Рейтинг@Mail.ru
Головна Спрощенний режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ННСГБ НААН - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=Сировинна база<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 по 3
1.


    Парубок, О. Н.
    Цукор починається з насіння [Текст] : научное издание / О. Н. Парубок, В.М. Куянов В.В. та ін. Маласай // Цукор України. - 2007. - №2. - С. 17-18.
Рубрики: Сировинна база


Дод.точки доступу:
Маласай, В.М.КуяновВ.В.таін.
Є примірники у відділах: всього 1
Вільні: 1

Знайти схожі

2.


   
    Состояние сырьевой базы на 01 апреля 2012 года [] // Хлебопекарское и кондитерское дело : производственно-практический, рекламный журнал. - 2012. - N 2. - С. 12-19
Рубрики: Сировинна база
   Маркетинг



Є примірники у відділах: всього 3 : ХР (3)
Вільні: ХР (3)

Знайти схожі

3.


    Соломон, А. М.
    Дослідження сировинної бази Вінницької області [Текст] / А. М. Соломон, Ю. А. Полєвода, М. М. Бондар // Техніка, енергетика, транспорт АПК : всеукраїнський науково-технічний журнал. - 2019. - N 4(107). - С. 41-47. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Сировинна база
Кл.слова (ненормовані):
молоко, стандарти, показники якості молока, кисломолочні десерти, бактерії, кислотність
Анотація: Стандарти ЄС вимагають чіткого дотримання вимог безпеки та якості харчової продукції. Країні, яка не може забезпечити відстеження всіх етапів виробництва продукції, на європейський ринок дорогу закрито. Зроблений аналіз показників якості молока, що надходить на переробку. Встановлено, що молоко з господарств населення має низькі показники якості. Із сільськогосподарських підприємств здебільшого надходить молоко вищого та першого ґатунків. Якість молока означає високі його санітарно-гігієнічні показники, вміст певної кількості білка, жиру, вітамінів, ферментів, гормонів, мінеральних солей та інших речовин. Воно не має містити нейтралізуючих речовин (антибіотиків, соди, перекису водню). Вміст важких металів, залишкових кількостей пестицидів не має перевищувати максимально допустимого рівня. Отже, безпека сировини – це є гарантування безпеки готової продукції на внутрішньому ринку, і її конкурентоспроможність на зовнішніх ринках.


Дод.точки доступу:
Полєвода, Ю.А.; Бондар, М.М.

Є примірники у відділах: всього 1 : ХР (1)
Вільні: ХР (1)

Знайти схожі

 
© Національна наукова сільськогосподарська бібліотека НААН України
(ННСГБ НААН)
P.I.