Рейтинг@Mail.ru
Головна Спрощенний режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ННСГБ НААН - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>A=Піркович, Катерина@<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 по 2
1.
Шифр: ТіР4/2015/1
   Журнал

Товари і ринки : міжнародний науково - практичний журнал/ Київський національний торговельно-економічний університет. - 2005 . - Виходить двічі на рік
2015р. N 1
Зміст:
Притульська, Н. Концептуальні засади формування системи соціального харчування в Україні / Н. Притульська, Д. Федорова, Є. Бондаренко. - С.5-17. - Библиогр.: с. 15-16
Ruzevicius, J. New challenges for quality management / J. Ruzevicius. - С.18-27. - Библиогр.: с. 25-26 : 3 рис.
Дончевська, Раїса. Розвиток рибного господарства України / Р. Дончевська. - С.28-40. - Библиогр.: с. 38-39 : 5 рис.
Дишлова, Валерія. Ринкова вартість виробів із бурштину / В. Дишлова. - С.41-49. - Библиогр.: с. 48 : табл.
Гончарова, Ірина. Фератна технологія очищення води природних джерел від нітритів / І. Гончарова. - С.50-59. - Библиогр.: с.
Шаповал, Світлана. Інженерно-технічне моделювання системи життєзабезпечення готельно-ресторанного комплексу / С. Шаповал, Р. Шевченко. - С.60-73. - Библиогр.: с. 71
Луцька, Наталія. Математичне моделювання системи управління технологічним об’єктом харчового підприємства / Н. Луцька, Т. Савченко. - С.73-83. - Библиогр.: с. 81-82
Асланян, Сергій. Елементний склад продуктів для ентерального харчування / С. Асланян, Д. Антюшко, Ю. Мотузка. - С.84-89. - Библиогр.: с. 87-88
Рудавська, Ганна. Напрями удосконалення класифікації лікерів / Г. Рудавська, Т. Божко, Н. Метельська. - С.90-98. - Библиогр.: с. 96
Гасанова, Анна. Фортифікація пастильних виробів йодом / А. Гасанова, О. Соколовська, В. Корзун. - С.98-105. - Библиогр.: с. 102-104
Дітріх, Ірина. Айва японська як інгредієнт плодово-ягідного морозива / І. Дітріх, Я. Литвин. - С.106-112. - Библиогр.: с. 110-111
Победаш, Микола. Формування якості рибних пресервів із дрібних оселедцевих риб / М. Победаш, О. Сидоренко, Р. Романенко. - С.112-120. - Библиогр.: с. 117-118
Мережко, Ніна. Експлуатаційні властивості покриттів з модифікованими каолінами / Н. Мережко, О. Шульга. - С.121-127. - Библиогр.: с. 125-126
Караваєв, Тарас. Водно-дисперсійні фарби для отримання покриттів із середнім глянцем / Т. Караваєв. - С.128-135. - Библиогр.: с. 131-133
Комаха, Володимир. Процеси взаємодії в системі "модифікований карбонатний наповнювач – плівкоутворювач" / В. Комаха, В. Свідерський. - С.135-142. - Библиогр.: с. 140
Андрієвська, Людмила. Евкаліптова целюлоза як альтернативна сировина у виробництві паперу / Л. Андрієвська, Т. Глушкова, Л. Коптюх. - С.142-148. - Библиогр.: с. 146-147
Піркович, Катерина. Ідентифікація антикварних ювелірних предметів зі срібла за мікроструктурою / К. Піркович. - С.148-153. - Библиогр.: с. 152-153
Белінська, Світлана. Трансформація форм води при зберіганні та заморожуванні квасолі стручкової овочевої / С. Белінська, І. Клячин. - С.154-162. - Библиогр.: с. 159-160
Колтунов, Віктор . Інтенсивність дихання плодів гарбуза при зберіганні / В. Колтунов, М. Булах. - С.162-169. - Библиогр.: с. 168-169
Чикун, Надія Юріївна. Ефективність вітчизняних адсорбентів при очищенні води від йонів Феруму (III) / Н. Ю. Чикун, Б. Пасальський, О. Пузій. - С.170-175. - Библиогр.: с. 174
Дьякова, Юлія. Безпечність баклажанових снеків / Ю. Дьякова, Н. Орлова. - С.175-182. - Библиогр.: с. 180-181
Нездолій, Андрій. Визначення гострої токсичності in vivo кондитерських виробів для людей з тривалим статико-фізичним навантаженням / А. Нездолій. - С.183-188. - Библиогр.: с. 186-187
Сімахіна, Галина. Інновації у харчових технологіях / Г. Сімахіна, Н. Науменко. - С.189-201. - Библиогр.: с. 199-200
Кравченко, Михайло. Технологічні властивості тістових напівфабрикатів з порошком із листя волоського горіха / М. Кравченко, Т. Поп, М. Криворучко. - С.201-208. - Библиогр.: с. 206-207
Антонюк, Ірина. Технологія млинчиків із використанням гідролізату "Рапамід" / І. Антонюк, Л. Дейниченко. - С.209-217. - Библиогр.: с. 214-216
Є примірники у відділах: всього 1 : ХР (1)
Вільні: ХР (1)

Знайти схожі
Перейти до описів статей

2.


    Піркович, Катерина.
    Ідентифікація антикварних ювелірних предметів зі срібла за мікроструктурою [] / К. Піркович // Товари і ринки : міжнародний науково - практичний журнал. - 2015. - N 1. - С. 148-153. - Библиогр.: с. 152-153
УДК
Рубрики: Дорогоцінне каміння
   Драгоценные камни

Кл.слова (ненормовані):
антикварні ювелірні предмети -- антикварные ювелирные предметы -- мікроструктура -- микроструктура -- хімічний склад -- химический состав -- домішки -- примеси -- ідентифікація -- идентификация -- срібло -- серебро
Анотація: Наведено результати досліджень мікроструктури ювелірних предметів зі срібла різних хронологічних періодів. Експериментально підтверджено неоднорідність структури антикварного сплаву. Доведено важливість дослідження мікроструктури та хімічного складу для ідентифікації антикварних ювелірних предметів зі срібла.

Утримувачі документа:
ННСГБ НААН

Є примірники у відділах: всього 1 : ХР (1)
Вільні: ХР (1)

Знайти схожі

 
© Національна наукова сільськогосподарська бібліотека НААН України
(ННСГБ НААН)
P.I.