Рейтинг@Mail.ru
Головна Спрощенний режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ННСГБ НААН - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=Харчові продукти -- Технологія виробництва<.>
Загальна кількість знайдених документів : 20
Показані документи с 1 по 10
 1-10    11-20  
1.
   32834-А
   П14


    Паламарчук, Ганна Станіславівна.
    Удосконалення технології розсільного заморожування риби [] : автореф. дис... канд. техн. наук.:05.18.04 / Г.С. Паламарчук ; Одес. нац. акад. харч. техн. - О. : Б.в., 2005. - 18 с. - Бібліогр.: с.14-16. -
УДК
Рубрики: Харчові продукти--Технологія виробництва


Дод.точки доступу:
Одес. нац. акад. харч. техн.
Свободных экз. нет
Знайти схожі

2.
   524172
   Х 22


   
    Харчові технології - 2005 [] : тези доп. міжнар. наук.-практ. конф. 12-14 жовтня 2005 р., м.Одеса / редкол.: Е. Й. Жуковський [та ін.]. - О. : [б. в.], 2005. - 158 с. - ISBN 966-8145-29-1 : 19.75 грн.
УДК
Рубрики: Харчові продукти--Технологія виробництва


Дод.точки доступу:
Жуковський, Е.Й. \ред.\
Примірників всього: 1
ХР (1)
Свободны: ХР (1)
Знайти схожі

3.
Видання в обробці. Не видається
   524430
   В84


   
    Все о барбекю [Текст] / Редкол.: О. Нечаев (глав. ред.) и др. - К. : Книга-сервис, 1998. - 448 с. - ISBN 966-7297-41-1 : 14.00 грн
УДК
Рубрики: Харчові продукти--Технологія виробництва


Дод.точки доступу:
Нечаев, О. \ред.\
Свободных экз. нет
Знайти схожі

4.
Видання в обробці. Не видається
   528639
   С53


    Снєжкін, Юрій Федорович.
    Тепломасообмінні процеси під час одержання каротиновмісних порошків [Текст] / Ю. Ф. Снєжкін, Ж. О. Петрова ; Нац. акад. наук України, Ін-т техн. теплофізики. - К. : Академперіодика, 2007. - 162 с. - Бібліогр.: с. 155-159. - ISBN 978-966-360-076-5 : 32.95 грн
УДК
Рубрики: Харчові продукти--Технологія виробництва


Дод.точки доступу:
Петрова, Жанна Олександрівна; Нац. акад. наук УкраїниІн-т техн. теплофізики
Свободных экз. нет
Знайти схожі

5.
   34861 - А
   О-74


    Осипова, Лариса Анатоліївна.
    Науково - практичне обґрунтування і розробка технології консервованих функціональних напоїв [] : автореф. дис... д - ра техн. наук : 05.18.13 / Л. А. Осипова ; наук. кер. Л. В. Капрельянц ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2007. - 35 с. - Бібліогр.: с. 27-30. -
УДК
Рубрики: Харчові продукти--Технологія виробництва


Дод.точки доступу:
Капрельянц, Л. В. \рук. работы.\; Одес. нац. акад. харч. технологій
Свободных экз. нет
Знайти схожі

6.
Видання в обробці. Не видається
   531309
   В41


   
    Виготовлення національних м'ясних продуктів у домашніх умовах [Текст] : посібник / А. Т. Цвігун, Т. М. Приліпко, М. Г. Повозніков [та ін]. - Кам'янець-Подільський : Медобори - 2006, 2008. - 80 с. - (Порадник господаря). - ISBN 978-966-1638-09-8 : 7.50 грн
УДК
Рубрики: Харчові продукти--Технологія виробництва
   Харчування--Загальні питання



Дод.точки доступу:
Цвігун, Анатолій Тимофійович; Приліпко, Т.М.; Повозніков, Микола Гаврилович
Свободных экз. нет
Знайти схожі

7.
   35172 - А
   Р 69


    Романенко, Олена Валеріївна.
    Споживні властивості нових пресервів на основі прісноводної риби [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук : спец. 05.18.15 / О. В. Романенко ; Київський нац. торг.-екон. ун-т. - Київ, 2007. - 23 с. - Бібліогр.: с. 19-20. -
УДК
Рубрики: Харчові продукти--Технологія виробництва


Дод.точки доступу:
Київський нац. торг.-екон. ун-т
Свободных экз. нет
Знайти схожі

8.


   
    Чем выше технология - тем выше риск [] : научное издание // Молочное дело : ежемесячный производственно-практический, рекламный журнал . - 2011. - N3. - С. 18-19. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Харчові продукти--Технологія виробництва


Є примірники у відділах: всього 2 : (1), ХР (1)
Вільні: (1), ХР (1)

Знайти схожі

9.
Видання в обробці. Не видається
   533613
   Ч-75


    Чоні, Інна Володимирівна.
    Використання стабілізаційних систем рослинного походження в нових харчових продуктах [Текст] : монографія / І. В. Чоні ; Укоопспілка, Полтавський ун-т споживчої кооперації України, Каф. технол. та орг. ресторанного госп-ва . - Полтава : РВВ ПУСКУ, 2008. - 118 с. - Бібліогр.: с. 100-117. - ISBN 978-966-184-002-6 : 12.00 грн
УДК
Рубрики: Харчові продукти--Технологія виробництва


Дод.точки доступу:
Укоопспілка; Полтавський ун-т споживчої кооперації України; Каф. технол. та орг. ресторанного госп-ва
Свободных экз. нет
Знайти схожі

10.


    Грищенко, Ф. В.
    Загальні методи перевіряння та аналізування харчових продуктів: порівняння розвитку міжнародних нормативних документів і гармонізованих національних стандартів України [] : научное издание / Ф. В. Грищенко // Зернові продукти і комбікорми. Якість. Виробництво. Використання. Технології, Обладнання. Автоматизація, Управління. Економіка : науково-виробничий журнал. - 2010. - N3. - С. 8-12. - Бібліогр. у кінці ст.
Рубрики: Харчові продукти--Технологія виробництва


Є примірники у відділах: всього 1
Вільні: 1

Знайти схожі

 1-10    11-20  
 
© Національна наукова сільськогосподарська бібліотека НААН України
(ННСГБ НААН)
P.I.