Рейтинг@Mail.ru
Головна Спрощенний режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ННСГБ НААН - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=М'ясо -- М'ясо ВРХ<.>
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 по 4
1.
   547082
   П 42


    Повозніков, Микола Гаврилович.
    Система виробництва яловичини у м'ясному скотарстві [Текст] : монографія / М. Г. Повозніков ; М-во освіти і науки України, НУБіП України. - Кам'янець-Подільський : Зволейко Д. Г., 2015. - 444 с. - Бібліогр.: с. 386-441. - ISBN 978-617-620-192-2 : 44.00 грн
УДК
Рубрики: М'ясо--М'ясо ВРХ

Утримувачі документа:
ННСГБ НААН

Дод.точки доступу:
М-во освіти і науки України; НУБіП України
Примірників всього: 1
ХР (1)
Свободны: ХР (1)
Знайти схожі

2.
   550278
   К 59


    Козирь, В. С.
    Технологічний проект виробництва яловичини у степовій зоні України [Текст] / В. С. Козирь, С. О. Олійник ; Нац. акад. аграр. наук України, ДУ Ін-т сіл. госп-ва степової зони, Центр наук. забезп. АПВ в Дніпропетр. обл. - Дніпропетровськ : [б. в.], 2012. - 20 с. - Бібліогр.: с. 20. - 2.00 грн
УДК
Рубрики: М'ясо--М'ясо ВРХ


Дод.точки доступу:
Олійник, С.О.; Нац. акад. аграр. наук УкраїниДУ Ін-т сіл. госп-ва степової зони; Центр наук. забезп. АПВ в Дніпропетр. обл.
Примірників всього: 1
ХР (1)
Свободны: ХР (1)
Знайти схожі

3.
   551983
   В 52


    Угнівенко, Анатолій Миколайович.
    Виробництво екологічно безпечної яловичини [Текст] : навчальний посібник / А. М. Угнівенко, Н. В. Кос ; М-во освіти і науки України, НУБіП України. - Київ : Компринт, 2018. - 278 с. - Бібліогр. в кінці розд. - ISBN 978-966-929-851-5 : 28.00 грн
УДК
Рубрики: М'ясо--м'ясо ВРХ

Утримувачі документа:
ННСГБ НААН

Дод.точки доступу:
Кос, Наталія Вікторівна; М-во освіти і науки УкраїниНУБіП України
Примірників всього: 1
ХР (1)
Свободны: ХР (1)
Знайти схожі

4.
   553116
   Т 38


   
    Технология получения молочной телятины для детского питания [Текст] / РУП "Ин-т животноводства НАН Беларуси" ; разраб.: И. П. Шейко [и др.]. - Жодино : [б. в.], 2005. - 29 с. - 3.00 грн.
УДК
Рубрики: М'ясо--М'ясо ВРХ


Дод.точки доступу:
Шейко, И.П. \ред.\; РУП "Ин-т животноводства НАН Беларуси"
Примірників всього: 1
ХР (1)
Свободны: ХР (1)
Знайти схожі

 
© Національна наукова сільськогосподарська бібліотека НААН України
(ННСГБ НААН)
P.I.