Рейтинг@Mail.ru
Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Электронный каталог ННСХБ НААН - результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
 Найдено в других БД:Полнотекстовые периодические издания (1)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>S=Управління -- Якість<.>
Общее количество найденных документов : 4
Показаны документы с 1 по 4
1.


    Силина, М.
    Система менеджмента качества - эффективная система управления предприятием технического сервиса [Текст] / М. Силина // Сельскохозяйственная техника: обслуживание и ремонт : ежемесячный научно-практический журнал. - 2011. - N 4. - С. 37-44
Рубрики: Менеджмент
   Управління--Якість

   Технічний сервіс



Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ХР (1)
Свободны: ХР (1)

Найти похожие

2.


    Войнова, І.
    Процесний підхід та система управління якістю [] / І. Войнова // Продовольча індустрія АПК : науково-практичний журнал. - 2011. - N 5. - С. 37-40. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Управління--Якість


Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ХР (1)
Свободны: ХР (1)

Найти похожие

3.


    Антюшко, Дмитро.
    Імплементація положень стандарту ISO 9001:2015 для вдосконалення систем управління якістю [] / Д. Антюшко // Товари і ринки : міжнародний науково - практичний журнал. - 2016. - N 1. - С. 71-79. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Управління--Якість
Кл.слова (ненормированные):
стандарт, система управління якістю, терміни та визначення -- принципи, процесний підхід
Аннотация: Проаналізовано зміст нового стандарту ISO 9001:2015 і порівняно його з попередньою версією. Встановлено основні термінологічні та методологічні відмінності, що свідчать про підвищення ефективності його впровадження завдяки поєднанню процесного підходу з ризик-орієнтованим мисленням.


Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ХР (1)
Свободны: ХР (1)

Найти похожие

4.


    Мотузка, Ю.
    Управління якістю продуктів для ентерального харчування: процесно-орієнтований підхід [] / Ю. Мотузка // Товари і ринки : міжнародний науково - практичний журнал. - 2017. - N 1. - С. 16-26. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Управління--Якість
Кл.слова (ненормированные):
управління якістю, життєвий цикл товару, процесний підхід, продукти для ентерального харчування, ризик-орієнтоване мислення, якість, система управління якістю, споживач.
Аннотация: Проаналізовано теоретико-методологічні засади управління якістю продуктів для ентерального харчування відповідно до міжнародних стандартів. Здійснено систематизацію та узагальнення процесів системи управління якістю продуктів із використанням процесного підходу. Розкрито роль ризик-орієнтованого мислення при запровадженні системи управління якістю харчових продуктів.


Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ХР (1)
Свободны: ХР (1)

Найти похожие

 
© Национальная научная сельскохозяйственная библиотека НААН Украины
(ННСХБ НААН)
P.I.