Рейтинг@Mail.ru
Головна Спрощенний режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ННСГБ НААН - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>A=Вечеря, Ю. О.@<.>
Загальна кількість знайдених документів : 5
Показані документи с 1 по 5
1.
Шифр: СП9/2015/7/8
   Журнал

Сучасне птахівництво : науково - виробничий журнал. - К. : Світ, 2002 - . - Виходить щомісячно
2015р. N 7/8
Зміст:
"Приоритет нашей работы — здоровье украинцев", — Николай Чербул, фермерское предприятие "ЭкомясоНик". - С.4-6.
Машинг, С. Фумонизины — знайте своего врага в лицо / С. Машинг, Лохов В. . - С.8-9.
Авико-Украина: мы предлагаем качество. - С.11.
Кудряшов, Л. С. Мясные качества и химический состав тушек цесарок разного генетического происхождения / Л. С. Кудряшов, В. А. Забиякин, Т. В. Забиякина. - С.12-16. - Библиогр. в конце ст.
Фролова, И. Высокобелковые корма увеличивают яичную продуктивность перепелов / И. Фролова, А. Аристов. - С.17-18.
Терещенко, О. В. Формування генетичних ресурсів вітчизняних порід сільськогосподарської птиці в контексті продовольчої безпеки держави / О. В. Терещенко [и др.]. - С.19-21.
Інші автори: Катеринич О.О., Панькова С.М., Бородай В. П.
Вечеря, Ю. О. Вплив різних чинників на виводимість яєць сільськогосподарської птиці / Ю. О. Вечеря. - С.22-24. - Бібліогр. в кінці ст.
Шварц, А. Як зберегти здоров’я кишечника птиці? / А. Шварц, О. Краснобаева, Ю. Лаптєв. - С.25-27.
Тибінка, А. М. Вплив типології автономного тонусу на розміри кишечника курей / А. М. Тибінка. - С.28-29. - Бібліогр. в кінці ст.
Вольеры для содержания фазанов. - С.30.
Тихончук, Д. Энергосбережение на производстве / Д. Тихончук. - С.32-33.
Мазур, Г. Сертификация по системам менеджмента качества (ISO 9001), безопасности пищевых продуктов (ISO 22000), безопасности кормов (GMP+) – какую выбрать? / Г. Мазур. - С.35-36.
Vakulenko, Y. The use of different modes of led lighting on morphological composition of eggs laying hens / Y. Vakulenko. - С.37-39. - Библиогр. в конце ст.
30 фактов о птицах. - С.40.
Є примірники у відділах: всього 1 : ХР (1)
Вільні: ХР (1)

Знайти схожі
Перейти до описів статей

2.
Шифр: ВАНП3/2016/Вип. 2, ч. 1
   Журнал

Вісник аграрної науки Причорномор'я [Текст] : наук. журн./ Миколаїв. нац. аграр. ун-т. - Миколаїв : МНАУ, 1997 - . - Виходить кожного кварталу
2016р. Вип. 2,ч. 1
Зміст:
Антоненко, П. П. Профілактична ефективність мінерального препарату «Сапокорм» та кормової фітодобавки «Фітопанк» за метаболічних порушень свиноматок / П. П. Антоненко [и др.]. - С.3-10. - Бібліогр. в кінці ст.
Інші автори: Суслова Н.І., Макєєв Н.С., Головань Д.І., Кременчук Л.В., Пушкарь.Т.Д.
Аранчій, С. В. Епізоотологічна ситуація щодо вісцеральних мікозів тварин в умовах Центрального регіону України / С. В. Аранчій, Г. А. Зон, О. В. Кінаш. - С.11-17. - Бібліогр. в кінці ст.
Балабанова, І. О. Розробка технології елітного твердого сиру «Каланчацький» / І. О. Балабанова. - С.18-25. - Бібліогр. в кінці ст.
Бількевич, В. В. Згодовування різних доз кормової добавки НуПро та її вплив на продуктивність курчат-бройлерів / В. В. Бількевич. - С.26-34. - Бібліогр. в кінці ст.
Бомко, В. С. Показники відтворної здатності високопродуктивних корів за різних рівнів цинку у раціонах / В. С. Бомко, В. П. Даниленко, М. Г. Повозніков. - С.35-42. - Бібліогр. в кінці ст.
Бордунова, О. Г. Зміни складових біокристалічних шарів шкаралупи інкубаційних яєць курей за використання технології «штучна кутикула (ARTICLE)» / О. Г. Бордунова [и др.]. - С.43-52. - Бібліогр. в кінці ст.
Інші автори: Астраханцева О.Г., Денісов Р.В., Лупінова О.С., Чіванов В.Д.
Вечеря, Ю. О. Вплив маси яєць курей м’ясного напряму продуктивності на їх морфологічні та інкубаційні якості / Ю. О. Вечеря. - С.53-59. - Бібліогр. в кінці ст.
Гаркавенко, Т. О. Визначення залишкових кількостей антибіотиків тетрациклінової групи в продукції птахівництва мікробіологічним методом / Т. О. Гаркавенко, І. М. Азиркіна. - С.60-68. - Бібліогр. в кінці ст.
Гноєвий, В. І. Методи оцінки біологічної повноцінності білка кормів і тваринницької продукції / В. І. Гноєвий [и др.]. - С.69-75. - Бібліогр. в кінці ст.
Інші автори: Гноєвий І.В., Трішин О.К., Котець Г.І.
Kiriyak, Y. Global warming in the South region of Ukraine and it’s impact on the eukaryotes / Y. Kiriyak, І. Gorbatenko. - С.76-85. - Бібліогр. в кінці ст.
Грудко, Н. О. Вплив тривалості вирощування в басейнах на якісні параметри мальків веслоноса / Н. О. Грудко, І. М. Шерман. - С.85-92. - Бібліогр. в кінці ст.
Долгая, М. М. Якість і безпечність молока корів за використання мікроелементів та вітаміну Е / М. М. Долгая [и др.]. - С.93-101. - Бібліогр. в кінці ст.
Інші автори: Богороденко С.В., Ярьоменко Ю.О., Полєва І.О.
Измайлович, И. Б. «ТОКСИСОРБ» снижает патогенность микотоксинов / И. Б. Измайлович. - С.102-108. - Бібліогр. в кінці ст.
Калініна, І. Г. Динаміка змінення концентрацій жирних кислот в бджолинному обніжжі протягом пилконосного сезону / І. Г. Калініна. - С.109-120. - Бібліогр. в кінці ст.
Калиниченко, Г. І. Вплив генотипових факторів на якісні показники вовнової та м’ясної продуктивності овець / Г. І. Калиниченко, О. А. Коваль. - С.121-128. - Бібліогр. в кінці ст.
Кириченко, В. А. Об’єктивна оцінка генотипу баранів-плідників за якістю нащадків / В. А. Кириченко, Є. В. Баркарь, А. І. Кириченко. - С.129-136. - Бібліогр. в кінці ст.
Китаєва, А. П. Лікувальні властивості меду різних регіонів України / А. П. Китаєва, К. О. Хамід, З. Т. Семенова. - С.137-143. - Бібліогр. в кінці ст.
Клаусен, Е. Особливості датської системи безпечності харчової продукції / Е. Клаусен. - С.144-154. - Бібліогр. в кінці ст.
Ковпак, О. С. Цитогенетичний аналіз прогеніторних клітин міокарду щура на ранніх пасажах / О. С. Ковпак. - С.155-163. - Бібліогр. в кінці ст.
Ковпак, В. В. Iмунний статус щурів за цукрового діабету при застосуванні заміщуючої клітинної терапії / В. В. Ковпак, Ю. О. Харкевич. - С.164-172. - Бібліогр. в кінці ст.
Кондакова, В. В. Применение растительного адаптогена для повышения защитных свойств организма животных / В. В. Кондакова, Д. Г. Готовский, И. В. Фомченко. - С.173-181. - Бібліогр. в кінці ст.
Котелевич, В. А. Кролятина – важливий резерв органічної продукції / В. А. Котелевич. - С.182-190. - Бібліогр. в кінці ст.
Погорєлова, А. О. Мoрфологічна та біохімічна оцінка кролятини залежно від віку забою / А. О. Погорєлова, Г. А. Коцюбенко. - С.191-198. - Бібліогр. в кінці ст.
Ластовська, І. О. Продуктивність бичків різних порід в умовах інноваційної технології виробництва яловичини / І. О. Ластовська. - С.199-204. - Бібліогр. в кінці ст.
Патрєва, Л. С. Аналіз показників безпечності молока в умовах сільськогосподарського підприємства / Л. С. Патрєва, І. І. Максимова. - С.205-211. - Бібліогр. в кінці ст.
Перейти до зовнішнього ресурсу: переглянути журнал
Є примірники у відділах: всього 2 : ХР (2)
Вільні: ХР (2)

Знайти схожі
Перейти до описів статей

3.


    Вечеря, Ю. О.
    Вплив різних чинників на виводимість яєць сільськогосподарської птиці [] / Ю. О. Вечеря // Сучасне птахівництво : науково - виробничий журнал. - 2015. - N 7/8. - С. 22-24. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Птахівництво--Інкубація
Кл.слова (ненормовані):
Інкубаційні яйця, виводимість, температура, вологість, термін зберігання яєць
Анотація: Проведено огляд літературних джерел, в яких висвітлено результати досліджень щодо впливу чинників на результати інкубації. Аналіз наведених даних свідчить, що виводимість залежить від віку птиці, маси яєць, умов та терміну зберігання інкубаційних яєць, температури та вологості в інкубаційній шафі.


Є примірники у відділах: всього 1 : ХР (1)
Вільні: ХР (1)

Знайти схожі

4.


    Вечеря, Ю. О.
    Вплив маси яєць курей м’ясного напряму продуктивності на їх морфологічні та інкубаційні якості [Текст] / Ю. О. Вечеря // Вісник аграрної науки Причорномор'я = Ukrainian Black sea region agrarian science : наук. журн. - 2016. - N вип. 2, ч. 1. - С. 53-59. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Птахівництво--Інкубація яєць
Кл.слова (ненормовані):
інкубація, інкубаційні якості яєць, заплідненість, виводимість яєць, вивід молодняку
Анотація: Наведено дані щодо морфологічних показників яєць курей батьківського стада кросу «Кобб-500» у 60-тижневому віці. Встановлено, що зі збільшенням маси інкубаційних яєць результати інкубації є високими. Вивід курчат з яєць високої маси (71-82 г) є вищим на 0,68% порівняно з контрольною групою. Це свідчить про доцільність інкубації яєць масою 71-82 г при умові тривалого використання птиці батьківського стада.

Немає відомостей про примірники (Джерело у БД не знайдене)

Знайти схожі

5.


    Вечеря, Ю. О.
    Вплив маси яєць курей м’ясного напряму продуктивності на їх морфологічні та інкубаційні якості [Текст] / Ю. О. Вечеря // Вісник аграрної науки Причорномор'я = Ukrainian Black sea region agrarian science : наук. журн. - 2016. - N Вип. 2,ч. 1. - С. 53-59. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Птахівництво--Інкубація яєць
Кл.слова (ненормовані):
інкубація, інкубаційні якості яєць, заплідненість, виводимість яєць, вивід молодняку.
Анотація: Наведено дані щодо морфологічних показників яєць курей батьківського стада кросу «Кобб-500» у 60-тижневому віці. Встановлено, що зі збільшенням маси інкубаційних яєць результати інкубації є високими. Вивід курчат з яєць високої маси (71-82 г) є вищим на 0,68% порівняно з контрольною групою. Це свідчить про доцільність інкубації яєць масою 71-82 г при умові тривалого використання птиці батьківського стада.


Є примірники у відділах: всього 2 : ХР (2)
Вільні: ХР (2)

Знайти схожі

 
© Національна наукова сільськогосподарська бібліотека НААН України
(ННСГБ НААН)
P.I.