Рейтинг@Mail.ru
Головна Спрощенний режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ННСГБ НААН - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Повнотекстові періодичні видання (1)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=Молочні і масложирові продукти -- Сири<.>
Загальна кількість знайдених документів : 41
Показані документи с 1 по 20
 1-20    21-41   41-41 
1.


    Федин, Федор.
    Сыр любит строгость и внимание. Технологические пороки твердых сыров и пути их предупреждения [] : научное издание / Ф. Федин, С. Пономарев // Продукты & ингредиенты. Производство, Переработка. Хранение. Реализация : научно-практический журнал. - 2010. - N6. - С. 54-55
Рубрики: Молочні і масложирові продукти--Сири


Дод.точки доступу:
Пономарев, Сергей

Є примірники у відділах: всього 1
Вільні: 1

Знайти схожі

2.


    Ножечкіна, Г. М.
    Розробка апаратурно-технологічної схеми виробництва м'яких сирів та розсольного сиру Фета [] : наукове видання / Г. М. Ножечкіна // Вісник Полтавської державної аграрної академії : науково - виробничий, фаховий журнал . - 2010. - N2. - С. 70-76. - Бібліогр. у кінці ст.
Рубрики: Молочні і масложирові продукти--Сири

Перейти до зовнішнього ресурсу:  переглянути статтю

Є примірники у відділах: всього 1
Вільні: 1

Знайти схожі

3.


    ПРиболотный, Александр.
    Способ посолки сыра "Водопад" [] : научное издание / А. ПРиболотный // Молочное дело : ежемесячный производственно-практический, рекламный журнал . - 2011. - N1. - С. 8-9.
Рубрики: Молочні і масложирові продукти--Сири


Є примірники у відділах: всього 1
Вільні: 1

Знайти схожі

4.


    Оноприйко, В. А.
    Яичный сырный продукт прифермерского и домашнего производства [] : научное издание / В. А. Оноприйко, Е. А. Нырненко, А. В. Оноприйко // Молочное дело : ежемесячный производственно-практический, рекламный журнал . - 2011. - N3. - С. 30.
Рубрики: Молочні і масложирові продукти--Сири


Дод.точки доступу:
Нырненко, Е.А.; Оноприйко, А.В.

Є примірники у відділах: всього 2 : (1), ХР (1)
Вільні: (1), ХР (1)

Знайти схожі

5.


    Приболотный, Александр.
    Первый шаг технологии посолки сыра [] : научное издание / А. Приболотный // Молочное дело : ежемесячный производственно-практический, рекламный журнал . - 2011. - N2. - С. 28-29.
Рубрики: Молочні і масложирові продукти--Сири


Є примірники у відділах: всього 1
Вільні: 1

Знайти схожі

6.


    Юрченко, Н. А.
    Влияние технологических факторов на формирование качественных показателей мягкого сыра [] : научное издание / Н. А. Юрченко, О. В. Лисиченок, О. К. Мотовилов // Сибирский вестник сельскохозяйственной науки : научный журнал Сибирского отд - нияРос. акад. с. - х. наук. - 2010. - N6. - С. 100-103. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Молочні і масложирові продукти--Сири


Дод.точки доступу:
Лисиченок, О.В.; Мотовилов, О.К.

Є примірники у відділах: всього 1
Вільні: 1

Знайти схожі

7.


    Ховен, Герт Ван ден.
    Особенные решения для совершенствования производства сыра [] / Г. Ховен // Продукты & ингредиенты. Производство, Переработка. Хранение. Реализация : научно-практический журнал. - 2011. - N 10. - С. 34-35
Рубрики: Молочні і масложирові продукти--Сири


Є примірники у відділах: всього 1 : ХР (1)
Вільні: ХР (1)

Знайти схожі

8.


    Соколов, Александр.
    Рынок твердого сыра Украины [] / А. Соколов // Продукты & ингредиенты. Производство, Переработка. Хранение. Реализация : научно-практический журнал. - 2011. - N 10. - С. 36-40
Рубрики: Молочні і масложирові продукти--Сири
   Ринок--Аналітика

   Консалтинг



Є примірники у відділах: всього 1 : ХР (1)
Вільні: ХР (1)

Знайти схожі

9.


   
    Применение эмульгаторов и стабилизаторов структуры в производстве сырных продуктов [] // Продукты & ингредиенты. Производство, Переработка. Хранение. Реализация : научно-практический журнал. - 2011. - N 10. - С. 43
Рубрики: Молочні і масложирові продукти--Сири
   Харчові добавки--Емульгатори--Стабілізатори



Є примірники у відділах: всього 1 : ХР (1)
Вільні: ХР (1)

Знайти схожі

10.


    Шубина, Галина.
    Поиск оптимальных решений упаковки твердых сыров [] / Г. Шубина // Продукты & ингредиенты. Производство, Переработка. Хранение. Реализация : научно-практический журнал. - 2011. - N 10. - С. 44-45
Рубрики: Молочні і масложирові продукти--Сири
   Пакувальні матеріали



Є примірники у відділах: всього 1 : ХР (1)
Вільні: ХР (1)

Знайти схожі

11.


    Бовкун, А. О.
    Производство сыров с чеддеризацией и подплавлением сырной массы [] / А. О. Бовкун, С. С. Колесникова // Продукты & ингредиенты. Производство, Переработка. Хранение. Реализация : научно-практический журнал. - 2011. - N 10. - С. 46-47
Рубрики: Молочні і масложирові продукти--Сири


Дод.точки доступу:
Колесникова, С.С.

Є примірники у відділах: всього 1 : ХР (1)
Вільні: ХР (1)

Знайти схожі

12.


    Буділович, І. В.
    Інтенсифікація процесу визрівання твердих сирів з низькою температурою другого нагрівання [Текст] / І. В. Буділович // Вісник аграрної науки : науково - теоретичний журнал Української академії аграрних наук. - 2011. - N 11. - С. 83-84. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Молочні і масложирові продукти--Сири


Є примірники у відділах: всього 2 : ХР (2)
Вільні: ХР (2)

Знайти схожі

13.


    Сидоренко, О.
    "Сирні голови" [] / О. Сидоренко // AGROEXPERT. - 2011. - N 1. - С. 98-99
Рубрики: Молочні і масложирові продукти--Сири


Є примірники у відділах: всього 1 : ХР (1)
Вільні: ХР (1)

Знайти схожі

14.


    Калмикова, Г. Ф.
    Вплив режимів ферментації на основні показники якості термокислотного сиру [Текст] / Г. Ф. Калмикова // Вісник аграрної науки : науково - теоретичний журнал Української академії аграрних наук. - 2011. - N 9. - С. 71-72. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Молочні і масложирові продукти--Сири


Є примірники у відділах: всього 1 : ХР (1)
Вільні: ХР (1)

Знайти схожі

15.


    Мусина, О. Н.
    Комплексное монографическое исследование "Комбинированные сыры" (обзор). Часть. 1. Статистический анализ и выявление тенденций в сыродельной отрасли путем исследования патентных документов [] / О. Н. Мусина // Хранение и переработка сельхозсырья : теоретический журнал. - 2011. - N 6. - С. 60-63. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Молочні і масложирові продукти--Сири


Є примірники у відділах: всього 1 : ХР (1)
Вільні: ХР (1)

Знайти схожі

16.


    Цісарик, О. Й.
    Властивості сирів з наповнювачами та біологічна доступність їх білків [] / О. Й. Цісарик, К. Шліхта // Сільський господар : щомісячний журнал: науково-виробничі, інформаційні, практичні поради, реклама та оголошення . - 2011. - N 11. - С. 5-8. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Молочні і масложирові продукти--Сири


Дод.точки доступу:
Шліхта, К.

Є примірники у відділах: всього 1 : ХР (1)
Вільні: ХР (1)

Знайти схожі

17.


    Гачак, Ю. Р.
    Кисломолочний сир: харчова та біологічна цінність [] / Ю. Р. Гачак // Сільський господар : щомісячний журнал: науково-виробничі, інформаційні, практичні поради, реклама та оголошення . - 2012. - N 3/4. - С. 32-33. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Молочні і масложирові продукти--Сири


Є примірники у відділах: всього 2 : ХР (2)
Вільні: ХР (2)

Знайти схожі

18.


    Гачак, Ю. Р.
    Виготовлення кисломолочного сиру в домашніх умовах [] / Ю. Р. Гачак // Сільський господар : щомісячний журнал: науково-виробничі, інформаційні, практичні поради, реклама та оголошення . - 2012. - N 5/6. - С. 33-34. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Молочні і масложирові продукти--Сири


Є примірники у відділах: всього 1 : ХР (1)
Вільні: ХР (1)

Знайти схожі

19.


    Буділович, І. В.
    Спосіб поліпшення мікробіологічних показників молока - сировини для виробництва твердого сиру [Текст] / І. В. Буділович // Вісник аграрної науки : науково - теоретичний журнал Української академії аграрних наук. - 2012. - N 2. - С. 72-74. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Молочні і масложирові продукти--Сири


Є примірники у відділах: всього 2 : ХР (2)
Вільні: ХР (2)

Знайти схожі

20.


    Малова, В. В.
    Біохімічні особливості функціонування культур Geotruchum candidum та їх вплив на якість сирів з білою плісенню [] / В. В. Малова, Я. Ф. Жукова, М. М. Вакуленко // Молочное дело : ежемесячный производственно-практический, рекламный журнал . - 2012. - N 5. - С. 10-12. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Молочні і масложирові продукти--Сири


Дод.точки доступу:
Жукова, Я.Ф.; Вакуленко, М.М.

Є примірники у відділах: всього 1 : ХР (1)
Вільні: ХР (1)

Знайти схожі

 1-20    21-41   41-41 
 
© Національна наукова сільськогосподарська бібліотека НААН України
(ННСГБ НААН)
P.I.