Пошуковий запит: <.>K=домішки<.> |
Загальна кількість знайдених документів : 56
Показані документи с 1 по 10 |
|
>1.
|
HCR - метод обнаружения сальмонелл в специях повышает надежность обеспечения безопасности продуктов [] : научное издание> // Мясной бизнес : ежемесячный научно-практический журнал. - 2008. - N10. - С. 54 -57.
Рубрики: Харчова промисловість--Екологія продуктів --Харчові домішки --Сальмонельоз
Немає відомостей про примірники Знайти схожі
|
>2.
|
Гороховый протеин для переработчиков мяса - не только функциональная добавка [] : научное издание> // Мясной бизнес : ежемесячный научно-практический журнал. - 2009. - N3. - С. 22.
Рубрики: Харчова промисловість--Домішки --Гороховий протеїн
Є примірники у відділах:
всього 1 : ХР (1) Вільні: ХР (1)
Знайти схожі
|
>3.
|
Мьозенбахер-Мольтерер, Ірене. Чи зменшують кормові домішки запах гною та випари шкідливих газів [] : научное издание / Ірене Мьозенбахер-Мольтерер> // AGROEXPERT. - 2009. - N4. - С. 30 - 31.
Рубрики: Свинарство--Годівля
Знайти схожі
|
>4.
|
Коренєва, Ж. Б. Вплив домішки з відходів птахопереробних підприємств на продуктивність курчат-бройлерів [] : научное издание / Ж. Б. Коренєва, В. М. Гострик> // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія "Ветеринарна медицина" : науково-методичний журнал. - 2009. - N6. - С. 68-69. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Курчата-бройлери--Годівля
Дод.точки доступу: Гострик, В.М. Є примірники у відділах:
всього 2 Вільні: 2
Знайти схожі
|
>5.
| 50115 - Дх К 21
Кардашев, К. П. (проф.). Нормирование борной кислоты в консервированных продуктах [] : известия : наук. вид. / К. П. Кардашев ; НД біохим. Ін-т харчової та смакової пром-сті НКПостач СРСР. - М. ; Л. : Постачтехнвид-во, 1932. - 40 с. - Б. ц. Рубрики: Харчова пром-сть--Консервування --Харчові домішки
Утримувачі документа: ДНСГБ НААНУ Дод.точки доступу: НД біохим. Ін-т харчової та смакової пром-сті НКПостач СРСР
Примірників всього: 1 ДФ (1) Свободны: ДФ (1) Знайти схожі
|
>6.
| 8825 - А Б 81
Бондарев, А. И. Эффективность использования разных минеральных фосфатов в кормлении молодняка крупного рогатого скота, выращиваемого на мясо : [] : автореф. дис. ... канд. с.-х. наук : 551 - кормление сельскохозяйственных животных и технология кормов / А. И. Бондарев ; науч. рук. работы И. А. Даниленко ; м-во сельского хоз-ва СССР, Харьковский зооветеринарный ин-т. - Х., 1969. - 24 с. - Библиогр. : с. 24 (5 назв.) . - Рубрики: ВРХ -- Молодняк--Відгодівля на м'ясо--Домішки мінеральні
Утримувачі документа: ДНСГБ НААНУ Дод.точки доступу: Даниленко, И. А. \науч. рук. работы.\; м-во сельского хоз-ва СССРХарьковский зооветеринарный ин-т
Примірників всього: 1 ДФ (1) Свободны: ДФ (1) Знайти схожі
|
>7.
|
Ренезяева, Т. В. Взаимодействие сыпучего сырья и пищевых добавок с растительным маслом [] : научное издание / Т. В. Ренезяева > // Хранение и переработка сельхозсырья : теоретический журнал. - 2009. - N7. - С. 14 - 17. . - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Харчова промисловість --Харчові домішки --Рослинна олія
Є примірники у відділах:
всього 1 Вільні: 1
Знайти схожі
|
>8.
|
Магомедов, Г. О. Качество желейного мармелада на основе агара и сахара с добавлением свежих ягод и фруктов [] : научное издание / Г. О. Магомедов > // Хранение и переработка сельхозсырья : теоретический журнал. - 2009. - N8. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Харчова промисловість --Мармелад --Домішки --Агар --Ягідно- фруктові добавки
Є примірники у відділах:
всього 1 Вільні: 1
Знайти схожі
|
>9.
|
Резяева, Т. В. Водоудерживающая способность сырья и пищевых добавок в производстве мучных кондитерских изделий [] : научное издание / Т. В. Резяева > // Хранение и переработка сельхозсырья : теоретический журнал. - 2009. - N8. - С. 35 - 38. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Харчова промисловість --Харчові домішки --Мучні кондитерські вироби
Є примірники у відділах:
всього 1 Вільні: 1
Знайти схожі
|
>10.
|
Сандуляк, А. А. Принципиальные недостатки средств контроля содержания ферропримесей в пищевых продуктах [] : научное издание / А. А. Сандуляк, М. Н. Полисмакова, Д. В. Ершов, А. В. Сандуляк и др.> // Хранение и переработка сельхозсырья : теоретический журнал. - 2010. - N10. - С. 54-56. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Харчові продукти--Домішки мінеральні--Контроль
Дод.точки доступу: Полисмакова, М.Н.; Ершов, Д.В.; Сандуляк, А.В. Є примірники у відділах:
всього 1 Вільні: 1
Знайти схожі
|
|
|