Рейтинг@Mail.ru
Головна Спрощенний режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ННСГБ НААН - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=Харчова промисловість -- Загальні питання<.>
Загальна кількість знайдених документів : 60
Показані документи с 1 по 10
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60 
1.
   524103
   Д 67


Донецький державний університет економіки і торгівлі ім. Туган-Барановського.

    Обладнання та технології харчових виробництв [Текст] : темат. зб. наук. пр. / Редкол.: Шубін (гол. ред). та ін; М-во осіти і науки України,іДонецьк. ун-т екон. і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк : [б. в.].
   Вип. 14. - 2006. - 274 с. - Бібліогр. в кінці ст. - 16.00 грн.
УДК
Рубрики: Харчова промисловість--Загальні питання


Дод.точки доступу:
Шубін, О.О. \ред.\; М-во освіти і науки УкраїниДонецький державний університет економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського
Примірників всього: 1
ХР (1)
Свободны: ХР (1)
Знайти схожі

2.
Видання в обробці. Не видається
   526779
   Г57


    Говорушко, Тамара Андріївна.
    Мале підприємництво та ефективність його розвитку у харчовій промисловості України [Текст] : монографія / Т. А. Говорушко ; М-во освіти і науки України , Нац. ун-т харчових технологій. - К. : НУХТ, 2007. - 392 с. - Бібліогр.: с. 336-360. - ISBN 966-612-073-9 : 26.62 грн
УДК
Рубрики: Харчова промисловість--Загальні питання
   Підприємництво



Дод.точки доступу:
М-во освіти і науки України ; Нац. ун-т харчових технологій
Свободных экз. нет
Знайти схожі

3.


    Храмцов, А. Г.
    Использование искусственного интеллекта для оптимизации состава и совершенствования технологии многокомпонентных пищевых продуктов [] : научное издание / А. Г. Храмцов , Е. А. Шепило, В. В. Садовой и др. // Хранение и переработка сельхозсырья : теоретический журнал. - 2008. - N9. - С. 72 - 75. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Харчова промисловість--Загальні питання


Дод.точки доступу:
Шепило, Е.А.; Садовой, В.В.


Знайти схожі

4.


    Троян, З. А.
    Производство и реализация свежеотжатых охлажденных соков [] : научное издание / З. А. Троян, Ж. Н. Боненко, Н. В. Юрченко // Хранение и переработка сельхозсырья : теоретический журнал. - 2008. - N10. - С. 39 - 40. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Харчова промисловість--Загальні питання


Дод.точки доступу:
Боненко, Ж.Н.; Юрченко, Н.В.


Знайти схожі

5.


    Недорезова, Е.
    Контроль качества пищевых продуктов в системе технического регулирования [] : научное издание / Е. Недорезова // Пищевая промышленность : научно-производственный журнал. - 2008. - N11. - С. 8 - 10.
Рубрики: Харчова промисловість--Загальні питання


Немає відомостей про примірники
Знайти схожі

6.


    Шилов, Г. Ю.
    Основные системы обеспечения качества и безопасности пищевой продукции [] : научное издание / Г. Ю. Шилов, И. Н. Лейнсон, А. И. Подлесный // Пищевая промышленность : научно-производственный журнал. - 2008. - N11. - С. 12 - 14. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Харчова промисловість--Загальні питання


Дод.точки доступу:
Лейнсон, И.Н.; Подлесный, А.И.

Немає відомостей про примірники
Знайти схожі

7.


    Ягольник, О. Г.
    Сучасний стан та перспективи розвитку сільського господарства і харчової промисловості України [] : научное издание / О. Г. Ягольник // Цукрові буряки : Всеукраїнський науково - виробничий журнал. - 2009. - N3. - С. 2 - 3.
Рубрики: Харчова промисловість--Загальні питання

Перейти до зовнішнього ресурсу: переглянути статтю,
Перейти до зовнішнього ресурсу: переглянути весь журнал

Є примірники у відділах: всього 1
Вільні: 1

Знайти схожі

8.


    Подольская, Вера.
    Неоспоримое преимущество - краски УФ-полимеризации для печати на колбасной оболочке [Текст] : научное издание / В. Подольская // Мясное дело : ежемесячный производственно-практический, рекламный журнал . - 2009. - N1. - С. 24-25.
Рубрики: Харчова промисловість--Загальні питання


Є примірники у відділах: всього 1 : ХР (1)
Вільні: ХР (1)

Знайти схожі

9.


    Коваль, О. А.
    Способи інтенсифікації соління м'яса [Текст] : научное издание / О. А. Коваль // Мясное дело : ежемесячный производственно-практический, рекламный журнал . - 2009. - N1. - С. 28-29.
Рубрики: Харчова промисловість--Загальні питання


Є примірники у відділах: всього 1 : ХР (1)
Вільні: ХР (1)

Знайти схожі

10.


   
    Увеличение срока годности и пищевая безопасность мясных продуктов [Текст] : научное издание // Мясное дело : ежемесячный производственно-практический, рекламный журнал . - 2009. - N1. - С. 31.
Рубрики: Харчова промисловість--Загальні питання


Є примірники у відділах: всього 1 : ХР (1)
Вільні: ХР (1)

Знайти схожі

 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60 
 
© Національна наукова сільськогосподарська бібліотека НААН України
(ННСГБ НААН)
P.I.