Пошуковий запит: <.>S=Харчові продукти -- Технологія виробництва<.> |
Загальна кількість знайдених документів : 20
Показані документи с 1 по 10 |
|
>1.
| 32834-А П14
Паламарчук, Ганна Станіславівна. Удосконалення технології розсільного заморожування риби [] : автореф. дис... канд. техн. наук.:05.18.04 / Г.С. Паламарчук ; Одес. нац. акад. харч. техн. - О. : Б.в., 2005. - 18 с. - Бібліогр.: с.14-16. - Рубрики: Харчові продукти--Технологія виробництва
Дод.точки доступу: Одес. нац. акад. харч. техн.
Свободных экз. нет Знайти схожі
|
>2.
| 524172 Х 22
Харчові технології - 2005 [] : тези доп. міжнар. наук.-практ. конф. 12-14 жовтня 2005 р., м.Одеса / редкол.: Е. Й. Жуковський [та ін.]. - О. : [б. в.], 2005. - 158 с. - ISBN 966-8145-29-1 : 19.75 грн. Рубрики: Харчові продукти--Технологія виробництва
Дод.точки доступу: Жуковський, Е.Й. \ред.\
Примірників всього: 1 ХР (1) Свободны: ХР (1) Знайти схожі
|
>3.
| Видання в обробці. Не видається |
>4.
| Видання в обробці. Не видається 528639 С53 Снєжкін, Юрій Федорович. Тепломасообмінні процеси під час одержання каротиновмісних порошків [Текст] / Ю. Ф. Снєжкін, Ж. О. Петрова ; Нац. акад. наук України, Ін-т техн. теплофізики. - К. : Академперіодика, 2007. - 162 с. - Бібліогр.: с. 155-159. - ISBN 978-966-360-076-5 : 32.95 грн Рубрики: Харчові продукти--Технологія виробництва Дод.точки доступу: Петрова, Жанна Олександрівна; Нац. акад. наук УкраїниІн-т техн. теплофізики
Свободных экз. нетЗнайти схожі
|
>5.
| 34861 - А О-74
Осипова, Лариса Анатоліївна. Науково - практичне обґрунтування і розробка технології консервованих функціональних напоїв [] : автореф. дис... д - ра техн. наук : 05.18.13 / Л. А. Осипова ; наук. кер. Л. В. Капрельянц ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2007. - 35 с. - Бібліогр.: с. 27-30. - Рубрики: Харчові продукти--Технологія виробництва
Дод.точки доступу: Капрельянц, Л. В. \рук. работы.\; Одес. нац. акад. харч. технологій
Свободных экз. нет Знайти схожі
|
>6.
| Видання в обробці. Не видається 531309 В41 Виготовлення національних м'ясних продуктів у домашніх умовах [Текст] : посібник / А. Т. Цвігун, Т. М. Приліпко, М. Г. Повозніков [та ін]. - Кам'янець-Подільський : Медобори - 2006, 2008. - 80 с. - (Порадник господаря). - ISBN 978-966-1638-09-8 : 7.50 грн Рубрики: Харчові продукти--Технологія виробництва Харчування--Загальні питання Дод.точки доступу: Цвігун, Анатолій Тимофійович; Приліпко, Т.М.; Повозніков, Микола Гаврилович
Свободных экз. нетЗнайти схожі
|
>7.
| 35172 - А Р 69
Романенко, Олена Валеріївна. Споживні властивості нових пресервів на основі прісноводної риби [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук : спец. 05.18.15 / О. В. Романенко ; Київський нац. торг.-екон. ун-т. - Київ, 2007. - 23 с. - Бібліогр.: с. 19-20. - Рубрики: Харчові продукти--Технологія виробництва
Дод.точки доступу: Київський нац. торг.-екон. ун-т
Свободных экз. нет Знайти схожі
|
>8.
|
Чем выше технология - тем выше риск [] : научное издание> // Молочное дело : ежемесячный производственно-практический, рекламный журнал . - 2011. - N3. - С. 18-19. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Харчові продукти--Технологія виробництва
Є примірники у відділах:
всього 2 : (1), ХР (1) Вільні: (1), ХР (1)
Знайти схожі
|
>9.
| Видання в обробці. Не видається 533613 Ч-75 Чоні, Інна Володимирівна. Використання стабілізаційних систем рослинного походження в нових харчових продуктах [Текст] : монографія / І. В. Чоні ; Укоопспілка, Полтавський ун-т споживчої кооперації України, Каф. технол. та орг. ресторанного госп-ва . - Полтава : РВВ ПУСКУ, 2008. - 118 с. - Бібліогр.: с. 100-117. - ISBN 978-966-184-002-6 : 12.00 грн Рубрики: Харчові продукти--Технологія виробництва Дод.точки доступу: Укоопспілка; Полтавський ун-т споживчої кооперації України; Каф. технол. та орг. ресторанного госп-ва
Свободных экз. нетЗнайти схожі
|
>10.
|
Грищенко, Ф. В. Загальні методи перевіряння та аналізування харчових продуктів: порівняння розвитку міжнародних нормативних документів і гармонізованих національних стандартів України [] : научное издание / Ф. В. Грищенко> // Зернові продукти і комбікорми. Якість. Виробництво. Використання. Технології, Обладнання. Автоматизація, Управління. Економіка : науково-виробничий журнал. - 2010. - N3. - С. 8-12. - Бібліогр. у кінці ст.
Рубрики: Харчові продукти--Технологія виробництва
Є примірники у відділах:
всього 1 Вільні: 1
Знайти схожі
|
|
|