Рейтинг@Mail.ru
Головна Спрощенний режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ННСГБ НААН - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>S=Харчові продукти<.>
Загальна кількість знайдених документів : 199
Показані документи с 1 по 20
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
1.
   29888-А
   Б81


    Бондаренко, Наталія Вікторівна.
    Розробка технології копчено-запечених ковбас [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Н.В. Бондаренко ; Одес. держ. акад. харч. технологій. - О., 2000. - 15 сс. - Бібліогр.: с. 12-13. -
УДК
Рубрики: Харчові продукти


Дод.точки доступу:
Одес. держ. акад. харч. технологій
Примірників всього: 1
ХР (1)
Свободны: ХР (1)
Знайти схожі

2.
   520571
   Х22


   
    Харчування людини [] : научное издание / Т.М. Димань, М.М. Барановський, М.С. Ківа та ін.; За ред. Т.М. Димань. - Біла Церква : Білоцерк. держ. аграр. ун-т, 2005. - 301 с. - Бібліогр. в кінці ст. - ISBN 966-7417-57-3 : 12.50 грн.
УДК
Рубрики: Харчові продукти


Дод.точки доступу:
Димань, Т.М.; Барановський, М.М.; Ківа, М.С.; Димань, Т.М. \ред.\
Свободных экз. нет
Знайти схожі

3.
   520966
   Е45


   
    Екотрофологія. Сучасні проблеми [] : матер. наук.-практ. конф. (1; 2005; Біла Церква) / М-во аграр. політики України, Білоцерк. держ. аграр. ун-т, Ін-т Європ. інтегр. ; Ред. В.М. Власенко. - Біла Церква : [б. в.], 2005. - 283 с. - ISBN 966-7417-67-0 : 14.50 грн.
УДК
Рубрики: Харчові продукти


Дод.точки доступу:
Власенко, В.М. \ред.\; М-во аграр. політики УкраїниБілоцерк. держ. аграр. ун-т; Ін-т Європ. інтегр.
Свободных экз. нет
Знайти схожі

4.
Видання в обробці. Не видається
   524621
   Л13


    Лавренова, Галина Владимировна.
    Энциклопедия напитков: старинных и современных, горячих и холодных, тонизирующих и прохладительных, безалкогольных и алкогольных... [Текст] / Г. В. Лавренова, В. К. Лавренов . - М. : ООО "Изд-во АСТ" ; Д. : "Изд-во Сталкер", 2003. - 496 с. - (Кулинарная энциклопедия). - ISBN 966-596-915-3 : 39.56 грн
УДК
Рубрики: Харчові продукти


Дод.точки доступу:
Лавренов, Владимир Калистратович
Свободных экз. нет
Знайти схожі

5.
Видання в обробці. Не видається
   525218
   М69


    Михальські, Торстен.
    Управління якістю у харчовій промисловості їз врахуванням Європейського харчового кодексу і міжнародно визнаних стандартів [Текст] / Т. Михальські, Ф. Ліліє, А. Досін. - Л. : Вид.-во "Паіс", 2006. - 328 с. - ISBN 996-7651-44-4 : 26.00 грн
УДК
Рубрики: Харчові продукти


Дод.точки доступу:
Ліліє, Франк; Досін, Анжеліна
Свободных экз. нет
Знайти схожі

6.
Видання в обробці. Не видається
   526572
   Б20


   
    Баланси та споживання основних продуктів харчування населенням України [Текст] : стат. зб. 2006 / Держ. ком. статистики України ; за ред. Ю. М. Остапчука. - К. : [б. в.], 2007. - 54 с. - 12.00 грн
УДК
Рубрики: Харчові продукти


Дод.точки доступу:
Остапчук, Ю.М. \ред.\; Держ. ком. статистики України
Свободных экз. нет
Знайти схожі

7.
Видання в обробці. Не видається
   526718
   П77


    Притульська, Наталія Володимирівна.
    Ідентифікація продовольчих товарів: теорія і практика [Текст] : монографія / Н. В. Притульська ; М-во освіти і науки України , Київський нац. торг.-екон. ун-т. - К. : [б. в.], 2007. - 193 с. - Бібліогр.: с. 182-192. - ISBN 966-629-292-0 : 17.00 грн
УДК
Рубрики: Ринок продовольства
   Харчові продукти



Дод.точки доступу:
М-во освіти і науки України ; Київський нац. торг.-екон. ун-т
Свободных экз. нет
Знайти схожі

8.
   34256-А
   П 11


    Півень, Олена Миколаївна.
    Технологія стабілізації харчових жирів щодо окиснювального псування [] : автореф. дис. ... канд. тех. наук: 05.18.06 / О. М. Півень ; наук. кер. І. М. Демидов ; Нац. техн. ун-т "Харківський політехнічний інститут". - Х., 2007. - 21 с. - Бібліогр.: с. 17-19. -
УДК
Рубрики: Харчові продукти


Дод.точки доступу:
Демидов , Ігор Миколайович \рук. работы.\; Нац. техн. ун-т "Харків. політехнічний інститут"
Свободных экз. нет
Знайти схожі

9.
   А 2472 - Дх
   Н 62


    Никитинский, Я. Я.
    Суррогаты и необычные в России источники пищевых средств растительного и животного происхождения [Текст] : научное издание / Я. Я. Никитинский ; Госплан. - М. : [б. в.], 1921. - 136 с. - Б. ц.
Рубрики: Харчові продукти

Утримувачі документа:
ДНСГБ УААН

Дод.точки доступу:
Госплан
Примірників всього: 1
ДФ (1)
Свободны: ДФ (1)
Знайти схожі

10.
Видання в обробці. Не видається
   527992
   Л86


    Луцій, Олександр Павлович.
    Маркетингові дослідження ринку продуктів харчування: організаційно-методичний аспект діяльності суб'єктів господарювання [Текст] : монографія / О. П. Луцій, Н. В. Васюткіна ; Європейський ун-т. - К. : Вид-во Європейського ун-ту, 2006. - 225 с. - Бібліогр.: с. 181-190. - ISBN 966-301-099-1 : 17.00 грн
УДК
Рубрики: Маркетинг
   Харчові продукти

Кл.слова (ненормовані):
дослідження ринку продуктів харчування, маркетингові дослідження


Дод.точки доступу:
Васюткіна, Наталія Володимирівна; Європ. ун-т
Свободных экз. нет
Знайти схожі

11.
Шифр: ПИ5 (Журнал)
Продукты & ингредиенты. Производство, Переработка. Хранение. Реализация : научно-практический журнал. - К. : [б. в.], 2003 - . - Виходить щомісячно

Рубрики:
Харчові продукти

Зареєстровані надходження:
     2016  2015  2014  2013  2012  2011  2010  2009  2008  2007  2006  2005  2004 
Знайти схожі

12.
Видання в обробці. Не видається
   528060
   О-66


    Орлова, Наталія Язепівна.
    Теоретичні основи товарознавства. Продовольчі товари. Практикум [Текст] : навч. посіб. / Н. Я. Орлова ; М-во освіти і науки України , Київський нац. торг.-екон. ун-т. - К. : Київ. нац. торг.- екон. ун-т, 2008. - 146 с. - (Серія "Товарознавство"). - ISBN 966-629-315-3 : 14.35 грн
УДК
Рубрики: Харчові продукти


Дод.точки доступу:
М-во освіти і науки України ; Київський нац. торг.-екон. ун-т
Свободных экз. нет
Знайти схожі

13.


    Дубцов, Г. Г.
    Резистентные крахмалы при производстве продуктов питания [] : научное издание / Г. Г. Дубцов, Г. И. Емелина // Хранение и переработка сельхозсырья : теоретический журнал. - 2008. - N9. - С. 66 - 72. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Харчові продукти


Дод.точки доступу:
Емелина, Г.И.


Знайти схожі

14.
   35996 - u
   X10


   
    X-e Congres International de la Conserve Appertisee, Paris, 21-22 Mai 1991 [Appertisation] [Text] : наукове видання / Comite International Permanent de la Conserve. - Paris : C. I. P. C., 1991. - 1991 p. - Б. ц.
Переклад назви: Міжнародний конгрес з консервованих харчових продуктів
Рубрики: Харчові продукти

Утримувачі документа:
ДНСГБ УААН

Дод.точки доступу:
Comite International Permanent de la Conserve
Примірників всього: 1
ХР (1)
Свободны: ХР (1)
Знайти схожі

15.


    Скрипко, О. В.
    Рыбные продукты функционального назначения с использованием сои [] : научное издание / О. В. Скрипко // Пищевая промышленность : научно-производственный журнал. - 2008. - N9. - С. 70 - 72. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Харчові продукти


Немає відомостей про примірники
Знайти схожі

16.


    Богомолова, В. В.
    Реологические свойства модельных растворов ксантановой и гуаровой камедей [] : научное издание / В. В. Богомолова // Рибне господарство України : науково - виробничий журнал. - 2008. - N5. - С. 62 - 63. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Харчові продукти



Знайти схожі

17.


    Баль-Прилипко, Л. В.
    Технологічні аспекти якості продуктів нового покоління [Текст] : научное издание / Л. В. Баль-Прилипко // Мясное дело : ежемесячный производственно-практический, рекламный журнал . - 2009. - N9. - С. 30-32.
Рубрики: Харчові продукти


Є примірники у відділах: всього 1
Вільні: 1

Знайти схожі

18.


    Гончаров, Г. І.
    Склад та ефективність дії фосфатних сумішей [Текст] : научное издание / Г. І. Гончаров, І. М. Старшинський // Мясное дело : ежемесячный производственно-практический, рекламный журнал . - 2009. - N3. - С. 36-37. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Харчові продукти


Дод.точки доступу:
Старшинський, І.М.


Знайти схожі

19.


    Салавелис, А. Д.
    Желейная продукция с функциональными свойствами [Текст] : научное издание / А. Д. Салавелис, А. И. Капустян, Н. Е. Горковенко // Мясное дело : ежемесячный производственно-практический, рекламный журнал . - 2009. - N8. - С. 29-30. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Харчові продукти


Дод.точки доступу:
Капустян, А.И.; Горковенко, Н.Е.

Є примірники у відділах: всього 1
Вільні: 1

Знайти схожі

20.


    Масліков, М. М.
    Всихання харчових продуктів [Текст] : научное издание / М. М. Масліков // Мясное дело : ежемесячный производственно-практический, рекламный журнал . - 2009. - N10. - С. 20-23. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Харчові продукти


Є примірники у відділах: всього 1
Вільні: 1

Знайти схожі

 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
 
© Національна наукова сільськогосподарська бібліотека НААН України
(ННСГБ НААН)
P.I.