Рейтинг@Mail.ru
Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Электронный каталог ННСХБ НААН - результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>S=Харчові продукти -- Напої<.>
Общее количество найденных документов : 10
Показаны документы с 1 по 10
1.


    Силаев, А. В.
    Сколько пользы в любимых напитках? [] / А. В. Силаев // Продукты & ингредиенты. Производство, Переработка. Хранение. Реализация : научно-практический журнал. - 2013. - N 1. - С. 44-45
Рубрики: Харчові продукти--Напої


Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ХР (1)
Свободны: ХР (1)

Найти похожие

2.


    Белінська, С.
    Органолептичні властивості купажованих швидкозаморожених соків із м'якоттю [] / С. Белінська, О. Дьяков, Р. Романенко // Товари і ринки : міжнародний науково - практичний журнал. - 2012. - N 2. - С. 154 - 164. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Харчові продукти--Напої


Доп.точки доступа:
Дьяков, О.; Романенко, Р.

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ХР (1)
Свободны: ХР (1)

Найти похожие

3.


    Тележенко, Л.
    Розробка напоїв із високим фіт-фактором [] / Л. Тележенко, К. Михайлова // Товари і ринки : міжнародний науково - практичний журнал. - 2016. - N 1. - С. 114-123. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Харчові продукти--Напої
Кл.слова (ненормированные):
напої, критерій якості, глікемічне навантаження, оздоровча характеристика, окисно-відновний потенціал -- фіт-фактор
Аннотация: Представлено основні підходи до вирішення проблеми формування правильного раціону оздоровчого харчування. Наведено узагальнюючий критерій якості полікомпонентних рецептурних композицій харчових продуктів профілактичного призначення. Результати проведених досліджень є основою при підборі компонентів для створення напоїв високої біологічної та харчової цінності.


Доп.точки доступа:
Михайлова, К.

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ХР (1)
Свободны: ХР (1)

Найти похожие

4.


    Рудавська, Ганна.
    Сенсорний аналіз відновлених напоїв із цикорію методом профілю флейвору [] / Г. Рудавська, І. Хахалєва // Товари і ринки : міжнародний науково - практичний журнал. - 2016. - N 1. - С. 131-137. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Харчові продукти--Напої
Кл.слова (ненормированные):
відновлені напої, органолептичне оцінювання, сенсорна характеристика, метод профілю флейвору -- профілограма -- дескриптори
Аннотация: Наведено результати сенсорного аналізу відновлених напоїв із цикорію методом профілю флейвору. Показано доцільність його використання для виявлення дескрипторів органолептичних властивостей відновлених напоїв. Запропоновано використання 10 дескрипторів профільного аналізу.


Доп.точки доступа:
Хахалєва, І.

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ХР (1)
Свободны: ХР (1)

Найти похожие

5.


    Тимошенко, А.
    100% национальный производитель [Текст] / А. Тимошенко // Мир продуктов : информационно-аналитическое издание для операторов продовольственного рынка. - 2017. - N 5 (134). - С. 36-38.
Рубрики: Харчові продукти--напої


Имеются экземпляры в отделах: всего 2 : ХР (2)
Свободны: ХР (2)

Найти похожие

6.


   
    Пиво в стекле [Текст] // Мир продуктов : информационно-аналитическое издание для операторов продовольственного рынка. - 2017. - N 5 (134). - С. 42-43.
Рубрики: Харчові продукти--напої


Имеются экземпляры в отделах: всего 2 : ХР (2)
Свободны: ХР (2)

Найти похожие

7.


    Кравченко, л.
    Напитки бывают разные... [Текст] / л. Кравченко // Мир продуктов : информационно-аналитическое издание для операторов продовольственного рынка. - 2020. - N 5. - С. 37-39.
Рубрики: Харчові продукти--напої


Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ХР (1)
Свободны: ХР (1)

Найти похожие

8.


    Дамен, М.
    Hard Seltzer - дещо інша вода [Текст] / М. Дамен // Мир продуктов : информационно-аналитическое издание для операторов продовольственного рынка. - 2020. - N 6. - С. 24-26.
Рубрики: Харчові продукти--напої


Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ХР (1)
Свободны: ХР (1)

Найти похожие

9.


   
    Производители напитков готовятся к новым требованиям [Текст] // Мир упаковки : бизнес-организатор для производителей и потребителей упаковки. - 2020. - N 4. - С. 22-24.
Рубрики: Харчові продукти--напої


Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ХР (1)
Свободны: ХР (1)

Найти похожие

10.


    Бут, О.
    Среда формирования спроса [Текст] / О. Бут // Мир упаковки : бизнес-организатор для производителей и потребителей упаковки. - 2020. - N 6. - С. 18-20.
Рубрики: Харчові продукти--напої


Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ХР (1)
Свободны: ХР (1)

Найти похожие

 
© Национальная научная сельскохозяйственная библиотека НААН Украины
(ННСХБ НААН)
P.I.