Рейтинг@Mail.ru
Головна Спрощенний режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ННСГБ НААН - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=Кондитерські вироби -- Мармелад<.>
Загальна кількість знайдених документів : 8
Показані документи с 1 по 8
1.


    Дорохович, А. М.
    Лактитол, фруктоза та їх суміші [] : научное издание / А. М. Дорохович, О. Л. Соловйова // Продукты & ингредиенты. Производство, Переработка. Хранение. Реализация : научно-практический журнал. - 2011. - N2. - С. 36-38. - Бібліогр. у кінці ст.
Рубрики: Кондитерські вироби--Мармелад


Дод.точки доступу:
Соловйова, О.Л.

Є примірники у відділах: всього 1
Вільні: 1

Знайти схожі

2.


    Бочковская, Е.
    Мармелад и желе: или здорово, или доступно покупателю? [] / Е. Бочковская // Продукты & ингредиенты. Производство, Переработка. Хранение. Реализация : научно-практический журнал. - 2013. - N 2. - С. 14-17
Рубрики: Кондитерські вироби--Мармелад


Є примірники у відділах: всього 1 : ХР (1)
Вільні: ХР (1)

Знайти схожі

3.


    Табаторович, А.
    Проблемі формирования и сохранения качества желейного мармелада [] / А. Табаторович // Хлібопекарська і кондитеська промисловість України : щомісячний науково - практичний журнал. - 2013. - N 11. - С. 10-12
Рубрики: Кондитерські вироби--Мармелад


Є примірники у відділах: всього 1 : ХР (1)
Вільні: ХР (1)

Знайти схожі

4.


    Тарасова, Л.
    Новый желейный мармелад на основе растительного сырья [] / Л. Тарасова // Хлібопекарська і кондитеська промисловість України : щомісячний науково - практичний журнал. - 2013. - N 11. - С. 13-15. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Кондитерські вироби--Мармелад


Є примірники у відділах: всього 1 : ХР (1)
Вільні: ХР (1)

Знайти схожі

5.


   
    Мармелад на сокосодержащих ароматизаторах [] // Хлібопекарська і кондитеська промисловість України : щомісячний науково - практичний журнал. - 2013. - N 11. - С. 30-31
Рубрики: Кондитерські вироби--Мармелад


Є примірники у відділах: всього 1 : ХР (1)
Вільні: ХР (1)

Знайти схожі

6.


    Хмарская, Н.
    Сравнительная характеристика технологий желейного мармелада [Текст] / Н. Хмарская // Хлебный и кондитерский бизнес : научно-практический журнал. - 2015. - № 6. - С. 30-31.
Рубрики: Кондитерські вироби--Мармелад


Є примірники у відділах: всього 1 : ХР (1)
Вільні: ХР (1)

Знайти схожі

7.


   
    Использование показателей химического состава сырья для оптимизации рецептур кондитерских изделий [Текст] / И. А. Белова [и др.] // Вестник Российской сельскохозяйственной науки : научно-теоретический журнал. - 2016. - N 2. - С. 8-10. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Кондитерські вироби--Мармелад
Кл.слова (ненормовані):
кондитерские изделия; мармеладно-пастильные изделия; фруктовое сырье; овощное сырье
Анотація: Исследован химический состав фруктового и овощного сырья методом капиллярного электрофореза по следующим показателям: массовая доля макроэлементов, органических кислот, моно- и дисахаридов. Данные использованы для разработки методики определения массовой доли фруктового сырья в кондитерских изделиях.


Дод.точки доступу:
Белова, И.А.; Кондратьев, Н.Б.; Савенкова, Т.В.; Осипов М.В., Парашина Ф.И., Мамонова Ю.А., Южакова К.В.

Є примірники у відділах: всього 1 : ХР (1)
Вільні: ХР (1)

Знайти схожі

8.


    Туз, Н. Ф.
    Технологія мармеладу желейного з рослинними добавками [Текст] / Н. Ф. Туз, М. В. Артамонова // Інженерія переробних і харчових виробництв : науковий журнал. - 2016. - N 1(1). - С. 32-37. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Кондитерські вироби--Мармелад


Дод.точки доступу:
Артамонова, М.В.

Є примірники у відділах: всього 1 : ХР (1)
Вільні: ХР (1)

Знайти схожі

 
© Національна наукова сільськогосподарська бібліотека НААН України
(ННСГБ НААН)
P.I.