Пошуковий запит: <.>S=Молочні і масложирові продукти -- Сири<.> |
Загальна кількість знайдених документів : 41
Показані документи с 1 по 20 |
|
>1.
|
Федин, Федор. Сыр любит строгость и внимание. Технологические пороки твердых сыров и пути их предупреждения [] : научное издание / Ф. Федин, С. Пономарев> // Продукты & ингредиенты. Производство, Переработка. Хранение. Реализация : научно-практический журнал. - 2010. - N6. - С. 54-55
Рубрики: Молочні і масложирові продукти--Сири
Дод.точки доступу: Пономарев, Сергей Є примірники у відділах:
всього 1 Вільні: 1
Знайти схожі
|
>2.
|
Ножечкіна, Г. М. Розробка апаратурно-технологічної схеми виробництва м'яких сирів та розсольного сиру Фета [] : наукове видання / Г. М. Ножечкіна> // Вісник Полтавської державної аграрної академії : науково - виробничий, фаховий журнал . - 2010. - N2. - С. 70-76. - Бібліогр. у кінці ст.
Рубрики: Молочні і масложирові продукти--Сири
Перейти до зовнішнього ресурсу: переглянути статтю Є примірники у відділах:
всього 1 Вільні: 1
Знайти схожі
|
>3.
|
ПРиболотный, Александр. Способ посолки сыра "Водопад" [] : научное издание / А. ПРиболотный> // Молочное дело : ежемесячный производственно-практический, рекламный журнал . - 2011. - N1. - С. 8-9.
Рубрики: Молочні і масложирові продукти--Сири
Є примірники у відділах:
всього 1 Вільні: 1
Знайти схожі
|
>4.
|
Оноприйко, В. А. Яичный сырный продукт прифермерского и домашнего производства [] : научное издание / В. А. Оноприйко, Е. А. Нырненко, А. В. Оноприйко> // Молочное дело : ежемесячный производственно-практический, рекламный журнал . - 2011. - N3. - С. 30.
Рубрики: Молочні і масложирові продукти--Сири
Дод.точки доступу: Нырненко, Е.А.; Оноприйко, А.В. Є примірники у відділах:
всього 2 : (1), ХР (1) Вільні: (1), ХР (1)
Знайти схожі
|
>5.
|
Приболотный, Александр. Первый шаг технологии посолки сыра [] : научное издание / А. Приболотный> // Молочное дело : ежемесячный производственно-практический, рекламный журнал . - 2011. - N2. - С. 28-29.
Рубрики: Молочні і масложирові продукти--Сири
Є примірники у відділах:
всього 1 Вільні: 1
Знайти схожі
|
>6.
|
Юрченко, Н. А. Влияние технологических факторов на формирование качественных показателей мягкого сыра [] : научное издание / Н. А. Юрченко, О. В. Лисиченок, О. К. Мотовилов> // Сибирский вестник сельскохозяйственной науки : научный журнал Сибирского отд - нияРос. акад. с. - х. наук. - 2010. - N6. - С. 100-103. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Молочні і масложирові продукти--Сири
Дод.точки доступу: Лисиченок, О.В.; Мотовилов, О.К. Є примірники у відділах:
всього 1 Вільні: 1
Знайти схожі
|
>7.
|
Ховен, Герт Ван ден. Особенные решения для совершенствования производства сыра [] / Г. Ховен> // Продукты & ингредиенты. Производство, Переработка. Хранение. Реализация : научно-практический журнал. - 2011. - N 10. - С. 34-35
Рубрики: Молочні і масложирові продукти--Сири
Є примірники у відділах:
всього 1 : ХР (1) Вільні: ХР (1)
Знайти схожі
|
>8.
|
Соколов, Александр. Рынок твердого сыра Украины [] / А. Соколов> // Продукты & ингредиенты. Производство, Переработка. Хранение. Реализация : научно-практический журнал. - 2011. - N 10. - С. 36-40
Рубрики: Молочні і масложирові продукти--Сири Ринок--Аналітика Консалтинг
Є примірники у відділах:
всього 1 : ХР (1) Вільні: ХР (1)
Знайти схожі
|
>9.
|
Применение эмульгаторов и стабилизаторов структуры в производстве сырных продуктов []> // Продукты & ингредиенты. Производство, Переработка. Хранение. Реализация : научно-практический журнал. - 2011. - N 10. - С. 43
Рубрики: Молочні і масложирові продукти--Сири Харчові добавки--Емульгатори--Стабілізатори
Є примірники у відділах:
всього 1 : ХР (1) Вільні: ХР (1)
Знайти схожі
|
>10.
|
Шубина, Галина. Поиск оптимальных решений упаковки твердых сыров [] / Г. Шубина> // Продукты & ингредиенты. Производство, Переработка. Хранение. Реализация : научно-практический журнал. - 2011. - N 10. - С. 44-45
Рубрики: Молочні і масложирові продукти--Сири Пакувальні матеріали
Є примірники у відділах:
всього 1 : ХР (1) Вільні: ХР (1)
Знайти схожі
|
>11.
|
Бовкун, А. О. Производство сыров с чеддеризацией и подплавлением сырной массы [] / А. О. Бовкун, С. С. Колесникова> // Продукты & ингредиенты. Производство, Переработка. Хранение. Реализация : научно-практический журнал. - 2011. - N 10. - С. 46-47
Рубрики: Молочні і масложирові продукти--Сири
Дод.точки доступу: Колесникова, С.С. Є примірники у відділах:
всього 1 : ХР (1) Вільні: ХР (1)
Знайти схожі
|
>12.
|
Буділович, І. В. Інтенсифікація процесу визрівання твердих сирів з низькою температурою другого нагрівання [Текст] / І. В. Буділович> // Вісник аграрної науки : науково - теоретичний журнал Української академії аграрних наук. - 2011. - N 11. - С. 83-84. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Молочні і масложирові продукти--Сири
Є примірники у відділах:
всього 2 : ХР (2) Вільні: ХР (2)
Знайти схожі
|
>13.
|
Сидоренко, О. "Сирні голови" [] / О. Сидоренко > // AGROEXPERT. - 2011. - N 1. - С. 98-99
Рубрики: Молочні і масложирові продукти--Сири
Є примірники у відділах:
всього 1 : ХР (1) Вільні: ХР (1)
Знайти схожі
|
>14.
|
Калмикова, Г. Ф. Вплив режимів ферментації на основні показники якості термокислотного сиру [Текст] / Г. Ф. Калмикова> // Вісник аграрної науки : науково - теоретичний журнал Української академії аграрних наук. - 2011. - N 9. - С. 71-72. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Молочні і масложирові продукти--Сири
Є примірники у відділах:
всього 1 : ХР (1) Вільні: ХР (1)
Знайти схожі
|
>15.
|
Мусина, О. Н. Комплексное монографическое исследование "Комбинированные сыры" (обзор). Часть. 1. Статистический анализ и выявление тенденций в сыродельной отрасли путем исследования патентных документов [] / О. Н. Мусина> // Хранение и переработка сельхозсырья : теоретический журнал. - 2011. - N 6. - С. 60-63. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Молочні і масложирові продукти--Сири
Є примірники у відділах:
всього 1 : ХР (1) Вільні: ХР (1)
Знайти схожі
|
>16.
|
Цісарик, О. Й. Властивості сирів з наповнювачами та біологічна доступність їх білків [] / О. Й. Цісарик, К. Шліхта> // Сільський господар : щомісячний журнал: науково-виробничі, інформаційні, практичні поради, реклама та оголошення . - 2011. - N 11. - С. 5-8. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Молочні і масложирові продукти--Сири
Дод.точки доступу: Шліхта, К. Є примірники у відділах:
всього 1 : ХР (1) Вільні: ХР (1)
Знайти схожі
|
>17.
|
Гачак, Ю. Р. Кисломолочний сир: харчова та біологічна цінність [] / Ю. Р. Гачак> // Сільський господар : щомісячний журнал: науково-виробничі, інформаційні, практичні поради, реклама та оголошення . - 2012. - N 3/4. - С. 32-33. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Молочні і масложирові продукти--Сири
Є примірники у відділах:
всього 2 : ХР (2) Вільні: ХР (2)
Знайти схожі
|
>18.
|
Гачак, Ю. Р. Виготовлення кисломолочного сиру в домашніх умовах [] / Ю. Р. Гачак> // Сільський господар : щомісячний журнал: науково-виробничі, інформаційні, практичні поради, реклама та оголошення . - 2012. - N 5/6. - С. 33-34. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Молочні і масложирові продукти--Сири
Є примірники у відділах:
всього 1 : ХР (1) Вільні: ХР (1)
Знайти схожі
|
>19.
|
Буділович, І. В. Спосіб поліпшення мікробіологічних показників молока - сировини для виробництва твердого сиру [Текст] / І. В. Буділович> // Вісник аграрної науки : науково - теоретичний журнал Української академії аграрних наук. - 2012. - N 2. - С. 72-74. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Молочні і масложирові продукти--Сири
Є примірники у відділах:
всього 2 : ХР (2) Вільні: ХР (2)
Знайти схожі
|
>20.
|
Малова, В. В. Біохімічні особливості функціонування культур Geotruchum candidum та їх вплив на якість сирів з білою плісенню [] / В. В. Малова, Я. Ф. Жукова, М. М. Вакуленко> // Молочное дело : ежемесячный производственно-практический, рекламный журнал . - 2012. - N 5. - С. 10-12. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Молочні і масложирові продукти--Сири
Дод.точки доступу: Жукова, Я.Ф.; Вакуленко, М.М. Є примірники у відділах:
всього 1 : ХР (1) Вільні: ХР (1)
Знайти схожі
|
|
|