Рейтинг@Mail.ru
Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Электронный каталог ННСХБ НААН - результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>A=Ємцев, В.@<.>
Общее количество найденных документов : 15
Показаны документы с 1 по 15
 1-10    11-15 
1.


    Ємцев, В.
    Інтеграційна діяльність м'ясопереробних підприємств України [] : научное издание / В. Ємцев // Продовольча індустрія АПК : науково-практичний журнал. - 2011. - N2. - С. 4-6. - Бібліогр. у кінці ст.
Рубрики: М'ясопереробні підприємства--Інтеграція


Имеются экземпляры в отделах: всего 1
Свободны: 1

Найти похожие

2.


    Ємцев, В.
    Конкурентоспроможність молокопереробних підприємств України [] / В. Ємцев // Продовольча індустрія АПК : науково-практичний журнал. - 2011. - N 3. - С. 8-11. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Молокопереробні підприємства--Конкурентоспроможність


Имеются экземпляры в отделах: всего 1
Свободны: 1

Найти похожие

3.


    Ємцев, В.
    Економічне регулювання конкурентоспроможності підприємств [] / В. Ємцев // Продовольча індустрія АПК : науково-практичний журнал. - 2011. - N 1. - С. 4-7. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Економіка--Конкурентоспроможність


Имеются экземпляры в отделах: всего 1
Свободны: 1

Найти похожие

4.


    Ємцев, В.
    Сучасний стан та проблеми ринку пива в Україні [] / В. Ємцев // Продовольча індустрія АПК : науково-практичний журнал. - 2011. - N 5. - С. 4-7. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Ринок--Пиво
   Пивоварне виробництво



Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ХР (1)
Свободны: ХР (1)

Найти похожие

5.


    Ємцев, В.
    Конкурентоспроможність хлібопекарських підприємств у сучасних умовах [] / В. Ємцев // Продовольча індустрія АПК : науково-практичний журнал. - 2012. - N 4. - С. 4-7. - Бібліогр. в кінці стор.
Рубрики: Хлібопекарські підприємства


Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ХР (1)
Свободны: ХР (1)

Найти похожие

6.


    Ємцев, В.
    Конкурентоспроможність підприємств АПК України: можливі напрями розвитку [] / В. Ємцев // Продовольча індустрія АПК : науково-практичний журнал. - 2012. - N 5. - С. 4-7. - Бібліогр. в кінці стор.
Рубрики: Підприємництва--Загальні питання


Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ХР (1)
Свободны: ХР (1)

Найти похожие

7.


    Ємцев, В.
    Конкурентоспроможність підприємств м'ясопродуктового комплексу АПК [] / В. Ємцев // Продовольча індустрія АПК : науково-практичний журнал. - 2012. - N 1. - С. 10-12. - Бібліогр. в кінці стор.
Рубрики: М'ясна промисловість


Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ХР (1)
Свободны: ХР (1)

Найти похожие

8.


    Ємцев, В.
    Економічна ефективність виробництва напівфабрикатів із гідробонтів [] / В. Ємцев, С. Козлова, В. Вовк // Продовольча індустрія АПК : науково-практичний журнал. - 2012. - N 1. - С. 36-38. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Харчова пром-сть--Економіка


Доп.точки доступа:
Козлова, С.; Вовк, В.

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ХР (1)
Свободны: ХР (1)

Найти похожие

9.


    Ємцев, В.
    Сучасний стан та проблеми розвитку підприємств спиртової промисловості [] / В. Ємцев // Продовольча індустрія АПК : науково-практичний журнал. - 2012. - N 2. - С. 4-7. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Спиртопродуктове виробництво


Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ХР (1)
Свободны: ХР (1)

Найти похожие

10.


    Ємцев, В.
    Рівень конкурентоспроможності цукробурякового комплексу України [] / В. Ємцев // Продовольча індустрія АПК : науково-практичний журнал. - 2012. - N 3. - С. 4-7. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Цукрові буряки


Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ХР (1)
Свободны: ХР (1)

Найти похожие

11.


    Ємцев, В.
    Галузь скотарства в Україні: сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку [] / В. Ємцев // Тваринництво України : науково-практичний журнал. - 2012. - N 12. - С. 2-7. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Скотарство--розвиток в Україні


Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ХР (1)
Свободны: ХР (1)

Найти похожие

12.


    Ємцев, В.
    Ціноутворення та конкурентоспроможність підприємств з виробництва цукру [] / В. Ємцев // Продовольча індустрія АПК : науково-практичний журнал. - 2013. - N 6. - С. 4-7. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Цукрова промисловість--Економіка


Имеются экземпляры в отделах: всего 2 : ХР (2)
Свободны: ХР (2)

Найти похожие

13.


    Ємцев, В.
    Розвиток світового ринку молока в існуючому конкурентному середовищі [] / В. Ємцев // Продовольча індустрія АПК : науково-практичний журнал. - 2014. - N 6. - C. 7-11. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Ринок молока--Конкурентоздатність--Ціноутворення--Рентабельність


Имеются экземпляры в отделах: всего 2 : ХР (2)
Свободны: ХР (2)

Найти похожие

14.
Шифр: ПіАПК7/2015/1/2
   Журнал

Продовольча індустрія АПК : науково-практичний журнал : Паралель, 1999 - . - Выходит дважды в год
2015г. N 1/2
Содержание:
Ємцев, В. Підприємства АПК України в умовах нецінової конкуренції світового ринку / В. Ємцев. - С.4-8. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: молоко, молочна продукція, якість
Муштрук, М. Проектування механічних реакторів для виробництва дизельного палива / М. Муштрук, В. Сухенко, Ю. Сухенко. - С.8-13. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: реактор,модель,смеситель
Баль-Прилипко, Л. Технологічні аспекти застосування солі у сучасній м'ясній промисловості / Л. Баль-Прилипко, Е. Старкова, І. Грот. - С.14-18. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: хлорид натрію, кам'яна сіль, соляний розчин
Гринченко, О. Удосконалення технології начинок для борошняних кондитерських та кулінарних виробів / О. Гринченко, О. Неклеса, О. Міронов. - С.19-25. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: начинки, кулінарні вироби, борошняні вироби, загусники
Тимчук, А. Сучасний підхід до розроблення технології сиркових виробів / А. Тимчук, О. Онопрійчук, О. Грек. - С.25-29. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: сир кисломолочний, екструдат риса, технологія
Баль-Прилипко, Л. Ферментація і збагачення мікрофлорою м'якого сирного продукту / Л. Баль-Прилипко, О. Савченко. - С.30-33. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: сирний продукт,молочнокисла мікрофлора,ферментація
Агунова, Л. Біологічна ефективність жирів печінкових паштетів функціонального призначення / Л. Агунова. - С.34-37. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: функціональні м'ясопродукти, печінкові паштети, соєва олія
Овчарук, О. Квасоля - цінне джерело рослинного білка, зумовлене сортовими особливостями / О. Овчарук, С. Іванюк. - С.38-40. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: квасоля звичайна, сортові особливості, хімічний склад зерна
Сизоненко, О. Ефективна технологія сиропу із цукрових буряків / О. Сизоненко, І. Крапивницька, І. Карпович. - С.41-44. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: цукрові буряки,екстрагування,сироп
Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ХР (1)
Свободны: ХР (1)

Найти похожие
Перейти к описаниям статей

15.


    Ємцев, В.
    Підприємства АПК України в умовах нецінової конкуренції світового ринку [] / В. Ємцев // Продовольча індустрія АПК : науково-практичний журнал. - 2015. - N 1/2. - С.4-8. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Підприємства АПК
Кл.слова (ненормированные):
молоко, молочна продукція, якість


Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ХР (1)
Свободны: ХР (1)

Найти похожие

 1-10    11-15 
 
© Национальная научная сельскохозяйственная библиотека НААН Украины
(ННСХБ НААН)
P.I.