Рейтинг@Mail.ru
Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Электронный каталог ННСХБ НААН - результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>A=Яремчук, О. С.@<.>
Общее количество найденных документов : 6
Показаны документы с 1 по 6
1.


    Яремчук, О. С.
    Особливості деструкції органічних речовин посліду курей-несучок за різної тривалості процесу анаеробної біоферментації [] / О. С. Яремчук, М. О. Захаренко, І. М. Курбатова // Сучасне птахівництво : науково - виробничий журнал. - 2012. - N 3. - С. 27-31. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Кури несучки--Утримання


Доп.точки доступа:
Захаренко, М.О.; Курбатова, І.М.

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ХР (1)
Свободны: ХР (1)

Найти похожие

2.


    Яремчук, О. С.
    Хімічний склад посліду курей-несучок та особивості його біоферментації за анаеробних умов [] / О. С. Яремчук, М. О. Захаренко, І. М. Курбатова // Сучасне птахівництво : науково - виробничий журнал. - 2012. - N 4. - С. 20-23. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Кури несучки--Біологія


Доп.точки доступа:
Захаренко, М.О.; Курбатова, І.М.

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ХР (1)
Свободны: ХР (1)

Найти похожие

3.


    Захаренко, М. О.
    До питання розрахунку викидів парникових газів відходів тваринництва [] / М. О. Захаренко, В. О. Коваленко , О. С. Яремчук, Ю. В. Пироженко // Біоресурси і природокористування : науковий журнал. - 2014. - Том Т. 6, N 3/4. - С. 63-70. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Тваринництво--Відходи


Доп.точки доступа:
Коваленко , В.О.; Яремчук, О.С.; Пироженко, Ю.В.

Имеются экземпляры в отделах: всего 2 : ХР (2)
Свободны: ХР (2)

Найти похожие

4.
   545950
   З-85


   
    Зоологія [Текст] : практикум / І. М. Курбатова, І. С. Митяй, І. С. Дегтяренко, О. С. Яремчук ; Каб. Мін. України, Нац. ун-т біоресурсів і природокористування, Каф. заг. зоології та іхтіології. - Херсон : Грінь Д. С. , 2014. - 210 с. - Бібліогр.: с. 209. - ISBN 978-617-7243-48-8 : 42.00 грн
УДК
Рубрики: Зоологія--Підручники

Держатели документа:
ННСГБ НААН

Доп.точки доступа:
Курбатова, І. М.; Митяй, І. С.; Дегтяренко, О. В.; Яремчук, О. С.; Каб. Мін. України; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування; Каф. заг. зоології та іхтіології
Экземпляры всего: 2
ХР (2)
Свободны: ХР (2)
Найти похожие

5.
Шифр: ВвТтТ3/2021/4(103)
   Журнал

Вібрації в техніці та технологіях : всеукраїнський науково - технічний журнал : ВДАУ, 1994 - . - Выходит раз в два месяца
2021г. N 4(103)
Содержание:
Цуркан, О. В. Аналіз вібраційних технічних засобів для сушіння насіння гарбуза / О. В. Цуркан. - С.5-14. - Бібліогр. в кінці ст.
Булгаков, В. М Оцінювання енергонасиченості ширококолійних (портальних) транспортних засобів сільськогосподарського призначення / В.М Булгаков [и др.]. - С.15-25. - Бібліогр. в кінці ст.
Другие авторы: Адамчук В.В., Кувачов В.П., Солона О. В.
Коц, І. В. Результати експериментальних досліджень глибинних вібраторів з гідроімпульсним приводом для ущільнення бетонних сумішей / І. В. Коц, Ю. П. Куриленко. - С.26-32. - Бібліогр. в кінці ст.
Савєлов, Д. В. Дослідження режиму роботи динамічної системи «вібраційна плита - полімерний бетон» під час поверхневого ущільнення / Д. В. Савєлов. - С.33-40. - Бібліогр. в кінці ст.
Мельник, В. М. Автоматичне керування енергетичним станом робочої рідини в біореакторі на резонансному рівні / В. М. Мельник, В. П. Косова, К. В. Жуковська. - С.41-46. - Бібліогр. в кінці ст.
Бабин, І. А. Дослідження імпульсної вібрації періодично працюючого інжектора системи промивання доїльних установок / І. А. Бабин. - С.47-60. - Бібліогр. в кінці ст.
Омельянов, О. М. Експериментальна оцінка енергетичних параметрів об’ємної вібросепарації сипкої продукції / О. М. Омельянов. - С.61-67. - Бібліогр. в кінці ст.
Сивак, Р. І. Дослідження кінематики пластичної течії металу за допомогою змінних ейлера і лагранжа / Р. І. Сивак, Р. О. Залізняк. - С.68-76. - Бібліогр. в кінці ст.
Дудчак, В. М. Моделювання технологічних процесів наповнення геометричних структур робочих органів бункерного типу сільськогосподарських машин матеріалами сферичної форми / В. М. Дудчак, В. М. Пришляк. - С.77-89. - Бібліогр. в кінці ст.
Яремчук, О. С. Використання ультразвуку у виробництві ферментованих кисломолочних продуктів / О. С. Яремчук, Н. В. Новгородська. - С.90-98. - Бібліогр. в кінці ст.
Берник, І. М. Підвищення ефективності ультразвукової технологічної дії при обробці харчової сировини / І. М. Берник. - С.99-109. - Бібліогр. в кінці ст.
Спірін, А. В. Шляхи інтенсифікації виробництва насіння трав / А. В. Спірін [и др.]. - С.110-120. - Бібліогр. в кінці ст.
Другие авторы: Цуркан О.В., Твердохліб І.В., Омельянов О.М.
Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ХР (1)
Свободны: ХР (1)

Найти похожие
Перейти к описаниям статей

6.


    Яремчук, О. С.
    Використання ультразвуку у виробництві ферментованих кисломолочних продуктів [] / О. С. Яремчук, Н. В. Новгородська // Вібрації в техніці та технологіях : Всеукраїнський науково - технічний журнал. - 2021. - N 4(103). - С. 90-98. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Кисломолочні продукти
Кл.слова (ненормированные):
молоко, кисле молоко, напій, ультразвукова обробка
Аннотация: Кисломолочні продукти є одним із найважливіших джерел незамінних амінокислот, вітамінів, мікроелементів та інших біологічно активних речовин, які підтримують діяльність імунної системи людини та знижують вплив шкідливих факторів навколишнього середовища, тому їх щоденна присутність у раціоні є необхідною. рекомендований. Найтривалішим етапом у виробництві таких молочних продуктів є процес бродіння. Цей процес вимагає використання великих об’ємів виробничих площ, високих енерговитрат на підтримку температури, тому скорочення тривалості процесу бродіння без негативного впливу на споживчі властивості продукції є пріоритетним. Актуальною є розробка різноманітних видів молочної продукції, яка нативно збагачена функціональними речовинами та не потребує спеціальних добавок, що переводить її в сегмент натуральних та органічних продуктів, а також знижує витрати та підвищує доступність окремих медичних засобів. дієти. Перспективним засобом вирішення поставлених завдань є ультразвукова обробка ферментованої суміші. В останні десятиліття ультразвук виявився потужним і економічним інструментом для зміни фізичного стану речовини, диспергування, емульгування, зміни швидкості дифузії, кристалізації та розчинення речовин, а також активації хімічних і біохімічних реакцій. Завдяки цим властивостям, а також появі порівняно недорогого, ефективного та надійного ультразвукового обладнання, що дозволяє генерувати ультразвук різної частоти та інтенсивності, він набуває все більшого застосування в різних технологічних процесах. Контрольним показником у дослідженнях було вимірювання підвищення активної кислотності молока під час сквашування молочнокислими мезофільними мікроорганізмами. Таким чином, доведено можливість використання ультразвукової обробки як фактора інтенсифікації процесу бродіння.


Доп.точки доступа:
Новгородська, Н.В.

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ХР (1)
Свободны: ХР (1)

Найти похожие

 
© Национальная научная сельскохозяйственная библиотека НААН Украины
(ННСХБ НААН)
P.I.