Пошуковий запит: <.>S=Кондитерські вироби -- Мармелад<.> |
Загальна кількість знайдених документів : 8
Показані документи с 1 по 8 |
>1.
|
Дорохович, А. М. Лактитол, фруктоза та їх суміші [] : научное издание / А. М. Дорохович, О. Л. Соловйова> // Продукты & ингредиенты. Производство, Переработка. Хранение. Реализация : научно-практический журнал. - 2011. - N2. - С. 36-38. - Бібліогр. у кінці ст.
Рубрики: Кондитерські вироби--Мармелад
Дод.точки доступу: Соловйова, О.Л. Є примірники у відділах:
всього 1 Вільні: 1
Знайти схожі
|
>2.
|
Бочковская, Е. Мармелад и желе: или здорово, или доступно покупателю? [] / Е. Бочковская> // Продукты & ингредиенты. Производство, Переработка. Хранение. Реализация : научно-практический журнал. - 2013. - N 2. - С. 14-17
Рубрики: Кондитерські вироби--Мармелад
Є примірники у відділах:
всього 1 : ХР (1) Вільні: ХР (1)
Знайти схожі
|
>3.
|
Табаторович, А. Проблемі формирования и сохранения качества желейного мармелада [] / А. Табаторович> // Хлібопекарська і кондитеська промисловість України : щомісячний науково - практичний журнал. - 2013. - N 11. - С. 10-12
Рубрики: Кондитерські вироби--Мармелад
Є примірники у відділах:
всього 1 : ХР (1) Вільні: ХР (1)
Знайти схожі
|
>4.
|
Тарасова, Л. Новый желейный мармелад на основе растительного сырья [] / Л. Тарасова> // Хлібопекарська і кондитеська промисловість України : щомісячний науково - практичний журнал. - 2013. - N 11. - С. 13-15. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Кондитерські вироби--Мармелад
Є примірники у відділах:
всього 1 : ХР (1) Вільні: ХР (1)
Знайти схожі
|
>5.
|
Мармелад на сокосодержащих ароматизаторах []> // Хлібопекарська і кондитеська промисловість України : щомісячний науково - практичний журнал. - 2013. - N 11. - С. 30-31
Рубрики: Кондитерські вироби--Мармелад
Є примірники у відділах:
всього 1 : ХР (1) Вільні: ХР (1)
Знайти схожі
|
>6.
|
Хмарская, Н. Сравнительная характеристика технологий желейного мармелада [Текст] / Н. Хмарская> // Хлебный и кондитерский бизнес : научно-практический журнал. - 2015. - № 6. - С. 30-31.
Рубрики: Кондитерські вироби--Мармелад
Є примірники у відділах:
всього 1 : ХР (1) Вільні: ХР (1)
Знайти схожі
|
>7.
|
Использование показателей химического состава сырья для оптимизации рецептур кондитерских изделий [Текст] / И. А. Белова [и др.]> // Вестник Российской сельскохозяйственной науки : научно-теоретический журнал. - 2016. - N 2. - С. 8-10. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Кондитерські вироби--Мармелад Кл.слова (ненормовані): кондитерские изделия; мармеладно-пастильные изделия; фруктовое сырье; овощное сырье Анотація: Исследован химический состав фруктового и овощного сырья методом капиллярного электрофореза по следующим показателям: массовая доля макроэлементов, органических кислот, моно- и дисахаридов. Данные использованы для разработки методики определения массовой доли фруктового сырья в кондитерских изделиях.
Дод.точки доступу: Белова, И.А.; Кондратьев, Н.Б.; Савенкова, Т.В.; Осипов М.В., Парашина Ф.И., Мамонова Ю.А., Южакова К.В. Є примірники у відділах:
всього 1 : ХР (1) Вільні: ХР (1)
Знайти схожі
|
>8.
|
Туз, Н. Ф. Технологія мармеладу желейного з рослинними добавками [Текст] / Н. Ф. Туз, М. В. Артамонова> // Інженерія переробних і харчових виробництв : науковий журнал. - 2016. - N 1(1). - С. 32-37. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Кондитерські вироби--Мармелад
Дод.точки доступу: Артамонова, М.В. Є примірники у відділах:
всього 1 : ХР (1) Вільні: ХР (1)
Знайти схожі
|
|