Рейтинг@Mail.ru
Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Электронный каталог ННСХБ НААН - результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>A=Гніцевич, В.@<.>
Общее количество найденных документов : 21
Показаны документы с 1 по 20
 1-20    21-21 
1.
   543184
   Т 38


   
    Технологія харчових продуктів рослинного походження [Текст] : навч. посіб. / В. А. Гніцевич, С. К. Ільдірова, Н. М. Варваріна [та ін.] ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України, Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського, Каф. технол. в ресторан. госп-ві. - Донецк : ДонНУЕТ, 2012. - 325 с. - Бібліогр.: с. 322-324. - ISBN 978-966-385-293-5 : 33.00 грн
УДК
Рубрики: Харчові продукти--Підручники


Доп.точки доступа:
Гніцевич, В.А.; Ільдірова, С.К.; Варваріна, Н.М.; М-во освіти і науки, молоді та спорту України; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського; Каф. технол. в ресторан. госп-ві
Экземпляры всего: 1
ХР (1)
Свободны: ХР (1)
Найти похожие

2.
Шифр: ТіР4/2016/1
   Журнал

Товари і ринки : міжнародний науково - практичний журнал/ Київський національний торговельно-економічний університет. - 2005 . - Выходит дважды в год
2016г. N 1
Содержание:
Ільченко, Н. Глобалізаційні процеси та тенденції розвитку оптової торгівлі / Н. Ільченко. - С.5-15. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: глобалізаційні процеси, оптова торгівля, складський товарооборот, товарні запаси, капітальні інвестиції.
Ромат, Є. Система бренд-маркетингових комунікацій / Є. Ромат. - С.16-25. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: комунікації, маркетингові комунікації, бренд-маркетингові комунікації, бренд-маркетингові стратегії.
Fayvishenko, D. The concept of brand positsoning / D. Fayvishenko. - С.25-31. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: аналітичний прогноз, бренд, позиціонування, просування торгової марки , обсяг продажів, маркетинг
Галько, Світлана. Класифікація товарів як інструмент транспарентності міжнародної торгівлі / С. Галько, В. Осієвська. - С.32-47. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: класифікація, номенклатура товарів, гармонізована система
Власенко, І. Ринок молока у Вінницькій області: тенденції розвитку / І. Власенко, Ів. Власенко, В. Клименко. - С.48-58. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: виробництво молока як сировини, безпечність продукції, молокопереробні підприємства, екологічно чиста продукція
Притульська, Наталія. Захист прав споживачів харчових продуктів для спеціальних медичних цілей / Н. Притульська, Ю. Мотузка. - С.59-70. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: безпечність, вибір, захист прав споживачів, інформування, харчові продукти для спеціальних медичних цілей, маркування, якість
Антюшко, Дмитро. Імплементація положень стандарту ISO 9001:2015 для вдосконалення систем управління якістю / Д. Антюшко. - С.71-79. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: стандарт, система управління якістю, терміни та визначення, принципи, процесний підхід
Yazami, R. Li-batteries: electrochemical intercalation of fluorocomplex anions into carbon nanotubes / R. Yazami, I. Goncharova. - С.80-85. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: літієві батареї, комплексні фториди, карбонові нанотрубки, електрохімічні чарунки, розчини електролітів, циклічна вольтамперометрія, аніонна інтеркаляція
Коломієць, Т. Методологічні засади визначення ринкової вартості товарів при товарознавчій експертизі / Т. Коломієць, Л. Черняк. - С.86-96. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: товарознавча експертиза, ринкова вартість, ідентифікаційна експертиза, товарна приналежність, товар ідентичний, товар аналогічний, порівняльний підхід, ознаки класифікації
Михайлова, Г. Теплозахисні властивості ковдр із об’ємними наповнювачами / Г. Михайлова, Н. Форостяна. - С.96-105. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: постільні вироби, ковдри, наповнювачі, теплозахисні властивості
Орлова, Н. Вологозатримувальна здатність заморожених томатів / Н. Орлова, С. Белінська, Н. Камєнєва. - С.106-113. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: втрати маси, вологозатримувальна здатність, заморожування, низькотемпературне зберігання, томати
Тележенко, Л. Розробка напоїв із високим фіт-фактором / Л. Тележенко, К. Михайлова. - С.114-123. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: напої, критерій якості, глікемічне навантаження, оздоровча характеристика, окисно-відновний потенціал, фіт-фактор
Дейниченко, Г. Азотисті речовини біофортифікованих томатних овочів / Г. Дейниченко, О. Юдічева. - С.124-130. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: біофортифікація, білок, "Ріверм", азотисті речовини, амінокислота, томатні овочі
Рудавська, Ганна. Сенсорний аналіз відновлених напоїв із цикорію методом профілю флейвору / Г. Рудавська, І. Хахалєва. - С.131-137. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: відновлені напої, органолептичне оцінювання, сенсорна характеристика, метод профілю флейвору, профілограма, дескриптори
Радченко, Л. Органолептична оцінка пастильних виробів зі стевією та еламіном / Л. Радченко, О. Соколовська, А. Гасанова. - С.137-149. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: зефір, пастила, еламін, стевія, сенсорний аналіз, органолептичні показники
Очколяс, О. Споживні властивості вершкового масла із морськими водоростями / О. Очколяс, Л. Тищенко, Т. Лебська. - С.149-158. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: вершкове масло, функціональні інгредієнти, ламінарія, фукус, цистозіра, спіруліна, йод, селен
Сидоренко, О. Біологічна цінність білків Rapana venosa / О. Сидоренко, М. Апач, Г. Буркацька. - С.159-168. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: чорноморська рапана, біологічна цінність, амінокислотний скор, коефіцієнт утилітарності, харчові білки
Менчинська, А. Жирнокислотний склад ліпідів паст на основі ікри прісноводних риб / А. Менчинська. - С.169-176. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: ікра, паста, ліпіди, жирнокислотний склад, біологічна ефективність
Кравченко, М. Вплив борошна "Здоров’я" на реологічні характеристики клейковини борошняних сумішей / М. Кравченко, О. Романовська. - С.177-184. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: клейковина, еластичність, розтяжність, гідратаційна здатність, мікроструктура, борошно, бісквіт
Гніцевич, В. Властивості м’ясних січених мас із рослинним напівфабрикатом / В. Гніцевич, Н. Чехова. - С.184-193. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: напівфабрикат на основі печериць і насіння гарбуза, м’ясні січені маси, функціонально-технологічні властивості, моделювання
Дубініна, А. Моделювання складу арахісових паст підвищеної біологічної цінності / А. Дубініна, С. Ленерт, О. Хоменко. - С.193-207. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: функціональні продукти, арахісова паста, біологічна цінність
Сімахіна, Г. Використання білка зеленої маси овочевих культур у харчових технологіях / Г. Сімахіна, Н. Науменко. - С.208-221. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: амінокислоти, білки, біологічна цінність, , зелена маса рослин, функціонування, харчування
Дудла, І. Гармонізація вимог до безпечності лакофарбових матеріалів в Україні та ЄС / І. Дудла. - С.222-235. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: лакофарбові матеріали, покриття, безпечність, леткі органічні сполуки, важкі метали
Сhykyn, N. The sorption of ions heavy metals by technical lignins / N. Сhykyn, O. Sevastyanova, B. Pasalskiy. - С.235-243. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: sorption, lignins, hydrolysis lignin, kraft lignin, extracted lignin, metal ions, сорбція, лігніни, гідролізний лігнін, крафт-лігнін, екстрагірований лігнін, йони металів
Сєногонова, Г. Мікробіологічна безпечність батончиків висівкових / Г. Сєногонова. - С.243-250. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: батончики висівкові, контроль ваги тіла, мікробіологічні показники безпечності
Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ХР (1)
Свободны: ХР (1)

Найти похожие
Перейти к описаниям статей

3.


    Гніцевич, В.
    Властивості м’ясних січених мас із рослинним напівфабрикатом [] / В. Гніцевич, Н. Чехова // Товари і ринки : міжнародний науково - практичний журнал. - 2016. - N 1. - С. 184-193. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова (ненормированные):
напівфабрикат на основі печериць і насіння гарбуза, м’ясні січені маси -- функціонально-технологічні властивості, моделювання
Аннотация: Визначено перспективність застосування напівфабрикату на основі печериць і насіння гарбуза в технології м’ясних січених мас. Доведено, що використання відновленого напівфабрикату в кількості 20–30 % приводить до покращення їхніх функціонально-технологічних властивостей. Оптимізовано склад м’ясних січених мас із напівфабрикатом за вмістом незамінних амінокислот і поліненасичених жирних кислот.


Доп.точки доступа:
Чехова, Н.

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ХР (1)
Свободны: ХР (1)

Найти похожие

4.
Шифр: ТіР4/2016/2
   Журнал

Товари і ринки : міжнародний науково - практичний журнал/ Київський національний торговельно-економічний університет. - 2005 . - Выходит дважды в год
2016г. N 2
Содержание:
Караваєв, Тарас. ХХ Симпозіум Міжнародного товариства товарознавців і технологів IGWT "Товарознавство в мінливому світі / Т. Караваєв. - С.5-8.
Ткаченко, Т. Міський і сільський туризм: формування і розвиток / Т. Ткаченко, О. Гладкий. - С.9-20. - Бібліогр. в кінці ст.
Власенко, І. Стан виробництва і споживання м’яса в Україні / І. Власенко, В. Власенко, Г. Лояніч. - С.21-31. - Бібліогр. в кінці ст.
Демченко, В. Експортно-імпортний потенціал зольних мікросфер в Україні / В. Демченко. - С.31-38. - Бібліогр. в кінці ст.
Стойкова, Т. Проблеми та фактори забезпечення безпечності й якості товарів / Т. Стойкова. - С.39-44. - Бібліогр. в кінці ст.
Кордзая, Н. Державне регулювання продовольчої безпеки / Н. Кордзая, Б. Єгоров. - С.45-56. - Бібліогр. в кінці ст.
Шаповал, С. Дослідження структурно-механічних властивостей пружно-в’язких тіл методом осьової деформації / С. Шаповал. - С.57-65. - Бібліогр. в кінці ст.
Осауленко, К. Кремнійорганічні покриття для захисту паперу / К. Осауленко. - С.66-72. - Бібліогр. в кінці ст.
Мережко, Н. Фізико-технічні властивості просочених кремнійорганічними сполуками пористих нерудних матеріалів / Н. Мережко, О. Золотарьова. - С.73-82. - Бібліогр. в кінці ст.
Притульська, Н. Критерії розробки харчових продуктів геродієтичного призначення / Н. Притульська, Д. Антюшко. - С.83-91. - Бібліогр. в кінці ст.
Белінська, С. Біологічна цінність білка капусти броколі / С. Белінська, С. Левицька. - С.92-99. - Бібліогр. в кінці ст.
Сичевський, М. Тест-система для ідентифікації сої лінії GTS40-3-2 / М. Сичевський, Я. Жукова, М. Вакуленко. - С.99-108. - Бібліогр. в кінці ст.
Лебська, Т. Профіль флейвору вершкового масла з морськими водоростями / Т. Лебська, О. Очколяс. - С.109-116. - Бібліогр. в кінці ст.
Апач, М. Морфометричні показники ідентифікації Rapana venosa / М. Апач, О. Сидоренко, Г. Буркацька. - С.117-129. - Бібліогр. в кінці ст.
Боліла, Н. Біологічна цінність білка акули катран / Н. Боліла. - С.130-137. - Бібліогр. в кінці ст.
Кравченко, М. Технологія пісочного печива зі шротами олійних культур / М. Кравченко, Л. Ткаченко, В. Михайлик. - С.138-147. - Бібліогр. в кінці ст.
Гніцевич, В. Технологія та біологічна цінність молочно-білкових копреципітатів / В. Гніцевич, Т. Юдіна, Л. Дейниченко. - С.148-157. - Бібліогр. в кінці ст.
Федорова, Д. Кінетика процесу сушіння та якість рибних напівфабрикатів / Д. Федорова, Р. Романенко. - С.158-177. - Бібліогр. в кінці ст.
Криворучко, М. Реологічні властивості пшеничного тіста з кокосовою клітковиною / М. Криворучко, Н. Форостяна. - С.177-184. - Бібліогр. в кінці ст.
Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ХР (1)
Свободны: ХР (1)

Найти похожие
Перейти к описаниям статей

5.
Шифр: ТіР4/2017/1
   Журнал

Товари і ринки : міжнародний науково - практичний журнал/ Київський національний торговельно-економічний університет. - 2005 . - Выходит дважды в год
2017г. N 1
Содержание:
Галько, С. Світовий ринок ковдр і пледів / С. Галько, Г. Михайлова, В. Осієвська. - С.5-15. - Бібліогр. в кінці ст.
Мотузка, Ю. Управління якістю продуктів для ентерального харчування: процесно-орієнтований підхід / Ю. Мотузка. - С.16-26. - Бібліогр. в кінці ст.
Голуб, Б. Управління безпечністю харчових продуктів у торгівлі / Б. Голуб. - С.27-36. - Бібліогр. в кінці ст.
Індутний, В. Безпека пам’яток культури з металів / В. Індутний, Н. Мережко, К. Пірковіч. - С.36-49. - Бібліогр. в кінці ст.
Коломієць, Т. Якість безфосфатних порошків для прання білизни / Т. Коломієць, Л. Черняк. - С.50-57. - Бібліогр. в кінці ст.
Жалдак, М. Складові формування якості та безпечності дитячого взуття / М. Жалдак. - С.58-68. - Бібліогр. в кінці ст.
Свідерський, В. Хімічний склад і дисперсність зольних мікросфер / В. Свідерський, В. Демченко. - С.69-79. - Бібліогр. в кінці ст.
Галиш, В. Високоефективні сорбенти з продуктів переробки сільськогосподарської сировини / В. Галиш, Б. Пасальський, О. Севастьянова. - С.80-89. - Бібліогр. в кінці ст.
Антюшко, Д. Особливості стандартизації в Україні та світі зерна пшениці / Д. Антюшко. - С.90-101. - Бібліогр. в кінці ст.
Левицька, С. Пігментний комплекс замороженої капусти броколі / С. Левицька, С. Белінська, В. Кривошапка. - С.102-109. - Бібліогр. в кінці ст.
Мельник, О. Фізичні властивості яблук, оброблених інгібітором етилену / О. Мельник, Л. Худік. - С.110-119. - Бібліогр. в кінці ст.
Шульга, О. Їстівна плівка як фактор збереження якості помадних цукерок / О. Шульга, А. Чорна, О. Петруша. - С.120-130. - Бібліогр. в кінці ст.
Кравченко, М. Кінетика процесу сушіння рибного концентрату із атерини чорноморської / М. Кравченко, С. Шаповал, І. Данилюк. - С.131-139. - Бібліогр. в кінці ст.
Гніцевич, В. Технологія та біологічна цінність виробів із молочно-білкового концентрату / В. Гніцевич, Т. Юдіна, Л. Дейниченко. - С.139-148. - Бібліогр. в кінці ст.
Корзун, В. Технологія гомбовців підвищеної біологічної цінності з кисломолочного сиру / В. Корзун, І. Антонюк. - С.148-161. - Бібліогр. в кінці ст.
Федорова, Д. Технологічні аспекти використання фаршів із дрібних риб / Д. Федорова. - С.162-175. - Бібліогр. в кінці ст.
Романовська, О. Динаміка якості бісквітних напівфабрикатів при зберіганні / О. Романовська. - С.176-184. - Бібліогр. в кінці ст.
Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ХР (1)
Свободны: ХР (1)

Найти похожие
Перейти к описаниям статей

6.
Шифр: ТіР4/2017/1/2
   Журнал

Товари і ринки : міжнародний науково - практичний журнал/ Київський національний торговельно-економічний університет. - 2005 . - Выходит дважды в год
2017г. т.1 N 2
Содержание:
Федорова, Д. Безпечність сухих риборослинних напфівфабрикатів / Д. Федорова. - С.5-16. - Бібліогр. в кінці ст.
Жукова, Я. Експрес-метод кількісного визначення сечовини в молоці / Я. Жукова, П. Петров, Л. Кліменко. - С.17-35. - Бібліогр. в кінці ст.
Гілевіч, Ю. Марковання одягу захисного за вимогами міжнародних стандартів / Ю. Гілевіч, Н. Озоліна, Є. Кучма. - С.36-43. - Бібліогр. в кінці ст.
Палієнко, О. Оцінка морозостійкості керамічної плитки / О. Палієнко. - С.43-49. - Бібліогр. в кінці ст.
Сидоренко, О. Споживні властивості жиру акули катран (Squalus acanthias) / О. Сидоренко, Н. Боліла, С. Шаповал. - С.50-58. - Бібліогр. в кінці ст.
Мотузка, Ю. Харчова та енергетична цінність продуктів для спеціальних медичних цілей / Ю. Мотузка. - С.59-66. - Бібліогр. в кінці ст.
Лебська, Т. Якість і безпечність пресервів із м’яса рапани чорноморської / Т. Лебська, Ю. Павлюченко, О. Мойсієнко. - С.66-77. - Бібліогр. в кінці ст.
Сирохман, І. Вплив добавок-антиоксидантів на якість жирових начинок вафельних тортів / І. Сирохман, Р. Бойдуник. - С.77-85. - Бібліогр. в кінці ст.
Кравченко, М. Структурно-механічні властивості бісквітного тіста з борошном "Здоров'я" / М. Кравченко, В. Піддубний, О. Романовська. - С.86-96. - Бібліогр. в кінці ст.
Гніцевич, В. Кінетика ферментолізу лактози молочної сироватки / В. Гніцевич, Н. Чикун, Ю. Гончар. - С.97-104. - Бібліогр. в кінці ст.
Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ХР (1)
Свободны: ХР (1)

Найти похожие
Перейти к описаниям статей

7.


    Гніцевич, В.
    Технологія та біологічна цінність молочно-білкових копреципітатів [] / В. Гніцевич, Т. Юдіна, Л. Дейниченко // Товари і ринки : міжнародний науково - практичний журнал. - 2016. - N 2. - С. 148-157. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Харчові продукти
Кл.слова (ненормированные):
дефіцит білка, білково-вуглеводна молочна сировина, сколотини, журавлина, калина, молочно-білковий копреципітат, біологічна цінність
Аннотация: Розглянуто традиційні та сучасні способи виробництва білкових концентратів, виділено їх переваги та недоліки. Запропоновано технологію виробництва молочно-білкових копреципітатів на основі білково-вуглеводної молочної сировини з використанням як коагулянтів пюре із ягід журавлини та калини. Досліджено хімічний склад і білкову складову копреципітатів і доведено їхню високу харчову та біологічну цінність. .


Доп.точки доступа:
Юдіна, Т.; Дейниченко, Л.

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ХР (1)
Свободны: ХР (1)

Найти похожие

8.


    Гніцевич, В.
    Технологія та біологічна цінність виробів із молочно-білкового концентрату [] / В. Гніцевич, Т. Юдіна, Л. Дейниченко // Товари і ринки : міжнародний науково - практичний журнал. - 2017. - N 1. - С. 139-148. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Молочні і масложирові продукти
Кл.слова (ненормированные):
дефіцит білка, білково-вуглеводна молочна сировина, молочно-білковий концентрат, біологічна цінність.
Аннотация: Доведено доцільність використання молочно-білкових концентратів у харчовій промисловості та ресторанному господарстві, виділено їхні переваги порівняно з традиційними білковими продуктами. Запропоновано технологію виробництва виробів із молочно-білкового концентрату, отриманого із використанням пюре журавлини як коагулянту. Досліджено загальний хімічний склад отриманих продуктів, їх білкову складову, вміст вітамінів і мінеральних речовин. Доведено, що розроблений продукт характеризується високою харчовою та біологічною цінністю.


Доп.точки доступа:
Юдіна, Т.; Дейниченко, Л.

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ХР (1)
Свободны: ХР (1)

Найти похожие

9.


    Гніцевич, В.
    Кінетика ферментолізу лактози молочної сироватки [] / В. Гніцевич, Н. Чикун, Ю. Гончар // Товари і ринки : міжнародний науково - практичний журнал. - 2017. - Том 1, N 2. - С. 97-104. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Молочні і масложирові продукти
Кл.слова (ненормированные):
підсирна сироватка, температура, рН, фермент мікроб­ного походження, лактоза.
Аннотация: Для вирішення проблеми створення низьколактозних харчових продуктів удосконалено технологію видалення лактози з молочної сироватки. Досліджено вплив температури, часу, рН середовища, наявності активаторів на процес фер­ментативного гідролізу лактози молочної сироватки. Доведено, що раціональними умовами процесу є t=50 оС, рН 5–5.5, а введення 2 %-го розчину CaCO3 сприяє активізації ферментолізу лактози.


Доп.точки доступа:
Чикун, Н.; Гончар, Ю.

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ХР (1)
Свободны: ХР (1)

Найти похожие

10.
Шифр: ТіР4/2018/4
   Журнал

Товари і ринки : міжнародний науково - практичний журнал/ Київський національний торговельно-економічний університет. - 2005 . - Выходит дважды в год
2018г. N 4
Содержание:
Караваєв, Т. ХХІ Симпозіум Міжнародного товариства товарознавців і технологів / Т. Караваєв. - С.5-6.
Глушкова, Т. Світовий ринок телевізійної техніки / Т. Глушкова, Л. Андрієвська, Н. Марчук. - С.7-20. - Бібліогр. в кінці ст.
Міняйло, О. Молокопродуктовий підкомплекс України: тенденції розвитку / О. Міняйло, В. Міняйло, Я. Лінецька. - С.20-35. - Бібліогр. в кінці ст.
Краєвська, С. Формування вітчизняного ринку безглютенових харчових продуктів / С. Краєвська, Н. Стеценко. - С.36-46. - Бібліогр. в кінці ст.
Власенко, І. Виробництво продуктів спеціального призначення для хворих на цукровий діабет / І. Власенко, В. Власенко. - С.47-56. - Бібліогр. в кінці ст.
Антюшко, Д. Аудит пест-менеджменту в системі управління безпечністю / Д. Антюшко, Ю. Павлюченко. - С.57-64. - Бібліогр. в кінці ст.
Осика, В. Оптичні властивості нових видів пакувального паперу / В. Осика, К. Мостика, В. Комаха. - С.65-74. - Бібліогр. в кінці ст.
Жалдак, М. Оптимізація показників якості натуральних шкір і параметрів їх дублення з використанням монтморилоніту / М. Жалдак, О. Мокроусова, Н. Мережко. - С.75-84. - Бібліогр. в кінці ст.
Притульська, Н. Фізіологічна ефективність продуктів для ентерального харчування / Н. Притульська, Ю. Мотузка, С. Асланян. - С.85-93. - Бібліогр. в кінці ст.
Сидоренко, О. Креветка Palaemon adspersus: раціональні напрями переробки / О. Сидоренко, О. Петрова, А. Іванюта. - С.94-104. - Бібліогр. в кінці ст.
Гніцевич, В. Технологія напівфабрикату на основі низьколактозної молочної сироватки та м’якоті гарбуза / В. Гніцевич, Т. Юдіна, Ю. Гончар. - С.105-114. - Бібліогр. в кінці ст.
Медведєва, А. Технологія безглютенових булочних виробів / А. Медведєва. - С.115-123. - Бібліогр. в кінці ст.
Кравченко, М. Властивості поверхні цукрових паст / М. Кравченко, С. Шаповал, Л. Рибчук. - С.124-131. - Бібліогр. в кінці ст.
Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ХР (1)
Свободны: ХР (1)

Найти похожие
Перейти к описаниям статей

11.


    Гніцевич, В.
    Технологія напівфабрикату на основі низьколактозної молочної сироватки та м’якоті гарбуза [] / В. Гніцевич, Т. Юдіна, Ю. Гончар // Товари і ринки : міжнародний науково - практичний журнал. - 2018. - N 4. - С. 105-114. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Новітні технології--харчових продуктів
Кл.слова (ненормированные):
мальабсорбція лактози, інтолерантність до лактози, білково-вуглеводна молочна сировина, згущений напівфабрикат, харчова цінність.
Аннотация: Розроблено технологію напівфабрикату на основі згущеної низьколактозної молочної сироватки з додаванням ферментованого пюре з м’якоті гарбуза як структуроутворювача. Досліджено загальний хімічний склад напівфабрикату, вміст вітамінів і мінеральних речовин, що підтверджує його високу харчову цінність. Проведено мікробіологічні дослідження та визначено терміни зберігання напівфаб­рикату в охолодженому стані.


Доп.точки доступа:
Юдіна, Т.; Гончар, Ю.

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ХР (1)
Свободны: ХР (1)

Найти похожие

12.
Шифр: ТіР4/2019/3
   Журнал

Товари і ринки : міжнародний науково - практичний журнал/ Київський національний торговельно-економічний університет. - 2005 . - Выходит дважды в год
2019г. N 3
Содержание:
Притульська, Н. Маркування харчових продуктів: новели українського законодавства / Н. Притульська, Д. Антюшко, В. Осика. - С.5-14. - Бібліогр. в кінці ст.
Лабурцева, О. Комунікаційні бренд-стратегії торговельних мереж України / О. Лабурцева. - С.15-28. - Бібліогр. в кінці ст.
Кордзая, Н. Маркетингове дослідження вподобань споживачів продуктів оздоровчого харчування / Н. Кордзая, І. Ковалів. - С.29-37. - Бібліогр. в кінці ст.
Мотузка, Ю. Ринок аналогів молочних продуктів рослинного походження: світові тренди / Ю. Мотузка, А. Кошельник. - С.38-49. - Бібліогр. в кінці ст.
Власенко, І. Олійно-жирова галузь України: виклики та потенціал розвитку / І. Власенко, Т. Семко. - С.50-59. - Бібліогр. в кінці ст.
Караваєв, Т. Взуття з текстилю в Україні: ринкові дослідження / Т. Караваєв, Т. Коломієць, О. Сім’ячко. - С.60-74. - Бібліогр. в кінці ст.
Мережко, Н. Постільні вироби: систематизація показників властивостей за моделлю Кано / Н. Мережко, Г. Михайлова, В. Осієвська. - С.75-86. - Бібліогр. в кінці ст.
Белінська, С. Товарознавча оцінка рамбутана (Nephelium lappaceum L.) / С. Белінська, Н. Камєнєва, О. Мороз. - С.87-93. - Бібліогр. в кінці ст.
Гніцевич, В. Технологія та якість низьколактозних емульсійних соусів / В. Гніцевич, Ю. Гончар. - С.94-104. - Бібліогр. в кінці ст.
Кравченко, М. Новітні технології марципанових паст / М. Кравченко, Л. Рибчук. - С.105-111. - Бібліогр. в кінці ст.
Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ХР (1)
Свободны: ХР (1)

Найти похожие
Перейти к описаниям статей

13.


    Гніцевич, В.
    Технологія та якість низьколактозних емульсійних соусів [] / В. Гніцевич, Ю. Гончар // Товари і ринки : міжнародний науково - практичний журнал. - 2019. - N 3. - С. 94-104. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Харчові продукти
Кл.слова (ненормированные):
згущена низьколактозна молочна сироватка, напівфабрикат молочно-рослинний низьколактозний, хімічний склад, біологічна цінність.
Аннотация: Доведено доцільність використання напівфабрикату, виготовленого зі згущеної молочної сироватки та ферментованого пюре з м’якоті гарбуза, в харчовій промисло­вості та ресторанному господарстві. Запропоновано технологію виробництва низьколактозних емульсійних соусів. Досліджено їхній загальний хімічний склад, білкову складову, вміст вітамінів і мінеральних речовин. Доведено, що розроблений продукт має високу харчову та біологічну цінність.


Доп.точки доступа:
Гончар, Ю.

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ХР (1)
Свободны: ХР (1)

Найти похожие

14.
Шифр: ТіР4/2020/1(33)
   Журнал

Товари і ринки : міжнародний науково - практичний журнал/ Київський національний торговельно-економічний університет. - 2005 . - Выходит дважды в год
2020г. N 1(33)
Содержание:
Marinova, V. Paper recycling: factors of influence / V. Marinova, T. Stoykova. - С.5-15. - Бібліогр. в кінці ст.
Poluha, V. Cement dry mixes in Ukraine: market researches / V. Poluha, O. Zolotarova, O. Komakha. - С.16-24. - Бібліогр. в кінці ст.
Приймук, О. Дистрибуція швидкопсувних товарів: стратегії ціноутворення / О. Приймук. - С.25-36. - Бібліогр. в кінці ст.
Osyka, V. Waterproof paper packaging materials: optimization of hydrophobic composition / V. Osyka, T. Karavaiev, V. Komakha. - С.37-46. - Бібліогр. в кінці ст.
Сидоренко, О. Мінеральний склад чорноморської акули катран (Squalus acanthias) / О. Сидоренко, Н. Боліла, С. Белінська. - С.47-55. - Бібліогр. в кінці ст.
Мотузка, Ю. Формування консистенції аналога молока з насіння пажитника грецького / Ю. Мотузка, А. Кошельник, О. Романенко. - С.56-63. - Бібліогр. в кінці ст.
Грабовська, О. Фруктові начинки для борошняних виробів на основі модифікованого крохмалю і пектину / О. Грабовська, М. Кравченко, Н. Сабадаш. - С.64-77. - Бібліогр. в кінці ст.
Гніцевич, В. Технологія солодких соусів із плодово-ягідної сировини / В. Гніцевич, О. Васильєва. - С.78-84. - Бібліогр. в кінці ст.
Антонюк, І. Технологія шербетів з підвищеним вмістом Йоду та Селену / І. Антонюк, А. Медведєва. - С.85-98. - Бібліогр. в кінці ст.
Литвин, Н. Підготовка фахівців комерційної галузі в Україні у 1920–1930-х рр. / Н. Литвин. - С.99-108. - Бібліогр. в кінці ст.
Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ХР (1)
Свободны: ХР (1)

Найти похожие
Перейти к описаниям статей

15.
Шифр: ТіР4/2020/4(36)
   Журнал

Товари і ринки : міжнародний науково - практичний журнал/ Київський національний торговельно-економічний університет. - 2005 . - Выходит дважды в год
2020г. N 4(36)
Содержание:
Герасименко, А. Деформація споживчого попиту під впливом штучної інформаційної асиметрії / А. Герасименко, В. Ковтун. - С.4-15. - Бібліогр. в кінці ст.
Полюга, В. Ринок металопрокату в Україні / В. Полюга, В. Демченко, О. Доскоч. - С.16-28. - Бібліогр. в кінці ст.
Галько, С. Експортно-імпортний потенціал ринку моторних човнів України / С. Галько, В. Осієвська. - С.29-42. - Бібліогр. в кінці ст.
Луців, Н. Ринок меду натурального / Н. Луців, Г. Жолинська, Л. Сеник. - С.43-56. - Бібліогр. в кінці ст.
Мережко, Н. Комплексна оцінка якості моторних палив із біокомпонентами / Н. Мережко, В. Ткачук. - С.57-64. - Бібліогр. в кінці ст.
Сім’ячко, О. Класифікація кормів для домашніх тварин / О. Сім’ячко. - С.65-73. - Бібліогр. в кінці ст.
Левандовський, Л. Екологізація спільного виробництва спирту і хлібопекарських дріжджів із меляси / Л. Левандовський, О. Вітряк, О. Грабовська. - С.74-81. - Бібліогр. в кінці ст.
Гніцевич, В. Технологія напівфабрикатів на основі топінамбура та кизилу / В. Гніцевич, О. Васильєва. - С.82-92. - Бібліогр. в кінці ст.
Юдіна, Т. Підвищення технологічного потенціалу аглютенової борошняної сировини / Т. Юдіна, Р. Романенко, О. Безрученко. - С.93-102. - Бібліогр. в кінці ст.
Власенко, І. Технологія варено-копчених ковбас з використанням солі йодованої / І. Власенко, Т. Семко, В. Бандура. - С.103-112. - Бібліогр. в кінці ст.
Belinska, S. Consumer properties of fresh and frozen hippophae berries of the Velikan variety / S. Belinska, O. Moroz, L. Safiullina. - С.113-120. - Бібліогр. в кінці ст.
Дончевська, Р. Споживна цінність заливних продуктів із прісноводної риби / Р. Дончевська, О. Сидоренко. - С.121-131. - Бібліогр. в кінці ст.
Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ХР (1)
Свободны: ХР (1)

Найти похожие
Перейти к описаниям статей

16.


    Гніцевич, В.
    Технологія солодких соусів із плодово-ягідної сировини [] / В. Гніцевич, О. Васильєва // Товари і ринки : міжнародний науково - практичний журнал. - 2020. - N 1(33). - С. 78-84. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Харчові продукти--Новітні технології
Кл.слова (ненормированные):
напівфабрикат, десерти, кизил, топінамбур, біологічно активні речовини, поліфенольні сполуки
Аннотация: Досліджено поліфенольний склад напівфабрикату з топінамбура та кизилу й десертів, вироблених на його основі. Визначено технологічні параметри виробництвадесертів, що сприяють максимальному збереженню поліфенолів.


Доп.точки доступа:
Васильєва, О.

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ХР (1)
Свободны: ХР (1)

Найти похожие

17.


    Гніцевич, В.
    Технологія напівфабрикатів на основі топінамбура та кизилу [] / В. Гніцевич, О. Васильєва // Товари і ринки : міжнародний науково - практичний журнал. - 2020. - N 4(36). - С. 82-92. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Харчові продукти--Новітні технології
Кл.слова (ненормированные):
топінамбур, кизил, пюре, напівфабрикат, технологія, харчова цінність
Аннотация: Доведено доцільність використання пюре топінамбура та кизилу в техно­логії напівфабрикату, який може бути застосовано для виробництва десертної продукції в закладах ресторанного господарства. Запропоновано технологію напів­фабрикату та досліджено хімічний склад отриманого продукту. Підтверджено, що розроблений продукт характеризується безпечністю та високою харчовою цінністю. Запропоновано консервування напівфабрикату високим тиском.


Доп.точки доступа:
Васильєва, О.

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ХР (1)
Свободны: ХР (1)

Найти похожие

18.
Шифр: ТіР4/2021/4(40)
   Журнал

Товари і ринки : міжнародний науково - практичний журнал/ Київський національний торговельно-економічний університет. - 2005 . - Выходит дважды в год
2021г. N 4(40)
Содержание:
Назарова, К. Ринок аудиторських послуг в Україні / К. Назарова, В. Негоденко, В. Міняйло. - С.4-15. - Бібліогр. в кінці ст.
Власенко, І. М’ясопереробна галузь України: тенденції та перспективи / І. Власенко, Т. Семко. - С.16-25. - Бібліогр. в кінці ст.
Нечипорук, А. Транспортна логістика в умовах пандемії / А. Нечипорук. - С.26-36. - Бібліогр. в кінці ст.
Геселева, Н. Оптимізація бізнес-процесів телекомунікаційної компанії / Н. Геселева, П. Шестакова. - С.37-48. - Бібліогр. в кінці ст.
Костюк, Ю. Транспортний рівень моделі ISO/OSI в комп’ютерних мережах / Ю. Костюк, Я. Шестак. - С.49-58. - Бібліогр. в кінці ст.
Осика, В. Безпечність паперових пакувальних матеріалів з полімерними покриттями / В. Осика, О. Комаха, В. Комаха. - С.59-67. - Бібліогр. в кінці ст.
Марчук, Н. Класифікація носимих електронних пристроїв / Н. Марчук, В. Осієвська, Г. Михайлова. - С.68-78. - Бібліогр. в кінці ст.
Сім’ячко, О. Товари для домашніх тварин: асортимент і критерії класифікації / О. Сім’ячко, Н. Калуга. - С.79-89. - Бібліогр. в кінці ст.
Домбровська, О. Харчова цінність інноваційної продукції з насіння технічних конопель / О. Домбровська, Г. Тіхосова, В. Краглік. - С.90-101. - Бібліогр. в кінці ст.
Шаповалова, Н. Споживні властивості локшини з використанням порошку із суцвіття чорнобривців (Tagetes L.) / Н. Шаповалова, С. Вежлівцева, Д. Антюшко. - С.102-112. - Бібліогр. в кінці ст.
Гніцевич, В. Піноутворювальні властивості модельних систем на основі молочної сироватки / В. Гніцевич, О. Васильєва. - С.113-121. - Бібліогр. в кінці ст.
Грабовська, О. Концентрат киселю з інкапсульованим екстрактом гібіскусу / О. Грабовська, О. Вітряк, А. Авраменко. - С.122-132. - Бібліогр. в кінці ст.
Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ХР (1)
Свободны: ХР (1)

Найти похожие
Перейти к описаниям статей

19.
Шифр: ТіР4/2022/3(43)
   Журнал

Товари і ринки : міжнародний науково - практичний журнал/ Київський національний торговельно-економічний університет. - 2005 . - Выходит дважды в год
2022г. N 3(43)
Содержание:
Штундер, І. Ринки освітніх послуг та праці в Україні / І. Штундер, В. Хрустальова. - С.4-18. - Бібліогр. в кінці ст.
Кавун-Мошковська, О. Маркетплейси в Україні: 2022 рік / О. Кавун-Мошковська, М. Котова, А. Нечипорук. - С.19-36. - Бібліогр. в кінці ст.
Лучникова, Т. Міжнародні вантажні перевезення територією України в умовах війни / Т. Лучникова. - С.37-46. - Бібліогр. в кінці ст.
Білявська, Ю. Кібербезпека та кібергігієна: нова ера цифрових технологій / Ю. Білявська, Я. Шестак. - С.47-59. - Бібліогр. в кінці ст.
Жалдак, М. Факторний аналіз якості та безпечності шкіряних матеріалів / М. Жалдак, О. Мокроусова, Н. Мережко. - С.60-74. - Бібліогр. в кінці ст.
Вовк, Ю. Морфометричні характеристики історичної холодної зброї / Ю. Вовк, В. Індутний. - С.75-86. - Бібліогр. в кінці ст.
Гніцевич, В. Харчова та біологічна цінність м’ясних посічених виробів із наповнювачем з печериць і насіння гарбуза / В. Гніцевич, Н. Чехова. - С.87-98. - Бібліогр. в кінці ст.
Карпутіна, М. Безпечність і якість напоїв на основі сорго / М. Карпутіна, Д. Харгелія, О. Вітряк. - С.99-107. - Бібліогр. в кінці ст.
Юдіна, Т. Технологія низьколактозних молочних сумішей для йогуртів / Т. Юдіна, А. Серенко. - С.108-116. - Бібліогр. в кінці ст.
Чорна, Т. Інгредієнти тютюнових виробів: інформування споживачів / Т. Чорна, І. Сагайдак. - С.117-134. - Бібліогр. в кінці ст.
Имеются экземпляры в отделах: всего 2 : ХР (2)
Свободны: ХР (2)

Найти похожие
Перейти к описаниям статей

20.


    Гніцевич, В.
    Піноутворювальні властивості модельних систем на основі молочної сироватки [] / В. Гніцевич, О. Васильєва // Товари і ринки : міжнародний науково - практичний журнал. - 2021. - N 4(40). - С. 113-121. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Молочна продукція--Технологія
Кл.слова (ненормированные):
сироватка молочна підсирна суха, сухий екстракт журавлини, гуарова камедь, цукор, модельна композиція, піноутворювальна здатність, стійкість піни.
Аннотация: Досліджено функціонально-технологічні властивості модельних композицій напівфабрикату для збитих молочних десертів. Визначено раціональні концентрації рецептурних компонентів (сироватки молочної підсирної сухої, сухого екстракту журавлини, цукру) та технологічні параметри виробництва, за яких напівфабрикат виявляє максимальну піноутворювальну здатність.


Доп.точки доступа:
Васильєва, О.

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ХР (1)
Свободны: ХР (1)

Найти похожие

 1-20    21-21 
 
© Национальная научная сельскохозяйственная библиотека НААН Украины
(ННСХБ НААН)
P.I.