Поисковый запрос: <.>S=Харчові продукти -- Напої<.> |
Общее количество найденных документов : 10
Показаны документы с 1 по 10 |
>1. ![](http://base.dnsgb.com.ua/irbis64r/images/printer.jpg)
|
Силаев, А. В. Сколько пользы в любимых напитках? [] / А. В. Силаев> // Продукты & ингредиенты. Производство, Переработка. Хранение. Реализация : научно-практический журнал. - 2013. - N 1. - С. 44-45
Рубрики: Харчові продукти--Напої
Имеются экземпляры в отделах:
всего 1 : ХР (1) Свободны: ХР (1)
Найти похожие
|
>2. ![](http://base.dnsgb.com.ua/irbis64r/images/printer.jpg)
|
Белінська, С. Органолептичні властивості купажованих швидкозаморожених соків із м'якоттю [] / С. Белінська, О. Дьяков, Р. Романенко> // Товари і ринки : міжнародний науково - практичний журнал. - 2012. - N 2. - С. 154 - 164. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Харчові продукти--Напої
Доп.точки доступа: Дьяков, О.; Романенко, Р. Имеются экземпляры в отделах:
всего 1 : ХР (1) Свободны: ХР (1)
Найти похожие
|
>3. ![](http://base.dnsgb.com.ua/irbis64r/images/printer.jpg)
|
Тележенко, Л. Розробка напоїв із високим фіт-фактором [] / Л. Тележенко, К. Михайлова> // Товари і ринки : міжнародний науково - практичний журнал. - 2016. - N 1. - С. 114-123. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Харчові продукти--Напої Кл.слова (ненормированные): напої, критерій якості, глікемічне навантаження, оздоровча характеристика, окисно-відновний потенціал -- фіт-фактор Аннотация: Представлено основні підходи до вирішення проблеми формування правильного раціону оздоровчого харчування. Наведено узагальнюючий критерій якості полікомпонентних рецептурних композицій харчових продуктів профілактичного призначення. Результати проведених досліджень є основою при підборі компонентів для створення напоїв високої біологічної та харчової цінності.
Доп.точки доступа: Михайлова, К. Имеются экземпляры в отделах:
всего 1 : ХР (1) Свободны: ХР (1)
Найти похожие
|
>4. ![](http://base.dnsgb.com.ua/irbis64r/images/printer.jpg)
|
Рудавська, Ганна. Сенсорний аналіз відновлених напоїв із цикорію методом профілю флейвору [] / Г. Рудавська, І. Хахалєва> // Товари і ринки : міжнародний науково - практичний журнал. - 2016. - N 1. - С. 131-137. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Харчові продукти--Напої Кл.слова (ненормированные): відновлені напої, органолептичне оцінювання, сенсорна характеристика, метод профілю флейвору -- профілограма -- дескриптори Аннотация: Наведено результати сенсорного аналізу відновлених напоїв із цикорію методом профілю флейвору. Показано доцільність його використання для виявлення дескрипторів органолептичних властивостей відновлених напоїв. Запропоновано використання 10 дескрипторів профільного аналізу.
Доп.точки доступа: Хахалєва, І. Имеются экземпляры в отделах:
всего 1 : ХР (1) Свободны: ХР (1)
Найти похожие
|
>5. ![](http://base.dnsgb.com.ua/irbis64r/images/printer.jpg)
|
Тимошенко, А. 100% национальный производитель [Текст] / А. Тимошенко> // Мир продуктов : информационно-аналитическое издание для операторов продовольственного рынка. - 2017. - N 5 (134). - С. 36-38.
Рубрики: Харчові продукти--напої
Имеются экземпляры в отделах:
всего 2 : ХР (2) Свободны: ХР (2)
Найти похожие
|
>6. ![](http://base.dnsgb.com.ua/irbis64r/images/printer.jpg)
|
Пиво в стекле [Текст]> // Мир продуктов : информационно-аналитическое издание для операторов продовольственного рынка. - 2017. - N 5 (134). - С. 42-43.
Рубрики: Харчові продукти--напої
Имеются экземпляры в отделах:
всего 2 : ХР (2) Свободны: ХР (2)
Найти похожие
|
>7. ![](http://base.dnsgb.com.ua/irbis64r/images/printer.jpg)
|
Кравченко, л. Напитки бывают разные... [Текст] / л. Кравченко> // Мир продуктов : информационно-аналитическое издание для операторов продовольственного рынка. - 2020. - N 5. - С. 37-39.
Рубрики: Харчові продукти--напої
Имеются экземпляры в отделах:
всего 1 : ХР (1) Свободны: ХР (1)
Найти похожие
|
>8. ![](http://base.dnsgb.com.ua/irbis64r/images/printer.jpg)
|
Дамен, М. Hard Seltzer - дещо інша вода [Текст] / М. Дамен> // Мир продуктов : информационно-аналитическое издание для операторов продовольственного рынка. - 2020. - N 6. - С. 24-26.
Рубрики: Харчові продукти--напої
Имеются экземпляры в отделах:
всего 1 : ХР (1) Свободны: ХР (1)
Найти похожие
|
>9. ![](http://base.dnsgb.com.ua/irbis64r/images/printer.jpg)
|
Производители напитков готовятся к новым требованиям [Текст]> // Мир упаковки : бизнес-организатор для производителей и потребителей упаковки. - 2020. - N 4. - С. 22-24.
Рубрики: Харчові продукти--напої
Имеются экземпляры в отделах:
всего 1 : ХР (1) Свободны: ХР (1)
Найти похожие
|
>10. ![](http://base.dnsgb.com.ua/irbis64r/images/printer.jpg)
|
Бут, О. Среда формирования спроса [Текст] / О. Бут> // Мир упаковки : бизнес-организатор для производителей и потребителей упаковки. - 2020. - N 6. - С. 18-20.
Рубрики: Харчові продукти--напої
Имеются экземпляры в отделах:
всего 1 : ХР (1) Свободны: ХР (1)
Найти похожие
|
|