

Є примірники у відділах: всього 1 : ХР (1)
Вільні: ХР (1)

Знайти схожі

14.


    Оболкина, В. И.
    Слоеное печенье с пикантным вкусом [Текст] / В. И. Оболкина, Л. С. Букшина, Л. Н. Яворская // Хлебный и кондитерский бизнес : научно-практический журнал. - 2015. - № 8. - С. 26-28. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Кондитерські вироби--Технології


Дод.точки доступу:
Букшина, Л.С.; Яворская, Л.Н.

Є примірники у відділах: всього 1 : ХР (1)
Вільні: ХР (1)

Знайти схожі

15.


    Гук П., Павел.
    Новые требования к выпуску кондизделий [] / Павел Гук П. // Продукты & ингредиенты. Производство, Переработка. Хранение. Реализация : научно-практический журнал. - 2015. - N 7. - С. 22.
Рубрики: Кондитерські вироби--Технології


Є примірники у відділах: всього 1 : ХР (1)
Вільні: ХР (1)

Знайти схожі

16.


    Крылова, Э.Н..
    Технологические аспекты производства ириса без сахара [Текст] / Э.Н. Крылова, Е. Н. Маврина, Т. В. Савенкова // Вестник Российской сельскохозяйственной науки : научно-теоретический журнал. - 2016. - N 2. - С. 12-13. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Кондитерські вироби--Технології
Кл.слова (ненормовані):
ирис; производство ириса; пластическая прочность ириса; кондитерские изделия
Анотація: В статье представлены исследования, направленные на разработку технологий производства кондитерских изделий профилактического назначения, в том числе повышенной пищевой, биологической ценности и понижению калорийности, что обусловливает их конкурентоспособность.


Дод.точки доступу:
Маврина, Е.Н.; Савенкова, Т.В.

Є примірники у відділах: всього 1 : ХР (1)
Вільні: ХР (1)

Знайти схожі

 
© Національна наукова сільськогосподарська бібліотека НААН України
(ННСГБ НААН)
P.I.