Рейтинг@Mail.ru
Головна Спрощенний режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ННСГБ НААН - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>A=Свириденко, Т. А.@<.>
Загальна кількість знайдених документів : 9
Показані документи с 1 по 9
1.


    Усатенко, Н. Ф.
    Контроль за якістю м'яса птиці [Текст] : научное издание / Н. Ф. Усатенко, Т. А. Свириденко // Вісник аграрної науки : науково - теоретичний журнал Української академії аграрних наук. - 2008. - N11. - С. 55 - 57. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Зберігання і переробка


Дод.точки доступу:
Свириденко, Т.А.


Знайти схожі

2.


    Свириденко, Т. А.
    Дослідження бар'єрного впливу солі в технології виготовлення продуктів із м'яса птиці [Текст] : научное издание / Т. А. Свириденко, Н. Ф. Усатенко, О. М. Скарбовійчук // Вісник аграрної науки : науково - теоретичний журнал Української академії аграрних наук. - 2009. - N9. - С. 72-74. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: М'ясо птиці


Дод.точки доступу:
Усатенко, Н.Ф.; Скарбовійчук, О.М.

Є примірники у відділах: всього 1
Вільні: 1

Знайти схожі

3.


    Свириденко, Т. А.
    Вплив бактеріальних препаратів на ферментацію м'яса птиці [Текст] : научное издание / Т. А. Свириденко, Ц. О. Король , С. Г. Даниленко та ін. // Вісник аграрної науки : науково - теоретичний журнал Української академії аграрних наук. - 2010. - N6. - С. 58-61. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: М'ясо птиці
   Зберігання та переробка продукції--Препарати


Перейти до зовнішнього ресурсу: переглянути статтю

Дод.точки доступу:
Король, Ц.О.; Даниленко, С.Г.

Є примірники у відділах: всього 2
Вільні: 2

Знайти схожі

4.


    Усатенко, Н. Ф.
    Система простежуваності як запорука безпечності продуктів харчування [] : научное издание / Н. Ф. Усатенко, Ю. І. Охрименко, Т. А. Свириденко, С. Я. Соколова // Мясной бизнес : ежемесячный научно-практический журнал. - 2010. - N11. - С. 72-73. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Харчові продукти--Безпека продукції


Дод.точки доступу:
Охрименко, Ю.І.; Свириденко, Т.А.; Соколова, С.Я.

Є примірники у відділах: всього 1
Вільні: 1

Знайти схожі

5.


    Усатенко, Н. Ф.
    Особливості технологічного процесу виготовлення продуктів із м'яса птиці [Текст] : научное издание / Н. Ф. Усатенко, Т. А. Свириденко, О. М. Скарбовійчук // Вісник аграрної науки : науково - теоретичний журнал Української академії аграрних наук. - 2010. - N11. - С. 53-57. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Зберігання та переробка продукції
   М'ясо птиці--Технологія виробництва



Дод.точки доступу:
Свириденко, Т.А.; Скарбовійчук, О.М.

Є примірники у відділах: всього 1
Вільні: 1

Знайти схожі

6.


    Усатенко, Н. Ф.
    Використання показника активності води при виробництві та зберіганні сирокопчених та сиров'ялених ковбасних виробів [] : научное издание / Н. Ф. Усатенко, Т. А. Свириденко // Мясной бизнес : ежемесячный научно-практический журнал. - 2011. - N6. - С. 50-52. - Бібліогр. у кінці ст.
Рубрики: Харчові продукти--Ковбасні вироби--Технології виробництва


Дод.точки доступу:
Свириденко, Т.А.

Є примірники у відділах: всього 1
Вільні: 1

Знайти схожі

7.


    Усатенко, Н. Ф.
    Особливості виробництва варено-копчених ковбас [] / Н. Ф. Усатенко, С. Я. Соколова, Т. А. Свириденко // Мясной бизнес : ежемесячный научно-практический журнал. - 2011. - N 7. - С. 72-74. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: М'ясні продукти--Ковбаси варено-копчені


Дод.точки доступу:
Соколова, С.Я.; Свириденко, Т.А.

Є примірники у відділах: всього 1
Вільні: 1

Знайти схожі

8.


    Свириденко, Т. А.
    Протеолітичні процеси у філе курчат-бройлерів під впливом бактеріальних препаратів [Текст] / Т. А. Свириденко, С. Г. Даниленко [и др.] // Вісник аграрної науки : науково - теоретичний журнал Української академії аграрних наук. - 2011. - N 4. - С. 60-63. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: М'ясо птиці--Обвалювання--Технології


Дод.точки доступу:
Даниленко, С.Г.; Король, Ц.О.; Усатенко, Н.Ф.; Жукова, Я.Ф.; Кігель, Н.Ф.

Є примірники у відділах: всього 1
Вільні: 1

Знайти схожі

9.


    Усатенко, Н. Ф.
    Вплив бактеріального препарату на швидкість процесу соління сировини з м'яса птиці [Текст] / Н. Ф. Усатенко , Т. А. Свириденко, Скарбовійчук // Вісник аграрної науки : науково - теоретичний журнал Української академії аграрних наук. - 2011. - N 8. - С. 57-59. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: М'ясо птиці--Виробництво--Технології виробництва


Дод.точки доступу:
Свириденко, Т.А.; Скарбовійчук

Є примірники у відділах: всього 2 : ХР (2)
Вільні: ХР (2)

Знайти схожі

 
© Національна наукова сільськогосподарська бібліотека НААН України
(ННСГБ НААН)
P.I.