Рейтинг@Mail.ru
Головна Спрощенний режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ННСГБ НААН - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=домішки<.>
Загальна кількість знайдених документів : 56
Показані документи с 1 по 10
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-56 
1.


   
    HCR - метод обнаружения сальмонелл в специях повышает надежность обеспечения безопасности продуктов [] : научное издание // Мясной бизнес : ежемесячный научно-практический журнал. - 2008. - N10. - С. 54 -57.
Рубрики: Харчова промисловість--Екологія продуктів --Харчові домішки --Сальмонельоз


Немає відомостей про примірники
Знайти схожі

2.


   
    Гороховый протеин для переработчиков мяса - не только функциональная добавка [] : научное издание // Мясной бизнес : ежемесячный научно-практический журнал. - 2009. - N3. - С. 22.
Рубрики: Харчова промисловість--Домішки --Гороховий протеїн


Є примірники у відділах: всього 1 : ХР (1)
Вільні: ХР (1)

Знайти схожі

3.


    Мьозенбахер-Мольтерер, Ірене.
    Чи зменшують кормові домішки запах гною та випари шкідливих газів [] : научное издание / Ірене Мьозенбахер-Мольтерер // AGROEXPERT. - 2009. - N4. - С. 30 - 31.
Рубрики: Свинарство--Годівля



Знайти схожі

4.


    Коренєва, Ж. Б.
    Вплив домішки з відходів птахопереробних підприємств на продуктивність курчат-бройлерів [] : научное издание / Ж. Б. Коренєва, В. М. Гострик // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія "Ветеринарна медицина" : науково-методичний журнал. - 2009. - N6. - С. 68-69. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Курчата-бройлери--Годівля


Дод.точки доступу:
Гострик, В.М.

Є примірники у відділах: всього 2
Вільні: 2

Знайти схожі

5.
   50115 - Дх
   К 21


    Кардашев, К. П. (проф.).
    Нормирование борной кислоты в консервированных продуктах [] : известия : наук. вид. / К. П. Кардашев ; НД біохим. Ін-т харчової та смакової пром-сті НКПостач СРСР. - М. ; Л. : Постачтехнвид-во, 1932. - 40 с. - Б. ц.
Рубрики: Харчова пром-сть--Консервування --Харчові домішки

Утримувачі документа:
ДНСГБ НААНУ

Дод.точки доступу:
НД біохим. Ін-т харчової та смакової пром-сті НКПостач СРСР
Примірників всього: 1
ДФ (1)
Свободны: ДФ (1)
Знайти схожі

6.
   8825 - А
   Б 81


    Бондарев, А. И.
    Эффективность использования разных минеральных фосфатов в кормлении молодняка крупного рогатого скота, выращиваемого на мясо : [] : автореф. дис. ... канд. с.-х. наук : 551 - кормление сельскохозяйственных животных и технология кормов / А. И. Бондарев ; науч. рук. работы И. А. Даниленко ; м-во сельского хоз-ва СССР, Харьковский зооветеринарный ин-т. - Х., 1969. - 24 с. - Библиогр. : с. 24 (5 назв.) . -
УДК
Рубрики: ВРХ -- Молодняк--Відгодівля на м'ясо--Домішки мінеральні

Утримувачі документа:
ДНСГБ НААНУ

Дод.точки доступу:
Даниленко, И. А. \науч. рук. работы.\; м-во сельского хоз-ва СССРХарьковский зооветеринарный ин-т
Примірників всього: 1
ДФ (1)
Свободны: ДФ (1)
Знайти схожі

7.


    Ренезяева, Т. В.
    Взаимодействие сыпучего сырья и пищевых добавок с растительным маслом [] : научное издание / Т. В. Ренезяева // Хранение и переработка сельхозсырья : теоретический журнал. - 2009. - N7. - С. 14 - 17. . - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Харчова промисловість --Харчові домішки --Рослинна олія


Є примірники у відділах: всього 1
Вільні: 1

Знайти схожі

8.


    Магомедов, Г. О.
    Качество желейного мармелада на основе агара и сахара с добавлением свежих ягод и фруктов [] : научное издание / Г. О. Магомедов // Хранение и переработка сельхозсырья : теоретический журнал. - 2009. - N8. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Харчова промисловість --Мармелад --Домішки --Агар --Ягідно- фруктові добавки


Є примірники у відділах: всього 1
Вільні: 1

Знайти схожі

9.


    Резяева, Т. В.
    Водоудерживающая способность сырья и пищевых добавок в производстве мучных кондитерских изделий [] : научное издание / Т. В. Резяева // Хранение и переработка сельхозсырья : теоретический журнал. - 2009. - N8. - С. 35 - 38. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Харчова промисловість --Харчові домішки --Мучні кондитерські вироби


Є примірники у відділах: всього 1
Вільні: 1

Знайти схожі

10.


    Сандуляк, А. А.
    Принципиальные недостатки средств контроля содержания ферропримесей в пищевых продуктах [] : научное издание / А. А. Сандуляк, М. Н. Полисмакова, Д. В. Ершов, А. В. Сандуляк и др. // Хранение и переработка сельхозсырья : теоретический журнал. - 2010. - N10. - С. 54-56. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Харчові продукти--Домішки мінеральні--Контроль


Дод.точки доступу:
Полисмакова, М.Н.; Ершов, Д.В.; Сандуляк, А.В.

Є примірники у відділах: всього 1
Вільні: 1

Знайти схожі

 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-56 
 
© Національна наукова сільськогосподарська бібліотека НААН України
(ННСГБ НААН)
P.I.