Рейтинг@Mail.ru
Головна Спрощенний режим Опис
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ННСГБ НААН - результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>A=Масліков, М. М.@<.>
Загальна кількість знайдених документів : 20
Показані документи с 1 по 20
1.


   
    Вибір системи охолодження [Текст] : научное издание / М. М. Масліков // Мясное дело. - 2007. - №3. - С. 10-11.
Рубрики: Обладнання


Дод.точки доступу:
Масліков, М.М.
Є примірники у відділах: всього 1
Вільні: 1

Знайти схожі

2.


    Масліков, М. М.
    Технології холодильного оброблення м'яса та м'ясопродуктів [Текст] : научное издание / М. М. Масліков // Мясное дело. - 2007. - №6. - С. 60-63.

Є примірники у відділах: всього 1
Вільні: 1

Знайти схожі

3.


    Масліков, М. М.
    Технології холодильного оброблення м'яса і м'ясопродуктів [Текст] : научное издание / М. М. Масліков // Мясное дело. - 2007. - №7. - С. 60-63.

Є примірники у відділах: всього 1
Вільні: 1

Знайти схожі

4.


    Масліков, М. М.
    Шляхи енергозбереження м'ясопереробних підприємств [Текст] : научное издание / М. М. Масліков // Мясное дело. - 2007. - №10. - С. 20-23. - Бібліогр. в кінці ст.

Є примірники у відділах: всього 1
Вільні: 1

Знайти схожі

5.


    Масліков, М. М.
    Висихання харчових продуктів [Текст] : научное издание / М. М. Масліков // Мясное дело. - 2007. - №10. - С. 52-55.

Є примірники у відділах: всього 1
Вільні: 1

Знайти схожі

6.


    Масліков, М. М.
    Всихання харчових продуктів [Текст] : научное издание / М. М. Масліков // Мясное дело. - 2007. - №11. - С. 54-55.

Є примірники у відділах: всього 1
Вільні: 1

Знайти схожі

7.


    Масліков, М. М.
    Санітарні вимоги для підприємств з виробництва швидкозаморожених продуктів [Текст] : научное издание / М. М. Масліков // Мясное дело : ежемесячный производственно-практический, рекламный журнал . - 2008. - N7. - С. 10 - 13. . - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: М"ясна промисловість


Є примірники у відділах: всього 1 : ХР (1)
Вільні: ХР (1)

Знайти схожі

8.


    Масліков, М. М.
    Розморужування м'яса [Текст] : научное издание / М. М. Масліков // Мясное дело : ежемесячный производственно-практический, рекламный журнал . - 2009. - N4. - С. 32 - 34. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: М'ясна промисловість


Є примірники у відділах: всього 1
Вільні: 1

Знайти схожі

9.


    Масліков, М. М.
    Зміни у м'ясі під час холодильного оброблення та зберігання [Текст] : научное издание / М. М. Масліков // Мясное дело : ежемесячный производственно-практический, рекламный журнал . - 2009. - N9. - С. 20-24.
Рубрики: М'ясна промисловість


Є примірники у відділах: всього 1
Вільні: 1

Знайти схожі

10.


    Масліков, М. М.
    Сучасні способи холодильного оброблення м'ясопродуктів [Текст] : научное издание / М. М. Масліков // Мясное дело : ежемесячный производственно-практический, рекламный журнал . - 2009. - N3. - С. 32-34. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Харчова пром-сть--М'ясні комбінати --Перероб. продуктів



Знайти схожі

11.


    Масліков, М. М.
    Енергозбереження на промислових підприємствах [] : научное издание / М. М. Масліков // Хлебопекарское и кондитерское дело : производственно-практический, рекламный журнал. - 2009. - N2. - С. 24-25. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Промислові підприємства--Організація



Знайти схожі

12.


    Масліков, М. М.
    Всихання харчових продуктів [Текст] : научное издание / М. М. Масліков // Мясное дело : ежемесячный производственно-практический, рекламный журнал . - 2009. - N10. - С. 20-23. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Харчові продукти


Є примірники у відділах: всього 1
Вільні: 1

Знайти схожі

13.


    Масліков, М. М.
    Використання охолодження та заморожування в кондитерській та хлібобулочній промисловості [] : научное издание / М. М. Масліков // Хлебопекарское и кондитерское дело : производственно-практический, рекламный журнал. - 2009. - N6. - С. 20-21. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Хліб та кондитерські вироби


Немає відомостей про примірники
Знайти схожі

14.


    Масліков, М. М.
    Упаковка заморожених продуктів [Текст] : научное издание / М. М. Масліков // Мясное дело : ежемесячный производственно-практический, рекламный журнал . - 2009. - N12. - С. 24-27.
Рубрики: М'ясна промисловість


Є примірники у відділах: всього 1
Вільні: 1

Знайти схожі

15.


    Масліков, М. М.
    Вплив способу охолодження свинини на її якість [Текст] : научное издание / М. М. Масліков // Мясное дело : ежемесячный производственно-практический, рекламный журнал . - 2010. - N4. - С. 15-18. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Свинарство--Продуктивність --М'ясо, сало


Є примірники у відділах: всього 1
Вільні: 1

Знайти схожі

16.


    Масліков, М. М.
    Технології холодильного оброблення м'яса та м'ясопродуктів [Текст] : научное издание / М. М. Масліков // Мясное дело : ежемесячный производственно-практический, рекламный журнал . - 2010. - N6. - С. 20-22.
Рубрики: М'ясні продукти


Є примірники у відділах: всього 1
Вільні: 1

Знайти схожі

17.


    Масліков, М. М.
    Прилади для контролю параметрів режимів холодильного оброблення [] : научное издание / М. М. Масліков // Молочное дело : ежемесячный производственно-практический, рекламный журнал . - 2010. - N4. - С. 25-26. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Молочна промисловість--обладнання


Є примірники у відділах: всього 1
Вільні: 1

Знайти схожі

18.


    Масліков, М. М.
    Технології холодильного оброблення м'яса та м'ясопродуктів [Текст] : наукове видання / М. М. Масліков // Мясное дело : ежемесячный производственно-практический, рекламный журнал . - 2010. - N7. - С. 28-31. - Библиогр. в конце ст. - Закінчення, початок № 6/2010
Рубрики: М'ясна промисловість


Є примірники у відділах: всього 1
Вільні: 1

Знайти схожі

19.


    Масліков, М. М.
    Способи холодильного оброблення м'яса птиці [Текст] : научное издание / М. М. Масліков // Мясное дело : ежемесячный производственно-практический, рекламный журнал . - 2010. - N9. - С. 22-23. - Бібліогр. у кінці ст.
Рубрики: М'ясо птиці


Є примірники у відділах: всього 1
Вільні: 1

Знайти схожі

20.
   538874
   К 49


    Клименко, М. М.
    Технологія проектування м'ясо-жирових підприємств м'ясної промисловості [Текст] : навч. посіб. / М. М. Клименко, В. М. Пасічний, М. М. Масліков ; ред. М. М. Клименко ; М-во освіти і науки України, Нац. ун-т харч. технологій. - Вінниця : Нова кн., 2005. - 384 с. - Бібліогр.: с. 368-369. - ISBN 966-8609-01-8 : 38.00 грн
УДК
Рубрики: М'ясна промисловість--Технологічний контроль


Дод.точки доступу:
Пасічний, В. М.; Масліков, М. М.; Клименко, М. М. \ред.\; М-во освіти і науки України; Нац. ун-т харч. технологій
Свободных экз. нет
Знайти схожі

 
© Національна наукова сільськогосподарська бібліотека НААН України
(ННСГБ НААН)
P.I.