Рейтинг@Mail.ru
Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Электронный каталог ННСХБ НААН - результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=молоко, молочна продукція, якість<.>
Общее количество найденных документов : 2
Показаны документы с 1 по 2
1.
Шифр: ПіАПК7/2015/1/2
   Журнал

Продовольча індустрія АПК : науково-практичний журнал : Паралель, 1999 - . - Выходит дважды в год
2015г. N 1/2
Содержание:
Ємцев, В. Підприємства АПК України в умовах нецінової конкуренції світового ринку / В. Ємцев. - С.4-8. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: молоко, молочна продукція, якість
Муштрук, М. Проектування механічних реакторів для виробництва дизельного палива / М. Муштрук, В. Сухенко, Ю. Сухенко. - С.8-13. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: реактор,модель,смеситель
Баль-Прилипко, Л. Технологічні аспекти застосування солі у сучасній м'ясній промисловості / Л. Баль-Прилипко, Е. Старкова, І. Грот. - С.14-18. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: хлорид натрію, кам'яна сіль, соляний розчин
Гринченко, О. Удосконалення технології начинок для борошняних кондитерських та кулінарних виробів / О. Гринченко, О. Неклеса, О. Міронов. - С.19-25. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: начинки, кулінарні вироби, борошняні вироби, загусники
Тимчук, А. Сучасний підхід до розроблення технології сиркових виробів / А. Тимчук, О. Онопрійчук, О. Грек. - С.25-29. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: сир кисломолочний, екструдат риса, технологія
Баль-Прилипко, Л. Ферментація і збагачення мікрофлорою м'якого сирного продукту / Л. Баль-Прилипко, О. Савченко. - С.30-33. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: сирний продукт,молочнокисла мікрофлора,ферментація
Агунова, Л. Біологічна ефективність жирів печінкових паштетів функціонального призначення / Л. Агунова. - С.34-37. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: функціональні м'ясопродукти, печінкові паштети, соєва олія
Овчарук, О. Квасоля - цінне джерело рослинного білка, зумовлене сортовими особливостями / О. Овчарук, С. Іванюк. - С.38-40. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: квасоля звичайна, сортові особливості, хімічний склад зерна
Сизоненко, О. Ефективна технологія сиропу із цукрових буряків / О. Сизоненко, І. Крапивницька, І. Карпович. - С.41-44. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: цукрові буряки,екстрагування,сироп
Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ХР (1)
Свободны: ХР (1)

Найти похожие
Перейти к описаниям статей

2.


    Ємцев, В.
    Підприємства АПК України в умовах нецінової конкуренції світового ринку [] / В. Ємцев // Продовольча індустрія АПК : науково-практичний журнал. - 2015. - N 1/2. - С.4-8. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Підприємства АПК
Кл.слова (ненормированные):
молоко, молочна продукція, якість


Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ХР (1)
Свободны: ХР (1)

Найти похожие

 
© Национальная научная сельскохозяйственная библиотека НААН Украины
(ННСХБ НААН)
P.I.