Рейтинг@Mail.ru
Головна Спрощенний режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ННСГБ НААН - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>K=бактерії, закваска,казеїн, сироваріння.<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.


    Балабанова, І. О.
    Розробка технології елітного твердого сиру «Каланчацький» [Текст] / І. О. Балабанова // Вісник аграрної науки Причорномор'я = Ukrainian Black sea region agrarian science : наук. журн. - 2016. - N Вип. 2,ч. 1. - С. 18-25. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Молочні і масложирові продукти--Сири
Кл.слова (ненормовані):
бактерії, закваска,казеїн, сироваріння.
Анотація: У статті представлено аналіз параметрів технологічних операцій виготовлення твердих сирів другого нагрівання, вдосконалення технології виготовлення елітного твердого сиру з використанням концентрату сироваточних білків.


Є примірники у відділах: всього 2 : ХР (2)
Вільні: ХР (2)

Знайти схожі

 
© Національна наукова сільськогосподарська бібліотека НААН України
(ННСГБ НААН)
P.I.