Рейтинг@Mail.ru
Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Электронный каталог ННСХБ НААН - результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>A=Дейниченко, Г.@<.>
Общее количество найденных документов : 20
Показаны документы с 1 по 20
1.


    Дейниченко, Г. В.
    Аналіз мінерального складу нових молочно-білкових фаршів з використанням йодовмісної водоростевої добавки [] : научное издание / Г. В. Дейниченко, І. Г. Дейнека, Д. П. Крамаренко // Рибне господарство України : науково - виробничий журнал. - 2008. - N7 (спец. вып. ). - С. 71 - 72. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Технології виробництва продукції


Доп.точки доступа:
Дейнека, І.Г.; Крамаренко, Д.П.


Найти похожие

2.


    Крамаренко, Д. П.
    Дослідження впливу гідролізату з молюсків на властивості клейковини пшеничного борошна [] / Д. П. Крамаренко, Г. В. Дейниченко, О. І. Кірєєва // Рибне господарство України : науково - виробничий журнал. - 2012. - N 6. - С. 25-29. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Рибні продукти--технологія


Доп.точки доступа:
Дейниченко, Г.В.; Кірєєва, О.І.

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ХР (1)
Свободны: ХР (1)

Найти похожие

3.


    Дейниченко, Г. В.
    Дослідження процесів механічної обробки дисперсних мас з водоростевими добавками [] / Г. В. Дейниченко, Д. П. Крамаренко, Л. Л. Івашина // Рибне господарство України : науково - виробничий журнал. - 2012. - N 6. - С. 30-33. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Рибні продукти--технологія


Доп.точки доступа:
Крамаренко, Д.П.; Івашина, Л.Л.

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ХР (1)
Свободны: ХР (1)

Найти похожие

4.


    Дейниченко, Г.
    Вплив масляного екстракту біомаси H. Pluvialis на окиснення рослинних олій [] / Г. Дейниченко, Д. Крамаренко, І. Галяпа // Товари і ринки : міжнародний науково - практичний журнал. - 2013. - N 1. - С. 102 - 110. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Харчові продукти


Доп.точки доступа:
Крамаренко, Д.; Галяпа, І.

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ХР (1)
Свободны: ХР (1)

Найти похожие

5.
Шифр: ХіКПУ8/2015/4
   Журнал

Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : щомісячний науково - практичний журнал/ Держ. департамент з продовольства України, Укрхлібпром, АТ "Київхліб" : ЗіХ, 2004 - . - Выходит раз в два месяца
2015г. N 4
Содержание:
Дейниченко, Г. Вивчення реологічних властивостей зернового тіста з додаванням гідролізу з молюсків в процесі замішування та бродіння / Г. Дейниченко, Д. Крамаренко, О. Кірєєва. - С.3-4. - Бібліогр. в кінці ст.
Сафонова, О. Оптимізація технології хліба зі слабкого пшеничного борошна з додаванням поліпшуючих добавок / О. Сафонова. - С.5-6. - Бібліогр. в кінці ст.
Дробот, В. Харчові добавки та їх функціональна роль у технологічному процесі / В. Дробот. - С.7-9
Ярошевич, Н. Сучасні методи діагностування картопляної хвороби хліба та засоби запобігання її розповсюдженню / Н. Ярошевич. - С.10-13. - Бібліогр. в кінці ст.
Разработка способов повышения безопасности хлебобулочных изделий при хранении. - С.14-15
Корисні властивості житнього хліба. - С.16-17
Виды и способы обмана покупателя при продаже хлебобулочных изделий. - С.19-22
Махнач, Е. Изменения качества печенья с профилактическими свойствами при хранении / Е. Махнач. - С.23-24
Красина, И. Использование стевии для создания диабетических мучных кондитерских изделий / И. Красина, А. Осипов. - С.28
Дубцов, Г. Что могут густые биологические закваски спонтанного брожения / Г. Дубцов, И. Легков. - С.29
Нечаева, А. Хлебобулочные изделия с применением различных видов пищевых волокон / А. Нечаева. - С.30-31
Некряч, Н. В чем же причина повышения крошливости хлеба, произведенного по ускоренной технологии / Н. Некряч. - С.32
Шевченко, С. Кукурузный безглютеновый хлеб. За и против / С. Шевченко. - С.33-34
Осипова, Г. От чего же зависят варочные свойства и прочность макаронных изделий / Г. Осипова. - С.34-35
Как чувствуют себя хлебозаводы в различных странах мира. - С.36-38
Думбровская, Н. К вопросу использования порошка красноплодной рябины при производстве безглютеновых хлебобулочных изделий / Н. Думбровская, О. Парахина. - С.39-41
Гайдай, М. Научное обоснование использования пищевой добавки "ПРАМ" / М. Гайдай. - С41-43
Тюха, І. Сучасні тенденції розвитку світового ринку кондитерських виробів / І. Тюха, Н. Кравчук. - С.44-48
Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ХР (1)
Свободны: ХР (1)

Найти похожие
Перейти к описаниям статей

6.


    Дейниченко, Г.
    Вивчення реологічних властивостей зернового тіста з додаванням гідролізу з молюсків в процесі замішування та бродіння [] / Г. Дейниченко, Д. Крамаренко, О. Кірєєва // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : щомісячний науково - практичний журнал. - 2015. - N 4. - С.3-4. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Хліб та кондитерські вироби --Харчові добавки


Доп.точки доступа:
Крамаренко, Д.; Кірєєва, О.

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ХР (1)
Свободны: ХР (1)

Найти похожие

7.
Шифр: ТіР4/2015/2
   Журнал

Товари і ринки : міжнародний науково - практичний журнал/ Київський національний торговельно-економічний університет. - 2005 . - Выходит дважды в год
2015г. N 2
Содержание:
Притульська, Н. Система захисту прав споживачів в Україні: проблеми реформування / Н. Притульська. - С.5-16. - Бібліогр. в кінці ст.
Motuzka, I. Сlassification of products for enteral nutrition / I. Motuzka, D. Antiushko. - С.17-24. - Бібліогр. в кінці ст.
Колтунов, В. Діагностика технічної стадії стиглості кукурудзи цукрової / В. Колтунов, А. Коваль, Р. Романенко. - С.25-32. - Бібліогр. в кінці ст.
Дзюба, Н. Ідентифікація ІЧ-спектроскопією комплексоутворення амілаза – глютин / Н. Дзюба. - С.33-40. - Бібліогр. в кінці ст.
Белінська, С. Динаміка активності ферментів при переробці баклажанів / С. Белінська. - С.41-48. - Бібліогр. в кінці ст.
Рудавська, Г. Ідентифікація за вмістом інуліну сухих розчинних напоїв із цикорію / Г. Рудавська, І. Хахалєва, Н. Чикун. - С.49-56. - Бібліогр. в кінці ст.
Божко, Т. Оцінювання якості лікерів за профілем флейвору / Т. Божко, Л. Павліш. - С.57-63. - Бібліогр. в кінці ст.
Жукова, Я. Критерії інтенсивності аромату кисловершкового масла / Я. Жукова, С. Петрищенко, О. Олійниченко. - С.64-73. - Бібліогр. в кінці ст.
Шугай, М. Селекція штамів Lactobacillus spр. для захисних композицій при виробництві сирів / М. Шугай, Н. Чорна. - С.73-84. - Бібліогр. в кінці ст.
Федорова, Д. Біологічна цінність риборослинних напівфабрикатів на основі бичка азовського / Д. Федорова, Ю. Кузьменко. - С.85-97. - Бібліогр. в кінці ст.
Мостика, К. Дослідження властивостей жиронепроникного пакувального паперу / К. Мостика, В. Осика, Л. Коптюх. - С.98-105. - Бібліогр. в кінці ст.
Стретович, С. Вплив наповнювача на непрозорість і білість паперу для письма / С. Стретович. - С.105-111. - Бібліогр. в кінці ст.
Мельник, О. Збереженість яблук ранньозимових сортів із післязбиральною обробкою 1-метилциклопропеном / О. Мельник, Л. Худік. - С.112-123. - Бібліогр. в кінці ст.
Сидоренко, О. Характеристика безпечності м’яса чорноморської акули катран за вмістом важких металів / О. Сидоренко, Н. Боліла, безпечності м’яса чорноморської акули катран за вмістом важких металів Характеристика. - С.124-132. - Бібліогр. в кінці ст.
Голуб, Б. Вивчення мікробіологічної безпечності пробіотиків / Б. Голуб. - С.132-139. - Бібліогр. в кінці ст.
Дейниченко, Г. Якість харчових рідин ультрафільтраційного концентрування / Г. Дейниченко, В. Гузенко, О. Гафуров. - С.140-149. - Бібліогр. в кінці ст.
Мінорова, А. Вплив параметрів ультрафільтрації підсирної молочної сироватки на вміст білка / А. Мінорова. - С.150-156. - Бібліогр. в кінці ст.
Маковецька, С. Візуальна інтерпретація технологічних процесів цукрового виробництва з використанням методу "Обличчя Чернова" / С. Маковецька, О. М’якшило. - С.156-167. - Бібліогр. в кінці ст.
Індутний, В. Застосування функції розподілу Лоренца в товарознавстві / В. Індутний. - С.168-178. - Бібліогр. в кінці ст.
Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ХР (1)
Свободны: ХР (1)

Найти похожие
Перейти к описаниям статей

8.
Шифр: ТіР4/2016/1
   Журнал

Товари і ринки : міжнародний науково - практичний журнал/ Київський національний торговельно-економічний університет. - 2005 . - Выходит дважды в год
2016г. N 1
Содержание:
Ільченко, Н. Глобалізаційні процеси та тенденції розвитку оптової торгівлі / Н. Ільченко. - С.5-15. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: глобалізаційні процеси, оптова торгівля, складський товарооборот, товарні запаси, капітальні інвестиції.
Ромат, Є. Система бренд-маркетингових комунікацій / Є. Ромат. - С.16-25. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: комунікації, маркетингові комунікації, бренд-маркетингові комунікації, бренд-маркетингові стратегії.
Fayvishenko, D. The concept of brand positsoning / D. Fayvishenko. - С.25-31. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: аналітичний прогноз, бренд, позиціонування, просування торгової марки , обсяг продажів, маркетинг
Галько, Світлана. Класифікація товарів як інструмент транспарентності міжнародної торгівлі / С. Галько, В. Осієвська. - С.32-47. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: класифікація, номенклатура товарів, гармонізована система
Власенко, І. Ринок молока у Вінницькій області: тенденції розвитку / І. Власенко, Ів. Власенко, В. Клименко. - С.48-58. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: виробництво молока як сировини, безпечність продукції, молокопереробні підприємства, екологічно чиста продукція
Притульська, Наталія. Захист прав споживачів харчових продуктів для спеціальних медичних цілей / Н. Притульська, Ю. Мотузка. - С.59-70. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: безпечність, вибір, захист прав споживачів, інформування, харчові продукти для спеціальних медичних цілей, маркування, якість
Антюшко, Дмитро. Імплементація положень стандарту ISO 9001:2015 для вдосконалення систем управління якістю / Д. Антюшко. - С.71-79. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: стандарт, система управління якістю, терміни та визначення, принципи, процесний підхід
Yazami, R. Li-batteries: electrochemical intercalation of fluorocomplex anions into carbon nanotubes / R. Yazami, I. Goncharova. - С.80-85. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: літієві батареї, комплексні фториди, карбонові нанотрубки, електрохімічні чарунки, розчини електролітів, циклічна вольтамперометрія, аніонна інтеркаляція
Коломієць, Т. Методологічні засади визначення ринкової вартості товарів при товарознавчій експертизі / Т. Коломієць, Л. Черняк. - С.86-96. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: товарознавча експертиза, ринкова вартість, ідентифікаційна експертиза, товарна приналежність, товар ідентичний, товар аналогічний, порівняльний підхід, ознаки класифікації
Михайлова, Г. Теплозахисні властивості ковдр із об’ємними наповнювачами / Г. Михайлова, Н. Форостяна. - С.96-105. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: постільні вироби, ковдри, наповнювачі, теплозахисні властивості
Орлова, Н. Вологозатримувальна здатність заморожених томатів / Н. Орлова, С. Белінська, Н. Камєнєва. - С.106-113. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: втрати маси, вологозатримувальна здатність, заморожування, низькотемпературне зберігання, томати
Тележенко, Л. Розробка напоїв із високим фіт-фактором / Л. Тележенко, К. Михайлова. - С.114-123. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: напої, критерій якості, глікемічне навантаження, оздоровча характеристика, окисно-відновний потенціал, фіт-фактор
Дейниченко, Г. Азотисті речовини біофортифікованих томатних овочів / Г. Дейниченко, О. Юдічева. - С.124-130. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: біофортифікація, білок, "Ріверм", азотисті речовини, амінокислота, томатні овочі
Рудавська, Ганна. Сенсорний аналіз відновлених напоїв із цикорію методом профілю флейвору / Г. Рудавська, І. Хахалєва. - С.131-137. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: відновлені напої, органолептичне оцінювання, сенсорна характеристика, метод профілю флейвору, профілограма, дескриптори
Радченко, Л. Органолептична оцінка пастильних виробів зі стевією та еламіном / Л. Радченко, О. Соколовська, А. Гасанова. - С.137-149. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: зефір, пастила, еламін, стевія, сенсорний аналіз, органолептичні показники
Очколяс, О. Споживні властивості вершкового масла із морськими водоростями / О. Очколяс, Л. Тищенко, Т. Лебська. - С.149-158. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: вершкове масло, функціональні інгредієнти, ламінарія, фукус, цистозіра, спіруліна, йод, селен
Сидоренко, О. Біологічна цінність білків Rapana venosa / О. Сидоренко, М. Апач, Г. Буркацька. - С.159-168. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: чорноморська рапана, біологічна цінність, амінокислотний скор, коефіцієнт утилітарності, харчові білки
Менчинська, А. Жирнокислотний склад ліпідів паст на основі ікри прісноводних риб / А. Менчинська. - С.169-176. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: ікра, паста, ліпіди, жирнокислотний склад, біологічна ефективність
Кравченко, М. Вплив борошна "Здоров’я" на реологічні характеристики клейковини борошняних сумішей / М. Кравченко, О. Романовська. - С.177-184. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: клейковина, еластичність, розтяжність, гідратаційна здатність, мікроструктура, борошно, бісквіт
Гніцевич, В. Властивості м’ясних січених мас із рослинним напівфабрикатом / В. Гніцевич, Н. Чехова. - С.184-193. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: напівфабрикат на основі печериць і насіння гарбуза, м’ясні січені маси, функціонально-технологічні властивості, моделювання
Дубініна, А. Моделювання складу арахісових паст підвищеної біологічної цінності / А. Дубініна, С. Ленерт, О. Хоменко. - С.193-207. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: функціональні продукти, арахісова паста, біологічна цінність
Сімахіна, Г. Використання білка зеленої маси овочевих культур у харчових технологіях / Г. Сімахіна, Н. Науменко. - С.208-221. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: амінокислоти, білки, біологічна цінність, , зелена маса рослин, функціонування, харчування
Дудла, І. Гармонізація вимог до безпечності лакофарбових матеріалів в Україні та ЄС / І. Дудла. - С.222-235. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: лакофарбові матеріали, покриття, безпечність, леткі органічні сполуки, важкі метали
Сhykyn, N. The sorption of ions heavy metals by technical lignins / N. Сhykyn, O. Sevastyanova, B. Pasalskiy. - С.235-243. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: sorption, lignins, hydrolysis lignin, kraft lignin, extracted lignin, metal ions, сорбція, лігніни, гідролізний лігнін, крафт-лігнін, екстрагірований лігнін, йони металів
Сєногонова, Г. Мікробіологічна безпечність батончиків висівкових / Г. Сєногонова. - С.243-250. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: батончики висівкові, контроль ваги тіла, мікробіологічні показники безпечності
Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ХР (1)
Свободны: ХР (1)

Найти похожие
Перейти к описаниям статей

9.


    Дейниченко, Г.
    Якість харчових рідин ультрафільтраційного концентрування [] / Г. Дейниченко, В. Гузенко, О. Гафуров // Товари і ринки : міжнародний науково - практичний журнал. - 2015. - N 2. - С. 140-149. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Харчові продукти
Кл.слова (ненормированные):
ультрафільтрація, пектиновий екстракт, білково-вуглеводна молочна сировина, мембрана, концентрування.
Аннотация: Показано роль мембранних процесів у харчовій промисловості для виробництва різної продукції. Досліджено показники якості харчових рідин рослинного (пектинового екстракту) та тваринного (білково-вуглеводної молочної сировини) походження під час їх ультрафільтраційного концентрування залежно від технологічних параметрів процесу.


Доп.точки доступа:
Гузенко, В.; Гафуров, О.

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ХР (1)
Свободны: ХР (1)

Найти похожие

10.
Шифр: ІПХВ/2016/1(2)
   Журнал

Інженерія переробних і харчових виробництв [Текст] : науковий журнал/ Харківський нац. техн. ун-т сіл. госп-ва. - Харків, 2016 - . - Выходит ежеквартально
2016г. N 1(2)
Содержание:
Шаніна, О. М. Визначення складу безглютенової борошняної сировини в технології бездріжджового хліба / О. М. Шаніна, Т. В. Гавриш, І. В. Галясний. - С.8-12. - Бібліогр. в кінці ст.
Гурський, П. В. Дослідження реологічних характеристик пасти закусочної / П. В. Гурський, Ф. В. Перцевий, Д. О. Бідюк. - С.13-17. - Бібліогр. в кінці ст.
Гурський, П. В. Технологія пасти закусочної емульсійного типу з використанням сиру кисломолочного нежирного / П. В. Гурський. - С.18-22. - Бібліогр. в кінці ст.
Гусятинська, Н. А. Застосування засобів на основі активного хлору під час очищення клеровки тростинного цукру-сирцю / Н. А. Гусятинська, Н. М. Романченко, С. Н. Тетерина. - С.23-27. - Бібліогр. в кінці ст.
Дейниченко, Г. В. Дослідження параметрів уф-обробки сироватки з-під кислого сиру / Г. В. Дейниченко, В. В. Гузенко, З. О. Мазняк. - С.28-31. - Бібліогр. в кінці ст.
Терешкін, О. Г. Визначення оптимальних режимів роботи апарата для комбінованого очищення цибулі ріпчастої / О. Г. Терешкін, Д. В. Горєлков, Д. В. Дмитревський. - С.32-36. - Бібліогр. в кінці ст.
Постнов, Г. М. Розробка ультразвукового гомогенізатора молока / Г. М. Постнов [и др.]. - С.37-41. - Бібліогр. в кінці ст.
Другие авторы: Червоний В.М., Шипко Г. М., Постнова О. М.
Богомолов, А. В. Повышение эффективности сепарации зерновых смесей / А. В. Богомолов, Д. М. Мырадов. - С.42-44. - Библиогр. в конце ст.
Бредихин, В. В. К уравнению движения частиц при моделировании процесса сепарации зерновых смесей / В. В. Бредихин. - С.45-47. - Библиогр. в конце ст.
Сичов, А. І. Розрахунки на міцність оболонкових елементів обладнання переробних і харчових виробництв з метою підвищення ефективності їх роботи / А. І. Сичов, Т. О. Сичова. - С.48-50. - Бібліогр. в кінці ст.
Гридякін, В. О. Дослідження жнивного пристрою коноплезбиральних машин / В. О. Гридякін, В. П. Богомолова. - С.51-54. - Бібліогр. в кінці ст.
Богомолов, А. В. К разработке энергоэффективного способа сепарации частиц на профилях наименьшего сопротивления / А. В. Богомолов, Н. В. Брагинец, А. А. Богомолов. - С.55-60. - Библиогр. в конце ст.
Ольшанський, В. П. Про рух зерносуміші змінної пористості на плоскому віброрешеті / В. П. Ольшанський, О. В. Ольшанський. - С.61-65. - Бібліогр. в кінці ст.
Ольшанський, В. П. Про квадратичну апроксимацію розподілу питомої маси в шарі вібросепарованої зерносуміші / В. П. Ольшанський, О. В. Ольшанський. - С.66-70. - Бібліогр. в кінці ст.
Дугіна, К. В. Визначення раціонального складу сумішей для вирбництва крупів підвищеної харчової цінності / К. В. Дугіна, О. М. Шаніна. - С.71-75. - Бібліогр. в кінці ст.
Шаповаленко, О. Визначення крупності зернової та олійної сировини після її подрібнення / О. Шаповаленко, О. Євтушенко, М. Кожевнікова. - С.76-79. - Бібліогр. в кінці ст.
Крамаренко, Д. П. Дослідження харчової цінності фаршу для формування раціону військовослужбовців / Д. П. Крамаренко, Н. І. Гіренко. - С.80-85. - Бібліогр. в кінці ст.
Гапонюк, І. І. Моделювання числами подібності / І. І. Гапонюк. - С.86-88. - Бібліогр. в кінці ст.
Гапонюк, І. І. Аналіз класичних підходів в моделюванні тепловологообмінних процесів / І. І. Гапонюк. - С.89-91. - Бібліогр. в кінці ст.
Гапонюк, І. І. Спрощення в математичному моделюванні тепловологообміну / І. І. Гапонюк. - С.92-94. - Бібліогр. в кінці ст.
Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ХР (1)
Свободны: ХР (1)

Найти похожие
Перейти к описаниям статей

11.


    Дейниченко, Г.
    Азотисті речовини біофортифікованих томатних овочів [] / Г. Дейниченко, О. Юдічева // Товари і ринки : міжнародний науково - практичний журнал. - 2016. - N 1. - С. 124-130. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Харчові продукти
Кл.слова (ненормированные):
біофортифікація, білок, "Ріверм", азотисті речовини, амінокислота -- томатні овочі
Аннотация: Доведено доцільність використання біофортифікованих томатних овочів (перцю, томатів, баклажанів), що мають підвищений вміст білка, в дієтах, які ефективно поєднують тваринний і рослинний білки для кращого їх засвоєння, а також у раціонах вегетаріанців. Біофортифікацію овочів здійснено застосуванням органічного, екологічно чистого добрива "Ріверм" під час їх вирощування.


Доп.точки доступа:
Юдічева, О.

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ХР (1)
Свободны: ХР (1)

Найти похожие

12.
Шифр: ВвТтТ3/2017/1
   Журнал

Вібрації в техніці та технологіях : всеукраїнський науково - технічний журнал : ВДАУ, 1994 - . - Выходит раз в два месяца
2017г. N 1
Содержание:
Афукова, Н.О. До ювілею Г.В. Дейниченка – керівника, педагога, науковця / Н.О. Афукова. - С.5-7.
Адамчук, В. В. Использование прямого метода граничных элементов при исследовании стационарных колебаний пластин / В. В. Адамчук [и др.]. - С.8-14. - Библиогр. в конце ст.
Другие авторы: Булгаков В.М., Калетник Г.Н., Куценко А. Г.
Калетнік, Г. М. Обгрунтування режимних та конструктивних параметрів гіраційного млина для виробництва високоактивних преміксів / Г. М. Калетнік, В. П. Янович. - С.15-21. - Бібліогр. в кінці ст.
Дейниченко, Г. В. Використання вібраційного впливу в процесі мембранного концентрування харчових рідин / Г. В. Дейниченко, В. В. Гузенко, З. О. Мазняк. - С.22-28. - Бібліогр. в кінці ст.
Кірієнко, О. А. Дослідження процесу вібропродавлювання довгомірних труб у звукорезонансних режимах / О. А. Кірієнко. - С.29-34. - Бібліогр. в кінці ст.
Надутый, В. П. Анализ влияния уплотняемости сыпучей горной массы на процесс ее деформирования между плоскими поверхностями дезинтеграторов / В. П. Надутый, А. А. Титов. - С.35-40. - Библиогр. в конце ст.
Рахманов, С. Р. Системная динамика рабочей клети стана холодной пильгерной прокатки труб / С. Р. Рахманов [и др.]. - С.41-50. - Библиогр. в конце ст.
Другие авторы: Вышинский В.Т., Поворотний В.В. , Кулык Д. А. Волошин Е. Ю.
Хитряк, О.І. Вплив ексцентриситету шківів на резонансні коливання гнучких пасів / О.І. Хитряк. - С.51-57. - Бібліогр. в кінці ст.
Бовсуновский, А. П. Метод оценки эффективности вибрационной диагностики повреждения ступенчатых валов паровых турбин / А. П. Бовсуновский. - С.58-59. - Библиогр. в конце ст.
Кобець, А. С. До питання створення машини з підвищеною рівномірністю внесення мінеральних добрив / А. С. Кобець [и др.]. - С.70-73. - Бібліогр. в кінці ст.
Другие авторы: Науменко М.М., Пономаренко Н.О., Яропуд В. М.
Полулях, Д. А. Определение параметров гидромеханического грохочения угля на комбинированной просеивающей поверхности конусной формы / Д. А. Полулях. - С.74-81. - Библиогр. в конце ст.
Скиба, М. І. Одержання оксиду кобальту із застосуванням розряду нерівноважної плазми / М. І. Скиба [и др.]. - С.82-88. - Бібліогр. в кінці ст.
Другие авторы: Півоваров О.А., Макарова А. К., Воробйова В. І.
Федин, Д. А. Особенности динамики открытых зубчатых передач барабанных мельниц / Д. А. Федин, Б. В. Виноградов. - С.89-93. - Библиогр. в конце ст.
Яцковський, В. І. Зміна індикаторної діаграми дизельного двигуна при моделюванні несправностей паливної апаратури / В. І. Яцковський, Р. О. Яцковська. - С.94-100. - Бібліогр. в кінці ст.
Дейниченко, Г. В. Удосконалення процесу тендеризації м’яса за допомогою ультразвукових коливань та його апаратурне оформлення / Г. В. Дейниченко [и др.]. - С.101-108. - Бібліогр. в кінці ст.
Другие авторы: Постнов Г.М., Чеканов М.А., Червоний В.М.
Дейниченко, Г. В. Експериментальна оцінка техніко-експлуатаційних параметрів ультразвукового пристрою для отримання водно-жирових емульсій / Г. В. Дейниченко [и др.]. - С.109-115. - Бібліогр. в кінці ст.
Другие авторы: Постнов Г.М., Червоний В.М., Чеканов М. А.
Дейниченко, Г. В. Ефективність гомогенізації молока у пульсаційному гомогенізаторі / Г. В. Дейниченко, К. О. Самойчук, Л. В. Левченко. - С.116-121. - Бібліогр. в кінці ст.
Дейниченко, Г. В. Обґрунтування раціональних технічних характеристик апарата для очищення цибулі ріпчастої / Г. В. Дейниченко [и др.]. - С.122-128. - Бібліогр. в кінці ст.
Другие авторы: Терешкін О. Г., Афукова Н.О. , Горєлков Д. В. Дмитревський Д. В.
Паламарчук, І. П. Обґрунтування технології та розробка обладнання для первинного очищення соняшникової олії / І. П. Паламарчук [и др.]. - С.129-132. - Бібліогр. в кінці ст.
Другие авторы: Бандура В.М., Фіалковська Л.В., Пазюк В. М.
Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ХР (1)
Свободны: ХР (1)

Найти похожие
Перейти к описаниям статей

13.


    Дейниченко, Г. В.
    Використання вібраційного впливу в процесі мембранного концентрування харчових рідин [] / Г. В. Дейниченко, В. В. Гузенко, З. О. Мазняк // Вібрації в техніці та технологіях : Всеукраїнський науково - технічний журнал. - 2017. - N 1. - С. 22-28. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Теорія процесів та машин
Кл.слова (ненормированные):
мембрані технології, ультрафільтраційне концентрування, вібрація, харчові рідини, пектиновий екстракт, сколотини.
Аннотация: Стаття присвячена питанню щодо використання методу вібраційного впливу з метою інтенсифікації процесу ультрафільтраційного концентрування харчових рідин рослинного та тваринного походження. Наведено результати експериментальних досліджень щодо впливу пристрою для вібраційного перемішування пектинових концентратів та сколотин на продуктивність ультрафільтраційних мембран. Визначено раціональні робочі параметри проведення процесу ультрафільтраційного к онцентрування харчових рідин з використанням вібраційного впливу на вихідну сировину та напівпроникну мембрану. Запропоновано мембранну установку для ультрафільтраційного концентрування харчових рідин різної в’язкості.


Доп.точки доступа:
Гузенко, В. В.; Мазняк, З. О.

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ХР (1)
Свободны: ХР (1)

Найти похожие

14.


   
    Удосконалення процесу тендеризації м’яса за допомогою ультразвукових коливань та його апаратурне оформлення [] / Г. В. Дейниченко, Г. М. Постнов, М. А. Чеканов // Вібрації в техніці та технологіях : Всеукраїнський науково - технічний журнал. - 2017. - N 1. - С. 101-108. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Переробні та харчові виробництва
Кл.слова (ненормированные):
м’ясна сировина, ультразвук, ультразвукова хвиля, структурно-механічні показники м’ясних фаршів
Аннотация: В статті розглянуто процес тендеризації м’яса за допомогою ультразвукових коливань. Наведено результати досліджень впливу тривалості ультразвуков ої обробки, параметрів ультразвукової коливальної системи, форми робочої камери, структурно - механічних властивостей сировини на ефективність проведення процесу тендеризації за допомогою ультразвукових коливань. Отримано залежності сили та роботи різання, г раничного напруження зсуву відносної деформації тендеризованої м’ясної сировини від тривалості ультразвукової обробки.


Доп.точки доступа:
Дейниченко, Г.В.; Постнов, Г.М.; Чеканов, М.А.

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ХР (1)
Свободны: ХР (1)

Найти похожие

15.


   
    Експериментальна оцінка техніко-експлуатаційних параметрів ультразвукового пристрою для отримання водно-жирових емульсій [] / Г. В. Дейниченко, Г. М. Постнов, В. М. Червоний // Вібрації в техніці та технологіях : Всеукраїнський науково - технічний журнал. - 2017. - N 1. - С. 109-115. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Переробні та харчові виробництва


Доп.точки доступа:
Дейниченко, Г.В.; Постнов, Г.М.; Червоний, В.М.

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ХР (1)
Свободны: ХР (1)

Найти похожие

16.


    Дейниченко, Г. В.
    Ефективність гомогенізації молока у пульсаційному гомогенізаторі [] / Г. В. Дейниченко, К. О. Самойчук, Л. В. Левченко // Вібрації в техніці та технологіях : Всеукраїнський науково - технічний журнал. - 2017. - N 1. - С. 116-121. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Переробні та харчові виробництва


Доп.точки доступа:
Самойчук, К. О.; Левченко, Л. В.

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ХР (1)
Свободны: ХР (1)

Найти похожие

17.


   
    Обґрунтування раціональних технічних характеристик апарата для очищення цибулі ріпчастої [] / Г. В. Дейниченко, О. Г. Терешкін, Н.О. Афукова // Вібрації в техніці та технологіях : Всеукраїнський науково - технічний журнал. - 2017. - N 1. - С. 122-128. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Переробні та харчові виробництва


Доп.точки доступа:
Дейниченко, Г.В.; Терешкін, О. Г.; Афукова, Н.О.

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ХР (1)
Свободны: ХР (1)

Найти похожие

18.
Шифр: Т330120/2017/3
   

Техніка, енергетика, транспорт АПК [Текст] : всеукраїнський науково-технічний журнал/ Вінницький нац. аграрний ун-т. - 2015
2017г. N 3
Содержание:
Гладушняк, А. К. Вывод зависимости для определения размывной скорости потока воды в моечных машинах для корнеплодов / А. К. Гладушняк, А. Н. Всеволодов. - С.5-11. - Библиогр. в конце ст.
Дейниченко, Г. В. Визначення впливу подачі молока в пульсаційному гомогенізаторі / Г. В. Дейниченко [и др.]. - С.12-17. - Бібліогр. в кінці ст.
Другие авторы: Самойчук К. О., Паляничка Н.О., Левченко Л. В.
Джеджула, О. М. Оптимізація конструкції доїльних стаканів зі стимуляцією рефлексу молоковіддачі / О. М. Джеджула, А. Й. Островський. - С.18-21. - Бібліогр. в кінці ст.
Кондратюк, Д. Г. Вибір ширини загінки орного агрегата / Д. Г. Кондратюк, О. В. Холодюк, В. М. Григоришен. - С.22-27. - Бібліогр. в кінці ст.
Науменко, М. М. Створення машини з підвищеною рівномірністю внесення мінеральних добрив / М. М. Науменко [и др.]. - С.28-33. - Бібліогр. в кінці ст.
Другие авторы: Пономаренко Н.О., Яропуд В.М., Яременко С. С.
Пришляк, В. М. Науково-практичне дослідження роботи зернозбирального комбайна РСМ-142 "АCROS" в умовах НДГ "агрономічне" ВНАУ / В. М. Пришляк, Ю. І. Журенко, О. В Ковальчук. - С.34-39. - Бібліогр. в кінці ст.
Ролдугін, М. І. Стан і перспективи розвитку комбінованих агрегатів / М. І. Ролдугін [и др.]. - С.40-43. - Бібліогр. в кінці ст.
Другие авторы: Пономаренко Н.О., Яропуд В.М., Сидоренко Р.М.
Іванов, М. І. Апроксимація витратної характеристики золотникового розподільника ls-регуляторів / М. І. Іванов, В. С. Руткевич, В. П. Закревський. - С.44-48. - Бібліогр. в кінці ст.
Ільченко, В. Ю. Дослідження першочерговості постановки тракторів на зберігання / В. Ю. Ільченко [и др.]. - С.49-55. - Бібліогр. в кінці ст.
Другие авторы: Пономаренко Н.О., Яропуд В.М., Бондаренко А. С.
Яцковський, В. І. Використання нейронної мережі для діагностування дизельного двигуна / В. І. Яцковський, Р. О. Яцковська. - С.56-62. - Бібліогр. в кінці ст.
Бандура, В. М. Сушіння насіння соняшнику в електромагнітному полі / В. М. Бандура, О. І. Маренченко, Є. О. Пилипенко. - С.63-68. - Бібліогр. в кінці ст.
Берник, І. М. Інтенсифікація процесу екстрагування рослинної сировини з використанням ультразвукової кавітації / І. М. Берник. - С.69-73. - Бібліогр. в кінці ст.
Пасічний, В. М. Стабілізація ліпідів фаршів з високим вмістом жиру / В. М. Пасічний [и др.]. - С.74-77. - Бібліогр. в кінці ст.
Другие авторы: Божко Н.В., Тищенко В.І., Валюх Н. М.
Бурдо, О. Г. Дослідження процесів концентрування соків / О. Г. Бурдо, А. К. Бурдо, Р. П. Давар. - С.78-82. - Бібліогр. в кінці ст.
Дзісь, В. Г. До питання застосування теплових насосів стірлінга в сушильних установках / В. Г. Дзісь, О. М. Дячинська. - С.83-87. - Бібліогр. в кінці ст.
Коляновська, Л. М. Методика визначення коефіцієнта дифузії для системи "тверда олієвмісна структура – розчинник" / Л. М. Коляновська, Т. В. Семко, А. М. Соломон. - С.88-93. - Бібліогр. в кінці ст.
Котов, Б. І. Динаміка охолодження зерна в аерогравітаційному шарі / Б. І. Котов, О.О. Труханська, О.Д. Курганський. - С.94-98. - Бібліогр. в кінці ст.
Копылов, С. В. Гидравлический начальный участок в поле действия магнитных сил / С. В. Копылов, А. Н. Мамедов, О. М. Яхно. - С.99-105. - Библиогр. в конце ст.
Терзієв, С. Г. Оптимізація поточних мікрохвильових екстракторів кави / С. Г. Терзієв, Ю. О. Левтринська, О. В. Зиков. - С.106-111. - Бібліогр. в кінці ст.
Palamarchuk, I. P. Modeling of vibrocentrifugal elektric osmotical dehydrating of with high humidity food seeds gourds / I. P. Palamarchuk [и др.]. - С.112-118. - Бібліогр. в кінці ст.
Другие авторы: Zozuliak O. V., Zozuliak I. A., Novgorodska N. V.
Фіалковська, Л. В. Кавітаційний спосіб утворення "тонкої" емульсії при виробництві маргарину / Л. В. Фіалковська. - С.119-122. - Бібліогр. в кінці ст.
Веселовська, Н. Р. Аналіз принципових схем та конструктивних рішень насосних гідроприводних агрегатів / Н. Р. Веселовська, О. А. Яремчук. - С.123-128. - Бібліогр. в кінці ст.
Шевчук, О. Ф. Спектральні характеристики плівок диметиланілінетиленкетонового барвника для виробництва фотоелектронних пристроїв / О. Ф. Шевчук. - С.129-133. - Бібліогр. в кінці ст.
Ярошенко, Л. В. Керований вібропривод напрямленої дії зі спареними дебалансами / Л. В. Ярошенко [и др.]. - С.134-139. - Бібліогр. в кінці ст.
Другие авторы: Дзісь В.Г., Чубик Р.В., Зрайло Н. М.
Гунько, І. В. Розробка енергоефективного твердопаливного котла з системою автоматизованого регулювання / І. В. Гунько, О. В. Гуцаленко, С. М. Кравець. - С.140-144. - Бібліогр. в кінці ст.
Гунько, І. В. Перспективи розвитку безрозбірного діагностування машинно-тракторного агрегату, працюючого з використанням альтернативного палива / І. В. Гунько, В. Б. Рябошапка, Л. Г. Коваль. - С.145-150. - Бібліогр. в кінці ст.
Барановський, В. М. Математична модель продуктивності завантажувального транспортера транспортно-очисної системи / В. М. Барановський, М. В. Потапенко. - С.151-156. - Бібліогр. в кінці ст.
Квасневський, О. А. Результати досліджень відцентрового робочого органу машини для внесення мінеральних добрив / О. А. Квасневський, Т. М. Сидорук, В. В. Яроцький. - С.157-161. - Бібліогр. в кінці ст.
Огороднічук, І. О. Екстрагування рослинного матеріалу з використанням ультразвукової кавітації / І. О. Огороднічук, Є. О. Білоус. - С.162-164. - Бібліогр. в кінці ст.
Шахов, М. І. Біогазова установка для корівника на 100 голів врх / М. І. Шахов. - С.165-169. - Бібліогр. в кінці ст.
Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ХР (1)
Свободны: ХР (1)

Найти похожие
Перейти к описаниям статей

19.


   
    Визначення впливу подачі молока в пульсаційному гомогенізаторі [Текст] / Г. В. Дейниченко [и др.] // Техніка, енергетика, транспорт АПК : всеукраїнський науково-технічний журнал. - 2017. - N 3. - С. 12-17. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Машиновикористання в тваринництві--Доїння


Доп.точки доступа:
Дейниченко, Г.В.; Самойчук, К. О.; Паляничка, Н.О.; Левченко, Л. В.

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ХР (1)
Свободны: ХР (1)

Найти похожие

20.


    Дейниченко, Г. В.
    Дослідження параметрів уф-обробки сироватки з-під кислого сиру [Текст] / Г. В. Дейниченко, В. В. Гузенко, З. О. Мазняк // Інженерія переробних і харчових виробництв : науковий журнал. - 2016. - N 1(2). - С. 28-31. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Молочні і масложирові продукти
Аннотация: Стаття присвячена питанню щодо використання мембранних процесів під час обробки сироватки з-під кислого сиру ультрафільтрацією. Надано аналіз результатів теоретичних та експериментальних досліджень стосовно визначення технологічних характеристик ультрафільтраціних мембран в процесі ультрафільтраційної обробки сироватки з-під кислого сиру.


Доп.точки доступа:
Гузенко, В. В.; Мазняк, З. О.

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ХР (1)
Свободны: ХР (1)

Найти похожие

 
© Национальная научная сельскохозяйственная библиотека НААН Украины
(ННСХБ НААН)
P.I.