Рейтинг@Mail.ru
Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Электронный каталог ННСХБ НААН - результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>A=Орлова, Наталія@<.>
Общее количество найденных документов : 16
Показаны документы с 1 по 16
1.
   517192
   О-66


    Орлова, Наталія Язепівна.
    Товарознавство продовольчих товарів [] : рекомендовано Мин.образования. Т.3. Фрукти, ягоди, овочі, гриби та продукти їхньої переробки: Підруч. / Н.Я. Орлова, П.Х. Пономарьов ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К. : [б. и.], 2002. - 360 с. - (Сер. Товарознавство). - Бібліогр.: с.358-359. - ISBN 966-629-033-2 : 8.30 грн.
УДК
Рубрики: Товарознавство--Продовольчі товари--Підручники, посібники


Доп.точки доступа:
Пономарьов, Петро Хомович; Київ. нац. торг.-екон. ун-т
Свободных экз. нет
Найти похожие

2.
   523380
   О-66


    Орлова, Наталія Язепівна.
    Заморожені плодоовочеві продукти: проблеми формування асортименту та якості [] : монографія / Н. Я. Орлова, С. О. Белінська ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К. : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2005. - 335 с. - Бібліогр.: с. 321-335. - ISBN 966-629-172-Х : 21.20 грн.
УДК
Рубрики: Плодоовочева продукція--Переробка


Доп.точки доступа:
Белінська, Світлана Омельянівна; Київ. нац. торг.-екон. ун-т
Свободных экз. нет
Найти похожие

3.
Издание в обработке. Не выдается
   525406
   О-66


    Орлова, Наталія Язепівна.
    Біохімія та фізіологія харчування [Текст] : учебник / Н. Я. Орлова ; Київський нац. торг.-екон. ун.-т. - 2 - е вид., перероб. та допов. - К. : Київ. нац. торг.- екон. ун-т, 2006. - 281 с. - Бібліогр.: с. 277. - ISBN 966-629-251-3 : 19.75 грн
УДК
Рубрики: Харчування--Підручники, посібники


Доп.точки доступа:
Київський нац. торг.-екон. ун.-т
Свободных экз. нет
Найти похожие

4.
Издание в обработке. Не выдается
   528060
   О-66


    Орлова, Наталія Язепівна.
    Теоретичні основи товарознавства. Продовольчі товари. Практикум [Текст] : навч. посіб. / Н. Я. Орлова ; М-во освіти і науки України , Київський нац. торг.-екон. ун-т. - К. : Київ. нац. торг.- екон. ун-т, 2008. - 146 с. - (Серія "Товарознавство"). - ISBN 966-629-315-3 : 14.35 грн
УДК
Рубрики: Харчові продукти


Доп.точки доступа:
М-во освіти і науки України ; Київський нац. торг.-екон. ун-т
Свободных экз. нет
Найти похожие

5.
Издание в обработке. Не выдается
   528696
   О-66


    Орлова, Наталія Язепівна.
    Продовольчі товари. Фрукти, ягоди, овочі, гриби та продукти їхньої переробки [Текст] : підручник / Н. Я. Орлова, П. Х. Пономарьов ; М-во освіти і науки України , Київський нац. торг. - екон. ун-т. - 2-ге вид., переробл. та допов. - К. : [б. и.], 2008. - 416 с. - (Товарознавство). - Бібліогр.: с. 413-415. - ISBN 966-629-331-5 : 41.30 грн
УДК
Рубрики: Рослинницька продукція--Переробка--Підручники, посібники


Доп.точки доступа:
Пономарьов, Петро Хомович; М-во освіти і науки України Київський нац. торг. - екон. ун-т
Экземпляры всего: 1
ХР (1)
Свободны: ХР (1)
Найти похожие

6.


    Орлова, Наталія.
    Показники-індикатори змін якості швидкозамороженої плодоовочевої продукції [] : научное издание / Н. Орлова, С. Белінська // Товари і ринки : міжнародний науково - практичний журнал. - 2010. - N1. - С. 121-127. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Плодоовочева продукція--Заморожування--Якість
   Харчові продукти



Доп.точки доступа:
Белінська, Світлана

Имеются экземпляры в отделах: всего 1
Свободны: 1

Найти похожие

7.


    Орлова, Наталія.
    Експертиза маркування фіточаїв із шипшиною [] : научное издание / Н. Орлова, Д. Кундіус // Товари і ринки : міжнародний науково - практичний журнал. - 2010. - N2. - С. 93-97. - Бібліогр. у кінці ст.
Рубрики: Харчові продукти--Шипшина--Фіточаї


Доп.точки доступа:
Кундіус, Діана

Имеются экземпляры в отделах: всего 1
Свободны: 1

Найти похожие

8.
Издание в обработке. Не выдается
   533768
   О-66


    Орлова, Наталія Сергіївна.
    Механізми державного регулювання корпоративних відносин в Україні [Текст] : монографія / Н. С. Орлова ; М-во освіти і науки України, Донецький держ. ун-т упр. . - Донецьк : ВІК, 2009. - 211 с. - Бібліогр.: с. 173-188. - ISBN 966-430-062-4 : 17.00 грн
УДК
ББК 65.9(4Укр)-21
Рубрики: Державне управління
   Економіка --Державне регулювання



Доп.точки доступа:
М-во освіти і науки України ; Донецький держ. ун-т упр.
Свободных экз. нет
Найти похожие

9.


    Белінська, Світлана.
    Концептуальні засади гарантій безпечності харчових продуктів [] : научное издание / С. Белінська, Н. Орлова, Ю. Мотузко // Товари і ринки : міжнародний науково - практичний журнал. - 2011. - N1. - С. 176-182. - Бібліогр. у кінці ст.
Рубрики: Харчові продукти--Безпека


Доп.точки доступа:
Орлова, Наталія; Мотузко, Юлія

Имеются экземпляры в отделах: всего 1
Свободны: 1

Найти похожие

10.


    Орлова, Наталія.
    Реологічні властивості заморожених напівфабрикатів із томатних овочів [] / Н. Орлова, С. Белінська, Н. Каменєва // Товари і ринки : міжнародний науково - практичний журнал. - 2011. - N 2. - С. 144-149. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Овочі
   Томати

   Напівфабрикати



Доп.точки доступа:
Белінська, Світлана; Каменєва, Наталія

Имеются экземпляры в отделах: всего 2 : ХР (2)
Свободны: ХР (2)

Найти похожие

11.


    Орлова, Наталія.
    Оптимізація якості швидкозаморожених напівфабрикатів із культивованих печериць [] / Н. Орлова, Н. Нестеренко, Н. Камєнєва // Товари і ринки : міжнародний науково - практичний журнал. - 2012. - N 1. - С. 64-71. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Печериці
   Напівфабрикати

   Якість



Доп.точки доступа:
Нестеренко, Наталія; Камєнєва, Наталія

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ХР (1)
Свободны: ХР (1)

Найти похожие

12.
   540084
   О-66


    Орлова, Наталія Язепівна.
    Управління безпечністю та якістю швидкозамороженої плодоовочевої продукції [Текст] : монографія / Н. Я. Орлова, С. О. Белінська ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України, Київ. нац. торг. - екон. ун-т. - Київ : Київ. нац. торг. - екон. ун-т, 2013. - 196 с. - Бібліогр.: с. 186-195. - ISBN 978-966-629-591-3 : 20.00 грн
УДК
Рубрики: Плоди та ягоди--Переробка
   Овочі--Переробка



Доп.точки доступа:
Белінська, Світлана Омелянівна; М-во освіти і науки, молоді та спорту УкраїниКиїв. нац. торг. - екон. ун-т
Экземпляры всего: 4
ХР (4)
Свободны: ХР (4)
Найти похожие

13.


    Орлова, Наталія.
    Технологія і споживчі властивості нових біологічно цінних овочево-фруктових консервів [] / Наталія Орлова, І. Гончарова, І. Кузьменко // Продукты & ингредиенты. Производство, Переработка. Хранение. Реализация : научно-практический журнал. - 2013. - N 10. - С. 44-46. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Харчові продукти--Консерви


Доп.точки доступа:
Гончарова, Ірина; Кузьменко, Ігор

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ХР (1)
Свободны: ХР (1)

Найти похожие

14.
Шифр: ТіР4/2015/1
   Журнал

Товари і ринки : міжнародний науково - практичний журнал/ Київський національний торговельно-економічний університет. - 2005 . - Выходит дважды в год
2015г. N 1
Содержание:
Притульська, Н. Концептуальні засади формування системи соціального харчування в Україні / Н. Притульська, Д. Федорова, Є. Бондаренко. - С.5-17. - Библиогр.: с. 15-16
Ruzevicius, J. New challenges for quality management / J. Ruzevicius. - С.18-27. - Библиогр.: с. 25-26 : 3 рис.
Дончевська, Раїса. Розвиток рибного господарства України / Р. Дончевська. - С.28-40. - Библиогр.: с. 38-39 : 5 рис.
Дишлова, Валерія. Ринкова вартість виробів із бурштину / В. Дишлова. - С.41-49. - Библиогр.: с. 48 : табл.
Гончарова, Ірина. Фератна технологія очищення води природних джерел від нітритів / І. Гончарова. - С.50-59. - Библиогр.: с.
Шаповал, Світлана. Інженерно-технічне моделювання системи життєзабезпечення готельно-ресторанного комплексу / С. Шаповал, Р. Шевченко. - С.60-73. - Библиогр.: с. 71
Луцька, Наталія. Математичне моделювання системи управління технологічним об’єктом харчового підприємства / Н. Луцька, Т. Савченко. - С.73-83. - Библиогр.: с. 81-82
Асланян, Сергій. Елементний склад продуктів для ентерального харчування / С. Асланян, Д. Антюшко, Ю. Мотузка. - С.84-89. - Библиогр.: с. 87-88
Рудавська, Ганна. Напрями удосконалення класифікації лікерів / Г. Рудавська, Т. Божко, Н. Метельська. - С.90-98. - Библиогр.: с. 96
Гасанова, Анна. Фортифікація пастильних виробів йодом / А. Гасанова, О. Соколовська, В. Корзун. - С.98-105. - Библиогр.: с. 102-104
Дітріх, Ірина. Айва японська як інгредієнт плодово-ягідного морозива / І. Дітріх, Я. Литвин. - С.106-112. - Библиогр.: с. 110-111
Победаш, Микола. Формування якості рибних пресервів із дрібних оселедцевих риб / М. Победаш, О. Сидоренко, Р. Романенко. - С.112-120. - Библиогр.: с. 117-118
Мережко, Ніна. Експлуатаційні властивості покриттів з модифікованими каолінами / Н. Мережко, О. Шульга. - С.121-127. - Библиогр.: с. 125-126
Караваєв, Тарас. Водно-дисперсійні фарби для отримання покриттів із середнім глянцем / Т. Караваєв. - С.128-135. - Библиогр.: с. 131-133
Комаха, Володимир. Процеси взаємодії в системі "модифікований карбонатний наповнювач – плівкоутворювач" / В. Комаха, В. Свідерський. - С.135-142. - Библиогр.: с. 140
Андрієвська, Людмила. Евкаліптова целюлоза як альтернативна сировина у виробництві паперу / Л. Андрієвська, Т. Глушкова, Л. Коптюх. - С.142-148. - Библиогр.: с. 146-147
Піркович, Катерина. Ідентифікація антикварних ювелірних предметів зі срібла за мікроструктурою / К. Піркович. - С.148-153. - Библиогр.: с. 152-153
Белінська, Світлана. Трансформація форм води при зберіганні та заморожуванні квасолі стручкової овочевої / С. Белінська, І. Клячин. - С.154-162. - Библиогр.: с. 159-160
Колтунов, Віктор . Інтенсивність дихання плодів гарбуза при зберіганні / В. Колтунов, М. Булах. - С.162-169. - Библиогр.: с. 168-169
Чикун, Надія Юріївна. Ефективність вітчизняних адсорбентів при очищенні води від йонів Феруму (III) / Н. Ю. Чикун, Б. Пасальський, О. Пузій. - С.170-175. - Библиогр.: с. 174
Дьякова, Юлія. Безпечність баклажанових снеків / Ю. Дьякова, Н. Орлова. - С.175-182. - Библиогр.: с. 180-181
Нездолій, Андрій. Визначення гострої токсичності in vivo кондитерських виробів для людей з тривалим статико-фізичним навантаженням / А. Нездолій. - С.183-188. - Библиогр.: с. 186-187
Сімахіна, Галина. Інновації у харчових технологіях / Г. Сімахіна, Н. Науменко. - С.189-201. - Библиогр.: с. 199-200
Кравченко, Михайло. Технологічні властивості тістових напівфабрикатів з порошком із листя волоського горіха / М. Кравченко, Т. Поп, М. Криворучко. - С.201-208. - Библиогр.: с. 206-207
Антонюк, Ірина. Технологія млинчиків із використанням гідролізату "Рапамід" / І. Антонюк, Л. Дейниченко. - С.209-217. - Библиогр.: с. 214-216
Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ХР (1)
Свободны: ХР (1)

Найти похожие
Перейти к описаниям статей

15.


    Дьякова, Юлія.
    Безпечність баклажанових снеків [] / Ю. Дьякова, Н. Орлова // Товари і ринки : міжнародний науково - практичний журнал. - 2015. - N 1. - С. 175-182. - Библиогр.: с. 180-181
УДК
Рубрики: Баклажани
   Баклажаны

Кл.слова (ненормированные):
баклажан -- баклажан -- конвективне сушіння -- конвективная сушка -- сушені баклажанові снеки -- сушеные баклажановые снэки -- безпечність -- безопасность -- мікробіологічні показники -- микробиологические показатели -- токсичні елементи -- токсичные элементы -- соланін -- соланин
Аннотация: Досліджено безпечність сушених баклажанових снеків за вмістом токсичних елементів, глюкоалкалоїду соланіну та за мікробіологічними показниками. Доведено позитивний вплив запропонованих способів обробки свіжих баклажанів перед висушуванням на безпечність готової продукції.

Держатели документа:
ННСГБ НААН

Доп.точки доступа:
Орлова, Наталія

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ХР (1)
Свободны: ХР (1)

Найти похожие

16.
   40681-А
   К 89


    Кузьменко, Ігор Олексійович.
    Формування споживних властивостей натуральних консервів з овочево-фруктової сировини [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук, спец. 05.18.15 / І. О. Кузьменко ; наук. кер. Н. А. Орлова ; М-во освіти і науки України, Київський нац. торговельно-економічний ун-т. - Київ : [б. и.], 2016. - 25 с. - Бібліогр.: с. 21-22. - б. ц.
УДК
Рубрики: Харчові продукти


Доп.точки доступа:
Орлова, Наталія Азепівна \наук. кер.\; М-во освіти і науки УкраїниКиївський нац. торговельно-економічний ун-т
Экземпляры всего: 1
ХР (1)
Свободны: ХР (1)
Найти похожие

 
© Национальная научная сельскохозяйственная библиотека НААН Украины
(ННСХБ НААН)
P.I.