Рейтинг@Mail.ru
Головна Спрощенний режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ННСГБ НААН - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=Кондитерські вироби -- Безпека і якість<.>
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 по 4
1.


   
    Безпечність кондитерської продукції: деякі аспекти її формування [] / Н. Олексієнко [et al.] // Продовольча індустрія АПК : науково-практичний журнал. - 2015. - N 3. - С. 37-40. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Кондитерські вироби --Безпека і якість
Анотація: Викладено інформацію про законодавчі вимоги щодо необхідності впровадження систем забезпечення харчової безпеки на харчових виробництвах. Зазначені основні вимоги щодо забезпечення харчової безпеки кондитерських виробів. Детально розглянуто мікробіологічні фактори, які впливають на безпечність кондитерських виробів. Наведено схему розробки плану НАССР та деякі практичні поради щодо його побудови.


Дод.точки доступу:
Олексієнко, Н.; Оболкіна, В.; Дудка, С.; Балдинюк, О.

Є примірники у відділах: всього 2 : ХР (2)
Вільні: ХР (2)

Знайти схожі

2.


    Полякова, С. П.
    Особенности управления критериями безопасности при производстве мучных кондитерских изделий [Текст] / С. П. Полякова // Вестник Российской сельскохозяйственной науки : научно-теоретический журнал. - 2016. - N 2. - С. 10-12.
Рубрики: Кондитерські вироби --Безпека і якість
Кл.слова (ненормовані):
микробиота; мучные кондитерские изделия; производство мучных кондитерских изделий; кондитерские изделия; микробиологическая безопасность; плесневые грибы
Анотація: В статье рассмотрены пути формирования безопасности мучных кондитерских изделий, описаны особенности ее управления. Приведены результаты исследования динамики микробиоты в различных частях изделий в процессе хранения. Рассчитаны нормы содержания плесеней в воздухе производственной среды.


Є примірники у відділах: всього 1 : ХР (1)
Вільні: ХР (1)

Знайти схожі

3.


    Иоргачева, Е. Г.
    Черствение мучных изделий [Текст] / Е. Г. Иоргачева, О. В. Макарова, Е. В. Хвостенко // Мир продуктов : информационно-аналитическое издание для операторов продовольственного рынка. - 2019. - N 3. - С. 10-11.
Рубрики: Кондитерські вироби --Безпека і якість


Дод.точки доступу:
Макарова, О.В.; Хвостенко, Е.В.

Є примірники у відділах: всього 1 : ХР (1)
Вільні: ХР (1)

Знайти схожі

4.


    Кравченко, М.
    Хімічний склад кондитерських бобових паст [] / М. Кравченко, Л. Рибчук, М. Перепелиця // Товари і ринки : міжнародний науково - практичний журнал. - 2020. - N 3(35). - С. 115-122. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Кондитерські вироби --Безпека і якість
Кл.слова (ненормовані):
оздоблювальні напівфабрикати, бобова паста, молочна сироватка суха демінералізована, харчова цінність, біологічна цінність, енергетична цінність
Анотація: Доведено ефективність використання квасолі та молочної сироватки сухої демінералізованої під час створення нових конкурентоспроможних оздоблювальних напівфабрикатів. Збалансований хімічний склад кондитерських бобових паст дає змогу розширити асортимент низькокалорійних оздоблювальних напівфабрикатів багатофункціо­наль­ного призначення. Підтверджено харчову і біологічну цінність розроблених бобових паст.


Дод.точки доступу:
Рибчук, Л. ; Перепелиця, М.

Є примірники у відділах: всього 1 : ХР (1)
Вільні: ХР (1)

Знайти схожі

 
© Національна наукова сільськогосподарська бібліотека НААН України
(ННСГБ НААН)
P.I.