Рейтинг@Mail.ru
Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Электронный каталог ННСХБ НААН - результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>A=Очколяс, О.@<.>
Общее количество найденных документов : 15
Показаны документы с 1 по 15
1.


    Ломова, Н. М.
    Рентгено-структурные характеристики консервного стерилизованого масла [] : научное издание / Н. М. Ломова, О. М. Очколяс // Молочное дело : ежемесячный производственно-практический, рекламный журнал . - 2010. - N11. - С. 10-11. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Харчові технології--Масло--Консервування
   Молочна промисловість--Стерилізація



Доп.точки доступа:
Очколяс, О.М.

Имеются экземпляры в отделах: всего 1
Свободны: 1

Найти похожие

2.


    Сичов, М.
    Вплив генотипових та паратипових факторів на якісні показники молока [] : наукове видання / М. Сичов, Н. Ломова, О. Очколяс // Тваринництво України : науково-практичний журнал. - 2010. - N11. - С. 25-28. - Бібліогр. у кінці ст.
Рубрики: ВРХ --Молочна продуктивність


Доп.точки доступа:
Ломова, Н.; Очколяс, О.

Имеются экземпляры в отделах: всего 1
Свободны: 1

Найти похожие

3.


    Ломова, Н.
    Зміни в консервованому стерилізованому маслі при зберіганні [] : наукове видання / Н. Ломова, О. Очколяс // Продовольча індустрія АПК : науково-практичний журнал. - 2010. - N5. - С. 16-20. - Бібліогр. у кінці ст.
Рубрики: Харчова пром-сть--Консервування


Доп.точки доступа:
Очколяс, О.

Имеются экземпляры в отделах: всего 1
Свободны: 1

Найти похожие

4.


    Ломова, Н. М.
    Применение стабилизаторов при производстве консервного стерилизованного масла [] / Н. М. Ломова, О. М. Очколяс // Молочное дело : ежемесячный производственно-практический, рекламный журнал . - 2011. - N 11. - С. 10-12. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Масло вершкове --Технологі виробництва


Доп.точки доступа:
Очколяс, О.М.

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ХР (1)
Свободны: ХР (1)

Найти похожие

5.


    Ломова, Н.
    Расскажем о сыре [] / Н. Ломова, О. Очколяс // Продовольча індустрія АПК : науково-практичний журнал. - 2011. - N 6. - С. 43-45
Рубрики: Харчові продукти--Сироваріння


Доп.точки доступа:
Очколяс, О.

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ХР (1)
Свободны: ХР (1)

Найти похожие

6.


    Очколяс, О.
    Вершкове масло з покращеним мінеральним складом [] / О. Очколяс, Т. Лебська, Л. Тищенко // Продовольча індустрія АПК : науково-практичний журнал. - 2014. - N 4. - С. 15-17. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Молочні продукти --Масло


Доп.точки доступа:
Лебська, Т.; Тищенко, Л.

Имеются экземпляры в отделах: всего 2 : ХР (2)
Свободны: ХР (2)

Найти похожие

7.
Шифр: ПіАПК7/2015/6
   Журнал

Продовольча індустрія АПК : науково-практичний журнал : Паралель, 1999 - . - Выходит дважды в год
2015г. N 6
Содержание:
Толок, Г. Шляхи впровадження системи НАССР: українські реалії / Г. Толок. - С.4-6. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: харчовий продукт, безпечність, НАССР, технологічний процес, системи управління, стандарт, рекомендації
Ryabokon, N. Condensed anned milk with sugar and fruit-berry syrups produce by the TQM concept / N. Ryabokon, O. Kochubey-ilytvynenko, D. Rindyuk. - С.7-10. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: total quality management, condensed canned milk with sugar, fruit-berry syrup, concept, principle, загальна концепція управління якістю; згущені молочні консерви з цукром, плодово-ягідний сироп, концепція, принцип
Ткаченко, Н. Параметри визрівання білкової маси у технології м’яких пробіотичних сирів / Н. Ткаченко, Д. Скрипніченко. - С.10-15. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: визрівання, білкова маса, біфідобактерія, лактобактерія, пробіотичні властивості, кислотність, maturation, protein mass, bifidobacteria, lactobacilli, probiotic properties, acidity.
Баль-Прилипко, Л. Вдосконалення технології натуральних напівфабрикатів у маринаді / Л. Баль-Прилипко, Б. Леонова. - С.15-18. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: якість, м’ясні продукти, маринад, шашлик, спеції., quality, meat products, marinade, shashlick, spices.
Сухенко, В. Особливості захисту деталей харчового обладнання від корозії / В. Сухенко, Ю. Сухенко, М. Муштрук. - С.19-20. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: матеріал, середовище, покриття, довговічність, корозія, the material, media, coatings, durability, corrosion
Ланженко, Л. Медико-біологічні дослідження твердого сиру з пробіотичними властивостями / Л. Ланженко, Н. Ткаченко. - С.21-25. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: медико-біологічні дослідження, щури, приріст маси, індигенна мікрофлора, біфідовмісний сир, biomedical research, rats, weight gain, indigenous microflora, cheese with bifidobacteria
Боровикова, Н. Характеристики спирта, обработанного магнитным полем слабых постоянных магнитов / Н. Боровикова, А. Фефелов, А. Попова. - С.25-28. - Бібліогр. в кінці ст.
Крижова, Ю. Розробка продуктів оздоровчо-профілактичного призначення / Ю. Крижова, Л. Баль-Прилипко. - С.29-36. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: олія розторопші, шрот розторопші, відвар розторопші, профілактика, харчування, milk thistle oil, milk thistle shredded grain, milk thistle decoction, prevention, feed
Паска, М. Люпинове борошно – високобілковий збагачувач харчових продуктів / М. Паска, О. МаслійчуК. - С.37-40. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: люпин, харчовий люпин, люпинове борошно, білковий збагачувач, харчові продукти, lupin, food lupin, lupin flour, protein enrichment, food products
Алієв, М. Вимоги до молока і кормів від ТОВ «Байсерке-Агро» республіки Казахстан / М. Алієв. - С.41-44. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: екологічне молоко, корови, система менеджменту, Ecological milk, cow, management system
Очколяс, О. Біологічна цінність вершкового масла, збагаченого водоростями / О. Очколяс. - С.45-47. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: йододефіцит, вершкове масло, порошки із гідробіонтів, ламінарія, фукус, спіруліна, цистозіра, iodine deficiency, butter, powders of hydrobionts kelp, fucus, spirulina, laminarija, сystoseira
Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ХР (1)
Свободны: ХР (1)

Найти похожие
Перейти к описаниям статей

8.
Шифр: ТіР4/2016/1
   Журнал

Товари і ринки : міжнародний науково - практичний журнал/ Київський національний торговельно-економічний університет. - 2005 . - Выходит дважды в год
2016г. N 1
Содержание:
Ільченко, Н. Глобалізаційні процеси та тенденції розвитку оптової торгівлі / Н. Ільченко. - С.5-15. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: глобалізаційні процеси, оптова торгівля, складський товарооборот, товарні запаси, капітальні інвестиції.
Ромат, Є. Система бренд-маркетингових комунікацій / Є. Ромат. - С.16-25. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: комунікації, маркетингові комунікації, бренд-маркетингові комунікації, бренд-маркетингові стратегії.
Fayvishenko, D. The concept of brand positsoning / D. Fayvishenko. - С.25-31. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: аналітичний прогноз, бренд, позиціонування, просування торгової марки , обсяг продажів, маркетинг
Галько, Світлана. Класифікація товарів як інструмент транспарентності міжнародної торгівлі / С. Галько, В. Осієвська. - С.32-47. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: класифікація, номенклатура товарів, гармонізована система
Власенко, І. Ринок молока у Вінницькій області: тенденції розвитку / І. Власенко, Ів. Власенко, В. Клименко. - С.48-58. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: виробництво молока як сировини, безпечність продукції, молокопереробні підприємства, екологічно чиста продукція
Притульська, Наталія. Захист прав споживачів харчових продуктів для спеціальних медичних цілей / Н. Притульська, Ю. Мотузка. - С.59-70. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: безпечність, вибір, захист прав споживачів, інформування, харчові продукти для спеціальних медичних цілей, маркування, якість
Антюшко, Дмитро. Імплементація положень стандарту ISO 9001:2015 для вдосконалення систем управління якістю / Д. Антюшко. - С.71-79. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: стандарт, система управління якістю, терміни та визначення, принципи, процесний підхід
Yazami, R. Li-batteries: electrochemical intercalation of fluorocomplex anions into carbon nanotubes / R. Yazami, I. Goncharova. - С.80-85. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: літієві батареї, комплексні фториди, карбонові нанотрубки, електрохімічні чарунки, розчини електролітів, циклічна вольтамперометрія, аніонна інтеркаляція
Коломієць, Т. Методологічні засади визначення ринкової вартості товарів при товарознавчій експертизі / Т. Коломієць, Л. Черняк. - С.86-96. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: товарознавча експертиза, ринкова вартість, ідентифікаційна експертиза, товарна приналежність, товар ідентичний, товар аналогічний, порівняльний підхід, ознаки класифікації
Михайлова, Г. Теплозахисні властивості ковдр із об’ємними наповнювачами / Г. Михайлова, Н. Форостяна. - С.96-105. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: постільні вироби, ковдри, наповнювачі, теплозахисні властивості
Орлова, Н. Вологозатримувальна здатність заморожених томатів / Н. Орлова, С. Белінська, Н. Камєнєва. - С.106-113. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: втрати маси, вологозатримувальна здатність, заморожування, низькотемпературне зберігання, томати
Тележенко, Л. Розробка напоїв із високим фіт-фактором / Л. Тележенко, К. Михайлова. - С.114-123. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: напої, критерій якості, глікемічне навантаження, оздоровча характеристика, окисно-відновний потенціал, фіт-фактор
Дейниченко, Г. Азотисті речовини біофортифікованих томатних овочів / Г. Дейниченко, О. Юдічева. - С.124-130. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: біофортифікація, білок, "Ріверм", азотисті речовини, амінокислота, томатні овочі
Рудавська, Ганна. Сенсорний аналіз відновлених напоїв із цикорію методом профілю флейвору / Г. Рудавська, І. Хахалєва. - С.131-137. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: відновлені напої, органолептичне оцінювання, сенсорна характеристика, метод профілю флейвору, профілограма, дескриптори
Радченко, Л. Органолептична оцінка пастильних виробів зі стевією та еламіном / Л. Радченко, О. Соколовська, А. Гасанова. - С.137-149. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: зефір, пастила, еламін, стевія, сенсорний аналіз, органолептичні показники
Очколяс, О. Споживні властивості вершкового масла із морськими водоростями / О. Очколяс, Л. Тищенко, Т. Лебська. - С.149-158. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: вершкове масло, функціональні інгредієнти, ламінарія, фукус, цистозіра, спіруліна, йод, селен
Сидоренко, О. Біологічна цінність білків Rapana venosa / О. Сидоренко, М. Апач, Г. Буркацька. - С.159-168. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: чорноморська рапана, біологічна цінність, амінокислотний скор, коефіцієнт утилітарності, харчові білки
Менчинська, А. Жирнокислотний склад ліпідів паст на основі ікри прісноводних риб / А. Менчинська. - С.169-176. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: ікра, паста, ліпіди, жирнокислотний склад, біологічна ефективність
Кравченко, М. Вплив борошна "Здоров’я" на реологічні характеристики клейковини борошняних сумішей / М. Кравченко, О. Романовська. - С.177-184. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: клейковина, еластичність, розтяжність, гідратаційна здатність, мікроструктура, борошно, бісквіт
Гніцевич, В. Властивості м’ясних січених мас із рослинним напівфабрикатом / В. Гніцевич, Н. Чехова. - С.184-193. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: напівфабрикат на основі печериць і насіння гарбуза, м’ясні січені маси, функціонально-технологічні властивості, моделювання
Дубініна, А. Моделювання складу арахісових паст підвищеної біологічної цінності / А. Дубініна, С. Ленерт, О. Хоменко. - С.193-207. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: функціональні продукти, арахісова паста, біологічна цінність
Сімахіна, Г. Використання білка зеленої маси овочевих культур у харчових технологіях / Г. Сімахіна, Н. Науменко. - С.208-221. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: амінокислоти, білки, біологічна цінність, , зелена маса рослин, функціонування, харчування
Дудла, І. Гармонізація вимог до безпечності лакофарбових матеріалів в Україні та ЄС / І. Дудла. - С.222-235. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: лакофарбові матеріали, покриття, безпечність, леткі органічні сполуки, важкі метали
Сhykyn, N. The sorption of ions heavy metals by technical lignins / N. Сhykyn, O. Sevastyanova, B. Pasalskiy. - С.235-243. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: sorption, lignins, hydrolysis lignin, kraft lignin, extracted lignin, metal ions, сорбція, лігніни, гідролізний лігнін, крафт-лігнін, екстрагірований лігнін, йони металів
Сєногонова, Г. Мікробіологічна безпечність батончиків висівкових / Г. Сєногонова. - С.243-250. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: батончики висівкові, контроль ваги тіла, мікробіологічні показники безпечності
Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ХР (1)
Свободны: ХР (1)

Найти похожие
Перейти к описаниям статей

9.


    Очколяс, О.
    Споживні властивості вершкового масла із морськими водоростями [] / О. Очколяс, Л. Тищенко, Т. Лебська // Товари і ринки : міжнародний науково - практичний журнал. - 2016. - N 1. - С. 149-158. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Харчові продукти--Якість і безпека
Кл.слова (ненормированные):
вершкове масло, функціональні інгредієнти -- ламінарія, фукус, цистозіра -- спіруліна, йод, селен
Аннотация: Обґрунтовано доцільність створення нових видів масла вершкового із використанням наповнювачів із морських водоростей. Установлено, що додавання ламінарії, фукусу, спіруліни та цистозіри до рецептури масла вершкового сприяє підвищенню його харчової цінності завдяки покращенню макро- та мікроелементного складу, а саме – збагаченню йодом і селеном.


Доп.точки доступа:
Тищенко, Л.; Лебська, Тетяна

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ХР (1)
Свободны: ХР (1)

Найти похожие

10.


    Очколяс, О.
    Біологічна цінність вершкового масла, збагаченого водоростями [] / О. Очколяс // Продовольча індустрія АПК : науково-практичний журнал. - 2015. - N 6. - С. 45-47. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Молочні продукти --вершкове масло
Кл.слова (ненормированные):
йододефіцит, вершкове масло, порошки із гідробіонтів, ламінарія, фукус, спіруліна, цистозіра -- iodine deficiency, butter, powders of hydrobionts kelp, fucus, spirulina, laminarija, сystoseira
Аннотация: Розроблено технологію вершкового масла з використанням йодовмісної сировини - важливого компонента запобігання захворюванням функцій щитовидної залози. Дослідження вмісту йоду в збагаченому вершковому маслі свідчить, що додавання до харчового раціону вершкового масла з морськими водоростями з підвищеним вмістом йоду є способом профілактики йододефіцитних станів.
The technology of butter using iodine containing raw materials is an important component for the prevention of diseases of the thyroid gland. Research iodine enriched butter indicates that the addition to the diet of butter with seaweed with a high content of iodine is a way to prevent iodine deficiency states.


Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ХР (1)
Свободны: ХР (1)

Найти похожие

11.
Шифр: ПіАПК7/2016/4
   Журнал

Продовольча індустрія АПК : науково-практичний журнал : Паралель, 1999 - . - Выходит дважды в год
2016г. N 4
Содержание:
Очколяс, О. Стан і перспективи розвитку ринку вершкового масла в Україні / О. Очколяс, Т. Лебська. - С.3-7. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: ринок, молоко, молочні продукти, вершкове масло
Тітлов, О. Дослідження процесу підморожування і холодильного зберігання кільки чорноморської / О. Тітлов, С. Кудашев, В. Сухненко. - С.8-13. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: кілька чорноморська, підморожування, холодильне зберігання, якісні показники
Коваленко, О. Дослідження вмісту акриламіду в картопляних чипсах / О. Коваленко, В. Ковбаса, В. Нагорний. - С.14-17. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: акриламід, картопля, картопляні чіпси, апарагінова кислота, снеки
Сичевський, М. Кисломолочний продукт геродієтичного призначення / М. Сичевський, І. Романчук. - С.18-21. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: харчування, кисломолочні продукти, заквашувальні культури, біологічна цінність
Дорохович, А. Використання пробіотика лактулози у виробництві жувальної карамелі / А. Дорохович. - С.22-26. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: жувальна карамель, функціональний харчовий продукт, лактулоза
Грек, О. Вплив концентрату білка на консистенцію кисломолочного напою / О. Грек, О. Красуля, Т. Пшенична. - С.27-32. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: кислоомолочний напій, підсирна сироватка, концентрат молочного білку, в'язкість
Арпуль, О. Приготування курячого філе, шприцьованого імбірним соком / О. Арпуль, О. Слободян, О. Матиящук. - С.33-37. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: молекулярна кухня, куряче філе, імбирний сік
Романов, В. Трансглютаминазация -- 13-й фактор... / В. Романов. - С.38-42.
Имеются экземпляры в отделах: всего 2 : ХР (2)
Свободны: ХР (2)

Найти похожие
Перейти к описаниям статей

12.
Шифр: ТіР4/2016/2
   Журнал

Товари і ринки : міжнародний науково - практичний журнал/ Київський національний торговельно-економічний університет. - 2005 . - Выходит дважды в год
2016г. N 2
Содержание:
Караваєв, Тарас. ХХ Симпозіум Міжнародного товариства товарознавців і технологів IGWT "Товарознавство в мінливому світі / Т. Караваєв. - С.5-8.
Ткаченко, Т. Міський і сільський туризм: формування і розвиток / Т. Ткаченко, О. Гладкий. - С.9-20. - Бібліогр. в кінці ст.
Власенко, І. Стан виробництва і споживання м’яса в Україні / І. Власенко, В. Власенко, Г. Лояніч. - С.21-31. - Бібліогр. в кінці ст.
Демченко, В. Експортно-імпортний потенціал зольних мікросфер в Україні / В. Демченко. - С.31-38. - Бібліогр. в кінці ст.
Стойкова, Т. Проблеми та фактори забезпечення безпечності й якості товарів / Т. Стойкова. - С.39-44. - Бібліогр. в кінці ст.
Кордзая, Н. Державне регулювання продовольчої безпеки / Н. Кордзая, Б. Єгоров. - С.45-56. - Бібліогр. в кінці ст.
Шаповал, С. Дослідження структурно-механічних властивостей пружно-в’язких тіл методом осьової деформації / С. Шаповал. - С.57-65. - Бібліогр. в кінці ст.
Осауленко, К. Кремнійорганічні покриття для захисту паперу / К. Осауленко. - С.66-72. - Бібліогр. в кінці ст.
Мережко, Н. Фізико-технічні властивості просочених кремнійорганічними сполуками пористих нерудних матеріалів / Н. Мережко, О. Золотарьова. - С.73-82. - Бібліогр. в кінці ст.
Притульська, Н. Критерії розробки харчових продуктів геродієтичного призначення / Н. Притульська, Д. Антюшко. - С.83-91. - Бібліогр. в кінці ст.
Белінська, С. Біологічна цінність білка капусти броколі / С. Белінська, С. Левицька. - С.92-99. - Бібліогр. в кінці ст.
Сичевський, М. Тест-система для ідентифікації сої лінії GTS40-3-2 / М. Сичевський, Я. Жукова, М. Вакуленко. - С.99-108. - Бібліогр. в кінці ст.
Лебська, Т. Профіль флейвору вершкового масла з морськими водоростями / Т. Лебська, О. Очколяс. - С.109-116. - Бібліогр. в кінці ст.
Апач, М. Морфометричні показники ідентифікації Rapana venosa / М. Апач, О. Сидоренко, Г. Буркацька. - С.117-129. - Бібліогр. в кінці ст.
Боліла, Н. Біологічна цінність білка акули катран / Н. Боліла. - С.130-137. - Бібліогр. в кінці ст.
Кравченко, М. Технологія пісочного печива зі шротами олійних культур / М. Кравченко, Л. Ткаченко, В. Михайлик. - С.138-147. - Бібліогр. в кінці ст.
Гніцевич, В. Технологія та біологічна цінність молочно-білкових копреципітатів / В. Гніцевич, Т. Юдіна, Л. Дейниченко. - С.148-157. - Бібліогр. в кінці ст.
Федорова, Д. Кінетика процесу сушіння та якість рибних напівфабрикатів / Д. Федорова, Р. Романенко. - С.158-177. - Бібліогр. в кінці ст.
Криворучко, М. Реологічні властивості пшеничного тіста з кокосовою клітковиною / М. Криворучко, Н. Форостяна. - С.177-184. - Бібліогр. в кінці ст.
Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ХР (1)
Свободны: ХР (1)

Найти похожие
Перейти к описаниям статей

13.


    Очколяс, О.
    Стан і перспективи розвитку ринку вершкового масла в Україні [] / О. Очколяс, Т. Лебська // Продовольча індустрія АПК : науково-практичний журнал. - 2016. - N 4. - С. 3-7. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Масло вершкове--Ринок
Кл.слова (ненормированные):
ринок, молоко, молочні продукти, вершкове масло, асортимент вершкового масла із наповнювачами.
Аннотация: Розглянуто стан і перспективу розширення асортименту вершкового масла з наповнювачами в Україні. Проведено системний аналіз виробництва молока, висвітлені питання виробництва і споживання молока та молочної продукції. Показано, що в Україні є сировинні можливості для збільшення асортименту вершкового масла з наповнювачами, зокрема за рахунок впровадження інноваційних технологій вершкового масла функціонального призначення.


Доп.точки доступа:
Лебська, Т.

Имеются экземпляры в отделах: всего 2 : ХР (2)
Свободны: ХР (2)

Найти похожие

14.


    Лебська, Т.
    Профіль флейвору вершкового масла з морськими водоростями [] / Т. Лебська, О. Очколяс // Товари і ринки : міжнародний науково - практичний журнал. - 2016. - N 2. - С. 109-116. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Водорості--Загальні питання
Кл.слова (ненормированные):
вершкове масло з морськими водоростями, органолептична оцінка, сенсорна характеристика, метод профілю флейвору, дескриптори, профілограма.
Аннотация: Наведено результати сенсорного аналізу вершкового масла з морськими водоростями методом профілю флейвору. Показано доцільність його застосування для оцінки загального враження вершкового масла з наповнювачами. Запропоновано використання 10 дескрипторів профільного аналізу.


Доп.точки доступа:
Очколяс, О.

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ХР (1)
Свободны: ХР (1)

Найти похожие

15.
   555416
   Б 11


   
    Біотехнології багатокомпонентних заквашувальних препаратів та кисломолочних продуктів [Текст] : монографія / О. А. Савченко, С. Г. Даниленко, О. І. Потемська, О. М. Очколяс ; НУБіП України. - Київ : Компринт, 2021. - 187 с. - ISBN 978-617-8007-50-8 : 57.00 грн
УДК
Рубрики: Молокопереробні підприємства--Приготування заквасок

Держатели документа:
ННСГБ НААН

Доп.точки доступа:
Савченко, О. А.; Даниленко, С. Г.; Потемська, О. І.; Очколяс, О. М.; НУБіП України
Экземпляры всего: 1
ХР (1)
Свободны: ХР (1)
Найти похожие

 
© Национальная научная сельскохозяйственная библиотека НААН Украины
(ННСХБ НААН)
P.I.