Рейтинг@Mail.ru
Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Электронный каталог ННСХБ НААН - результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>A=Антюшко, Дмитро@<.>
Общее количество найденных документов : 4
Показаны документы с 1 по 4
1.
Шифр: ТіР4/2015/1
   Журнал

Товари і ринки : міжнародний науково - практичний журнал/ Київський національний торговельно-економічний університет. - 2005 . - Выходит дважды в год
2015г. N 1
Содержание:
Притульська, Н. Концептуальні засади формування системи соціального харчування в Україні / Н. Притульська, Д. Федорова, Є. Бондаренко. - С.5-17. - Библиогр.: с. 15-16
Ruzevicius, J. New challenges for quality management / J. Ruzevicius. - С.18-27. - Библиогр.: с. 25-26 : 3 рис.
Дончевська, Раїса. Розвиток рибного господарства України / Р. Дончевська. - С.28-40. - Библиогр.: с. 38-39 : 5 рис.
Дишлова, Валерія. Ринкова вартість виробів із бурштину / В. Дишлова. - С.41-49. - Библиогр.: с. 48 : табл.
Гончарова, Ірина. Фератна технологія очищення води природних джерел від нітритів / І. Гончарова. - С.50-59. - Библиогр.: с.
Шаповал, Світлана. Інженерно-технічне моделювання системи життєзабезпечення готельно-ресторанного комплексу / С. Шаповал, Р. Шевченко. - С.60-73. - Библиогр.: с. 71
Луцька, Наталія. Математичне моделювання системи управління технологічним об’єктом харчового підприємства / Н. Луцька, Т. Савченко. - С.73-83. - Библиогр.: с. 81-82
Асланян, Сергій. Елементний склад продуктів для ентерального харчування / С. Асланян, Д. Антюшко, Ю. Мотузка. - С.84-89. - Библиогр.: с. 87-88
Рудавська, Ганна. Напрями удосконалення класифікації лікерів / Г. Рудавська, Т. Божко, Н. Метельська. - С.90-98. - Библиогр.: с. 96
Гасанова, Анна. Фортифікація пастильних виробів йодом / А. Гасанова, О. Соколовська, В. Корзун. - С.98-105. - Библиогр.: с. 102-104
Дітріх, Ірина. Айва японська як інгредієнт плодово-ягідного морозива / І. Дітріх, Я. Литвин. - С.106-112. - Библиогр.: с. 110-111
Победаш, Микола. Формування якості рибних пресервів із дрібних оселедцевих риб / М. Победаш, О. Сидоренко, Р. Романенко. - С.112-120. - Библиогр.: с. 117-118
Мережко, Ніна. Експлуатаційні властивості покриттів з модифікованими каолінами / Н. Мережко, О. Шульга. - С.121-127. - Библиогр.: с. 125-126
Караваєв, Тарас. Водно-дисперсійні фарби для отримання покриттів із середнім глянцем / Т. Караваєв. - С.128-135. - Библиогр.: с. 131-133
Комаха, Володимир. Процеси взаємодії в системі "модифікований карбонатний наповнювач – плівкоутворювач" / В. Комаха, В. Свідерський. - С.135-142. - Библиогр.: с. 140
Андрієвська, Людмила. Евкаліптова целюлоза як альтернативна сировина у виробництві паперу / Л. Андрієвська, Т. Глушкова, Л. Коптюх. - С.142-148. - Библиогр.: с. 146-147
Піркович, Катерина. Ідентифікація антикварних ювелірних предметів зі срібла за мікроструктурою / К. Піркович. - С.148-153. - Библиогр.: с. 152-153
Белінська, Світлана. Трансформація форм води при зберіганні та заморожуванні квасолі стручкової овочевої / С. Белінська, І. Клячин. - С.154-162. - Библиогр.: с. 159-160
Колтунов, Віктор . Інтенсивність дихання плодів гарбуза при зберіганні / В. Колтунов, М. Булах. - С.162-169. - Библиогр.: с. 168-169
Чикун, Надія Юріївна. Ефективність вітчизняних адсорбентів при очищенні води від йонів Феруму (III) / Н. Ю. Чикун, Б. Пасальський, О. Пузій. - С.170-175. - Библиогр.: с. 174
Дьякова, Юлія. Безпечність баклажанових снеків / Ю. Дьякова, Н. Орлова. - С.175-182. - Библиогр.: с. 180-181
Нездолій, Андрій. Визначення гострої токсичності in vivo кондитерських виробів для людей з тривалим статико-фізичним навантаженням / А. Нездолій. - С.183-188. - Библиогр.: с. 186-187
Сімахіна, Галина. Інновації у харчових технологіях / Г. Сімахіна, Н. Науменко. - С.189-201. - Библиогр.: с. 199-200
Кравченко, Михайло. Технологічні властивості тістових напівфабрикатів з порошком із листя волоського горіха / М. Кравченко, Т. Поп, М. Криворучко. - С.201-208. - Библиогр.: с. 206-207
Антонюк, Ірина. Технологія млинчиків із використанням гідролізату "Рапамід" / І. Антонюк, Л. Дейниченко. - С.209-217. - Библиогр.: с. 214-216
Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ХР (1)
Свободны: ХР (1)

Найти похожие
Перейти к описаниям статей

2.


    Асланян, Сергій.
    Елементний склад продуктів для ентерального харчування [] / С. Асланян, Д. Антюшко, Ю. Мотузка // Товари і ринки : міжнародний науково - практичний журнал. - 2015. - N 1. - С. 84-89. - Библиогр.: с. 87-88
УДК
Рубрики: Харчові продукти
   Пищевые продукты

Кл.слова (ненормированные):
елементний склад -- элементный состав -- продукти для ентерального харчування -- продукты для энтерального питания -- середня рекомендована добова потреба -- средняя рекомендуемая суточная норма
Аннотация: Досліджено елементний склад сухих розчинних продуктів для ентерального харчування "Реабілакт" і "Реабілакт-Д". Визначено рівень задоволення середньої рекомендованої добової потреби людей із соматичними захворюваннями та травмами в мінеральних елементах у готових до споживання продуктах у рідкому стані.

Держатели документа:
ННСГБ НААН

Доп.точки доступа:
Антюшко, Дмитро; Мотузка, Юлія

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ХР (1)
Свободны: ХР (1)

Найти похожие

3.
Шифр: ТіР4/2016/1
   Журнал

Товари і ринки : міжнародний науково - практичний журнал/ Київський національний торговельно-економічний університет. - 2005 . - Выходит дважды в год
2016г. N 1
Содержание:
Ільченко, Н. Глобалізаційні процеси та тенденції розвитку оптової торгівлі / Н. Ільченко. - С.5-15. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: глобалізаційні процеси, оптова торгівля, складський товарооборот, товарні запаси, капітальні інвестиції.
Ромат, Є. Система бренд-маркетингових комунікацій / Є. Ромат. - С.16-25. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: комунікації, маркетингові комунікації, бренд-маркетингові комунікації, бренд-маркетингові стратегії.
Fayvishenko, D. The concept of brand positsoning / D. Fayvishenko. - С.25-31. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: аналітичний прогноз, бренд, позиціонування, просування торгової марки , обсяг продажів, маркетинг
Галько, Світлана. Класифікація товарів як інструмент транспарентності міжнародної торгівлі / С. Галько, В. Осієвська. - С.32-47. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: класифікація, номенклатура товарів, гармонізована система
Власенко, І. Ринок молока у Вінницькій області: тенденції розвитку / І. Власенко, Ів. Власенко, В. Клименко. - С.48-58. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: виробництво молока як сировини, безпечність продукції, молокопереробні підприємства, екологічно чиста продукція
Притульська, Наталія. Захист прав споживачів харчових продуктів для спеціальних медичних цілей / Н. Притульська, Ю. Мотузка. - С.59-70. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: безпечність, вибір, захист прав споживачів, інформування, харчові продукти для спеціальних медичних цілей, маркування, якість
Антюшко, Дмитро. Імплементація положень стандарту ISO 9001:2015 для вдосконалення систем управління якістю / Д. Антюшко. - С.71-79. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: стандарт, система управління якістю, терміни та визначення, принципи, процесний підхід
Yazami, R. Li-batteries: electrochemical intercalation of fluorocomplex anions into carbon nanotubes / R. Yazami, I. Goncharova. - С.80-85. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: літієві батареї, комплексні фториди, карбонові нанотрубки, електрохімічні чарунки, розчини електролітів, циклічна вольтамперометрія, аніонна інтеркаляція
Коломієць, Т. Методологічні засади визначення ринкової вартості товарів при товарознавчій експертизі / Т. Коломієць, Л. Черняк. - С.86-96. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: товарознавча експертиза, ринкова вартість, ідентифікаційна експертиза, товарна приналежність, товар ідентичний, товар аналогічний, порівняльний підхід, ознаки класифікації
Михайлова, Г. Теплозахисні властивості ковдр із об’ємними наповнювачами / Г. Михайлова, Н. Форостяна. - С.96-105. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: постільні вироби, ковдри, наповнювачі, теплозахисні властивості
Орлова, Н. Вологозатримувальна здатність заморожених томатів / Н. Орлова, С. Белінська, Н. Камєнєва. - С.106-113. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: втрати маси, вологозатримувальна здатність, заморожування, низькотемпературне зберігання, томати
Тележенко, Л. Розробка напоїв із високим фіт-фактором / Л. Тележенко, К. Михайлова. - С.114-123. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: напої, критерій якості, глікемічне навантаження, оздоровча характеристика, окисно-відновний потенціал, фіт-фактор
Дейниченко, Г. Азотисті речовини біофортифікованих томатних овочів / Г. Дейниченко, О. Юдічева. - С.124-130. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: біофортифікація, білок, "Ріверм", азотисті речовини, амінокислота, томатні овочі
Рудавська, Ганна. Сенсорний аналіз відновлених напоїв із цикорію методом профілю флейвору / Г. Рудавська, І. Хахалєва. - С.131-137. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: відновлені напої, органолептичне оцінювання, сенсорна характеристика, метод профілю флейвору, профілограма, дескриптори
Радченко, Л. Органолептична оцінка пастильних виробів зі стевією та еламіном / Л. Радченко, О. Соколовська, А. Гасанова. - С.137-149. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: зефір, пастила, еламін, стевія, сенсорний аналіз, органолептичні показники
Очколяс, О. Споживні властивості вершкового масла із морськими водоростями / О. Очколяс, Л. Тищенко, Т. Лебська. - С.149-158. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: вершкове масло, функціональні інгредієнти, ламінарія, фукус, цистозіра, спіруліна, йод, селен
Сидоренко, О. Біологічна цінність білків Rapana venosa / О. Сидоренко, М. Апач, Г. Буркацька. - С.159-168. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: чорноморська рапана, біологічна цінність, амінокислотний скор, коефіцієнт утилітарності, харчові білки
Менчинська, А. Жирнокислотний склад ліпідів паст на основі ікри прісноводних риб / А. Менчинська. - С.169-176. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: ікра, паста, ліпіди, жирнокислотний склад, біологічна ефективність
Кравченко, М. Вплив борошна "Здоров’я" на реологічні характеристики клейковини борошняних сумішей / М. Кравченко, О. Романовська. - С.177-184. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: клейковина, еластичність, розтяжність, гідратаційна здатність, мікроструктура, борошно, бісквіт
Гніцевич, В. Властивості м’ясних січених мас із рослинним напівфабрикатом / В. Гніцевич, Н. Чехова. - С.184-193. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: напівфабрикат на основі печериць і насіння гарбуза, м’ясні січені маси, функціонально-технологічні властивості, моделювання
Дубініна, А. Моделювання складу арахісових паст підвищеної біологічної цінності / А. Дубініна, С. Ленерт, О. Хоменко. - С.193-207. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: функціональні продукти, арахісова паста, біологічна цінність
Сімахіна, Г. Використання білка зеленої маси овочевих культур у харчових технологіях / Г. Сімахіна, Н. Науменко. - С.208-221. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: амінокислоти, білки, біологічна цінність, , зелена маса рослин, функціонування, харчування
Дудла, І. Гармонізація вимог до безпечності лакофарбових матеріалів в Україні та ЄС / І. Дудла. - С.222-235. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: лакофарбові матеріали, покриття, безпечність, леткі органічні сполуки, важкі метали
Сhykyn, N. The sorption of ions heavy metals by technical lignins / N. Сhykyn, O. Sevastyanova, B. Pasalskiy. - С.235-243. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: sorption, lignins, hydrolysis lignin, kraft lignin, extracted lignin, metal ions, сорбція, лігніни, гідролізний лігнін, крафт-лігнін, екстрагірований лігнін, йони металів
Сєногонова, Г. Мікробіологічна безпечність батончиків висівкових / Г. Сєногонова. - С.243-250. - Бібліогр. в кінці ст.
Кл.слова: батончики висівкові, контроль ваги тіла, мікробіологічні показники безпечності
Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ХР (1)
Свободны: ХР (1)

Найти похожие
Перейти к описаниям статей

4.


    Антюшко, Дмитро.
    Імплементація положень стандарту ISO 9001:2015 для вдосконалення систем управління якістю [] / Д. Антюшко // Товари і ринки : міжнародний науково - практичний журнал. - 2016. - N 1. - С. 71-79. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Управління--Якість
Кл.слова (ненормированные):
стандарт, система управління якістю, терміни та визначення -- принципи, процесний підхід
Аннотация: Проаналізовано зміст нового стандарту ISO 9001:2015 і порівняно його з попередньою версією. Встановлено основні термінологічні та методологічні відмінності, що свідчать про підвищення ефективності його впровадження завдяки поєднанню процесного підходу з ризик-орієнтованим мисленням.


Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ХР (1)
Свободны: ХР (1)

Найти похожие

 
© Национальная научная сельскохозяйственная библиотека НААН Украины
(ННСХБ НААН)
P.I.