Пошуковий запит: <.>S=Харчові продукти<.> |
Загальна кількість знайдених документів : 199
Показані документи с 1 по 20 |
|
>1.
| 29888-А Б81
Бондаренко, Наталія Вікторівна. Розробка технології копчено-запечених ковбас [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Н.В. Бондаренко ; Одес. держ. акад. харч. технологій. - О., 2000. - 15 сс. - Бібліогр.: с. 12-13. - Рубрики: Харчові продукти
Дод.точки доступу: Одес. держ. акад. харч. технологій
Примірників всього: 1 ХР (1) Свободны: ХР (1) Знайти схожі
|
>2.
| 520571 Х22
Харчування людини [] : научное издание / Т.М. Димань, М.М. Барановський, М.С. Ківа та ін.; За ред. Т.М. Димань. - Біла Церква : Білоцерк. держ. аграр. ун-т, 2005. - 301 с. - Бібліогр. в кінці ст. - ISBN 966-7417-57-3 : 12.50 грн. Рубрики: Харчові продукти
Дод.точки доступу: Димань, Т.М.; Барановський, М.М.; Ківа, М.С.; Димань, Т.М. \ред.\
Свободных экз. нет Знайти схожі
|
>3.
| 520966 Е45
Екотрофологія. Сучасні проблеми [] : матер. наук.-практ. конф. (1; 2005; Біла Церква) / М-во аграр. політики України, Білоцерк. держ. аграр. ун-т, Ін-т Європ. інтегр. ; Ред. В.М. Власенко. - Біла Церква : [б. в.], 2005. - 283 с. - ISBN 966-7417-67-0 : 14.50 грн. Рубрики: Харчові продукти
Дод.точки доступу: Власенко, В.М. \ред.\; М-во аграр. політики УкраїниБілоцерк. держ. аграр. ун-т; Ін-т Європ. інтегр.
Свободных экз. нет Знайти схожі
|
>4.
| Видання в обробці. Не видається 524621 Л13 Лавренова, Галина Владимировна. Энциклопедия напитков: старинных и современных, горячих и холодных, тонизирующих и прохладительных, безалкогольных и алкогольных... [Текст] / Г. В. Лавренова, В. К. Лавренов . - М. : ООО "Изд-во АСТ" ; Д. : "Изд-во Сталкер", 2003. - 496 с. - (Кулинарная энциклопедия). - ISBN 966-596-915-3 : 39.56 грн Рубрики: Харчові продукти Дод.точки доступу: Лавренов, Владимир Калистратович
Свободных экз. нетЗнайти схожі
|
>5.
| Видання в обробці. Не видається 525218 М69 Михальські, Торстен. Управління якістю у харчовій промисловості їз врахуванням Європейського харчового кодексу і міжнародно визнаних стандартів [Текст] / Т. Михальські, Ф. Ліліє, А. Досін. - Л. : Вид.-во "Паіс", 2006. - 328 с. - ISBN 996-7651-44-4 : 26.00 грн Рубрики: Харчові продукти Дод.точки доступу: Ліліє, Франк; Досін, Анжеліна
Свободных экз. нетЗнайти схожі
|
>6.
| Видання в обробці. Не видається 526572 Б20 Баланси та споживання основних продуктів харчування населенням України [Текст] : стат. зб. 2006 / Держ. ком. статистики України ; за ред. Ю. М. Остапчука. - К. : [б. в.], 2007. - 54 с. - 12.00 грн Рубрики: Харчові продукти Дод.точки доступу: Остапчук, Ю.М. \ред.\; Держ. ком. статистики України
Свободных экз. нетЗнайти схожі
|
>7.
| Видання в обробці. Не видається 526718 П77 Притульська, Наталія Володимирівна. Ідентифікація продовольчих товарів: теорія і практика [Текст] : монографія / Н. В. Притульська ; М-во освіти і науки України , Київський нац. торг.-екон. ун-т. - К. : [б. в.], 2007. - 193 с. - Бібліогр.: с. 182-192. - ISBN 966-629-292-0 : 17.00 грн Рубрики: Ринок продовольства Харчові продукти Дод.точки доступу: М-во освіти і науки України ; Київський нац. торг.-екон. ун-т
Свободных экз. нетЗнайти схожі
|
>8.
| 34256-А П 11
Півень, Олена Миколаївна. Технологія стабілізації харчових жирів щодо окиснювального псування [] : автореф. дис. ... канд. тех. наук: 05.18.06 / О. М. Півень ; наук. кер. І. М. Демидов ; Нац. техн. ун-т "Харківський політехнічний інститут". - Х., 2007. - 21 с. - Бібліогр.: с. 17-19. - Рубрики: Харчові продукти
Дод.точки доступу: Демидов , Ігор Миколайович \рук. работы.\; Нац. техн. ун-т "Харків. політехнічний інститут"
Свободных экз. нет Знайти схожі
|
>9.
| А 2472 - Дх Н 62
Никитинский, Я. Я. Суррогаты и необычные в России источники пищевых средств растительного и животного происхождения [Текст] : научное издание / Я. Я. Никитинский ; Госплан. - М. : [б. в.], 1921. - 136 с. - Б. ц. Рубрики: Харчові продукти
Утримувачі документа: ДНСГБ УААН Дод.точки доступу: Госплан
Примірників всього: 1 ДФ (1) Свободны: ДФ (1) Знайти схожі
|
>10.
| Видання в обробці. Не видається |
>11.
| > Продукты & ингредиенты. Производство, Переработка. Хранение. Реализация : научно-практический журнал. - К. : [б. в.], 2003 - . - Виходить щомісячно Рубрики: Харчові продукти
Зареєстровані надходження: 2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
Знайти схожі
|
>12.
| Видання в обробці. Не видається 528060 О-66 Орлова, Наталія Язепівна. Теоретичні основи товарознавства. Продовольчі товари. Практикум [Текст] : навч. посіб. / Н. Я. Орлова ; М-во освіти і науки України , Київський нац. торг.-екон. ун-т. - К. : Київ. нац. торг.- екон. ун-т, 2008. - 146 с. - (Серія "Товарознавство"). - ISBN 966-629-315-3 : 14.35 грн Рубрики: Харчові продукти Дод.точки доступу: М-во освіти і науки України ; Київський нац. торг.-екон. ун-т
Свободных экз. нетЗнайти схожі
|
>13.
|
Дубцов, Г. Г. Резистентные крахмалы при производстве продуктов питания [] : научное издание / Г. Г. Дубцов, Г. И. Емелина> // Хранение и переработка сельхозсырья : теоретический журнал. - 2008. - N9. - С. 66 - 72. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Харчові продукти
Дод.точки доступу: Емелина, Г.И.
Знайти схожі
|
>14.
| 35996 - u X10
X-e Congres International de la Conserve Appertisee, Paris, 21-22 Mai 1991 [Appertisation] [Text] : наукове видання / Comite International Permanent de la Conserve. - Paris : C. I. P. C., 1991. - 1991 p. - Б. ц. Переклад назви: Міжнародний конгрес з консервованих харчових продуктів Рубрики: Харчові продукти
Утримувачі документа: ДНСГБ УААН Дод.точки доступу: Comite International Permanent de la Conserve
Примірників всього: 1 ХР (1) Свободны: ХР (1) Знайти схожі
|
>15.
|
Скрипко, О. В. Рыбные продукты функционального назначения с использованием сои [] : научное издание / О. В. Скрипко> // Пищевая промышленность : научно-производственный журнал. - 2008. - N9. - С. 70 - 72. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Харчові продукти
Немає відомостей про примірники Знайти схожі
|
>16.
|
Богомолова, В. В. Реологические свойства модельных растворов ксантановой и гуаровой камедей [] : научное издание / В. В. Богомолова> // Рибне господарство України : науково - виробничий журнал. - 2008. - N5. - С. 62 - 63. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Харчові продукти
Знайти схожі
|
>17.
|
Баль-Прилипко, Л. В. Технологічні аспекти якості продуктів нового покоління [Текст] : научное издание / Л. В. Баль-Прилипко> // Мясное дело : ежемесячный производственно-практический, рекламный журнал . - 2009. - N9. - С. 30-32.
Рубрики: Харчові продукти
Є примірники у відділах:
всього 1 Вільні: 1
Знайти схожі
|
>18.
|
Гончаров, Г. І. Склад та ефективність дії фосфатних сумішей [Текст] : научное издание / Г. І. Гончаров, І. М. Старшинський> // Мясное дело : ежемесячный производственно-практический, рекламный журнал . - 2009. - N3. - С. 36-37. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Харчові продукти
Дод.точки доступу: Старшинський, І.М.
Знайти схожі
|
>19.
|
Салавелис, А. Д. Желейная продукция с функциональными свойствами [Текст] : научное издание / А. Д. Салавелис, А. И. Капустян, Н. Е. Горковенко> // Мясное дело : ежемесячный производственно-практический, рекламный журнал . - 2009. - N8. - С. 29-30. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Харчові продукти
Дод.точки доступу: Капустян, А.И.; Горковенко, Н.Е. Є примірники у відділах:
всього 1 Вільні: 1
Знайти схожі
|
>20.
|
Масліков, М. М. Всихання харчових продуктів [Текст] : научное издание / М. М. Масліков > // Мясное дело : ежемесячный производственно-практический, рекламный журнал . - 2009. - N10. - С. 20-23. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Харчові продукти
Є примірники у відділах:
всього 1 Вільні: 1
Знайти схожі
|
|
|