Рейтинг@Mail.ru
Головна Спрощенний режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ННСГБ НААН - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=вітамін Е, молоко корів, мікроелементи, продуктивність, соматичні клітини, хелати<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 по 2
1.


   
    Якість і безпечність молока корів за використання мікроелементів та вітаміну Е [Текст] / М. М. Долгая, С. В. Богороденко, Ю. О. Ярьоменко // Вісник аграрної науки Причорномор'я = Ukrainian Black sea region agrarian science : наук. журн. - 2016. - N вип. 2, ч. 1. - С. 93-101. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Молоко--Якість
Кл.слова (ненормовані):
вітамін Е, молоко корів, мікроелементи, продуктивність, соматичні клітини, хелати
Анотація: У статі наведено дані щодо впливу хелатів Cu, Zn, Mn та їх сірчанокислих солей на показники якості і безпечності молока корів. Показано, що компенсація нестачі цих мікроелементів у раціоні на 50% та додаткове використання вітаміну Е у кількості 400 мг/гол/добу, сприяло підвищенню вмісту жиру на 7,0%, білка на 2,12, і зменшенню рівня соматичних клітин на 22,86% у молоці корів.


Дод.точки доступу:
Долгая, М.М.; Богороденко, С.В.; Ярьоменко, Ю.О.
Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)

Знайти схожі

2.


   
    Якість і безпечність молока корів за використання мікроелементів та вітаміну Е [Текст] / М. М. Долгая, С. В. Богороденко, Ю. О. Ярьоменко // Вісник аграрної науки Причорномор'я = Ukrainian Black sea region agrarian science : наук. журн. - 2016. - N Вип. 2,ч. 1. - С. 93-101. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Молоко --санітарна якість
Кл.слова (ненормовані):
вітамін Е, молоко корів, мікроелементи, продуктивність, соматичні клітини, хелати
Анотація: У статі наведено дані щодо впливу хелатів Cu, Zn, Mn та їх сірчанокислих солей на показники якості і безпечності молока корів. Показано, що компенсація нестачі цих мікроелементів у раціоні на 50% та додаткове використання вітаміну Е у кількості 400 мг/гол/добу, сприяло підвищенню вмісту жиру на 7,0%, білка на 2,12, і зменшенню рівня соматичних клітин на 22,86% у молоці корів.


Дод.точки доступу:
Долгая, М.М.; Богороденко, С.В.; Ярьоменко, Ю.О.

Є примірники у відділах: всього 2 : ХР (2)
Вільні: ХР (2)

Знайти схожі

 
© Національна наукова сільськогосподарська бібліотека НААН України
(ННСГБ НААН)
P.I.