Поисковый запрос: <.>A=Ємцев, В.@<.> |
Общее количество найденных документов : 15
Показаны документы с 1 по 15 |
|
>1.
|
Ємцев, В. Інтеграційна діяльність м'ясопереробних підприємств України [] : научное издание / В. Ємцев> // Продовольча індустрія АПК : науково-практичний журнал. - 2011. - N2. - С. 4-6. - Бібліогр. у кінці ст.
Рубрики: М'ясопереробні підприємства--Інтеграція
Имеются экземпляры в отделах:
всего 1 Свободны: 1
Найти похожие
|
>2.
|
Ємцев, В. Конкурентоспроможність молокопереробних підприємств України [] / В. Ємцев> // Продовольча індустрія АПК : науково-практичний журнал. - 2011. - N 3. - С. 8-11. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Молокопереробні підприємства--Конкурентоспроможність
Имеются экземпляры в отделах:
всего 1 Свободны: 1
Найти похожие
|
>3.
|
Ємцев, В. Економічне регулювання конкурентоспроможності підприємств [] / В. Ємцев> // Продовольча індустрія АПК : науково-практичний журнал. - 2011. - N 1. - С. 4-7. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Економіка--Конкурентоспроможність
Имеются экземпляры в отделах:
всего 1 Свободны: 1
Найти похожие
|
>4.
|
Ємцев, В. Сучасний стан та проблеми ринку пива в Україні [] / В. Ємцев> // Продовольча індустрія АПК : науково-практичний журнал. - 2011. - N 5. - С. 4-7. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Ринок--Пиво Пивоварне виробництво
Имеются экземпляры в отделах:
всего 1 : ХР (1) Свободны: ХР (1)
Найти похожие
|
>5.
|
Ємцев, В. Конкурентоспроможність хлібопекарських підприємств у сучасних умовах [] / В. Ємцев> // Продовольча індустрія АПК : науково-практичний журнал. - 2012. - N 4. - С. 4-7. - Бібліогр. в кінці стор.
Рубрики: Хлібопекарські підприємства
Имеются экземпляры в отделах:
всего 1 : ХР (1) Свободны: ХР (1)
Найти похожие
|
>6.
|
Ємцев, В. Конкурентоспроможність підприємств АПК України: можливі напрями розвитку [] / В. Ємцев> // Продовольча індустрія АПК : науково-практичний журнал. - 2012. - N 5. - С. 4-7. - Бібліогр. в кінці стор.
Рубрики: Підприємництва--Загальні питання
Имеются экземпляры в отделах:
всего 1 : ХР (1) Свободны: ХР (1)
Найти похожие
|
>7.
|
Ємцев, В. Конкурентоспроможність підприємств м'ясопродуктового комплексу АПК [] / В. Ємцев> // Продовольча індустрія АПК : науково-практичний журнал. - 2012. - N 1. - С. 10-12. - Бібліогр. в кінці стор.
Рубрики: М'ясна промисловість
Имеются экземпляры в отделах:
всего 1 : ХР (1) Свободны: ХР (1)
Найти похожие
|
>8.
|
Ємцев, В. Економічна ефективність виробництва напівфабрикатів із гідробонтів [] / В. Ємцев, С. Козлова, В. Вовк> // Продовольча індустрія АПК : науково-практичний журнал. - 2012. - N 1. - С. 36-38. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Харчова пром-сть--Економіка
Доп.точки доступа: Козлова, С.; Вовк, В. Имеются экземпляры в отделах:
всего 1 : ХР (1) Свободны: ХР (1)
Найти похожие
|
>9.
|
Ємцев, В. Сучасний стан та проблеми розвитку підприємств спиртової промисловості [] / В. Ємцев> // Продовольча індустрія АПК : науково-практичний журнал. - 2012. - N 2. - С. 4-7. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Спиртопродуктове виробництво
Имеются экземпляры в отделах:
всего 1 : ХР (1) Свободны: ХР (1)
Найти похожие
|
>10.
|
Ємцев, В. Рівень конкурентоспроможності цукробурякового комплексу України [] / В. Ємцев> // Продовольча індустрія АПК : науково-практичний журнал. - 2012. - N 3. - С. 4-7. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Цукрові буряки
Имеются экземпляры в отделах:
всего 1 : ХР (1) Свободны: ХР (1)
Найти похожие
|
>11.
|
Ємцев, В. Галузь скотарства в Україні: сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку [] / В. Ємцев> // Тваринництво України : науково-практичний журнал. - 2012. - N 12. - С. 2-7. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Скотарство--розвиток в Україні
Имеются экземпляры в отделах:
всего 1 : ХР (1) Свободны: ХР (1)
Найти похожие
|
>12.
|
Ємцев, В. Ціноутворення та конкурентоспроможність підприємств з виробництва цукру [] / В. Ємцев> // Продовольча індустрія АПК : науково-практичний журнал. - 2013. - N 6. - С. 4-7. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Цукрова промисловість--Економіка
Имеются экземпляры в отделах:
всего 2 : ХР (2) Свободны: ХР (2)
Найти похожие
|
>13.
|
Ємцев, В. Розвиток світового ринку молока в існуючому конкурентному середовищі [] / В. Ємцев> // Продовольча індустрія АПК : науково-практичний журнал. - 2014. - N 6. - C. 7-11. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Ринок молока--Конкурентоздатність--Ціноутворення--Рентабельність
Имеются экземпляры в отделах:
всего 2 : ХР (2) Свободны: ХР (2)
Найти похожие
|
>14.
| > Шифр: ПіАПК7/2015/1/2 Журнал Продовольча індустрія АПК : науково-практичний журнал : Паралель, 1999 - . - Выходит дважды в год 2015г. N 1/2
Содержание: Ємцев, В. Підприємства АПК України в умовах нецінової конкуренції світового ринку / В. Ємцев. - С.4-8. - Бібліогр. в кінці ст. Кл.слова: молоко, молочна продукція, якість Муштрук, М. Проектування механічних реакторів для виробництва дизельного палива / М. Муштрук, В. Сухенко, Ю. Сухенко. - С.8-13. - Бібліогр. в кінці ст. Кл.слова: реактор,модель,смеситель Баль-Прилипко, Л. Технологічні аспекти застосування солі у сучасній м'ясній промисловості / Л. Баль-Прилипко, Е. Старкова, І. Грот. - С.14-18. - Бібліогр. в кінці ст. Кл.слова: хлорид натрію, кам'яна сіль, соляний розчин Гринченко, О. Удосконалення технології начинок для борошняних кондитерських та кулінарних виробів / О. Гринченко, О. Неклеса, О. Міронов. - С.19-25. - Бібліогр. в кінці ст. Кл.слова: начинки, кулінарні вироби, борошняні вироби, загусники Тимчук, А. Сучасний підхід до розроблення технології сиркових виробів / А. Тимчук, О. Онопрійчук, О. Грек. - С.25-29. - Бібліогр. в кінці ст. Кл.слова: сир кисломолочний, екструдат риса, технологія Баль-Прилипко, Л. Ферментація і збагачення мікрофлорою м'якого сирного продукту / Л. Баль-Прилипко, О. Савченко. - С.30-33. - Бібліогр. в кінці ст. Кл.слова: сирний продукт,молочнокисла мікрофлора,ферментація Агунова, Л. Біологічна ефективність жирів печінкових паштетів функціонального призначення / Л. Агунова. - С.34-37. - Бібліогр. в кінці ст. Кл.слова: функціональні м'ясопродукти, печінкові паштети, соєва олія Овчарук, О. Квасоля - цінне джерело рослинного білка, зумовлене сортовими особливостями / О. Овчарук, С. Іванюк. - С.38-40. - Бібліогр. в кінці ст. Кл.слова: квасоля звичайна, сортові особливості, хімічний склад зерна Сизоненко, О. Ефективна технологія сиропу із цукрових буряків / О. Сизоненко, І. Крапивницька, І. Карпович. - С.41-44. - Бібліогр. в кінці ст. Кл.слова: цукрові буряки,екстрагування,сироп Имеются экземпляры в отделах:
всего 1 : ХР (1) Свободны: ХР (1)
Найти похожие Перейти к описаниям статей
|
>15.
|
Ємцев, В. Підприємства АПК України в умовах нецінової конкуренції світового ринку [] / В. Ємцев> // Продовольча індустрія АПК : науково-практичний журнал. - 2015. - N 1/2. - С.4-8. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Підприємства АПК Кл.слова (ненормированные): молоко, молочна продукція, якість
Имеются экземпляры в отделах:
всего 1 : ХР (1) Свободны: ХР (1)
Найти похожие
|
|
|