Рейтинг@Mail.ru
Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Электронный каталог ННСХБ НААН - результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>A=Михайлова, Г.@<.>
Общее количество найденных документов : 23
Показаны документы с 1 по 20
 1-20    21-23 
1.


    Михайлова, Г. А.
    Характеристика популяций (Pyrenophiora tritici -repentis по признаку вирулентности [] : научное издание / Г. А. Михайлова // Микология и фитопатология. - 2010. - Томт. 44, N3. - С. 262 - 272. . - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Мікологія --Фітопатологія


Имеются экземпляры в отделах: всего 1
Свободны: 1

Найти похожие

2.


    Михайлова, Г. И.
    К 110-летию пионера селекции цитрусовых культур на юге России, ученого Федора Михайловича Зорина 28.05.1904-30.11.1967 [] / Г. И. Михайлова // Садоводство и виноградарство : теоретический и научно-практический двухмесячный журнал. - 2014. - N 4. - С. 11-12.
Рубрики: Персоналії--вчені


Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ХР (1)
Свободны: ХР (1)

Найти похожие

3.
Шифр: ТіР4/2016/1
   Журнал

Товари і ринки : міжнародний науково - практичний журнал/ Київський національний торговельно-економічний університет. - 2005 . - Выходит дважды в год
2016г. N 1
Содержание:
Ільченко, Н. Глобалізаційні процеси та тенденції розвитку оптової торгівлі / Н. Ільченко. - С.5-15. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: глобалізаційні процеси, оптова торгівля, складський товарооборот, товарні запаси, капітальні інвестиції.
Ромат, Є. Система бренд-маркетингових комунікацій / Є. Ромат. - С.16-25. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: комунікації, маркетингові комунікації, бренд-маркетингові комунікації, бренд-маркетингові стратегії.
Fayvishenko, D. The concept of brand positsoning / D. Fayvishenko. - С.25-31. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: аналітичний прогноз, бренд, позиціонування, просування торгової марки , обсяг продажів, маркетинг
Галько, Світлана. Класифікація товарів як інструмент транспарентності міжнародної торгівлі / С. Галько, В. Осієвська. - С.32-47. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: класифікація, номенклатура товарів, гармонізована система
Власенко, І. Ринок молока у Вінницькій області: тенденції розвитку / І. Власенко, Ів. Власенко, В. Клименко. - С.48-58. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: виробництво молока як сировини, безпечність продукції, молокопереробні підприємства, екологічно чиста продукція
Притульська, Наталія. Захист прав споживачів харчових продуктів для спеціальних медичних цілей / Н. Притульська, Ю. Мотузка. - С.59-70. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: безпечність, вибір, захист прав споживачів, інформування, харчові продукти для спеціальних медичних цілей, маркування, якість
Антюшко, Дмитро. Імплементація положень стандарту ISO 9001:2015 для вдосконалення систем управління якістю / Д. Антюшко. - С.71-79. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: стандарт, система управління якістю, терміни та визначення, принципи, процесний підхід
Yazami, R. Li-batteries: electrochemical intercalation of fluorocomplex anions into carbon nanotubes / R. Yazami, I. Goncharova. - С.80-85. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: літієві батареї, комплексні фториди, карбонові нанотрубки, електрохімічні чарунки, розчини електролітів, циклічна вольтамперометрія, аніонна інтеркаляція
Коломієць, Т. Методологічні засади визначення ринкової вартості товарів при товарознавчій експертизі / Т. Коломієць, Л. Черняк. - С.86-96. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: товарознавча експертиза, ринкова вартість, ідентифікаційна експертиза, товарна приналежність, товар ідентичний, товар аналогічний, порівняльний підхід, ознаки класифікації
Михайлова, Г. Теплозахисні властивості ковдр із об’ємними наповнювачами / Г. Михайлова, Н. Форостяна. - С.96-105. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: постільні вироби, ковдри, наповнювачі, теплозахисні властивості
Орлова, Н. Вологозатримувальна здатність заморожених томатів / Н. Орлова, С. Белінська, Н. Камєнєва. - С.106-113. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: втрати маси, вологозатримувальна здатність, заморожування, низькотемпературне зберігання, томати
Тележенко, Л. Розробка напоїв із високим фіт-фактором / Л. Тележенко, К. Михайлова. - С.114-123. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: напої, критерій якості, глікемічне навантаження, оздоровча характеристика, окисно-відновний потенціал, фіт-фактор
Дейниченко, Г. Азотисті речовини біофортифікованих томатних овочів / Г. Дейниченко, О. Юдічева. - С.124-130. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: біофортифікація, білок, "Ріверм", азотисті речовини, амінокислота, томатні овочі
Рудавська, Ганна. Сенсорний аналіз відновлених напоїв із цикорію методом профілю флейвору / Г. Рудавська, І. Хахалєва. - С.131-137. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: відновлені напої, органолептичне оцінювання, сенсорна характеристика, метод профілю флейвору, профілограма, дескриптори
Радченко, Л. Органолептична оцінка пастильних виробів зі стевією та еламіном / Л. Радченко, О. Соколовська, А. Гасанова. - С.137-149. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: зефір, пастила, еламін, стевія, сенсорний аналіз, органолептичні показники
Очколяс, О. Споживні властивості вершкового масла із морськими водоростями / О. Очколяс, Л. Тищенко, Т. Лебська. - С.149-158. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: вершкове масло, функціональні інгредієнти, ламінарія, фукус, цистозіра, спіруліна, йод, селен
Сидоренко, О. Біологічна цінність білків Rapana venosa / О. Сидоренко, М. Апач, Г. Буркацька. - С.159-168. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: чорноморська рапана, біологічна цінність, амінокислотний скор, коефіцієнт утилітарності, харчові білки
Менчинська, А. Жирнокислотний склад ліпідів паст на основі ікри прісноводних риб / А. Менчинська. - С.169-176. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: ікра, паста, ліпіди, жирнокислотний склад, біологічна ефективність
Кравченко, М. Вплив борошна "Здоров’я" на реологічні характеристики клейковини борошняних сумішей / М. Кравченко, О. Романовська. - С.177-184. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: клейковина, еластичність, розтяжність, гідратаційна здатність, мікроструктура, борошно, бісквіт
Гніцевич, В. Властивості м’ясних січених мас із рослинним напівфабрикатом / В. Гніцевич, Н. Чехова. - С.184-193. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: напівфабрикат на основі печериць і насіння гарбуза, м’ясні січені маси, функціонально-технологічні властивості, моделювання
Дубініна, А. Моделювання складу арахісових паст підвищеної біологічної цінності / А. Дубініна, С. Ленерт, О. Хоменко. - С.193-207. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: функціональні продукти, арахісова паста, біологічна цінність
Сімахіна, Г. Використання білка зеленої маси овочевих культур у харчових технологіях / Г. Сімахіна, Н. Науменко. - С.208-221. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: амінокислоти, білки, біологічна цінність, , зелена маса рослин, функціонування, харчування
Дудла, І. Гармонізація вимог до безпечності лакофарбових матеріалів в Україні та ЄС / І. Дудла. - С.222-235. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: лакофарбові матеріали, покриття, безпечність, леткі органічні сполуки, важкі метали
Сhykyn, N. The sorption of ions heavy metals by technical lignins / N. Сhykyn, O. Sevastyanova, B. Pasalskiy. - С.235-243. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: sorption, lignins, hydrolysis lignin, kraft lignin, extracted lignin, metal ions, сорбція, лігніни, гідролізний лігнін, крафт-лігнін, екстрагірований лігнін, йони металів
Сєногонова, Г. Мікробіологічна безпечність батончиків висівкових / Г. Сєногонова. - С.243-250. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: батончики висівкові, контроль ваги тіла, мікробіологічні показники безпечності
Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ХР (1)
Свободны: ХР (1)

Найти похожие
Перейти к описаниям статей

4.


    Михайлова, Г.
    Теплозахисні властивості ковдр із об’ємними наповнювачами [] / Г. Михайлова, Н. Форостяна // Товари і ринки : міжнародний науково - практичний журнал. - 2016. - N 1. - С. 96-105. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Непродовольчі товари
Кл.слова (ненормированные):
постільні вироби, ковдри, наповнювачі -- теплозахисні властивості
Аннотация: Досліджено теплозахисні властивості ковдр із різними об’ємними наповнювачами. Розглянуто взаємозв’язок між видом наповнювача, його повітропроникністю та тепловим опором. Установлено закономірності для прогнозування теплозахисних властивостей ковдр. Показано роль розмірності волокон і характеру структури наповнювача в забезпеченні здатності утримувати тепло.


Доп.точки доступа:
Форостяна, Н.

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ХР (1)
Свободны: ХР (1)

Найти похожие

5.
Шифр: ТіР4/2017/1
   Журнал

Товари і ринки : міжнародний науково - практичний журнал/ Київський національний торговельно-економічний університет. - 2005 . - Выходит дважды в год
2017г. N 1
Содержание:
Галько, С. Світовий ринок ковдр і пледів / С. Галько, Г. Михайлова, В. Осієвська. - С.5-15. - Бібліогр. в кінці ст.
Мотузка, Ю. Управління якістю продуктів для ентерального харчування: процесно-орієнтований підхід / Ю. Мотузка. - С.16-26. - Бібліогр. в кінці ст.
Голуб, Б. Управління безпечністю харчових продуктів у торгівлі / Б. Голуб. - С.27-36. - Бібліогр. в кінці ст.
Індутний, В. Безпека пам’яток культури з металів / В. Індутний, Н. Мережко, К. Пірковіч. - С.36-49. - Бібліогр. в кінці ст.
Коломієць, Т. Якість безфосфатних порошків для прання білизни / Т. Коломієць, Л. Черняк. - С.50-57. - Бібліогр. в кінці ст.
Жалдак, М. Складові формування якості та безпечності дитячого взуття / М. Жалдак. - С.58-68. - Бібліогр. в кінці ст.
Свідерський, В. Хімічний склад і дисперсність зольних мікросфер / В. Свідерський, В. Демченко. - С.69-79. - Бібліогр. в кінці ст.
Галиш, В. Високоефективні сорбенти з продуктів переробки сільськогосподарської сировини / В. Галиш, Б. Пасальський, О. Севастьянова. - С.80-89. - Бібліогр. в кінці ст.
Антюшко, Д. Особливості стандартизації в Україні та світі зерна пшениці / Д. Антюшко. - С.90-101. - Бібліогр. в кінці ст.
Левицька, С. Пігментний комплекс замороженої капусти броколі / С. Левицька, С. Белінська, В. Кривошапка. - С.102-109. - Бібліогр. в кінці ст.
Мельник, О. Фізичні властивості яблук, оброблених інгібітором етилену / О. Мельник, Л. Худік. - С.110-119. - Бібліогр. в кінці ст.
Шульга, О. Їстівна плівка як фактор збереження якості помадних цукерок / О. Шульга, А. Чорна, О. Петруша. - С.120-130. - Бібліогр. в кінці ст.
Кравченко, М. Кінетика процесу сушіння рибного концентрату із атерини чорноморської / М. Кравченко, С. Шаповал, І. Данилюк. - С.131-139. - Бібліогр. в кінці ст.
Гніцевич, В. Технологія та біологічна цінність виробів із молочно-білкового концентрату / В. Гніцевич, Т. Юдіна, Л. Дейниченко. - С.139-148. - Бібліогр. в кінці ст.
Корзун, В. Технологія гомбовців підвищеної біологічної цінності з кисломолочного сиру / В. Корзун, І. Антонюк. - С.148-161. - Бібліогр. в кінці ст.
Федорова, Д. Технологічні аспекти використання фаршів із дрібних риб / Д. Федорова. - С.162-175. - Бібліогр. в кінці ст.
Романовська, О. Динаміка якості бісквітних напівфабрикатів при зберіганні / О. Романовська. - С.176-184. - Бібліогр. в кінці ст.
Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ХР (1)
Свободны: ХР (1)

Найти похожие
Перейти к описаниям статей

6.


    Галько, С.
    Світовий ринок ковдр і пледів [] / С. Галько, Г. Михайлова, В. Осієвська // Товари і ринки : міжнародний науково - практичний журнал. - 2017. - N 1. - С. 5-15. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Світовий ринок
Кл.слова (ненормированные):
ковдри, пледи, світовий ринок, легка промисловість, експортно-імпортні операції.
Аннотация: Проведено аналіз експортно-імпортних операцій з ковдрами й пледами на світовому ринку. Встановлено можливі напрями розвитку експортного потенціалу України та окреслено ймовірний асортимент ковдр і пледів для експорту.


Доп.точки доступа:
Михайлова, Г.; Осієвська, В.

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ХР (1)
Свободны: ХР (1)

Найти похожие

7.
Шифр: ТіР4/2018/1
   Журнал

Товари і ринки : міжнародний науково - практичний журнал/ Київський національний торговельно-економічний університет. - 2005 . - Выходит дважды в год
2018г. N 1
Содержание:
Мельниченко, С. Ринок інформаційних технологій: реалії України / С. Мельниченко. - С.5-15. - Бібліогр. в кінці ст.
Федулова, І. Ринок молочної продукції України: можливості та загрози / І. Федулова. - С.15-28. - Бібліогр. в кінці ст.
Власенко, І. Ринок молочної сировини Вінницької області / І. Власенко, В. Власенко. - С.29-38. - Бібліогр. в кінці ст.
П’ятницька, Г. Діагностика ринку послуг ресторанного господарства / Г. П’ятницька, О. Григоренко, В. Найдюк. - С.38-60. - Бібліогр. в кінці ст.
Золотарьова, О. Ринок природного будівельного каменю в Україні / О. Золотарьова, Н. Мережко, О. Шульга. - С.60-74. - Бібліогр. в кінці ст.
Караваєв, Т. Структура та динаміка ринку лакофарбових матеріалів в Україні / Т. Караваєв, Н. Калуга, О. Сім’ячко. - С.75-88. - Бібліогр. в кінці ст.
Галько, С. Ринок постільних виробів: сегмент подушок / С. Галько, Г. Михайлова, В. Осієвська. - С.89-100. - Бібліогр. в кінці ст.
Коломієць, Т. Вітчизняний ринок виробів санітарно-технічного призначення з кераміки / Т. Коломієць, Л. Черняк. - С.100-109. - Бібліогр. в кінці ст.
Бойко Г. Технічні коноплі: перспективи розвитку ринку в Україні / Бойко Г., Г. Тіхосова, А. Кутасов. - С.110-120. - Бібліогр. в кінці ст.
Ротова, Т. Регулювання ринку страхових послуг в Україні / Т. Ротова, І. Манько. - С.121-134. - Бібліогр. в кінці ст.
Seliverstova, L. Trends in the development of the Ukrainian insurance market / L. Seliverstova. - С.135-144. - Бібліогр. в кінці ст.
Смирнова, О. Стратегії інвестування на фінансових ринках / О. Смирнова, В. Котляр. - С.145-154. - Бібліогр. в кінці ст.
Лабурцева, О. Управління ризиками в маркетингових дослідженнях / О. Лабурцева. - С.155-167. - Бібліогр. в кінці ст.
Харсун, Л. Ефективність логістики сільськогосподарської продукції як фактор підвищення її конкурентоспроможності / Л. Харсун. - С.168-179. - Бібліогр. в кінці ст.
Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ХР (1)
Свободны: ХР (1)

Найти похожие
Перейти к описаниям статей

8.
Шифр: ТіР4/2018/2
   Журнал

Товари і ринки : міжнародний науково - практичний журнал/ Київський національний торговельно-економічний університет. - 2005 . - Выходит дважды в год
2018г. N 2
Содержание:
Голуб, Б. Концепції управління безпечністю хачових продуктів / Б. Голуб. - С.5-13. - Бібліогр. в кінці ст.
Михайлова, Г. Вимоги до безпечності постільних виробів з об’ємними наповнювачами / Г. Михайлова. - С.14-24. - Бібліогр. в кінці ст.
Левицька, С. Прогнозування якості швидкозамороженої капусти броколі / С. Левицька, С. Белінська, О. Мороз. - С.25-33. - Бібліогр. в кінці ст.
Гончарова, І. Адсорбційне очищення бюветної води від йонів Феруму(ІІІ) / І. Гончарова, Д. Головко. - С.34-45. - Бібліогр. в кінці ст.
Галиш, В. Сорбційні властивості шкаралупи кісточок абрикоса / В. Галиш, Н. Чикун, Б. Пасальський. - С.46-56. - Бібліогр. в кінці ст.
Чурсіна, Л. Класифікація технічного текстилю / Л. Чурсіна, О. Горач. - С.57-67. - Бібліогр. в кінці ст.
Демченко, В. Оцінка властивостей наповнювачів сумішей для мурування / В. Демченко. - С.68-77. - Бібліогр. в кінці ст.
Мережко, Н. Модифікування паперу на основі небіленої целюлози силоксанами / Н. Мережко, К. Осауленко. - С.78-88. - Бібліогр. в кінці ст.
Стретович, С. Оптимізація складу паперу для білових товарів / С. Стретович, Т. Глушкова, В. Комаха. - С.88-97. - Бібліогр. в кінці ст.
Індутний, В. Критерії оцінки якості ювелірних виробів з нефриту / В. Індутний, В. Юнда, К. Піркович. - С.98-109. - Бібліогр. в кінці ст.
Калайда, К. Господарсько-товарознавча оцінка сортів перцю солодкого, районованих в Україні / К. Калайда, А. Заболотна, В. Пиркало. - С.110-120. - Бібліогр. в кінці ст.
Чорна, А. Оптимізація складу їстівного покриття для збереження свіжості хлібобулочних виробів / А. Чорна. - С.120-132. - Бібліогр. в кінці ст.
Рудавська, Г. Підвищення антиоксидантної активності відновлених напоїв анистресової дії / Г. Рудавська, І. Хахалєва. - С.133-142. - Бібліогр. в кінці ст.
Антонюк, І. Технологія збитих солодких страв підвищенної біологічної цінності / І. Антонюк. - С.143-156. - Бібліогр. в кінці ст.
Ланиця, І. Якість посічених м’ясних виробів / І. Ланиця, Л. Гірняк. - С.157-164. - Бібліогр. в кінці ст.
Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ХР (1)
Свободны: ХР (1)

Найти похожие
Перейти к описаниям статей

9.
Шифр: ТіР4/2018/3
   Журнал

Товари і ринки : міжнародний науково - практичний журнал/ Київський національний торговельно-економічний університет. - 2005 . - Выходит дважды в год
2018г. N 3
Содержание:
Антюшко, Д. Безпечність харчових продуктів: новації стандарту ISO 22000:2018 / Д. Антюшко, Ю. Павлюченко, С. Вежлівцева. - С.5-14. - Бібліогр. в кінці ст.
Бабій, О. Моніторинг додержання антитютюнового законодавства в закладах ресторанного господарства / О. Бабій, К. Римаренко, М. Сидоров. - С.14-22. - Бібліогр. в кінці ст.
Шаповал, С. Вимірювальний комплекс для діагностики реологічних і теплофізичних властивостей харчових продуктів / С. Шаповал. - С.23-36. - Бібліогр. в кінці ст.
Михайлова, Г. Біостійкість текстильних наповнювачів для постільних виробів / Г. Михайлова, І. Платонова, С. Бричка. - С.37-49. - Бібліогр. в кінці ст.
Притульська, Н. Порівняльні тестування продуктів для ентерального харчування / Н. Притульська ; 50-56.
Сидоренко, О. Споживні властивості акули катран (Squalus acanthias) / О. Сидоренко, Н. Боліла, Р. Дончевська. - С.57-65. - Бібліогр. в кінці ст.
Федорова, Д. Технологічні аспекти корекції запаху сухих риборослинних напівфабрикатів / Д. Федорова. - С.66-77. - Бібліогр. в кінці ст.
Кравченко, М. Структурно-механічні властивості цукрових паст / М. Кравченко, Л. Рибчук. - С.77-90. - Бібліогр. в кінці ст.
Вітряк, О. Технологія ферментованих напоїв на основі Medusomyces gisevii V з пряно-ароматичною сировиною / О. Вітряк, Л. Ткаченко, В. Прибильський. - С.90-99. - Бібліогр. в кінці ст.
Криворучко, М. Пружно-в’язкісні характеристики тістових композицій з кокосовою клітковиною / М. Криворучко. - С.99-108. - Бібліогр. в кінці ст.
Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ХР (1)
Свободны: ХР (1)

Найти похожие
Перейти к описаниям статей

10.


    Галько, С.
    Ринок постільних виробів: сегмент подушок [] / С. Галько, Г. Михайлова, В. Осієвська // Товари і ринки : міжнародний науково - практичний журнал. - 2018. - N 1. - С. 89-100. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Товари
Кл.слова (ненормированные):
подушки, світовий ринок подушок, легка промисловість, експортно-імпортні операції
Аннотация: Проаналізовано експортно-імпортні операції на світовому ринку подушок. Встановлено можливі напрями для потенційного розвитку експорту подушок з України. Із застосуванням засобів ринкового аналізу Міжнародного торговельного центру (International Trade Center, ITC) встановлено рейтинги країн-експортерів та імпортерів подушок.


Доп.точки доступа:
Михайлова, Г.; Осієвська, В.

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ХР (1)
Свободны: ХР (1)

Найти похожие

11.


    Михайлова, Г.
    Вимоги до безпечності постільних виробів з об’ємними наповнювачами [] / Г. Михайлова // Товари і ринки : міжнародний науково - практичний журнал. - 2018. - N 2. - С. 14-24. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Товари--Безпека і якість
Кл.слова (ненормированные):
безпечність, вимоги,ковдра, подушка, наповнювач
Аннотация: Представлено порівняльний аналіз вітчизняних і міжнародних нормативних документів щодо безпечності постільних виробів, до яких відносяться ковдри та подушки з об’ємними наповнювачами. Встановлено, що вимоги до цієї продукції та матеріалів, із яких вони виготовлені, мають деякі розбіжності в нормованих рівнях показників безпечності, щовпливає на довіру споживачів і роботу підприємств України щодо виготовлення конкурентоспроможного товару.


Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ХР (1)
Свободны: ХР (1)

Найти похожие

12.


    Михайлова, Г.
    Біостійкість текстильних наповнювачів для постільних виробів [] / Г. Михайлова, І. Платонова, С. Бричка // Товари і ринки : міжнародний науково - практичний журнал. - 2018. - N 3. - С. 37-49. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Непродовольчі товари
Кл.слова (ненормированные):
постільні вироби, біостійкість, біопошкодження, волокна вовни, біоцидний препарат, штами грибів
Аннотация: Досліджено біостійкість текстильних наповнювачів з натуральних білкових волокон для постільних виробів. Оцінено біоцидну активність препарату "Бактрим" і запропоновано його подальше використання в текстильній промисловості.


Доп.точки доступа:
Платонова, І.; Бричка, С.

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ХР (1)
Свободны: ХР (1)

Найти похожие

13.
Шифр: ТіР4/2019/3
   Журнал

Товари і ринки : міжнародний науково - практичний журнал/ Київський національний торговельно-економічний університет. - 2005 . - Выходит дважды в год
2019г. N 3
Содержание:
Притульська, Н. Маркування харчових продуктів: новели українського законодавства / Н. Притульська, Д. Антюшко, В. Осика. - С.5-14. - Бібліогр. в кінці ст.
Лабурцева, О. Комунікаційні бренд-стратегії торговельних мереж України / О. Лабурцева. - С.15-28. - Бібліогр. в кінці ст.
Кордзая, Н. Маркетингове дослідження вподобань споживачів продуктів оздоровчого харчування / Н. Кордзая, І. Ковалів. - С.29-37. - Бібліогр. в кінці ст.
Мотузка, Ю. Ринок аналогів молочних продуктів рослинного походження: світові тренди / Ю. Мотузка, А. Кошельник. - С.38-49. - Бібліогр. в кінці ст.
Власенко, І. Олійно-жирова галузь України: виклики та потенціал розвитку / І. Власенко, Т. Семко. - С.50-59. - Бібліогр. в кінці ст.
Караваєв, Т. Взуття з текстилю в Україні: ринкові дослідження / Т. Караваєв, Т. Коломієць, О. Сім’ячко. - С.60-74. - Бібліогр. в кінці ст.
Мережко, Н. Постільні вироби: систематизація показників властивостей за моделлю Кано / Н. Мережко, Г. Михайлова, В. Осієвська. - С.75-86. - Бібліогр. в кінці ст.
Белінська, С. Товарознавча оцінка рамбутана (Nephelium lappaceum L.) / С. Белінська, Н. Камєнєва, О. Мороз. - С.87-93. - Бібліогр. в кінці ст.
Гніцевич, В. Технологія та якість низьколактозних емульсійних соусів / В. Гніцевич, Ю. Гончар. - С.94-104. - Бібліогр. в кінці ст.
Кравченко, М. Новітні технології марципанових паст / М. Кравченко, Л. Рибчук. - С.105-111. - Бібліогр. в кінці ст.
Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ХР (1)
Свободны: ХР (1)

Найти похожие
Перейти к описаниям статей

14.


    Мережко, Н.
    Постільні вироби: систематизація показників властивостей за моделлю Кано [] / Н. Мережко, Г. Михайлова, В. Осієвська // Товари і ринки : міжнародний науково - практичний журнал. - 2019. - N 3. - С. 75-86. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Непродовольчі товари
Кл.слова (ненормированные):
номенклатура, показник, властивість, характеристика, клас, група, постільні вироби з об’ємними наповнювачами, модель Кано.
Аннотация: Дослідження присвячено розробленню науково обґрунтованої номенклатури показників та характеристик споживних властивостей постільних виробів з об’ємними наповнювачами з використанням моделі Кано. Показано доцільність її формування на підставі трьох основних класів властивостей – обов’язкових, очікуваних і захоплюючих – та відповідних їм підкласів, груп, підгруп, показників та характеристик.


Доп.точки доступа:
Михайлова, Г.; Осієвська, В.

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ХР (1)
Свободны: ХР (1)

Найти похожие

15.
Шифр: ТіР4/2019/4(32)
   Журнал

Товари і ринки : міжнародний науково - практичний журнал/ Київський національний торговельно-економічний університет. - 2005 . - Выходит дважды в год
2019г. N 4(32)
Содержание:
Prytulska, N. International standard ISO 19011:2018: perspectives of implementation / N. Prytulska, D. Antiushko, N. Gusarevich. - С.5-15. - Бібліогр. в кінці ст.
Осієвська, В. Формування якості ковдр з об’ємними наповнювачами / В. Осієвська, Г. Михайлова, С. Галько. - С.16-25. - Бібліогр. в кінці ст.
Божко, Т. Ринок соусної продукції: детермінанти розвитку в Україні / Т. Божко, Р. Дончевська, Н. Шаповалова. - С.26-39. - Бібліогр. в кінці ст.
Галиш, В. Сорбційні властивості лігноцелюлозних відходів переробки цукрової тростини / В. Галиш, Б. Пасальський, Н. Чикун. - С.40-49. - Бібліогр. в кінці ст.
Мережко, Н. Експлуатаційні властивості бензинів з багатофункціональними добавками / Н. Мережко, В. Ткачук, О. Зінченко. - С.50-60. - Бібліогр. в кінці ст.
Караваєв, Т. Водно-дисперсійні фарби: комплексна оцінка якості / Т. Караваєв, В. Осика, О. Золотарьова. - С.61-73. - Бібліогр. в кінці ст.
Кудряченко, В. Волокнистий активований вуглецевий матеріал багатоцільового призначення / В. Кудряченко, О. Колосов, Л. Мазур. - С.74-79. - Бібліогр. в кінці ст.
Сидоренко, О. Формування споживних властивостей рибних напівфабрикатів із додаванням креветки / О. Сидоренко, О. Петрова. - С.80-88. - Бібліогр. в кінці ст.
Бойко, М. Крафтова технологія світлого пива / М. Бойко. - С.89-96. - Бібліогр. в кінці ст.
Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ХР (1)
Свободны: ХР (1)

Найти похожие
Перейти к описаниям статей

16.


    Осієвська, В.
    Формування якості ковдр з об’ємними наповнювачами [] / В. Осієвська, Г. Михайлова, С. Галько // Товари і ринки : міжнародний науково - практичний журнал. - 2019. - N 4(32). - С. 16-25. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Товари--Безпека і якість
Кл.слова (ненормированные):
якість, ковдра, методологія розгортання функції якості (РФЯ), Будинок якості, вимоги споживачів.
Аннотация: Дослідження присвячено вдосконаленню якості ковдр з об’ємними наповню­вачами за допомогою методології розгортання функції якості (РФЯ). Вивчення вимог потенційних споживачів дало змогу перетворити найвагоміші з них на конк­ретні показники якості ковдр. Визначено пріоритетність властивостей та основні напрями покращення якості оптимізацією сировинного складу, біостійкості та теплового опору наповнювачів.


Доп.точки доступа:
Михайлова, Г.; Галько, С.

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ХР (1)
Свободны: ХР (1)

Найти похожие

17.
Шифр: ТіР4/2021/4(40)
   Журнал

Товари і ринки : міжнародний науково - практичний журнал/ Київський національний торговельно-економічний університет. - 2005 . - Выходит дважды в год
2021г. N 4(40)
Содержание:
Назарова, К. Ринок аудиторських послуг в Україні / К. Назарова, В. Негоденко, В. Міняйло. - С.4-15. - Бібліогр. в кінці ст.
Власенко, І. М’ясопереробна галузь України: тенденції та перспективи / І. Власенко, Т. Семко. - С.16-25. - Бібліогр. в кінці ст.
Нечипорук, А. Транспортна логістика в умовах пандемії / А. Нечипорук. - С.26-36. - Бібліогр. в кінці ст.
Геселева, Н. Оптимізація бізнес-процесів телекомунікаційної компанії / Н. Геселева, П. Шестакова. - С.37-48. - Бібліогр. в кінці ст.
Костюк, Ю. Транспортний рівень моделі ISO/OSI в комп’ютерних мережах / Ю. Костюк, Я. Шестак. - С.49-58. - Бібліогр. в кінці ст.
Осика, В. Безпечність паперових пакувальних матеріалів з полімерними покриттями / В. Осика, О. Комаха, В. Комаха. - С.59-67. - Бібліогр. в кінці ст.
Марчук, Н. Класифікація носимих електронних пристроїв / Н. Марчук, В. Осієвська, Г. Михайлова. - С.68-78. - Бібліогр. в кінці ст.
Сім’ячко, О. Товари для домашніх тварин: асортимент і критерії класифікації / О. Сім’ячко, Н. Калуга. - С.79-89. - Бібліогр. в кінці ст.
Домбровська, О. Харчова цінність інноваційної продукції з насіння технічних конопель / О. Домбровська, Г. Тіхосова, В. Краглік. - С.90-101. - Бібліогр. в кінці ст.
Шаповалова, Н. Споживні властивості локшини з використанням порошку із суцвіття чорнобривців (Tagetes L.) / Н. Шаповалова, С. Вежлівцева, Д. Антюшко. - С.102-112. - Бібліогр. в кінці ст.
Гніцевич, В. Піноутворювальні властивості модельних систем на основі молочної сироватки / В. Гніцевич, О. Васильєва. - С.113-121. - Бібліогр. в кінці ст.
Грабовська, О. Концентрат киселю з інкапсульованим екстрактом гібіскусу / О. Грабовська, О. Вітряк, А. Авраменко. - С.122-132. - Бібліогр. в кінці ст.
Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ХР (1)
Свободны: ХР (1)

Найти похожие
Перейти к описаниям статей

18.


    Марчук, Н.
    Класифікація носимих електронних пристроїв [] / Н. Марчук, В. Осієвська, Г. Михайлова // Товари і ринки : міжнародний науково - практичний журнал. - 2021. - N 4(40). - С. 68-78. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Товарознавство--Загальні питання
Кл.слова (ненормированные):
класифікація, асортимент, носимі пристрої, годинники, смартгодинники, фітнес-браслети
Аннотация: Дослідження присвячено вивченню особливостей класифікації носимих електронних пристроїв. Проаналізовано статистичні дані щодо ринку цих товарів та підходи до їх групування у відомих торговельних мережах. Запропоновано розроблену авторами класифікацію носимих гаджетів.


Доп.точки доступа:
Осієвська, В.; Михайлова, Г.

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ХР (1)
Свободны: ХР (1)

Найти похожие

19.
   178055
   М 69


    Михайлова, Г.
    Кролівництво в колгоспі [Текст] : научное издание / Г. Михайлова. - Ужгород : [б. и.], 1958. - 33 с. - 40 коп. р.
Рубрики: Кроліківництво

Держатели документа:
ННСГБ НААН
Экземпляры всего: 1
ХР (1)
Свободны: ХР (1)
Найти похожие

20.
Шифр: ТіР4/2022/4(44)
   Журнал

Товари і ринки : міжнародний науково - практичний журнал/ Київський національний торговельно-економічний університет. - 2005 . - Выходит дважды в год
2022г. N 4(44)
Содержание:
Семенів, Д. Лікарські засоби для підвищення фізичної працездатності / Д. Семенів, О. Сидоренко, Н. Нестеренко. - С.4-11. - Бібліогр. в кінці ст.
Яцюк, Д. Ринок цифрової реклами / Д. Яцюк. - С.12-28. - Бібліогр. в кінці ст.
Монтрін, І. Цифровий маркетинг: європейські тренди / І. Монтрін. - С.29-45. - Бібліогр. в кінці ст.
Індутний, В. Аукціонна торгівля культурними цінностями / В. Індутний, Н. Мережко, В. Комаха. - С.46-60. - Бібліогр. в кінці ст.
Honchar, Yu. The labour market in the restaurant sector: 2022 / Yu. Honchar, L. Diachuk. - С.61-77. - Бібліогр. в кінці ст.
Motuzka, Iu. Front-of-pack labelling of food products: international practices and perspectives / Iu. Motuzka, E. Eugster. - С.78-89. - Бібліогр. в кінці ст.
Михайлова, Г. Функціональні властивості подушок для сну / Г. Михайлова, А. Слізков, В. Осієвська. - С.90-100. - Бібліогр. в кінці ст.
Kulyk, M. Behavioral mechanism of consumers of hotel and restaurant services during martial law / M. Kulyk, K. Kompanets, R. Fedoryak. - С.101-112. - Бібліогр. в кінці ст.
Медведєва, А. Безглютенові булочні вироби на основі лляного борошна з псиліумом / А. Медведєва, І. Антонюк. - С.113-122. - Бібліогр. в кінці ст.
Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ХР (1)
Свободны: ХР (1)

Найти похожие
Перейти к описаниям статей

 1-20    21-23 
 
© Национальная научная сельскохозяйственная библиотека НААН Украины
(ННСХБ НААН)
P.I.