Рейтинг@Mail.ru
Головна Спрощенний режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ННСГБ НААН - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=Свинарство -- М'ясо свиней<.>
Загальна кількість знайдених документів : 15
Показані документи с 1 по 10
 1-10    11-15 
1.


    Пірова, Л. В.
    Вплив згодовування селену на хімічний склад м'яса свиней [Текст] : научное издание / Л. В. Пірова, Т. Л. Сивик // Вісник аграрної науки : науково - теоретичний журнал Української академії аграрних наук. - 2010. - N9. - С. 76-77. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Свинарство--М'ясо свиней
   Селен--Корми



Дод.точки доступу:
Сивик, Т.Л.

Є примірники у відділах: всього 1
Вільні: 1

Знайти схожі

2.
   482-Зв
   Р 65


   
    Розробити науково-методичну систему комплексної оцінки якості м'яса свиней [Текст] : звіт про наук. - дослід. роботу за 2006-2010 рр. ( заключний ), № держ. реєстрації 0110U002534 / Нац. акад. аграр. наук України, Ін-т свинарства ім. О. В. Квасницького ; кер. ндр І. Б. Баньковська. - Полтава : [б. в.], 2010. - 62 с. - Б. ц.
УДК
Рубрики: Свинарство--М'ясо свиней


Дод.точки доступу:
Баньковська, І. Б. \кер. ндр.\; Нац. акад. аграр. наук УкраїниІн-т свинарства ім. О. В. Квасницького
Свободных экз. нет
Знайти схожі

3.


    Аришин, А. А.
    Совершенствование элементов технологии производства свинины [] / А. А. Аришин, В. А. Гришков // Достижения науки и техники АПК : теоретический и научно-практический журнал. - 2011. - N 2. - С. 43-44. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Свинарство--М'ясо свиней


Дод.точки доступу:
Гришков, В.А.

Є примірники у відділах: всього 1
Вільні: 1

Знайти схожі

4.


    Підтереба, О. І.
    Прогнозування ефективності виробництва екологічно безпечної свинини [] / О. І. Підтереба, С. Ю. Смислов, Н. М. Бейдик // Ефективне тваринництво: відтворення, селекція, годівля, техніка, технології, ветзахист : спеціалізований журнал з питань тваринництва. - 2011. - N 6. - С. 23-25
Рубрики: Свинарство--М'ясо свиней


Дод.точки доступу:
Смислов, С.Ю.; Бейдик, Н.М.

Є примірники у відділах: всього 1 : ХР (1)
Вільні: ХР (1)

Знайти схожі

5.


    Гиря, В. М.
    Використання ультразвукових приладів при оцінці свиней за фенотпом [] / В. М. Гиря, В. М. Нагаєвич, В. Є. Усачова // Вісник Полтавської державної аграрної академії : науково - виробничий, фаховий журнал . - 2011. - N 3. - С. 79-82. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Свинарство--М'ясо свиней


Дод.точки доступу:
Нагаєвич, В.М.; Усачова, В.Є.

Є примірники у відділах: всього 1 : ХР (1)
Вільні: ХР (1)

Знайти схожі

6.


   
    50 тис. тонн м'яса на рік - не менше! [] // AGROEXPERT. - 2011. - N 5. - С. 72-73
Рубрики: Свинарство--М'ясо свиней


Є примірники у відділах: всього 1
Вільні: 1

Знайти схожі

7.


    Соколов, Н. В.
    Формирование маточного стада свиней для производства мясной свинины [] / Н. В. Соколов, Н. Г. Зелкова // Зоотехния : теоретический и научно-практический журнал по всем отраслям животноводства. - 2012. - N 1. - С. 22-24. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Свинарство--М'ясо свиней


Дод.точки доступу:
Зелкова, Н.Г.

Є примірники у відділах: всього 1 : ХР (1)
Вільні: ХР (1)

Знайти схожі

8.


    Комлацкий, Г. В.
    Производство экологически безопасной свинины. Технологические аспекты [] / Г. В. Комлацкий // Свиноводство : научно - производственный журнал. - 2012. - N 4. - С. 74-76. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Свинарство--М'ясо свиней


Є примірники у відділах: всього 1 : ХР (1)
Вільні: ХР (1)

Знайти схожі

9.


    Рындина, Д. Ф.
    Качество мяса свиней, выращиваемых на разных кормосмесях в условиях промышленного производства [] / Д. Ф. Рындина, И. И. Мошкутело, А. Т. Мысик, Л. Н. Слипченко // Зоотехния : теоретический и научно-практический журнал по всем отраслям животноводства. - 2012. - N 7. - С. 19-20. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Свинарство--М'ясо свиней


Дод.точки доступу:
Мошкутело, И.И.; Мысик, А.Т.; Слипченко, Л.Н.

Є примірники у відділах: всього 1 : ХР (1)
Вільні: ХР (1)

Знайти схожі

10.


    Барта, Г. А.
    Влияние генотипа на мясные качества свиней [] / Г. А. Барта, Ю. Г. Бургу // Вісник Полтавської державної аграрної академії : науково - виробничий, фаховий журнал . - 2012. - N 1. - С. 112-114. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Свинарство--М'ясо свиней


Дод.точки доступу:
Бургу, Ю.Г.

Є примірники у відділах: всього 1 : ХР (1)
Вільні: ХР (1)

Знайти схожі

 1-10    11-15 
 
© Національна наукова сільськогосподарська бібліотека НААН України
(ННСГБ НААН)
P.I.