Рейтинг@Mail.ru
Головна Спрощенний режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ННСГБ НААН - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>A=Бурыкина, И. М.@<.>
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 по 4
1.
637.05
Б 91


    Бурыкина, И. М.
    Резервы увеличения производства качественного молока [Текст] : научное издание / И. М. Бурыкина, Е.А. и С.Е. Тяпугин // Зоотехния. - 2007. - №2. - С. 25-26.
УДК


Дод.точки доступу:
Тяпугин, Е.А.иС.Е.
Є примірники у відділах: всього 1
Вільні: 1

Знайти схожі

2.
636.22/.28:637.04
Т 99


    Тяпугин, Е. А.
    Технологические свойства молока коров вологодского типа черно-пестрого скота [Текст] : научное издание / Е. А. Тяпугин, С. Е. Тяпугин, И. М. Бурыкина // Зоотехния. - 2007. - №11. - С. 17-19.
УДК
Рубрики: ВРХ--продукція


Дод.точки доступу:
Тяпугин, С.Е.; Бурыкина, И.М.
Є примірники у відділах: всього 1
Вільні: 1

Знайти схожі

3.


    Бурыкина, И. М.
    Формирование гигиенических показателей качества сливочного масла [] / И. М. Бурыкина, М. В. Щемелева, С. В. Молотов // Молочное дело : ежемесячный производственно-практический, рекламный журнал . - 2011. - N 5. - С. 16
Рубрики: Масло вершкове--Гігієнічна оцінка


Дод.точки доступу:
Щемелева, М.В.; Молотов, С.В.

Є примірники у відділах: всього 2 : (1), ХР (1)
Вільні: (1), ХР (1)

Знайти схожі

4.


    Бурыкина, И. М.
    Формирование гигиенических показателей качества сливочного масла [] / И. М. Бурыкина, М. В. Щемелева, С. В. Молотов // Молочное дело : ежемесячный производственно-практический, рекламный журнал . - 2011. - N 6. - С. 8-9
Рубрики: Масло вершкове--Гігієнічна оцінка


Дод.точки доступу:
Щемелева, М.В.; Молотов, С.В.

Є примірники у відділах: всього 2 : (1), ХР (1)
Вільні: (1), ХР (1)

Знайти схожі

 
© Національна наукова сільськогосподарська бібліотека НААН України
(ННСГБ НААН)
P.I.