Стр. 2 - bey-rv-d

Упрощенная HTML-версия

2
ЗМІСТ
Список умовних скорочень……………………………………………………
6
ВСТУП……………………………………………………………………………
7
РОЗДІЛ
1.
ІСТОРІОГРАФІЯ,
ДЖЕРЕЛЬНА
БАЗА
ТА
МЕТОДОЛОГІЧНІ ЗАСАДИ ДОСЛІДЖЕННЯ
………………..…………
1.1 Стан наукової розробки проблеми…………….………………..........
1.2 Характеристика джерельної бази дослідження…………………..........
1.3 Методологія дослідження………………………………………..........
14
14
46
55
РОЗДІЛ
2.
ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНІ
ЗАСАДИ
СТАНОВЛЕННЯ І РОЗВИТКУ МЕХАНІЗАЦІЇ ТА АВТОМАТИЗАЦІЇ
У ТВАРИННИЦТВІ
……………………………………………………………
69
2.1. Механіка як теоретичне підґрунтя еволюції наукової думки у
механізації тваринництва…………………………………………………..
73
2.2. Наука про кормові засоби та годівлю сільськогосподарських тварин
у розробленні системи машин для приготування і роздавання
кормів………………………………………………………………………..
86
2.3. Мікроклімат – центральна проблема гігієни утримання
сільськогосподарських тварин та механізації тваринницьких ферм…..
99
2.4. Фізіологія сільськогосподарських тварин як основа запровадження
інтенсивних технологій виробництва продукції тваринництва……….
109
РОЗДІЛ 3. НАПРЯМИ НАУКОВОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ МЕХАНІЗАЦІЇ
І
АВТОМАТИЗАЦІЇ
ТЕХНОЛОГІЧНИХ
ПРОЦЕСІВ
У
ТВАРИННИЦТВІ
……………………………………………………………..
124
3.1. Машини для приготування та роздавання кормів……………........
124
3.2. Механізація і автоматизація галузей молочного та м’ясного
скотарства…………………………………………………………………
147
3.3. Свинарство – високомеханізована галузь агропромислового
комплексу УРСР……………………………………………………………
165