Рейтинг@Mail.ru
Головна Спрощенний режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ННСГБ НААН - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>A=Мелешкина, Е.@<.>
Загальна кількість знайдених документів : 13
Показані документи с 1 по 10
 1-10    11-13 
1.


    Мелешкина, Е. П.
    Современные требования к качеству зерна и муки и значение его оценки в рыночных условиях [Текст] : научное издание / Е. П. Мелешкина // Хранение и переработка зерна. - 2007. - №11. - С. 16-19.

Є примірники у відділах: всього 1
Вільні: 1

Знайти схожі

2.


    Мелешкина, Е.
    Сохраним качество зерна нового урожая [] : научное издание / Е. Мелешкина, Т. Леонова // Комбикорма : производство и использование. - 2008. - N7. - С. 68 - 69.
Рубрики: Зерно


Дод.точки доступу:
Леонова, Т.


Знайти схожі

3.


    Мелешкина, Е. П.
    Разработка классификации зерна ржи хлебопекарского назначения [] : научное издание / Е. П. Мелешкина // Хранение и переработка сельхозсырья : теоретический журнал. - 2009. - N4. - С. 32 - 36. . - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Харчова промисловість --Переробка --Зерно --Жито


Є примірники у відділах: всього 1
Вільні: 1

Знайти схожі

4.


    Мелешкина, Е. П.
    Современные аспекты качества российской пшеницы для выработки муки и крупы [] / Е. П. Мелешкина // Хранение и переработка зерна : научно - практический журнал. - 2011. - N 9. - С. 43-44
Рубрики: Пшениця--Борошно--Крупи


Є примірники у відділах: всього 1 : ХР (1)
Вільні: ХР (1)

Знайти схожі

5.


    Мелешкина, Е. П
    Целевое использование зерна и муки - требование времени [Текст] / Е.П Мелешкина, С. Н. Коломиец, Л. В. Шеленкова, А. И. Коваль // Хлебный и кондитерский бизнес : научно-практический журнал. - 2014. - № 4. - С. 17 - 19. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Борошно


Дод.точки доступу:
Коломиец, С.Н.; Шеленкова, Л.В.; Коваль, А.И.

Є примірники у відділах: всього 1 : ХР (1)
Вільні: ХР (1)

Знайти схожі

6.
Шифр: ХиПЗ5/2016/12
   Журнал

Хранение и переработка зерна : научно - практический журнал. - 1999 . - Виходить щомісячно
2016р. N 12
Зміст:
О важности хранения зерна - Bentall Rowlands Storage Systems Limited. - С.9-10.
Купченко, Андрей. Рынок нишевых зерновых культур в Украине / А. Купченко, А. Танский. - С.11-20.
Броварець, О. О. Від безплужного до глобального розумного землеробства! / О. О. Броварець. - С.26-38. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: системи землеробства, точне землеробство, сенсор, моніторинг сільськогосподарських угідь
Эффективные технические решения в технологии двухстадийной сушки зерна. - С.39-41.
Острогляд, А. А. Технологічні прийоми зберігання зерна та їхні особливості / А. А. Острогляд, Т. П. Чернишук, В. С. Кошулько. - С.42-43. - Бібліогр. в кінці ст.
Попова, Л. О. Вплив наявності домішок на зберігання партії свіжозібраного зерна / Л. О. Попова, К. А. Чорней, Н. В. Грекова. - С.44-46. - Бібліогр. в кінці ст.
Панкратов, Г. Н. Новые сорта тритикале муки и их технологические свойства / Г. Н. Панкратов, Е.П Мелешкина, Р. Х. Кандроков. - С.46-50. - Библиогр. в конце ст.
Кл.слова: зерно тритикале, выход и качество муки, технологические показатели качества
Зверев, C. В. Переработка зерна узколистного люпина в крупку и муку / C. В. Зверев, Р. Х. Кандроков. - С.50-52. - Библиогр. в конце ст.
Лакіза, О. В. Особливості сучасного виробництва хлібобулочних виробів з додаванням продуктів переробки зерна кукурудзи / О. В. Лакіза, Л. В. Сидорчук. - С.52-55. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: зерно кукурузи, борошни кукурудзяне, крупа кукурудзяна, олія кукурудзяна
Фалендиш, Н. О. Використання продуктів переробки конопляного насіння в хлібопеченні / Н. О. Фалендиш, Т. І. Янюк, Ю. В. Бадрук. - С.55-57. - Бібліогр. в кінці ст.
Лакіза, О. В. Вплив теплової обробки олійної сировини на якість комбікормів / О. В. Лакіза, А. С. Сапай. - С.58-62. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: теплова обробка, насіння льону, лляна макуха, лляний шрот, комбікорм
Шаповаленко, О. І. Дослідження хімічного складу гарбуза як компонента корму / О. І. Шаповаленко, М. І. Кожевнікова, Р. М. Шмалій. - С.62-64. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: гарбуз, корм, білок
Є примірники у відділах: всього 1 : ХР (1)
Вільні: ХР (1)

Знайти схожі
Перейти до описів статей

7.


    Панкратов, Г. Н.
    Новые сорта тритикале муки и их технологические свойства [] / Г. Н. Панкратов, Е.П Мелешкина, Р. Х. Кандроков // Хранение и переработка зерна : научно - практический журнал. - 2016. - N 12. - С. 46-50. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Тритикале--Борошно
Кл.слова (ненормовані):
зерно тритикале, выход и качество муки, технологические показатели качества


Дод.точки доступу:
Мелешкина, Е.П; Кандроков, Р.Х.

Є примірники у відділах: всього 1 : ХР (1)
Вільні: ХР (1)

Знайти схожі

8.
Шифр: ХиПЗ5/2017/2
   Журнал

Хранение и переработка зерна : научно - практический журнал. - 1999 . - Виходить щомісячно
2017р. N 2
Зміст:
Світовий ринок жита і вівса. - С.15-17.
Пархоменко, Г. Г. Снижение уплотнения почвы при производстве зерна / Г. Г. Пархоменко, С. Г. Пархоменко. - С.20-24. - Библиогр. в конце ст.
Сенченко, О. М. Аналіз науково-технічної літератури з розвитку сушильної техніки з використанням ІЧ опромінення / О. М. Сенченко [и др.]. - С.25-27. - Бібліогр. в кінці ст.
Інші автори: Куянов Ю.Ю., Кошулько В.С., Купченко А.В., Петровенко В.В.
Шерстобитов, В. В. Регулярное употребление чечевицы - путь к здоровому долголетию / В. В. Шерстобитов. - С.28-29.
Витол, И. С. Особенности биохимического состава тритикалевой муки разных сортов / И. С. Витол [и др.]. - С.30-32. - Библиогр. в конце ст.
Інші автори: Мелешкина Е.П, Кандроков Р.Х., Карпиленко Г.П., Вережникова И.А.
Мірошніченко, В. П. Особливосты та перспективи виробництва круп'яних продуктів із голозерного вівса / В. П. Мірошніченко, В. С. Кошулько. - С.32-34. - Бібліогр. в кінці ст.
Гавриленко, П. П. Обгрунтування параметрів, що відбуваються в робочих камерах машин з валковими робочими органами / П. П. Гавриленко, А. В. Деркач, І. Я. Стадник. - С.34-38. - Бібліогр. в кінці ст.
Іжевська, О. П. Дослідження впливу шроту насіння льону на перебіг мікробіологічних та біохімічних процесів у пшеничному тісті / О. П. Іжевська. - С.38-43. - Бібліогр. в кінці ст.
Салавелис, А. Д. Використання порошків із топінамбура та кунжутового шроту у виробництві хлібобулочних виробів / А. Д. Салавелис, Л. М. Тележенко, С. М. Павловський. - С.43-45. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубанка, К. В. Застосування сумішей рослинних екстрактів в технології харчоконцентратів солодких страв типу мусів / К. В. Рубанка, В. А. Терлецька, І. М. Зінченко. - С.46-49. - Бібліогр. в кінці ст.
Шаповаленко, О. І. Дослідження фізико-хімічних показників насіння соняшника за роками врожайності / О. І. Шаповаленко, О. О. Євтушенко, М. І. Кожевникова. - С.49-50. - Бібліогр. в кінці ст.
Є примірники у відділах: всього 1 : ХР (1)
Вільні: ХР (1)

Знайти схожі
Перейти до описів статей

9.
Шифр: МЖК/2012/4
   Журнал

Масложировой комплекс [Текст] : научно-практический журнал/ ассоциация "Укролияпром", УкрНИИ масел и жиров УААН, ИА "Эксперт Агро" : ИА "Эксперт Агро", 2003 - . - ISSN 2308-8257. - Виходить кожного кварталу
2012р. N 4
Зміст:
Экономические показатели работы масложировой отрасли Украины в 2011/12 МГ . - С.14-20.
Ценовая ситуация на масличном рынке Украины в 2011/12 МГ и в начале 2012/13 МГ . - С.20-22.
Листопад, В. Л. Масложировая отрасль Украины: четыре года независимости от ВТО / В. Л. Листопад. - С.26-31.
Листопад, В. Л. Развитие семеноводства - ключевой момент в прорыве украинского АПК / В. Л. Листопад. - С.32-38.
Фадеев, Л. В. Предложения по повышению эффективности переработки подсолнечника на масло и дополнительные возможности маслозаводов по глубокой переработки семян / Л. В. Фадеев. - С.39-43.
Доморощенкова, М. Л. Использование энзимных технологий при переработке масличного сырья / М. Л. Доморощенкова. - С.44-45.
Бутина, Е. А. Проблемы выделения и модификации фосфолипидов современного масличного сырья / Е. А. Бутина, Е. О. Герасименко. - С.45-46.
Петик, П. Ф. О гидрировании масел и жиров / П. Ф. Петик [и др.]. - С.46-48.
Інші автори: Федякина З.П., Шаповалова И.М., Голтвяница С.К.
Мачихина, Л. И. Создание технологии производства новых продуктов питания из семян льна / Л. И. Мачихина [и др.]. - С.49-52. - Библиогр. в конце ст.
Інші автори: Мелешкина Е.П., Приезжева Л.Г., Смирнов С.О.
Пешук, Л. В. Использование купажированного жира в технологии новых маргаринов / Л. В. Пешук, И. Г. Радзиевская. - С.53-55. - Библиогр. в конце ст.
Шабалин, Г. В. КСК-автоматизация - надежное оборудование для эффективного производства / Г. В. Шабалин. - С.56-57.
Проненко, С. Рекомендации УкрАО по метрологическому обеспечению лабораторий: несоответствие требованиям ISO / IEC 17025 и действующего законодательства / С. Проненко, В. Новиков, А. Коцюба. - С.58-59. - Библиогр. в конце ст.
Пешук, Л. В. Исследование влияния растительных масел на устойчивость свиного жира / Л. В. Пешук, И. Г. Радзиевская. - С.60-64. - Библиогр. в конце ст.
Волошенко, С. В. Теоретические подходы к порядку проведения межлабораторных сличительных испытаний / С. В. Волошенко, В. А. Голодняк. - С.65-68. - Библиогр. в конце ст.
Є примірники у відділах: всього 1 : ХР (1)
Вільні: ХР (1)

Знайти схожі
Перейти до описів статей

10.


   
    Особенности биохимического состава тритикалевой муки разных сортов [] / И. С. Витол, Е.П Мелешкина, Р. Х. Кандроков // Хранение и переработка зерна : научно - практический журнал. - 2017. - N 2. - С. 30-32. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Тритикале--Загальні питання
Кл.слова (ненормовані):
зерно тритикале, grain triticale, биохимические показатели качества, biochemical indicators of quality, общее содержание белка, total protein content, количество и качество клейковины, quantity and quality of gluten, фракционный состав белков, fractional
Анотація: Исследованы биохимические показатели качества новых сортов муки из зерна тритикале, которые были сформированы на основе кумулятивных кривых зольности. Изучены фракционный состав растворимых белков новых сортов тритикалевой муки, а также активность протеолитических ферментов, имеющих оптимум рН в кислой и нейтральной зоне. Выявлены отличия в амилолитической активности новых сортов муки тритикале методом определения числа падения.


Дод.точки доступу:
Витол, И.С.; Мелешкина, Е.П; Кандроков, Р.Х.

Є примірники у відділах: всього 1 : ХР (1)
Вільні: ХР (1)

Знайти схожі

 1-10    11-13 
 
© Національна наукова сільськогосподарська бібліотека НААН України
(ННСГБ НААН)
P.I.