Рейтинг@Mail.ru
Головна Спрощенний режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ННСГБ НААН - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=Перепела -- Загальні питання<.>
Загальна кількість знайдених документів : 11
Показані документи с 1 по 10
 1-10    11-11 
1.
   540272
   Х 22


    Харчук, Юрий Иванович.
    Разведение и содержание перепелов [Текст] / Ю. И. Харчук. - 5-е изд., стер. - Ростов-на-Дону : Феникс, 2012. - 94 с. - (Серия " Подворье" : осн. в 2005 г.). - ISBN 978-5-222-19797-4 : 10.00 грн.
УДК
Рубрики: Перепела--Загальні питання

Утримувачі документа:
ННСГБ НААН
Примірників всього: 1
ХР (1)
Свободны: ХР (1)
Знайти схожі

2.


    Мармурова, О. М.
    Роль ДАФС - 25 в повышении качества перепелиных яиц [] / О. М. Мармурова, Т. В. Слащилина // Вестник Российской академии сельскохозяйственных наук : двухмесячный научно-теоретический журнал. - 2013. - N 1. - С. 59 - 60. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Перепела--Загальні питання


Дод.точки доступу:
Слащилина, Т.В.

Є примірники у відділах: всього 1 : ХР (1)
Вільні: ХР (1)

Знайти схожі

3.


    Патрєва, Л.
    Яйцева продуктивність перепелів при застосуванні наносрібла [] / Л. Патрєва // Тваринництво України : науково-практичний журнал. - 2015. - N 3. - С.9-13. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Перепела--Загальні питання
Кл.слова (ненормовані):
перепели, наносрібло, збереженість, яйцева продуктивність.


Є примірники у відділах: всього 2 : ХР (2)
Вільні: ХР (2)

Знайти схожі

4.


   
    Сравнительная оценка мясной продуктивности перепелов разного происхождения [] / Г. Д. Афанасьев, Л. А. Попова, Саиду Сулейман Шеху // Птицеводство : научно-производственный журнал. - 2015. - N 4. - С. 31-35. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Перепела--Загальні питання
Кл.слова (ненормовані):
перепела -- живая масса -- среднесуточный прирост -- расход корма -- убойный выход -- мясные качества
Анотація: В учебно-производственном птичнике РГАУ-МСХА проведен сравнительный анализ мясной продуктивности перепелов разного происхождения: популяции перепелов РГАУ-МСХА, мясных перепелов из Франции и породы фараон из Польши. По комплексу признаков, определяющих мясную продуктивность, лучшими оказались перепела из Франции.


Дод.точки доступу:
Афанасьев, Г. Д.; Попова, Л.А.; Саиду Сулейман Шеху

Є примірники у відділах: всього 1 : ХР (1)
Вільні: ХР (1)

Знайти схожі

5.


    Білай, Д. В.
    Перепелині яйця - корисний продукт [] / Д. В. Білай // Дім. Сад. Город : Всеукраїнський щомісячний виробничо - практичний журнал. - 2015. - N 12. - С. 24-25.
Рубрики: Перепела--Загальні питання


Є примірники у відділах: всього 1 : ХР (1)
Вільні: ХР (1)

Знайти схожі

6.


    Люлькин, Г. Ю.
    Подмосковные перепела [] / Г. Ю. Люлькин // Птицеводство : научно-производственный журнал. - 2015. - N 11. - С. 2-10.
Рубрики: Перепела--Загальні питання
Кл.слова (ненормовані):
несушки, родительское стадо, ремонтный молодняк, инкубация яиц,глубокая переработка продукции, ее реализация.
Анотація: Материал посвящен Шепиловской птицефабрике. Единственное в Подмосковье крупное перепеловодческое хозяйство выращивает птицу как яичного, так и мясного направления.


Є примірники у відділах: всього 1 : ХР (1)
Вільні: ХР (1)

Знайти схожі

7.


   
    Ефективність застосування підкислювачів та пробіотиказа вирощування молодняку перепелів [] / І. І. Ібатуллін, Н. М. Нечай, Р. М. Дейнеко // Біологія тварин : науково - теоретичний журнал. - 2016. - Том Т. 18, N 1. - С. 33-39. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Перепела--Загальні питання
Кл.слова (ненормовані):
перепели, комбікорм, маса тіла, витрати корму, підкислювачі, пробіотик
Анотація: У статті наведено експериментальні дані щодо порівняння ефективності використання різних форм і видів підкислювачів та пробіотика у годівлі молодняку перепелів породи фараон. Вивчено такі показники, як маса тіла, абсолютні та середньодобові прирости перепелів, витрати корму на 1 кг приросту живої маси. Показано, що застосування досліджуваних кормових добавок позитивно впливає на продуктивність птиці. Такі результати вірогідно пов’язані з вибором оптимального типу та рівня використовуваної кислоти (підкислювача), оскільки склад комбікорму, вік тварин і напрям їх продуктивності були однаковими. Також внаслідок антимікробної активності органічних кислот відбувається загальне зниження кишкових бактерій і підвищення швидкості всмоктування поживних речовин, особливо енергії та амінокислот, що призводить до ефективного використання кормів і поліпшення добових приростів. Встановлено, що згодовування перепелам комбікорму із введенням рідкого підкислювача на основі молочної кислоти з розрахунку 0,3 мл/100 г з додаванням мінеральних елементів є найефективнішим з огляду на ріст та продуктивність молодняку (збільшення маси тіла на 9,1–13,0 %, середньодобових й абсолютних приростів — у середньому на 9,6 % та зменшення витрат корму на 1 кг приросту маси тіла на 4,8 %) у період вирощування 1–35 діб. Отже, за правильного вибору форми, виду, дозування підкислювача, а також схеми його застосування можна отримати оптимальний ефект від добавки, тобто максимальне підвищення продуктивності молодняку перепелів породи фараон.


Дод.точки доступу:
Ібатуллін, І.І.; Нечай, Н.М.; Дейнеко, Р.М.

Є примірники у відділах: всього 2 : ХР (2)
Вільні: ХР (2)

Знайти схожі

8.


    Красноярцев, Г. В.
    Фирменная торговля по перепеловодству [] / Г. В. Красноярцев // Птицеводство : научно-производственный журнал. - 2016. - N 3. - С. 29-32. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Перепела--Загальні питання
Кл.слова (ненормовані):
фирменный магазин, перепеловодческая продукция (яйца, мясо и полуфабрикаты), спрос-потребление, качество-цена, реклама, special trade shop, quail products (eggs, meat, half-finished products), demand and consumption, quality and price, advertising
Анотація: В статье изложены преимущества организации и функционирования торговли в промышленном птицеводстве. Впервые в стране открылся фирменный магазин перепеловодческого направления с широким ассортиментом продуктов. Приведены особенности его работы.


Є примірники у відділах: всього 1 : ХР (1)
Вільні: ХР (1)

Знайти схожі

9.


   
    Маркерные периоды в эмбриональном развитии японского перепела [] / Г. Д. Афанасьев [и др.] // Птицеводство : научно-производственный журнал. - 2016. - N 6. - С. 40-43. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Перепела--Загальні питання
Кл.слова (ненормовані):
перепела, эмбриональное развитие, биологический контроль, инкубация, japanese quails, embryonic development, biological control, incubation
Анотація: Данная работа может служить наглядным пособием для осуществления биологического контроля за эмбриональным развитием японских перепелов.


Дод.точки доступу:
Афанасьев, Г. Д.; Попова, Л.А.; Комарчев, А.С.; Шеху, С. С.

Є примірники у відділах: всього 1 : ХР (1)
Вільні: ХР (1)

Знайти схожі

10.


    Patryeva, L.
    Assessment of preservation of quail egg-laying flock during exploiting by the use of nanosilver [Текст] / L. Patryeva, V. Groza // Вісник аграрної науки Причорномор'я = Ukrainian Black sea region agrarian science : наук. журн. - 2016. - N Вип. 2, ч. 2. - С. 101-106. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Перепела--Загальні питання
Кл.слова (ненормовані):
egg-laying quails, preservation, nanosilver, the drug “Argenvit”
Анотація: Preservation of egg-laying quails during 5 months of productive period by the use of the drug “Argenvit” in various concentrations has been estimated. It has been found that the use of drug nanosilver in the concentration 0,02% and 0,03% gives the best results, increasing the preservation of the flock by 6,7%.
Проведено оцінку збереженості перепілок-несучок за 5 місяців продуктивного періоду при використанні препарату «Аргенвіт» різної концентрації. Встановлено, що застосування препарату наносрібла в концентрації 0,02 та 0,03% дає найкращі результати, підвищуючи збереженість поголів’я на 6,7%.


Дод.точки доступу:
Groza, V.

Є примірники у відділах: всього 2 : ХР (2)
Вільні: ХР (2)

Знайти схожі

 1-10    11-11 
 
© Національна наукова сільськогосподарська бібліотека НААН України
(ННСГБ НААН)
P.I.