Рейтинг@Mail.ru
Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Электронный каталог ННСХБ НААН - результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>S=Бугайці -- Забійні якості<.>
Общее количество найденных документов : 21
Показаны документы с 1 по 20
 1-20    21-21 
1.


    Федорович, Є. І.
    Забійні якості та морфологічний склад туш бугайців поліського внутрішньопородного типу [] : наукове видання / Є. І. Федорович , Й. З. Сірацький , В. В. Федорович , О. В. Бойко // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія "Тваринництво" : науково-методичний журнал. - 2010. - N12(18). - С. 133-137. - Бібліогр. у кінці ст.
Рубрики: Бугайці--Забійні якості


Доп.точки доступа:
Сірацький, Й.З.; Федорович, В.В.; Бойко, О.В.

Имеются экземпляры в отделах: всего 1
Свободны: 1

Найти похожие

2.


    Ажмулдинов, Е. А.
    Бычки различных генотипов при промышленном выращивании: показатели продуктов убоя и выход питательных веществ [] / Е. А. Ажмулдинов, М. Г. Титов, А. С. Ибраев // Ефективне тваринництво: відтворення, селекція, годівля, техніка, технології, ветзахист : спеціалізований журнал з питань тваринництва. - 2011. - N 5. - С. 26-28. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Бугайці--Забійні якості


Доп.точки доступа:
Титов, М.Г.; Ибраев, А.С.

Имеются экземпляры в отделах: всего 1
Свободны: 1

Найти похожие

3.


    Іляшенко, Г. Д.
    Зажиттєве прогнозування забійних якостей бугайців молочних порід [] / Г. Д. Іляшенко, Ю. П. Полупан // Науковий вісник "Асканія - Нова" : науково- теоретиний фаховий журнал. - 2011. - N 4. - С. 84-90. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Бугайці--Забійні якості


Доп.точки доступа:
Полупан, Ю.П.

Имеются экземпляры в отделах: всего 2 : ХР (2)
Свободны: ХР (2)

Найти похожие

4.


    Михальченко, С. А.
    Біоенергетична ефективність виробництва висоякісної яловичини при інтенсивному вирощуванні бугайців [] / С. А. Михальченко // Науковий вісник "Асканія - Нова" : науково- теоретиний фаховий журнал. - 2011. - N 4. - С. 102-106. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Бугайці--Забійні якості


Имеются экземпляры в отделах: всего 2 : ХР (2)
Свободны: ХР (2)

Найти похожие

5.


    Михальченко, С.
    Формування хімічного складу м'якоті туш бугайців різних порід в онтогенезі [] / С. Михальченко // Тваринництво України : науково-практичний журнал. - 2012. - N 6. - С. 10-13. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Бугайці--Забійні якості


Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ХР (1)
Свободны: ХР (1)

Найти похожие

6.


    / А. М. Кобилінська // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія "Тваринництво" : науково-методичний журнал. - 2012. - N 10. - С. 142-14... - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Бугайці--Забійні якості


Имеются экземпляры в отделах: всего 2 : ХР (2)
Свободны: ХР (2)

Найти похожие

7.


    Костанецька, Ю. В.
    Продуктивні та м'ясні якості бугайців при використанні у кормових раціонах пелюшки [] / Ю. В. Костанецька // Біологія тварин : науково - теоретичний журнал. - 2012. - Том 14, N 1/2. - С. 248-252. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Бугайці--Забійні якості


Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ХР (1)
Свободны: ХР (1)

Найти похожие

8.


    Федорович, В. В.
    Забійні якості та морфологічний склад напівтуш бугайців молочних і комбінованих порід [] / В. В. Федорович // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія "Тваринництво" : науково-методичний журнал. - 2012. - N 12. - С.42-46. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Бугайці--Забійні якості


Имеются экземпляры в отделах: всего 2 : ХР (2)
Свободны: ХР (2)

Найти похожие

9.


    Смакуев, Д. Р.
    Оценка мясной продуктивности бычков абердин-ангусской и симментальской пород по выходу питательных вещенств, конверсии протеина и энергии корма [] / Д. Р. Смакуев // Зоотехния : теоретический и научно-практический журнал по всем отраслям животноводства. - 2013. - N 7. - С. 17-19. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Бугайці--Забійні якості


Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ХР (1)
Свободны: ХР (1)

Найти похожие

10.


    Бабік, Н. П.
    Хімічний склад та енергетична цінність внутрішніх органів і язика бугайців м'ясних порід [] / Н. П. Бабік, Є. І. Федорович // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія "Тваринництво" : науково-методичний журнал. - 2013. - N 7. - С. 204-207. - Бібліогр. у кінці ст.
Рубрики: Бугайці--Забійні якості


Доп.точки доступа:
Федорович, Є.І.

Имеются экземпляры в отделах: всего 2 : ХР (2)
Свободны: ХР (2)

Найти похожие

11.


    Козирь, В. С.
    Оптимальний вік забою бугайців різних порід і помісей у степовій зоні України [] / В. С. Козирь, В. А. Тихоненко // Ефективне тваринництво: відтворення, селекція, годівля, техніка, технології, ветзахист : спеціалізований журнал з питань тваринництва. - 2013. - N 8. - С. 29-32.
Рубрики: Бугайці--Забійні якості


Доп.точки доступа:
Тихоненко, В.А.

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ХР (1)
Свободны: ХР (1)

Найти похожие

12.


    Козирь, В. С.
    Оптимальний вік забою бугайців різних порід і помісей у степовій зоні України [] / В. С. Козирь, В. А. Тихоненко // Ефективне тваринництво: відтворення, селекція, годівля, техніка, технології, ветзахист : спеціалізований журнал з питань тваринництва. - 2014. - N 1. - С. 45-48. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Бугайці--Забійні якості


Доп.точки доступа:
Тихоненко, В.А.

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ХР (1)
Свободны: ХР (1)

Найти похожие

13.


    Долгиев, М. -Г.М.
    Оценка мясной продуктивности и качества мяса бычков различных генотипов в ГУП "Троицкое" [] / М. -Г.М. Долгиев, М. И. Ужахов, О. О. Гетоков // Зоотехния : теоретический и научно-практический журнал по всем отраслям животноводства. - 2014. - N 4. - С. 30-31. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Бугайці--Забійні якості


Доп.точки доступа:
Ужахов, М.И.; Гетоков, О.О.

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ХР (1)
Свободны: ХР (1)

Найти похожие

14.


    Гудыменко, В. В.
    Качественная характеристика кожевенного сырья, получаемого от чистопородных и помесных бычков [] / В. В. Гудыменко, В. И. Гудыменко // Зоотехния : теоретический и научно-практический журнал по всем отраслям животноводства. - 2014. - N 5. - С. 15-17. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Бугайці--Забійні якості


Доп.точки доступа:
Гудыменко, В.И.

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : 20140711 (1)
Свободны: 20140711 (1)

Найти похожие

15.


    Паска, М. З.
    Обмін речовин та м'ясна продуктивність бугайців поліської м'ясної породи різних типів вищої нервової діяльності за згодовуванням кормової добавки "Мікроліповіт" [] / М. З. Паска // Біологія тварин : науково - теоретичний журнал. - 2014. - Том 16, N 1. - С. 120-132. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Бугайці--Забійні якості


Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ХР (1)
Свободны: ХР (1)

Найти похожие

16.


    Кибкало, Л. И.
    Качество мяса быков голштинской породы немецкой селекции [] / Л. И. Кибкало, Т. О. Грошевская, Н. А. Гончарова // Молочное и мясное скотоводство : научно-производственный журнал. - 2014. - N 8. - С. 12-14. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Бугайці--Забійні якості
Кл.слова (ненормированные):
голштинская порода,линейная принадлежность,химический состав мяса,белковый качественный показатель,влагоемкость,рН,интенсивность окраски,мраморность,нежность.


Доп.точки доступа:
Грошевская, Т.О.; Гончарова, Н.А.

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ХР (1)
Свободны: ХР (1)

Найти похожие

17.


    Грабовська, О. С.
    Неспецифічна резистентність та вміст окремих гормонів у крові бугайців за умов корекції передзабійного стресу [] / О. С. Грабовська, С. С. Грабовський // Біологія тварин : науково - теоретичний журнал. - 2015. - Том Т. 17, N 2. - С. 43-49. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Бугайці--Забійні якості
Кл.слова (ненормированные):
НЕСПЕЦИФІЧНА РЕЗИСТЕНТНІСТЬ, ГОРМОНИ, БУГАЙЦІ, екстракт селезінки, передзабійний стрес.


Доп.точки доступа:
Грабовський, С.С.

Имеются экземпляры в отделах: всего 2 : ХР (2)
Свободны: ХР (2)

Найти похожие

18.


   
    Забійні показники бугайців молочних порід [] / О. І. Петрова, Р. О. Трибрат, С. М. Галімов // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія "Тваринництво" : науково-методичний журнал. - 2016. - N 5. - С. 238-240. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Бугайці--Забійні якості
Кл.слова (ненормированные):
бугайці, маса туші, жива маса, шкіряна сировина, відруби, жир-сирець.
Аннотация: У статті наведено результати забою бугайців червоної степової та української чорно-рябої молочної порід. Вивчено морфологічний склад туш піддослідних бугайців. М’ясо піддослідних бугайців характеризувалося високою якістю, яка відповідає вимогам спо- живача. Туші тварин, що споживали передстартовий і стартовий комбікорми, за масою напівтуші, вмістом м’якуша за сортами перевищували аналогічні показники бугайців контрольних груп.


Доп.точки доступа:
Петрова, О.І.; Трибрат, Р. О.; Галімов, С.М.

Имеются экземпляры в отделах: всего 2 : ХР (2)
Свободны: ХР (2)

Найти похожие

19.


   
    Забійні та м’ясні якості бугайців симентальської породи австрійської селекції [] / Л. М. Хмельничий, А. М. Салогуб, В. М. Бондарчук // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія "Тваринництво" : науково-методичний журнал. - 2016. - N 7. - С. 115-120. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Бугайці--Забійні якості
Кл.слова (ненормированные):
симентальська порода, бугайці, жива маса, забійний вихід
Аннотация: В аспекті вивчення адаптаційної здатності тварин симентальської худоби, імпортованої з Австрії у Сумський регіон, було досліджено забійні та м’ясні якості бугайців цієї породи. За резуль- татами контрольного забою встановлено високі характеристики бугайців у 18-ти місячному віці за забійними (передзабійна жива маса – 481,7 кг, маса парної туші – 266,0 кг, вихід парної туші, 55,2 % та забійний вихід – 57,4 %) та м’ясними якостями. Частка м’язової тканини в морфологіч- ному складі туші бугайців австрійського симентала становила в середньому 214,1 кг, або 77,4 %.


Доп.точки доступа:
Хмельничий, Л.М.; Салогуб, А.М.; Бондарчук, В.М.

Имеются экземпляры в отделах: всего 1 : ХР (1)
Свободны: ХР (1)

Найти похожие

20.


    Савчук, І. М.
    Продуктивні і м’ясні якості бугайців за використання силосу із пайзи [Текст] / І. М. Савчук, І. В. Ящук // Вісник аграрної науки : науково - теоретичний журнал Національної академії аграрних наук України. - 2020. - N 10. - С. 20-26. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Бугайці--Забійні якості
Кл.слова (ненормированные):
поживність раціону, відгодівля, злаково-бобовий, середньодобовий приріст, забійний вихід
Аннотация: Використання для відгодівлі молодняку великої рогатої худоби силосу із пайзи замість аналогічної кількості за масою 4-компонентного злаково-бобового силосу (овес + пелюшка + люпин + вика яра) неістотно знижує продуктивність тварин, водночас позитивно позначається на їхніх забійних якостях і не має негативного впливу на хімічний склад яловичини та печінки. Заміна у раціонах багатокомпонентного силосу зі злаково-бобових культур (овес + пелюшка + люпин вузьколистий + + вика яра) на силос із пайзи (45,4% за поживністю раціону) за відгодівлі бугайців негативно позначається на середньодобових приростах живої маси тварин — вони були на 84 г, або на 9,8% меншими, ніж на контролі. Витрати обмінної енергії на 1 кг приросту живої маси були нижчими на 7,6% у молодняку великої рогатої худоби І групи порівняно з аналогами ІІ групи.


Доп.точки доступа:
Ящук, І. В.

Имеются экземпляры в отделах: всего 2 : ХР (2)
Свободны: ХР (2)

Найти похожие

 1-20    21-21 
 
© Национальная научная сельскохозяйственная библиотека НААН Украины
(ННСХБ НААН)
P.I.