Рейтинг@Mail.ru
Головна Спрощенний режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ННСГБ НААН - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>A=Патрєва, Л. С.@<.>
Загальна кількість знайдених документів : 16
Показані документи с 1 по 16
1.


    Патрєва, Л. С.
    Оцінка селекційних змін у синтетичній популяції качок [Текст] : научное издание / Л. С. Патрєва // Сучасне птахівництво. - 2007. - №3-4. - С. 39-40. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Селекція

Є примірники у відділах: всього 1
Вільні: 1

Знайти схожі

2.


    Патрєва, Л. С.
    Ентропійний аналіз кількісних ознак для селекційної оцінки ремонтного молодняку батьківського стада м'ясних курей [] : научное издание / Л. С. Патрєва, С. С. Крамаренко // Аграрні вісті : всеукраїнський журнал. - 2007. - N2. - С. 18 - 20. - Библиогр. в конце ст.
УДК
Рубрики: Птахівництво-- селекція


Дод.точки доступу:
Крамаренко, С.С.
Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)

Знайти схожі

3.


    Патрєва, Л. С.
    Стан і перспективи використання вітчизняних популяцій качок [Текст] : научное издание / Л. С. Патрєва // Вісник аграрної науки : науково - теоретичний журнал Української академії аграрних наук. - 2007. - N1. - С. 37-39. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Популяції--Качки


Немає відомостей про примірники
Знайти схожі

4.


    Патрєва, Л. С.
    Вплив пробіотику "Байкал ЕМ 1" на якість м'яса качок кросу "Темп" [] : наукове видання / Л. С. Патрєва, Т. В. Шевченко // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія "Тваринництво" : науково-методичний журнал. - 2010. - N7. - С. 104-108. - Бібліогр. у кінці ст.
Рубрики: Птахівництво--Продукти птахівництва


Дод.точки доступу:
Шевченко, Т.В.

Є примірники у відділах: всього 1
Вільні: 1

Знайти схожі

5.


    Патрєва, Л. С.
    Вплив калібрування яєць качок кросу "Темп" на їх інкубаційні якості [Текст] / Л. С. Патрєва // Вісник аграрної науки Причорномор'я = Ukrainian Black sea region agrarian science : наук. журн. - 2014. - Том вип. 3, N т. 2. - С. 173-177. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Качки --Інкубація яєць


Є примірники у відділах: всього 2 : ХР (2)
Вільні: ХР (2)

Знайти схожі

6.
    (Вільних примірників немає)
Шифр: СП9/2015/11/12
   Журнал

Сучасне птахівництво : науково - виробничий журнал. - К. : Світ, 2002 - . - Виходить щомісячно
2015р. N 11/12
Зміст:
Виробники курятини та яєць розраховують на докризові показники. - С.2.
Патрєва, Л. С. Підвищення якості інкубаційних яєць перепелів / Л. С. Патрєва, В. І. Гроза, В. П. Бородай. - С.5-6. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: інкубація, дезінфекція яєць, перепели, срібло
Чернікова, Г. Ю. Пребіотики та їх використання / Г. Ю. Чернікова. - С.11-13. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: пробіотики, властивості, мікрофлора, використання, продуктивність
Кулібаба, Р. О. Динаміка генетичної структури популяції курей породи бірківська барвиста за локусами кількісних ознак / Р. О. Кулібаба, Ю. В. Ляшенко. - С.14-19. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: поліморфізм, локус, рестрикція, кури, популяція
Антибиотики в мировом птицеводстве: угроза или панацея. - С.20-22.
Бойко Ю.В. Лейкограма крові курчат-бройлерів за сумісної дії охратоксину А та дезоксиніваленолу і після застосування сорбентів / Бойко Ю.В. [и др.]. - С.23-27. - Бібліогр. в кінці ст.
Інші автори: Бойко Г.В., Духницький В.Б., Бойко Н.І.
Кл.слова: курчата-бройлери, лейкограма мікотоксикози, охратоксин-А, дезоксиніваленол, лейкоцитопенія, березове активоване вугілля (БАВ)
Подобед, Л. И. Оптимизируем фосфорное питание птицы / Л. И. Подобед. - С.28-30. - Библиогр. в конце ст.
Коваленко А.В. Биокорректирующие премиксы "Biocorr" - эффективные решения птицеводства / Коваленко А.В. - С.31.
Нечай, Н. М. Застосування підкислювача на основі молочної кислоти при вирощуванні молодняку перепелів м'ясного напряму продуктивності / Н. М. Нечай. - С.32-35. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: перепели, комбікорм, жива маса, витрати корму, підкислювач
Базиволяк, С. М. Годівля фазанів / С. М. Базиволяк. - С.36-38. - Бібліогр. в кінці ст.
Тихончук, Д. Платим меньше или программа энергоэффективности для сельского хозяйства / Д. Тихончук. - С.43-44.
Є примірники у відділах: всього 1 : ХР (1)
Вільних прим. немає
Прим.1 (ХР) зайнятий

Знайти схожі
Перейти до описів статей

7.
Шифр: ВАНП3/2016/Вип. 2, ч. 1
   Журнал

Вісник аграрної науки Причорномор'я [Текст] : наук. журн./ Миколаїв. нац. аграр. ун-т. - Миколаїв : МНАУ, 1997 - . - Виходить кожного кварталу
2016р. Вип. 2,ч. 1
Зміст:
Антоненко, П. П. Профілактична ефективність мінерального препарату «Сапокорм» та кормової фітодобавки «Фітопанк» за метаболічних порушень свиноматок / П. П. Антоненко [и др.]. - С.3-10. - Бібліогр. в кінці ст.
Інші автори: Суслова Н.І., Макєєв Н.С., Головань Д.І., Кременчук Л.В., Пушкарь.Т.Д.
Аранчій, С. В. Епізоотологічна ситуація щодо вісцеральних мікозів тварин в умовах Центрального регіону України / С. В. Аранчій, Г. А. Зон, О. В. Кінаш. - С.11-17. - Бібліогр. в кінці ст.
Балабанова, І. О. Розробка технології елітного твердого сиру «Каланчацький» / І. О. Балабанова. - С.18-25. - Бібліогр. в кінці ст.
Бількевич, В. В. Згодовування різних доз кормової добавки НуПро та її вплив на продуктивність курчат-бройлерів / В. В. Бількевич. - С.26-34. - Бібліогр. в кінці ст.
Бомко, В. С. Показники відтворної здатності високопродуктивних корів за різних рівнів цинку у раціонах / В. С. Бомко, В. П. Даниленко, М. Г. Повозніков. - С.35-42. - Бібліогр. в кінці ст.
Бордунова, О. Г. Зміни складових біокристалічних шарів шкаралупи інкубаційних яєць курей за використання технології «штучна кутикула (ARTICLE)» / О. Г. Бордунова [и др.]. - С.43-52. - Бібліогр. в кінці ст.
Інші автори: Астраханцева О.Г., Денісов Р.В., Лупінова О.С., Чіванов В.Д.
Вечеря, Ю. О. Вплив маси яєць курей м’ясного напряму продуктивності на їх морфологічні та інкубаційні якості / Ю. О. Вечеря. - С.53-59. - Бібліогр. в кінці ст.
Гаркавенко, Т. О. Визначення залишкових кількостей антибіотиків тетрациклінової групи в продукції птахівництва мікробіологічним методом / Т. О. Гаркавенко, І. М. Азиркіна. - С.60-68. - Бібліогр. в кінці ст.
Гноєвий, В. І. Методи оцінки біологічної повноцінності білка кормів і тваринницької продукції / В. І. Гноєвий [и др.]. - С.69-75. - Бібліогр. в кінці ст.
Інші автори: Гноєвий І.В., Трішин О.К., Котець Г.І.
Kiriyak, Y. Global warming in the South region of Ukraine and it’s impact on the eukaryotes / Y. Kiriyak, І. Gorbatenko. - С.76-85. - Бібліогр. в кінці ст.
Грудко, Н. О. Вплив тривалості вирощування в басейнах на якісні параметри мальків веслоноса / Н. О. Грудко, І. М. Шерман. - С.85-92. - Бібліогр. в кінці ст.
Долгая, М. М. Якість і безпечність молока корів за використання мікроелементів та вітаміну Е / М. М. Долгая [и др.]. - С.93-101. - Бібліогр. в кінці ст.
Інші автори: Богороденко С.В., Ярьоменко Ю.О., Полєва І.О.
Измайлович, И. Б. «ТОКСИСОРБ» снижает патогенность микотоксинов / И. Б. Измайлович. - С.102-108. - Бібліогр. в кінці ст.
Калініна, І. Г. Динаміка змінення концентрацій жирних кислот в бджолинному обніжжі протягом пилконосного сезону / І. Г. Калініна. - С.109-120. - Бібліогр. в кінці ст.
Калиниченко, Г. І. Вплив генотипових факторів на якісні показники вовнової та м’ясної продуктивності овець / Г. І. Калиниченко, О. А. Коваль. - С.121-128. - Бібліогр. в кінці ст.
Кириченко, В. А. Об’єктивна оцінка генотипу баранів-плідників за якістю нащадків / В. А. Кириченко, Є. В. Баркарь, А. І. Кириченко. - С.129-136. - Бібліогр. в кінці ст.
Китаєва, А. П. Лікувальні властивості меду різних регіонів України / А. П. Китаєва, К. О. Хамід, З. Т. Семенова. - С.137-143. - Бібліогр. в кінці ст.
Клаусен, Е. Особливості датської системи безпечності харчової продукції / Е. Клаусен. - С.144-154. - Бібліогр. в кінці ст.
Ковпак, О. С. Цитогенетичний аналіз прогеніторних клітин міокарду щура на ранніх пасажах / О. С. Ковпак. - С.155-163. - Бібліогр. в кінці ст.
Ковпак, В. В. Iмунний статус щурів за цукрового діабету при застосуванні заміщуючої клітинної терапії / В. В. Ковпак, Ю. О. Харкевич. - С.164-172. - Бібліогр. в кінці ст.
Кондакова, В. В. Применение растительного адаптогена для повышения защитных свойств организма животных / В. В. Кондакова, Д. Г. Готовский, И. В. Фомченко. - С.173-181. - Бібліогр. в кінці ст.
Котелевич, В. А. Кролятина – важливий резерв органічної продукції / В. А. Котелевич. - С.182-190. - Бібліогр. в кінці ст.
Погорєлова, А. О. Мoрфологічна та біохімічна оцінка кролятини залежно від віку забою / А. О. Погорєлова, Г. А. Коцюбенко. - С.191-198. - Бібліогр. в кінці ст.
Ластовська, І. О. Продуктивність бичків різних порід в умовах інноваційної технології виробництва яловичини / І. О. Ластовська. - С.199-204. - Бібліогр. в кінці ст.
Патрєва, Л. С. Аналіз показників безпечності молока в умовах сільськогосподарського підприємства / Л. С. Патрєва, І. І. Максимова. - С.205-211. - Бібліогр. в кінці ст.
Перейти до зовнішнього ресурсу: переглянути журнал
Є примірники у відділах: всього 2 : ХР (2)
Вільні: ХР (2)

Знайти схожі
Перейти до описів статей

8.


    Патрєва, Л. С.
    Аналіз показників безпечності молока в умовах сільськогосподарського підприємства [Текст] / Л. С. Патрєва, І. І. Максимова // Вісник аграрної науки Причорномор'я = Ukrainian Black sea region agrarian science : наук. журн. - 2016. - N вип. 2, ч. 1. - С. 205-211. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Молоко--Аналіз
Кл.слова (ненормовані):
молоко, безпечність, хіміко-токсикологічні показники, відповідність нормам
Анотація: Проведено дослідження безпечності сирого молока, одержаного в сільськогосподарському підприємстві Півдня України. Встановлено, що за хіміко-токсикологічними показниками, вмістом пестицидів та важких металів молоко відповідає вимогам чинних нормативно-правових актів безпечності.


Дод.точки доступу:
Максимова, І.І.
Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)

Знайти схожі

9.
Шифр: ВСНАУсТ8/2014/7 (26)
   

Вісник Сумського національного аграрного університету : науково-методичний журнал. Серія "Тваринництво". - 1996 . - Виходить щорічно
2014р. N 7 (26)
Зміст:
Гладій, М. В. Вплив походження за батьком і лінійної належності на господарськи корисні ознаки корів / М. В. Гладій [и др.]. - С.3-11. - Бібліогр. в кінці ст.
Інші автори: Полупан Ю.П., Базишина І.В., Полупан Н. Л., Безрутченко І. М.
Бондарчук, Л. В. Екстер’єні особливості високопродуктивних корів української бурої молочної породи / Л. В. Бондарчук. - С.11-15. - Бібліогр. в кінці ст.
Горєлова, Вікторія Михайлівна. Оцінка корів української чорно-рябої молочної породи за складом молока / В. М. Горєлова. - С.15-18. - Бібліогр. в кінці ст.
Іляшенко, Г. Д. Аналіз селекційно-генетичної ситуації у племінних стадах з розведення молочної худоби в Кіровоградській області / Г. Д. Іляшенко. - С.19-24. - Бібліогр. в кінці ст.
Кацы, Г. Д. Структура волосяного покрова как тест для оценки темплоустойчивости скота / Г. Д. Кацы. - С.25-27. - Библиогр. в конце ст.
Колесник, А. И. Особенности волосяного покрова абердин-ангусского скота при круглогодичном содержании на выгуле / А. И. Колесник, В. Г. Прудников, Г. Д. Кацы. - С.27-31. - Библиогр. в конце ст.
Копилов, К. В. Генетична структура популяцій української чорно-рябої та української червоно-рябої молочних порід за поліморфізмом QTL та STR маркерів / К. В. Копилов [и др.]. - С.31-37. - Бібліогр. в кінці ст.
Інші автори: Шельов А.В., Копилова К.В., Березовський О. В.
Кузів, М. І. Залежність молочної продуктивності корів української чорно-рябої молочної породи від живої маси та віку при першому осіменінні / М. І. Кузів. - С.37-41. - Бібліогр. в кінці ст.
Левченко, І. В. Продуктивність корів сумського внутрішньопородного типу української чорно-рябої молочної породи в залежності від типів їх стресостійкості / І. В. Левченко. - С.41-45. - Бібліогр. в кінці ст.
Лобода, В. П. Лінійна класифікація корів української червоно-рябої молочної породи північно-східного регіону за екстер’єрним типом / В. П. Лобода. - С.46-50. - Бібліогр. в кінці ст.
Нагорнюк, Т. А. Особливості генетичної структури різновікових груп білого товстолобика / Т. А. Нагорнюк. - С.51-54. - Бібліогр. в кінці ст.
Піддубна, Л. М. Молочна продуктивність та відтворна здатність корів української чорно-рябої молочної породи провідних племзаводів північно- поліського регіону / Л. М. Піддубна. - С.55-58. - Бібліогр. в кінці ст.
Підпала, Т. В. Вплив живої маси корів-матерів на ріст бугайців різних порід / Т. В. Підпала, Н. В. Гребенюк. - С.59-62. - Бібліогр. в кінці ст.
Піщан, С. Г. Продуктивні якості корів на ранній стадії післяродового періоду / С. Г. Піщан, Л. О. Литвищенко. - С.63-68. - Бібліогр. в кінці ст.
Понько, Людмила Петрівна. Морфологічні та функціональні властивості вимені тварин різних ліній української чорно-рябої молочної породи / Л. П. Понько. - С.68-71. - Бібліогр. в кінці ст.
Пушкар, І.В. Вплив методів підбору на молочну продуктивність корів української бурої молочної породи / І.В. Пушкар. - С.72-74. - Бібліогр. в кінці ст.
Савчук, О. В. Оцінка росту та розвитку молодняку в молочний період / О. В. Савчук, Н. В. Щербатюк. - С.75-77. - Бібліогр. в кінці ст.
Сухарлев, В. А. Особенности мясной продуктивности валушков украинской популяции романовской породы овец разных конституционально-продуктивных типов / В. А. Сухарлев, К. И. Яковлев. - С.77-81. - Библиогр. в конце ст.
Федорович, В. В. Вміст мікроелементів у молоці корів молочних і комбінованих порід в умовах західного регіону України / В. В. Федорович, Н. П. Бабік. - С.82-88. - Бібліогр. в кінці ст.
Хмельничний, Л. М. Генотипові та паратипові чинники впливу на ознаки молочної продуктивності корів української чорно –рябої молочної породи / Л. М. Хмельничний, В. В. Вечорка. - С.87-90. - Бібліогр. в кінці ст.
Хмельничий, С. Л. Продуктивність корів сумського внутрішньопородного типу української чорно-рябої молочної породи залежно від рівня оцінки за лінійною класифікацією екстер’єру / С. Л. Хмельничий. - С.91-84. - Бібліогр. в кінці ст.
Шевченко, А. П. Оцінка корів української чорно-рябої молочної породи за показниками довічної продуктивності та тривалості використання / А. П. Шевченко. - С.94-96. - Бібліогр. в кінці ст.
Оріщук, О. С. Продуктивність та якісні показники яєць курей-несучок за згодовування кормової добавки ВАМЖК / О. С. Оріщук, С. В. Цап, В. В. Микитюк. - С.97-102. - Бібліогр. в кінці ст.
Цвігун, А. Т. Вплив рівня енергетичного та протеїнового живлення на продуктивність та показники газообміну корів південної м’ясної породи / А. Т. Цвігун, М. М. Пасніченко, С. М. Блюсюк. - С.102-105. - Бібліогр. в кінці ст.
Бондарчук, З. В. Залежність визрівання сиру від технологічних факторів / З. В. Бондарчук. - С.105-107. - Бібліогр. в кінці ст.
Щебентовська, О. М. Гістологічна характеристика м’язової тканини при кутеруванні та солінні / О. М. Щебентовська. - С.108-112. - Бібліогр. в кінці ст.
Денисов, Р. В. Поліпшення обміну речовин та імунного статусу молодняку курей технологією “штучна кутикула” (Artificial cuticle - article) для захисту інкубаційних яєць / Р. В. Денисов, О. Г. Бордунова, В. Д. Чіванов. - С.113-118. - Бібліогр. в кінці ст.
Облап, Р. В. Виявлення вірусу лейкозу ВРХ у молоці методом ПЛР у реальному часі / Р. В. Облап, Н. Б. Новак, Т. М. Димань. - С.118-121. - Бібліогр. в кінці ст.
Патрєва, Л. С. Хімічний склад м'яса перепелів, вирощених за використання наносрібла / Л. С. Патрєва, В. І. Гроза. - С.121-124. - Бібліогр. в кінці ст.
Повод, М. Г. Сезонна продуктивність свиней залежно від мікроклімату в приміщеннях різного типу / М. Г. Повод. - С.124-129. - Бібліогр. в кінці ст.
Al-Bazi, Mezher Kamil. Evaluation Criteria of Bovine Milk Biological Value and Cheese Production Suitability / Mezher Kamil Al-Bazi [и др.]. - С.130-135. - Бібліогр. в кінці ст.
Інші автори: Shapovalov S., Shkavro N., Fedotova L., Rusko N.
Щербань, Т. В. Фізичні показники м’язів різної локалізації у свиней миргородської породи та її помісей / Т. В. Щербань. - С.136-141. - Бібліогр. в кінці ст.
Гаврилюк, О. І. Біотехнологічні аспекти "штучної кутикули" для захисту інкубаційних яєць курей / О. І. Гаврилюк. - С.141-143. - Бібліогр. в кінці ст.
Гончаренко, И. В. Нерешенные проблемы воспроизводства сельскохозяйственных животных / И. В. Гончаренко, Д. Т. Винничук. - С.144-149. - Библиогр. в конце ст.
Козирь, В. С. Вплив фітопрепаратів на відтворну функцію корів і збереженість телят / В. С. Козирь, Ю. О. Філіпов, П. П. Антоненко. - С.147-149. - Бібліогр. в кінці ст.
Черненко, О. М. Морфометричні показники сперміїв бугаїв-плідників різних типів стресостійкості / О. М. Черненко. - С.149-154. - Бібліогр. в кінці ст.
Щербак, О. В. Ефективний підхід до збереження та використання епідидимальних сперматозоїдів кнурів in vitro / О. В. Щербак. - С.154-158. - Бібліогр. в кінці ст.
Москаленко, Н. М. Стимулювання природної кормової бази при підрощуванні личинок коропа / Н. М. Москаленко [и др.]. - С.158-163. - Бібліогр. в кінці ст.
Інші автори: Григоренко Т.В., Базаєва А.М., Михайленко Н. Г.
Остапенко, В. І. Статевий диморфізм та яєчна продуктивність у курей / В. І. Остапенко. - С.163-165. - Бібліогр. в кінці ст.
Є примірники у відділах: всього 1 : ХР (1)
Вільні: ХР (1)

Знайти схожі
Перейти до описів статей

10.


    Патрєва, Л. С.
    Підвищення якості інкубаційних яєць перепелів [] / Л. С. Патрєва, В. І. Гроза, В. П. Бородай // Сучасне птахівництво : науково - виробничий журнал. - 2015. - N 11/12. - С. 5-6. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Перепела--Інкубація яєць
Кл.слова (ненормовані):
інкубація, дезінфекція яєць -- перепели -- срібло
Анотація: Досліджували дію срібловмістного препарату "Аргенвіт", як дезінфікуючого засобу, при інкубації яєць перепелів.


Дод.точки доступу:
Гроза, В.І.; Бородай, В.П.

Є примірники у відділах: всього 1 : ХР (1)
Вільних прим. немає
Прим.1 (ХР) зайнятий

Знайти схожі

11.


    Патрєва, Л. С.
    Аналіз показників безпечності молока в умовах сільськогосподарського підприємства [Текст] / Л. С. Патрєва, І. І. Максимова // Вісник аграрної науки Причорномор'я = Ukrainian Black sea region agrarian science : наук. журн. - 2016. - N Вип. 2,ч. 1. - С. 205-211. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Молоко--Аналіз
Кл.слова (ненормовані):
молоко, безпечність, хіміко-токсикологічні показники, відповідність нормам.
Анотація: Проведено дослідження безпечності сирого молока, одержаного в сільськогосподарському підприємстві Півдня України. Встановлено, що за хіміко-токсикологічними показниками, вмістом пестицидів та важких металів молоко відповідає вимогам чинних нормативно-правових актів безпечності.


Дод.точки доступу:
Максимова, І.І.

Є примірники у відділах: всього 2 : ХР (2)
Вільні: ХР (2)

Знайти схожі

12.


    Патрєва, Л. С.
    Хімічний склад м'яса перепелів, вирощених за використання наносрібла [] / Л. С. Патрєва, В. І. Гроза // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія "Тваринництво" : науково-методичний журнал. - 2014. - N 7 (26). - С. 121-124. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Перепела--Забійні якості
Кл.слова (ненормовані):
перепели, препарат «Аргенвіт», хімічний склад м'яса
Анотація: Представлено результати хімічного складу грудних м'язів перепелів у віці 49 днів, вирощених з використанням срібловмістимого препарату «Аргенвіт». Встановлено, що 0,01 і 0,02% розчини наносрібла позитивно впливають на якість м'яса перепелів.


Дод.точки доступу:
Гроза, В.І.

Є примірники у відділах: всього 1 : ХР (1)
Вільні: ХР (1)

Знайти схожі

13.
Шифр: ВАНП3/2017/вип. 4
   Журнал

Вісник аграрної науки Причорномор'я [Текст] : наук. журн./ Миколаїв. нац. аграр. ун-т. - Миколаїв : МНАУ, 1997 - . - Виходить кожного кварталу
2017р. вип. 4
Зміст:
Шебанін, В. С. Роль підприємництва у формуванні територіальних громад / В. С. Шебанін, Ю. А. Кормишкін. - С.3-11. - Бібліогр. в кінці ст.
Сіренко, Н. М. Інтелектуальний капітал в системі науково-освітнього забезпечення аграрної економіки / Н. М. Сіренко. - С.12-24. - Бібліогр. в кінці ст.
Лазарєва, О. В. Ключові аспекти розвитку агротуризму в Україні / О. В. Лазарєва. - С.25-35. - Бібліогр. в кінці ст.
Гончаренко, І. В. Виявлення експортних можливостей регіону за допомогою INTERNATIONAL TRADE CENTRE / І. В. Гончаренко [и др.]. - С.36-43. - Бібліогр. в кінці ст.
Інші автори: Шведова Н. П., Кузьмін О.Є., Логвиненко Р. Л.
Кравченко, А. С. Сучасний стан біржового фондового ринку України / А. С. Кравченко. - С.44-51. - Бібліогр. в кінці ст.
Домаскіна, М. А. Моделювання інвестиційної стратегії сільськогосподарських підприємств / М. А. Домаскіна, В. П. Гурський. - С.52-61. - Бібліогр. в кінці ст.
Билим, О. С. Розширення послуг лікувально-оздоровчого туризму в Україні / О. С. Билим, К. О. Дернова. - С.62-71. - Бібліогр. в кінці ст.
Антипова, Л. К. Формування продуктивності сумішки кукурудзи і сої на зелений корм залежно від способу сівби та погодних умов / Л. К. Антипова, Васил’єва Віліана. - С.72-80. - Бібліогр. в кінці ст.
Паламарчук, В. Д. Вплив строків сівби на рівень передзбиральної вологості зерна гібридів кукурудзи / В. Д. Паламарчук, О. А. Коваленко. - С.81-88. - Бібліогр. в кінці ст.
Бушилов, В. Д. Вплив термінів живцювання на укоріненість здерев’янілих живців клонової підщепи пуміселект / В. Д. Бушилов, Т. Г. Самойленко. - С.89-97. - Бібліогр. в кінці ст.
Покопцева, Л. А. Побудування ранжируваного ряду для різних гібридів соняшнику, вирощених в умовах степу України / Л. А. Покопцева, О. А. Єременко. - С.98-107. - Бібліогр. в кінці ст.
Патрєва, Л. С. Економічна ефективність використання препарату «АРГЕНВІТ» при інкубації яєць перепелів / Л. С. Патрєва [и др.]. - С.108-114. - Бібліогр. в кінці ст.
Інші автори: Гроза В.І., Стародубець О.О., Коваль О. А.
Крамаренко, С. С. Моделювання лактаційних кривих молочних корів за допомогою аналізу головних компонент (PCA) / С. С. Крамаренко, Н. І. Кузьмічова, О. С. Крамаренко. - С.115-125. - Бібліогр. в кінці ст.
Лихач, А. В. Спосіб підвищення продуктивності і збереження поросят / А. В. Лихач, В. Я. Лихач. - С.126-132. - Бібліогр. в кінці ст.
Галімов, С. М. Вплив тривалого виробничого використання кнурів-плідників на зміни якісних показників спермопродукції / С. М. Галімов. - С.133-140. - Бібліогр. в кінці ст.
Борщ, О. О. Вплив високих температур на теплостійкість, клінічні та енергетичні показники корів за різних варіантів безприв’язного утримання / О. О. Борщ, О. В. Борщ. - С.141-149. - Бібліогр. в кінці ст.
Зайцев, Є. М. Особливості успадкування ознак молочної продуктивності дочками корів голштинської породи / Є. М. Зайцев. - С.150-157. - Бібліогр. в кінці ст.
Погорєлова, А. О. Вплив статі та породної належності на ріст та розвиток кролів спеціалізованих м’ясних порід / А. О. Погорєлова. - С.158-167. - Бібліогр. в кінці ст.
Кириченко, О. С. Електротепловий аналіз елементів навчально-дослідного стенду електротехнічної лабораторії / О. С. Кириченко, І. М. Сидорика, Д. Д. Марченко. - С.168-176. - Бібліогр. в кінці ст.
Бугрім, Л. І. Система оптимального керування процесом гарячого цинкування / Л. І. Бугрім [и др.]. - С.177-184. - Бібліогр. в кінці ст.
Інші автори: Білюк І.С., Гаврилов С.О., Курган А. В.
Жидков, А. Б. Використання сучасних методів магнітометрії для дефектоскопії технічних об’єктів / А. Б. Жидков. - С.185-193. - Бібліогр. в кінці ст.
Зубєхіна-Хайят, О. В. Моделювання процесу обкатування різьб і черв’яків роликами / О. В. Зубєхіна-Хайят. - С.194.-201. - Бібліогр. в кінці ст.
Заморська, І. Л. Підвищення вітамінної цінності заморожених пюреподібних сумішей / І. Л. Заморська. - С.202-209. - Бібліогр. в кінці ст.
Перейти до зовнішнього ресурсу: переглянути журнал
Є примірники у відділах: всього 2 : ХР (2)
Вільні: ХР (2)

Знайти схожі
Перейти до описів статей

14.


   
    Економічна ефективність використання препарату «АРГЕНВІТ» при інкубації яєць перепелів [Текст] / Л. С. Патрєва, В. І. Гроза, О. О. Стародубець // Вісник аграрної науки Причорномор'я = Ukrainian Black sea region agrarian science : наук. журн. - 2017. - N вип. 4. - С. 108-114. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Перепела--Інкубація яєць
Кл.слова (ненормовані):
перепілки, інкубація, дезінфекція, наносрібло, ефективність
Анотація: Досліджено результати інкубації яєць перепелів та економічну ефективність використання препарату наносрібла «Аргенвіт» як дезінфікуючого засобу. Встановлено, що застосування препарату наносрібла в концентрації 0,2% дає найкращі результати, підвищуючи вивід добового молодняку, який складає 61,7-66,1%, що на 1,0-5,4% більше, ніж у контрольній групі. Використання 0,2% розчину препарату наносрібла «Аргенвіт» впродовж інкубації сприяє збільшенню прибутку на 184,00 грн і підвищенню рентабельності виробництва добового молодняку перепелів на 12,64%. .


Дод.точки доступу:
Патрєва, Л.С.; Гроза, В.І.; Стародубець, О.О.

Є примірники у відділах: всього 2 : ХР (2)
Вільні: ХР (2)

Знайти схожі

15.
Шифр: ВАНП3/2019/вип. 1
   Журнал

Вісник аграрної науки Причорномор'я [Текст] : наук. журн./ Миколаїв. нац. аграр. ун-т. - Миколаїв : МНАУ, 1997 - . - Виходить кожного кварталу
2019р. вип. 1
Зміст:
Honcharenko, І. Implementation of the economic model of closed-loop in the Mykolayiv region / І. Honcharenko [и др.]. - С.4-9. - Бібліогр. в кінці ст.
Інші автори: Kuzmin О., Neroznak Е., Skybinskyi N.
Партин, Г. О. Соціально-репутаційний капітал підприємства: сутність, складові, оцінювання / Г. О. Партин, А. Г. Загородній, Н. І. Заяць. - С.10-17. - Бібліогр. в кінці ст.
Потриваєва, Н. В. Теорії регіонального розвитку та їх вплив на розвиток сільських територій / Н. В. Потриваєва, О. В. Довгаль. - С.18-23. - Бібліогр. в кінці ст.
Крилова, І. Г. Чинники впливу на продуктивність праці з позиції забезпечення можливостей людського розвитку / І. Г. Крилова, Г. В. Коваленко, І. С. Поточилова. - С.24-30. - Бібліогр. в кінці ст.
Міняйло, М. П. Особливості процесу децентралізації в Миколаївській області / М. П. Міняйло, Н. І. Галунець. - С.31-38. - Бібліогр. в кінці ст.
Вожегова, Р. А. Вплив біопрепаратів на врожайність і якість пшениці озимої в умовах Півдня України / Р. А. Вожегова, А. І. Кривенко. - С.39-46. - Бібліогр. в кінці ст.
Семенов, А. О. Використання агрономічного потенціалу УФ-С випромінювання для підвищення передпосівних якостей насіння моркви / А. О. Семенов [и др.]. - С.47-52. - Бібліогр. в кінці ст.
Інші автори: Короткова І.В., Сахно Т.В., Маренич М.М.
Домарацький, Є. О. Продуктивність ріпаку озимого залежно від азотного живлення та рістрегулюючих препаратів за умов кліматичних змін / Є. О. Домарацький, В. В. Базалій, О. О. Домарацький. - С.53-62. - Бібліогр. в кінці ст.
Шацман, Д.О. Ефективне виробництво зерна кукурудзи за повторного вирощування та різних систем захисту в Лівобережному Лісостепу України / Д.О. Шацман. - С.63-69. - Бібліогр. в кінці ст.
Стріха, Л. О. Оптимізація параметрів технологічного процесу виробництва м’ясних напівфабрикатів / Л. О. Стріха, Т. В. Підпала, О. С. Крамаренко. - С.70-76. - Бібліогр. в кінці ст.
Пасєчко, Д. -В.Д. Використання кореляційно-регресійної і логістичної моделей для оцінки втрат молочного скотарства від теплового стресу / Д. -В.Д. Пасєчко, В. Г. Кушнеренко, Л. М. Дашевська. - С.77-83. - Бібліогр. в кінці ст.
Бакланова, Л. В. Активність ферментів крові лактуючих корів за різних показників об’ємно-вагового коефіцієнта та числа лактацій / Л. В. Бакланова. - С.84-89. - Бібліогр. в кінці ст.
Слюсаренко, І. С. Екстер’єр та інтенсивність росту помісних ярок F1, одержаних від схрещування маток цигайської породи з баранами м’ясних порід / І. С. Слюсаренко. - С.90-95. - Бібліогр. в кінці ст.
Мороз, Т. О. Переваги гібридних мобільних додатків та прогресивних веб-додатків у бізнесі / Т. О. Мороз, В. С. Ендрес. - С.96-102. - Бібліогр. в кінці ст.
Патрєва, Л. С. Нові вимоги до маркування харчових продуктів / Л. С. Патрєва. - С.103-110. - Бібліогр. в кінці ст.
Радіонов, М. О. Визначення основних напрямів профілактики травматизму на підприємствах сільського господарства / М. О. Радіонов, Д. Д. Марченко, В. М. Курепін. - С.111-117. - Бібліогр. в кінці ст.
Мельніченко, В. В. Основні наукові підходи до менеджменту у сучасній освіті / В. В. Мельніченко ; 118-123.
Перейти до зовнішнього ресурсу: переглянути журнал
Є примірники у відділах: всього 2 : ХР (2)
Вільні: ХР (2)

Знайти схожі
Перейти до описів статей

16.


    Патрєва, Л. С.
    Нові вимоги до маркування харчових продуктів [Текст] / Л. С. Патрєва // Вісник аграрної науки Причорномор'я = Ukrainian Black sea region agrarian science : наук. журн. - 2019. - N вип. 1. - С. 103-110. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Харчові продукти
Кл.слова (ненормовані):
проект закону, маркування, харчові продукти, безпека продукції
Анотація: Важливим завданням виробників є забезпечення населення України якісними харчовими продуктами, що підвищує рівень добробуту споживачів, покращує здоров'я людей. Закон України "Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів" встановлює правові та організаційні засади надання інформації споживачам про продукти харчування для забезпечення високого рівня охорони здоров'я громадян та задоволення їх соціальних та економічних інтересів. Основними нововведеннями нового закону є: обов'язкова інформація про харчові продукти не повинна приховуватися та перекручуватися іншою текстовою чи графічною інформацією; повинні регулюватися обов'язки операторів ринку харчових продуктів, відповідальних за інформування; заборона використання даних, зокрема в рекламі, що може вводити в оману (стосовно якостей та характеристик продуктів та ефекту їх споживання, а також приписування їм медичних якостей); інформування про вміст добавок та речовин, що викликають алергію чи непереносимість; регулювання правил надання інформації про продукти харчування, які продаються дистанційно доставленими; інформування про те, чи не була заморожена їжа. Назва повинна містити слово "розморожене"; відхилення від обов'язкового зазначення харчової цінності сирої продукції, або продукти, які не потребують таких даних для отримання; висота невеликих нерухомих елементів, за допомогою яких вона позначена, повинна бути рівною або перевищувати 1,2 мм; при використанні упаковки або контейнерів, площа яких менше 80 см2, висота дрібних елементів повинна бути більше 0,9 мм. Реалізація закону дає можливість надати споживачам інформацію про харчові продукти чи інгредієнти, їх склад, харчову цінність, спосіб споживання, а також систематизує вимоги до інформації про харчові продукти в одному законі, гармонізованому із законодавством Європейського Союзу .


Є примірники у відділах: всього 2 : ХР (2)
Вільні: ХР (2)

Знайти схожі

 
© Національна наукова сільськогосподарська бібліотека НААН України
(ННСГБ НААН)
P.I.