Рейтинг@Mail.ru
Головна Спрощенний режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ННСГБ НААН - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>A=Слободянюк, Н. М.@<.>
Загальна кількість знайдених документів : 6
Показані документи с 1 по 6
1.


    Недашківський, В. М.
    Лінійний ріст курчат-бройлерів за різних рівнів годівлі [] : наукове видання / В. М. Недашківський, Н. М. Слободянюк, В. М. Кондратюк // Сучасне птахівництво : науково - виробничий журнал. - 2008. - N11. - С. 29 - 32. - Бібліогр. у кінці ст.
Рубрики: Курчата-бройлери--Годівля


Дод.точки доступу:
Слободянюк, Н.М.; Кондратюк, В.М.


Знайти схожі

2.


    Слободянюк, Н. М.
    Ефективність використання продуктів бджільництва при виробництві кисломолочних продуктів [] : научное издание / Н. М. Слободянюк, Н. М. Ломова // Молочное дело : ежемесячный производственно-практический, рекламный журнал . - 2009. - N10. - С. 14-16. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Бджільництво--Загальні питання


Дод.точки доступу:
Ломова, Н.М.

Є примірники у відділах: всього 1
Вільні: 1

Знайти схожі

3.


    Недашківський, В. М.
    Зміни забійних якостей курчат-бройлерів внаслідок дії технологічних факторів [Текст] : научное издание / В. М. Недашківський, Н. М. Слободянюк, В. М. Кондратюк // Мясное дело : ежемесячный производственно-практический, рекламный журнал . - 2009. - N12. - С. 34-37. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Курчата-бройлери


Дод.точки доступу:
Слободянюк, Н.М.; Кондратюк, В.М.

Є примірники у відділах: всього 1
Вільні: 1

Знайти схожі

4.


    Недашківський, В. М.
    Біологічна цінність м'яса курчат-бройлерів залежно від умов годівлі [] : научное издание / В. М. Недашківський, Н. М. Слободянюк, В. М. Кондратюк // Сучасне птахівництво : науково - виробничий журнал. - 2009. - N9. - С. 20-22. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Курчата-бройлери--Годівля


Дод.точки доступу:
Слободянюк, Н.М.; Кондратюк, В.М.

Є примірники у відділах: всього 1
Вільні: 1

Знайти схожі

5.


    Баль-Прилипко, Л. В.
    Окисне псування харчових продуктів [] / Л. В. Баль-Прилипко, С. Д. Мельничук, В. Й. Лоханська, Н. М. Слободянюк // Ефективне тваринництво: відтворення, селекція, годівля, техніка, технології, ветзахист : спеціалізований журнал з питань тваринництва. - 2013. - N 1. - С. 11-15
Рубрики: Харчові продукти--М'ясо


Дод.точки доступу:
Мельничук, С.Д.; Лоханська, В.Й.; Слободянюк, Н.М.

Є примірники у відділах: всього 1 : ХР (1)
Вільні: ХР (1)

Знайти схожі

6.
   547482
   А 43


   
    Актуальні проблеми м'ясопереробної галузі [Текст] : підручник / Л. В. Баль-Прилипко, Н. М. Слободянюк, Б. І. Леонова, Ю. П. Крижова. - Київ : ЦП "Компринт", 2016. - 422 с. - Бібліогр.: с. 396-400. - ISBN 978-966-929-223-0 : 37.00 грн.
УДК
Рубрики: М'ясопереробна промисловість--загальні питання


Дод.точки доступу:
Баль-Прилипко, Л.В.; Слободянюк, Н.М.; Леонова, Б.І.; Крижова, Ю.П.
Примірників всього: 1
ХР (1)
Свободны: ХР (1)
Знайти схожі

 
© Національна наукова сільськогосподарська бібліотека НААН України
(ННСГБ НААН)
P.I.